Marsa 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 hmmmmaiwa, jaz pa tazga ... sicer pa lohk tud tacga: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Mi hermano.....v Hondici...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 I love this car...... unfortunately too expensive.... http://www.buyyourhonda.co.uk/images/s2000_2004.jpg Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Marsa, kul fotkica Ribica ... baje so Honde gut...sam jaz ne palim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...sam jaz ne palim Svecke, vzigalne kable, vzigalni modul zamenjat , pol pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 funny Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Marsa, kul fotkica Ribica ... baje so Honde gut...sam jaz ne palim Ma ni panike, jih vec za nas ostane! Takole ima drugace moj brat: http://www.fswebpages.co.uk/clients/AMGAutoImportsLtd/images/crx%20gal.jpg mami pa tako v grafitni barvi: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Za mamina je luskana....ajaaaaa, pol ste familijca mahnjena na te avtocke Sej pri nas so tudi BMW-ji dedni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hehe, mami smo letos preprical, nej kup Hondo in je res ful zadovoljna. Drgac pa je navdusenje nad Hondami predvsem iz bratove in fantove strani......moj dragi ma tut Civica, sam ne najnovejsga, ena generacija prej. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 kaj boš pa ti mela? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hondo? Ma jz nimam dnarja za avto, pa zaenkrat se mi ga ne splaca met. :o|o: Ce bi zivela izven Lj pa bi se mogla vozit v Lj pol bi se najbrz dnar kje spraskal, pa kasno sponzorstvo od starsev.....tko pa brezveze, ce mam pa dve avtobusni postaji tok bliz bloka..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 mmm ja, sej jaz ga tudi najbrz ne bi imela, ce ne bi delala taksnih razdalj...al pa tudi...sej ne vem...ziher bi mela pa kaj manjsega... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja jz pa počasu ugotavljam da ga rabm.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 ziher bi mela pa kaj manjsega...jaz tudi... enkico... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jaz tudi... enkico... Ja jaz tudi Zdej bo promocija. Gres? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja jaz tudi Zdej bo promocija. Gres?Osnovna razlicica stane vec kot 5,6 miljona...ocitno trg prenese to ceno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ocitno... Ah jaz se se vedno navdusujem nad terenci.. nemskimi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Enka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ce dobro vidim moje oko sokolovo , ta ne pade vec v okvir 5,6 miljona. Dodatni pragovi , ksenonski zarometi (na odbijacih ima pralne obe, kar je pri ksenonskih zarometih obvezno v EU) meglenke v odbijacu, metlna barva (jp, v osnovni ceni je ni)...no, pa smo ze pri enih 7mih ali vec miljonckih....pa se vedno pri baby BMW-ju. Ne, na nic ne namigujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Lahko je met tak avto, pa tolk drag , če ti ga stari kupjo, al pa dajo zdraven, mi k mormo sami zaslužt, pa fejst se matrat, si kaj takega ne mormo prvoščt :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hm...a sem rekla, da ga bom kupila? Ksenonk itak ne bi mela, smo jih mel na petici mislim da in je brezveze.. Pac vsec mi je, pa kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Lahko je met tak avto, pa tolk drag , če ti ga stari kupjo, al pa dajo zdraven, mi k mormo sami zaslužt, pa fejst se matrat, si kaj takega ne mormo prvoščt :o|o: Zivljenje pac ni fer. Eni dobimo financno pomoc od starsev, pa imamo po drugi strani veliko vecje probleme in bi se odpovedali financam, da bi bilo le bolje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 kaj je leppppppppppaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh......takoj bi ga mela......... ga kdo podari? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Sej ne posplošujem Sam na nekoga je pač letelo , pa ni važn, jest sm s svojim zadovoljen, mam pa želje, kot vsi, samo mogoče so moje realne želje za nekoga malenkost, zame pa njihove iluzija Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.