Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

dober nakup seal, pa srecno voznjo! :palec: :detelca:

saj stekam....

eni majo res rajs velke...

recimo jaz tud ce bi bla glava druzine, ne bi mela kakega velikega, ker sem tip za manjse avte, sam ne pa vec cist mikriche. xDDx

recimo mi smo pa o karavanu petki sanjal, sam pol sva se oba strinjala, da rajs kar limo. x^x

vec kot tolk pa res ne rabmo s sabo vlact, gre pa blazotno stafa not (ce mamo po cele gajbe knjig se na morje pa tak x:o)x)...

*

aja no tist srecno prej je blo bolj za nakup, pol sem vidla, da si ze vse zmenjen in to (ja, tko smo tud mi bmwja dobil, en iz nemcije pa vse smo vedl pa tko)

js sm tud razmišljal o BMW 5, sm gledu letniki 00/01 , pa se nekak nism mogu odločt zanj, Audi mi bolj paše, več prostora... x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

saj men se pa tud zdi da ti pase...

bi si te tezko predstavljala v kakem P206 al pa cem takem..

tud passat bi ti pasal, po mojem.

pasat bi pasal. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js sm tud razmišljal o BMW 5, sm gledu letniki 00/01 , pa se nekak nism mogu odločt zanj, Audi mi bolj paše, več prostora... x:o)x

M5,al pa RS6R?To bi se še dal prebavt! x:Dx

Če že ne moreš imet lepe kočije,pa vsaj cel hlev lipicancev! x:Dx

hehe, sam da je tale tema aktivna, se ve, kdo vse bo uletel (no vsaj ponavad) xDDx

(od bejb pa se kaksna Tina pa Mich.. xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, sam da je tale tema aktivna, se ve, kdo vse bo uletel (no vsaj ponavad) xDDx

(od bejb pa se kaksna Tina pa Mich.. xDDx)

A je kdo mene kej omenjal? x:Dx x;)x

Seal, veliko sreče z novim jeklenim konjičkom! :palec: x:)x

Scio mi nihil scire

Uf, kakšna mašina, Seal.... :eek: :palec:

Sam pa še vedn sanjam o Volvu S60, pa kak bemfl mi je všeč, trojka največ, pa Mazde so mi res fajn......Sam k zvem kolk za mojga sicer odličn ohranjenega in brezhibnega dobim $, me kar mal mine.......k čist služi svojmu namenu. Sam lušti pa so, se mam na sumu, da se mi bo sam utrgal en lep dan.... x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

saj res Mick, nisi se nic pol se rpemaknil na temle podrocju, aha, mas se vednot e favorite (mazda, volvo, to si mel ze zadnjci, se mi zdi)

Picasso

Ma ja, k sm skoraj že imel namen enga ful fajnega bemfla kupit od frenda, sm se pa "loču"......to pa so kar stroški, če se ločiš frendly, tud mal v svojo škodo. :inocent: Pol pa selitev, oprema flata itd......zdej sem iskal nov flat, pa začasno kapituliral, k nism nč tazga kot si želim našu......Mah, saj tud kazga fajnega Audija se neb branu, zadnjič sm si šel celo bmw enko pogledat, pismo, ne vem, no, se mi ne zdi tolk švoh, tud za tipa ne.....Ma ja, sm kar racionaln pri nakupih avtov, tko da.......čakam, da se mi utrga......al pa da mi nasprot pride ponudba, ki ji ne bom zmogel rečt ne.... x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

aja saj res, seveda, si imel velik stroskov ob teh spremembah, jasno, nisem pomislila, ja, normalno, nima smisla prevec hitet.

ja, tocno tko...

se mal zacnes ufuravat pocas, pa ti kaj naleti.. ni da bi clovek norel (sploh ce ni panike, drugo je, ce si brez, pa nujno rabis, vsakodnevno).

Picasso

zal, ker se mi zdi najbolj nekak poseben pa karizmaticen od majhnih, pa tko...

da bi nekak men pasal najbolj....

se pa visok cenim a ne (bom zdaj zih od tebe dobila).. x;)x x:px

Ma ne, na kakšnga minija te pa ja cenim :P

al pa Bimmerja 635CSi, jooj ka mi dejla pa ta wagn...

Kolkr je men znan, pa tega že zlo dolg ne delajo več.

Je zdaj 630, pa 645, pa M6.

Je bla pa stara 6ka res lepa.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Ma ne, na kakšnga minija te pa ja cenim :P

xokx

x:Dx :vragec: x;)x

*

a ne Boby, sound, sound! :irs: :2src: xyesx

x;)x

Picasso

VIPER!! To ti je clasik monster machine!Sem se imel priložnost peljati z njim,Pa sem se potem počutil kakor bi celo noč na Woofrih sedel x:Dx Tak sound le še v ameriških filmih slišiš x^x

Tak sound le še v ameriških filmih slišiš x^x
al pa na ulicah v USA.... tko kt je v filmih je vse res!

x:Dx pa tiste gume k cviljo na ovinkih.... x:Dx sam gledaš, poslušaš, pa se režiš!

