alf 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 punco vzamem, avto nej pa kar ima Jez pa obratno!Punca se bo zredila,alfa bo pa samo pila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jez pa obratno!Punca se bo zredila,alfa bo pa samo pila! Sej se mi je zdel, da bo tvoj komentar tak! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hudooo, tale oglas je podrl vse rekorde gledanosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ki se "zelo" dobro prodaja, ne? pajadeNo ja, na primer mazda MX-5 Miata - kopija enga starga Lotosa - je podrla vse rekorde med roudstarji. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=592366# hahahaaaaaaaaaaaaa A je baba vklučena v ceno Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No ja, na primer mazda MX-5 Miata - kopija enga starga Lotosa - je podrla vse rekorde med roudstarji.A je baba vklučena v ceno Ja,samo kako naj se v ta mini avtomobilček notri zložim? Ne,ampak avto ni vključen v ceno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kaj ti neke kvake sereš... kaki Lotos... če že, je blo govora o Lexusu - kopija Bmwja a ni Lotus sicer se je pa miata full dobro prodajala v ZDA, pocen pa dokaj dobr convertible pa emanuel ma čist prav ti Bobnar zej neke kvake sereš, kak Lexus ali BMW, nimata tle nč zraven Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kaj ti neke kvake sereš... kaki Lotos... če že, je blo govora o Lexusu - kopija Bmwja Govora je blo na splošno o prodajnem uspehu japonskih "kopij, bolših od originala". Glede Leksusa in bemfa pa glej globalno (svetovno), ne sam iz evropskega vidika. Pa še mal dolgoročno. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 a dej nehi hihihi a daš nehat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sicr je pa jasn, da so Lexusi najbolši! Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Nisan SKYLINER je zakon med rikšami! Ste že slišali za lotus elan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Ste že slišali za lotus elan? Nazadne ga je izdelovala Kia.Pred leti je Peterka enga razbu (med drugim) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 jajca eno in drugo... vidva pa vozita verjetn kkšnga pontiaca trans-am končna brzina 180 oblika pa za 300 Jest ne Še ugibi Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Sicr je pa jasn, da so Lexusi najbolši! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Zaporožec je zakon!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 VAZ Volga?ne Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kaj je to?Lada? joj direktor, pa sm mislila da me že mal poznaš! C70 je to (mal mejhna slikca, jebi ga...) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Zaporožec je zakon!!!Kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kaj? Avtomobilski artefakt realsocializma CCCP VW Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Pa še en custom made Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 a se je zgledoval po Trabiju? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 To je stroj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 kaj je to? Alfa 159 Cuore sportivo?mislim, da niti ni prava naslednica alfe 156, saj je tako cenovno kot velikostno razred višje To potrjuje tudi dejstvo, da bo vzporedno še potekala proizvodnja in prodaja 156-tke (če sem prav informiran)Je pa lepa, res lepa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 a se je zgledoval po Trabiju? Bol se mi zdi, da po NSU-ju Princu ???Mal bol masivno narjen. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.