Onix 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a to si ti mel?? d'best all road vikendica Žal moj ni bil terenec Sem bolj romantiko fural VW Bully, 1973 Sem imal dva taka kombija, potniškega in avtodom. Pa samo en par tablic, en akomulator in en filter za zrak registriran je bil potniški, pri avtodomu je polcaje zanimalo samo kako je notri urejen, številk in barve pa niso preverjal Žal nimam nobenih fotk, vsaj digitalnih ne, zaenkrat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Kaj bi kupili za 100000 eur? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 dva enosobna stanovanja v Mariboru.za nejmnino od enega bi kupil pol nek wagn (če ga še ne bi imel), od druge polovice pa borzne mahinacije al pa v sklade. Avto sem mislil!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 preberi še enkrat.nek wagn???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kaj, rabiš prevod?Kateri wagn???????????????Konkretno!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 eh, to je postarnskega pomena, jaz bi vzeu nekega Bimmerja rablenga, raje dnar obračat, v tem je bil point, ne vem si butast al kaj ker idiot pa da 100k EUR za wagn... Tako preprosto vprašanje,pa tako netematski odgovor!Smo v temi jekleni konjički,ne pa varčevanje!Mogoče tisti idiot,kateri si to lahko privošči.Mogoče smo pa vsi ostali,katerim nam je vsaj dopuščeno sanjariti o tem idioti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 zlo tematski odgovor kar se mene tiče, jaz bi pač ta danr drugač porabil...če pa že 100k EUR za avto, pa morm zaj it gledat kaj vse sploh pade v ta rang, da ti lahk natančno sporočim tvoje sanje kaki model Kaj je slaba noč za tabo,da si tako trmast? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ker ne razmišljam po tvoje? sj sn ti napisau, morm it pogledat v cenike kaj se sploh dobi za ta dnar, da ne bom prekoračil meje 100k EURx:Dx mi ne slediš ti najbolj... kje pa, dans sn k rožca Pol bom pa rožco pustu,da v cenike pogleda,katerga bavarca bi si omislil?M3? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 hm, ne morm se odločit;ena varianta bi bla Bmw 550i + Alfa GT 3.2 (glih tam ene 100k EUR skupi) al pa MB CLS 500... al pa porsche.No bravo,končno sem prišel do odgovora po 6 postih! Za prvima dvema tudi jez sline cedim,MB bo pa za mojga fotra,ko gre v penzijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 al pa MB CLS 500... xyesx Jaz sem sicer za MB Vision GST (kot je bilo ze povedano...zame in kopico mojih bejbijev ). Seveda, da bi imela res hudo veliko denarja, no.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 jaz pa v takih cifrah sploh ne morem razmisljat. sem bolj tko kot boby, men je brez veze dat tolk za avto, preseravanje takorekoc.pa pol bi me vse skrbel pa tak...tko je boljs. sam tadobre sam gledam, do cifer moje zanimanje nekak ne pride sploh.si ne zelim, cesar ne morem imet, nisem tip cloveka da bi se naslajal glih rad. ne sanjam na teh valovnih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 men tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 A tud v tej temi se mormo kregat?! :xx!: V glavnem, za tok keša 100k EUR je pa res ornk avto... Jz bi si ubodla enga Chryslerčka 300c za začetek... pa itak bi mi ful keša še ostal... tko da, Alf, si si pa res zbral velko cifro Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Mislm 100k EUR dat za avto... halooooo, no ja mogoče bi si eno rikšo kupu, kar bi pa ostalo bi pa dal doživljensko kakemu kitajcu, da bi me vozu okol..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jaz pa v takih cifrah sploh ne morem razmisljat. sem bolj tko kot boby, men je brez veze dat tolk za avto, preseravanje takorekoc.pa pol bi me vse skrbel pa tak...tko je boljs. sam tadobre sam gledam, do cifer moje zanimanje nekak ne pride sploh.si ne zelim, cesar ne morem imet, nisem tip cloveka da bi se naslajal glih rad. ne sanjam na teh valovnih. se strinjam....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Žal moj ni bil terenec Sem bolj romantiko fural VW Bully, 1973 Sem imal dva taka kombija, potniškega in avtodom. Pa samo en par tablic, en akomulator in en filter za zrak registriran je bil potniški, pri avtodomu je polcaje zanimalo samo kako je notri urejen, številk in barve pa niso preverjal Žal nimam nobenih fotk, vsaj digitalnih ne, zaenkrat oooooo... heheh, to si mel love wagon zih maš velik zanimivih zgodbic oz. spominov, ane? http://www.artman-neuman.com/images/slidesgreen/193sg-vw-hippy-bus.gif Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 uh en moj frend se je tud s takimile okol fural, pa se nas par modelov veckrat okol vlacil s sabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Za 100.000 eurov bi si pa kr privoščil kakega Porsche-ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 od 100k eurou bi si kupu dobr rablen avto cca. 3 leta za okol 25k eu, ostalih 75k bi verjetno kupil oz. vložil v nepremičnino Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Kljub temu sem bolj mahnjen na old timer-je !Zaenkrat pa še ne vem kjerega bi imel...saj so mi povečini všeč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 js pa sm kljub temu bolj mahnjen na ženske, pa za 1x tud še ne vem s kakšno bi bil(celo življenje?), so mi všeč različne.. pa zarad tega ne rabm avta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ah,nisem dobil zadovoljivih odgovorov.Pa kaj vam je ljudje,a so vam tudi sanjat prepovedal??Saj ni nujno,da more koštati 100K,le zgorna meja!Ampak ker je moj sanjski avto Alfa,ki košta 7 miljončkov,to ne pomeni tudi za audi,bmw,VW..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 a so vam tudi sanjat prepovedal??..... sem vedla, da bom tocno tele besede zdajle tule vidla. ja, saj mas prav, sam jebiga, sem cist drugacna, shizim na avte (*gl. avt. teme itd.), sam.... nisem tolk mahnjena na prestige, v bistvu (nimam nic v levu pa taksnih znamenjih). mam rada pa kvaliteto....pA zanesljivost.. pa sportnega duha, je le govor o avtih, drajvu.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ah,nisem dobil zadovoljivih odgovorov.Pa kaj vam je ljudje,a so vam tudi sanjat prepovedal??Saj ni nujno,da more koštati 100K,le zgorna meja!Ampak ker je moj sanjski avto Alfa,ki košta 7 miljončkov,to ne pomeni tudi za audi,bmw,VW..... avto men ni nekaj, kar bi sanjal, avto mam dobr, mel bom še boljšega...to je samo potrošni material. moje sanje so bolj nekje v eksotičnih krajih, hiška ob morju... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 no, pol pa še enkrat preberi moj prvi ogovor na tvoje vprašanje... ti s malo pijan dans ha? kdo??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.