Scio mi nihil scire

al pa na ulicah v USA.... tko kt je v filmih je vse res!

x:Dx pa tiste gume k cviljo na ovinkih.... x:Dx sam gledaš, poslušaš, pa se režiš!

Še boljše pa je ko v ameriki tudi po asfaltu gume cvilijo xrolleyesx

xscratchx kaj si hotu kle povedat? xrolleyesx don't get it

A si slišu, da je Alfa 156 po kvarljivosti na vrhu lestvice?

Hotel sem povedat,da gume piskajo po makadamu samo v ameriških filmih,kar je nateg! x;)x

Teh lestvic in ocenjevanj je vsaj 100 in vsaka ima svoja merila pri tem ocenjevanju,predvsem pa svojo skupino ljudi.Namreč ,če pogledaš Nemško lestvico,boš na prvem mestu najdla toyoto ih hondo,potem pridejo pa nemci,s tem da moraš vedit,da mrecedes zaseda šele 14 mesto,bmw pa 18!Alfa pa je na 39 mestu,toda pred renaultom,pueogotom in citroenom,oplom,seatom........

Torej res je da Alfa 156 ni med najbolj zanesljivimi,toda tu je 159,katera je iz čisto drugega testa!Pa še eno malenkost moraš vedit:Če se slovencu pokvari Audi,Bmw ali WV,ga bo hitro peljal na popravilo in molčal o kakršni koli napaki,ker ga je kupil seveda zato ker je nemc,in ti se ne kvarijo! xrolleyesx Pa se,in sami nadomestni deli in delo je veliko dražje kot pri Italijanih.Seveda če se ti pa pokvari alfa,je pa tako ali tako samoumevno,da morajo vedeti vsi prijatelji,znanci.Na K.... mi gre,ko to trobi naprej tisti,kateri še v življenju ni sedel v Alfi,amak kar govorijo je vse res xrolleyesx :vragec:

Hotel sem povedat,da gume piskajo po makadamu samo v ameriških filmih,kar je nateg! x;)x

Teh lestvic in ocenjevanj je vsaj 100 in vsaka ima svoja merila pri tem ocenjevanju,predvsem pa svojo skupino ljudi.Namreč ,če pogledaš Nemško lestvico,boš na prvem mestu najdla toyoto ih hondo,potem pridejo pa nemci,s tem da moraš vedit,da mrecedes zaseda šele 14 mesto,bmw pa 18!Alfa pa je na 39 mestu,toda pred renaultom,pueogotom in citroenom,oplom,seatom........

Torej res je da Alfa 156 ni med najbolj zanesljivimi,toda tu je 159,katera je iz čisto drugega testa!Pa še eno malenkost moraš vedit:Če se slovencu pokvari Audi,Bmw ali WV, ga bo hitro peljal na popravilo in molčal o kakršni koli napaki,ker ga je kupil seveda zato ker je nemc,in ti se ne kvarijo! xrolleyesx Pa se,in sami nadomestni deli in delo je veliko dražje kot pri Italijanih.Seveda če se ti pa pokvari alfa,je pa tako ali tako samoumevno,da morajo vedeti vsi prijatelji,znanci.Na K.... mi gre,ko to trobi naprej tisti,kateri še v življenju ni sedel v Alfi,amak kar govorijo je vse res xrolleyesx :vragec:

Ma dej ne se mi pištolt tukej! :o|o: Prvo kot prvo, nikjer pač nisem zasledila, da si kje makedam omenjal. Pa tm drugač gume cvilijo tudi na asfaltu, kot pa pri nas, ker je DRUGAČEN ASFALT! In to mi lohk govoriš da ni res miljonkrat, pa jz vem iz prve roke, da tko to je.

Pač za Alfe sm samo povedala, kaj sem zasledila v eni reviji. Ni nobene tebe osebno napadel.

Pa ne mi skoz s temi BMWji, pa VW (tkole se prow napiše!), pa Audiji, k me boli k**** za te kište (se že v naprej opravičujem komu, da nau spet dojel kot napad nase, če je pač fan teh firm). Vozm francoza in če bi mela neomejeno denarja, si ne bi nemca ubodla.... tko da kar se tega tiče, se strinjam s tabo in ne se pizdit. Ker očitno oba veva, kakšna je slovenska mentaliteta glede avtov xrolleyesx . Sm tud na ene par avtomobilističnih forumih (predvidevam da ti tud x;)x ), pa tud dost sledim kar se Alf tiče, itd. ja deli so dragi, ni pa nobenmu več problem se v IT zapeljat, pa kej s kakšnega odpada pobrat....

