Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Huda. jst sem mela eno sliko, pa je ne najdem, kjer je pisal: Volvo, king of the road (na enmu tovornjaku) Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Huda. jst sem mela eno sliko, pa je ne najdem, kjer je pisal: Volvo, king of the road (na enmu tovornjaku) na gsm-ju jo maš.... še kr čakam, da mi jo pošleš Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ni več, ne vem kje je Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Jao, meni pa dones avto ne vžge sploh, mamo tle na notranjskem -13.... brrrrrr moj osiveli dizl že mal peša... jeba... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Obojega po malem... obrača se že, tud skoraj prižge, sam če nafta zamrzne ane je ponavadi drugačen efekt... še kake pol urce da dočakam dnevne najvišje temperature pa probat spet, hehe jeba, tam do -2 lepo vžiga, do -5 še gre... zdej sem pa mrzel ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Obojega po malem... obrača se že, tud skoraj prižge, sam če nafta zamrzne ane je ponavadi drugačen efekt... še kake pol urce da dočakam dnevne najvišje temperature pa probat spet, hehe jeba, tam do -2 lepo vžiga, do -5 še gre... zdej sem pa mrzel ... Grelne svečke bo treba zamenjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Grelne svečke bo treba zamenjat Točno tako :xx!: , hja no zdej je vžgal sem ga dal v garažo bo rajš on notr počival, (namest toyotce) ahjejej mi je dobr zaj... ta avto danes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Tale pa vedno vžge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hehe na uč bi reku da je Alfa, 3.2? a niso lih alfe znane po tem, da rade crkujejo, hja no na žalost še nisem imel priložnosti vozit alfe ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hehe na uč bi reku da je Alfa, 3.2? a niso lih alfe znane po tem, da rade crkujejo, hja no na žalost še nisem imel priložnosti vozit alfe ...Ne ni 3.2 ampak 2.4 multijet(disel) z 200km!Bom pa dal gor še 3.2 z kompresorjem ,sam,da najdem!Kdo pa govori okoli,da alfe crkujejo?Tisti,ki jih dejansko nikoli niso imeli,kaj šele vozili! To ti je slovenska nataliteta kompleksa glede avtomobila:Če ni švab,je slab! Če delaš redne servise,se alfa zelo malo kvari.Jez sem z alfami prevozil že 600000 km,pa me ni nobena nikoli na cedilu pustila. Te lahko pa jez kdaj zapeljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 aja ti si pol cist cist fen, pa konc. ja saj, poznam kar nekaj takih v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Hih, alf, zdej pomislu, maš torej tud niknejm alf iz ljubezni do alf? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 ej jaz tud sploh nisem povezala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 To ti je slovenska nataliteta kompleksa glede avtomobila:Če ni švab,je slab! poznam dost takih, ja... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Jaz sem od Alfic vozila le 147 1.8. Dober stroj, morm rečt. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 take kombinacije pa ni, da ni bla kaka Lada čuj hehe, maš kr prow je bla 1.6 TS Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Drugač mi je od Alf najlepša 156 SW.... Pa Brera.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Sam, tale je pa lepš kt vsak volvo tina;) kaj je zdej to mmmm se pravi če sodim po Alfistu in alfistu, se alfe ne kvarijo hmmm hmmm hmmm nč pol bo treba pa kr alfo lepe so pa res ane italijani že znajo oblikovat ni kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Hih, alf, zdej pomislu, maš torej tud niknejm alf iz ljubezni do alf? Ti pa pozno pride. Alfe dokazano vozijo temparamentni ljudje in z veliko občutka za estetiko.Zato je v Sloveniji tako necenjena,ker hočemo biti živi dolgčas ala Švabi.Vsi tisti kateri ne verjamete,si kupite eno alfico in zagotavljam vam,da ne boste nikoli vozili kaj drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Pa še malo bodybildinga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Alfe dokazano vozijo temparamentni ljudje in z veliko občutka za estetiko.Zato je v Sloveniji tako necenjena,ker hočemo biti živi dolgčas ala Švabi.Vsi tisti kateri ne verjamete,si kupite eno alfico in zagotavljam vam,da ne boste nikoli vozili kaj drugega to se pa strinjam... hmmmmmmm Alfice pa zakaj so tolk drage Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 to se pa strinjam... hmmmmmmm Alfice pa zakaj so tolk drage Sploh niso,če majceno rabljeno kupiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Sam, tale je pa lepš kt vsak volvo ...No no... vsak ma svoj okus... Tole je pa res neki najlepšga! (zame) Chevrolet Camaro Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jest bi zelooo pazil pri nakupu rabljene alfe, res nizke cene imajo, ker jih je tako težko prodat. Ker so večino uvožene iz Italije, zjagane, prevrtene kilometre imajo, najbrž so bile od kakih taksistov in policajev. In zato se folk pritožuje nad njimi. Mislijo, da je sama alfa slaba, ker so jo kupili za male pare, uvoženo in zjahano. Ni čudno, da jim crkuje vse povrsti. Kdor kupi rabljeno alfo, naj predvsem pazi, da je avto od prvega lastnika, kupljena v Slo. in s potrjeno servisno knjižico poleg vsega ostalega...pa četudi par stotisočakov dražja od ostalih... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.