Onix 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a se je zgledoval po Trabiju? U bistvu Volkswagen, ruski vojni plen , se je zaveznikom zdela slaba ideja motor in pogon zadaj Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 Zaporozec!!!!!! cist pozabila da je bil, saj res!! pa trabi! ja saj vcas so sami taki jajci vozil. men so tud alfe 'tanove' kar zlo kul (drugac prej nisem nikol blazno shizila, zdaj pa majo neko karizmo pa tko, cedno zgleda, pa tud kar ornk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 men so tud alfe 'tanove' kar zlo kul (drugac prej nisem nikol blazno shizila, zdaj pa majo neko karizmo pa tko, cedno zgleda, pa tud kar ornk. Alfisti in alfistke so tudi taki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 oj, thanx, res lep pogled pa shizim glih na takole barvo! tko da je res lepckan tale. (sam noce se mi odpret vecja slika, ampak saj ga vidim) oblvadam a ne, vidim tud ce ga ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Oh,zvestoba do groba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 nisem vedel, da so obnovili proizvodnjo Wartburgov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 nisem vedel, da so obnovili proizvodnjo Wartburgov Če je to varburg,sem jez papamobil! To je pa za ženske,ki pravijo,da je notranjost bolj pomembna od zunanjosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 Če je to varburg,sem jez papamobil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Še zadnja,da se ne boste zaljubili! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Damn, Alf mal pozno zdej za to, a imaš še kako Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sej sem vedla, da morm alfo kupt Lepoticka mala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 nisem vedel, da so obnovili proizvodnjo Wartburgov ne delite se norca iz mojga srčka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ne delite se norca iz mojga srčka! A nisi ti mela nekega Fordeka.... hmm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A nisi ti mela nekega Fordeka.... hmm? tinal pa Ford?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Tina, sej je lep tvoj srček, saaaam ni pa Alfa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 tinal pa Ford?! Ja sej lohka, da sem se zmotu... mal me že skleroza baše--- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A nisi ti mela nekega Fordeka.... hmm? pa kaj noben ne gre gledat mojga srčka na moj blog?!!?? Tale pa res ni Alfa... je pa Volvo!!! moja ljubezen..... (zaenkrat še nedosegljiv) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pa kaj noben ne gre gledat mojga srčka na moj blog?!!?? Tale pa res ni Alfa... je pa Volvo!!! moja ljubezen..... (zaenkrat še nedosegljiv)Hja kako se pa pride na tvoj Blog, dej vsaj link, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Hja kako se pa pride na tvoj Blog, dej vsaj link, kajne.... ja na moji osebni strani je MOJ BLOG. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja na moji osebni strani je MOJ BLOG. Mislem ... ja grem pogledat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mislem ... ja grem pogledat... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Klio... no ja hmm, so pa ene druge luštne fotke gor..... ekhm..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Klio... no ja hmm, so pa ene druge luštne fotke gor..... ekhm..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sj pravim, Lada ampak čaki, Lada je ruski Mercedes Ti, Lado sem pa imel (sicer ni doug zdržala...) prouzaprou je bil to moj prvi avto una SL ka... mislem od fotra sem jo pojerbu, dejansko nobl avto....(se ve za tiste čase...), .... pospeške bolš kot BMW... če se prou spomnem...., ehhh kaj smo vse pregural z no..... no sam to je že ena druga tema, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sj pravim, Lada http://www.volvo-saab.com/phpBB2/images/smiles/pisser.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.