Chill out..... x;)x

Scio mi nihil scire

Glede tega cviljenja gum si pa čist falila in preberi še enkrat!!Na makedamu gume ne morejo cviliti!!!!Teta fizika!!Ampak v Ameriških filmih se to dogaja!O asfaltu mi pa tudi ni potrebno buč prodajat,ker točno vem kakšne so razlike med njimi(sem delal v zavodu za raziskavo materijalov),najbolj pa je pomembna sestava samega agregata v asfaltnem bitumnu!Kremenčev agregat je z največjim faktorjem trenja na prvem mestu.V Angliji naprimer gume piskajo tudi na mokri cesti,ker je 100% kremen.Si že kdaj pomislila,da gume različno piskajo tudi zaradi različne sestave le teh?VW ja se opravičujem,ker nisem vešč tipkanja x:Ix

Za autodele si pa spet samo slišala,zato ti svetujem,da greš preverit x;)x

A veš kateri avto je na zadnjem mestu te lestvice?citroen ZX!!Pa to po mojem mnenju ne pomeni,da drži! x^x

Glede tega cviljenja gum si pa čist falila in preberi še enkrat!!Na makedamu gume ne morejo cviliti!!!!Teta fizika!!Ampak v Ameriških filmih se to dogaja!O asfaltu mi pa tudi ni potrebno buč prodajat,ker točno vem kakšne so razlike med njimi(sem delal v zavodu za raziskavo materijalov),najbolj pa je pomembna sestava samega agregata v asfaltnem bitumnu!Kremenčev agregat je z največjim faktorjem trenja na prvem mestu.V Angliji naprimer gume piskajo tudi na mokri cesti,ker je 100% kremen.Si že kdaj pomislila,da gume različno piskajo tudi zaradi različne sestave le teh?VW ja se opravičujem,ker nisem vešč tipkanja x:Ix

Za autodele si pa spet samo slišala,zato ti svetujem,da greš preverit x;)x

A veš kateri avto je na zadnjem mestu te lestvice?citroen ZX!!Pa to po mojem mnenju ne pomeni,da drži! x^x

A drži al ne drži, to mene ne zanima. Povedala sem kot zanimivost. Če je pa zdej v to temo prepovedano pisat komentarje, ampak samo tisto kar je 100% preverjeno (pa ni mi do tega da se ubadam npr. z avtotriglavom in preverjam, ker so tam sami ...), pol se pa opravičujem. Aja, pa teta fizika se tud opravičuje... x:o)x

Scio mi nihil scire

Ok,potem pa vprašimo tiste,kateri imajo Nemce,koliko se dejansko kvarijo?

Glede Avto Triglava se pa strinjam s teboj!Samo enkrat sem bil tam in me več ne vidijo!

Moj bivši dragi je delal z njimi vsakodnevno.... ej res, zarad tega si ne kupm alfe ali lancie al fiata, ker v bistvu gre pol vse preko njih... sm poslušala vsak dan, kakšni so... tud čist preveč sposobni za svoje delo a ne xrolleyesx + izkušnje lastnikov fiatov in alf.... Vsi sam bežijo od tam.

Kar se nemcev tiče... x:Dx verjamem, da se manj kvarijo. Šef ma Audija, prisega nanj... sej verjamem. Sam moje mnenje je, da so veliko precenjeni nemški avtomobili....

Moja primerjava: Audi A8 VS. Renault Vel satis= zmaga Renault. Sorry, sam vsak ma svoje mnenje. x;)x

Scio mi nihil scire

Moj bivši dragi je delal z njimi vsakodnevno.... ej res, zarad tega si ne kupm alfe ali lancie al fiata, ker v bistvu gre pol vse preko njih... sm poslušala vsak dan, kakšni so... tud čist preveč sposobni za svoje delo a ne xrolleyesx + izkušnje lastnikov fiatov in alf.... Vsi sam bežijo od tam.

Kar se nemcev tiče... x:Dx verjamem, da se manj kvarijo. Šef ma Audija, prisega nanj... sej verjamem. Sam moje mnenje je, da so veliko precenjeni nemški avtomobili....

Moja primerjava: Audi A8 VS. Renault Vel satis= zmaga Renault. Sorry, sam vsak ma svoje mnenje. x;)x

Obstajajo še drugi servisi za alfo!Jez jo servisiram pri mehaniku,ki je zaposlen avtoservisu v Trstu,pa me sami stroški o pri primerjavi z AvtoT. sploh ne usekajo po žepu!Vse se lepo menja po servisnem intervalu,pa ni z avtom nobenih težav!

Vpraši šefa,kolk je dal za servis pri 100000 km,če jih ima toliko,pa ti povem koliko je prišlo mene x;)x

Vel satis je pa logična odločitev x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...