Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Torej imate tako nekvarljiv avto,kot jez,s to razliko,da bi se moj moral kvarit saj da ne bos mislil, nasa boga stara visa je mela ohoho tauzntov. zelo gudy (zato sva tud se napalila pol na Xantio, pa se lep zadek ma, skor mal podoben bmw-jevmu)..pac, bod vesel. Midva sva ze, ne glede na *tekmovanje* - a ni kul, ce bi se VSEM avti cimmanj kvaril? pa da bi bli dobri pa fajn, bi bil tud kvalitetnejsi promet morda... ce se pa razna jetrcka fijakajo...ceprav... vcas razna jetrcka tko dobr sponckajo, da sploh ne mros verjet, da se to sploh da vidt se na cest, kamoli da spona.. Da ne bo nejasno;Bmweji so res kul wagni,sam Alfe so pa lepše men ne. je drugac... alfa je morda bolj atraktivna, vendar (zame!) je pa bmw bolj karizmaticen... jaz tud ne shizim tolk na lepoto samo, me mroa kaj druzga prevzet (ne recem, da me alfe ne, saj sem povedala v temi nazaj)..men je bmw zakon ravno zato.. zarad vsega.mater ce majo strokovnjaka za sound!!!!!!! tko, lep mi je, lep zadek ima... eleganten je, pa hkrati tak.. moshki, sam ne prevec (kot recimo stari volvi, skatle, ki jih nisem marala, novi pa so mi vsec)... ceprav jaz bi cist mela kako manjso alfico. ko je tak... bolj moj stos, ko sem taka bolj hitra in dinamicna. sem gledala tud kake colte pa taksne...a obstaja novi colt morda?ker zadnjic sem nekaj s kotickom ujela, majhnega, pa je mroda bil mitsubishi, sam nekaj novega bolj... razen ce je se kaj druzga, ker je blo vidt cist novo.. pa lustkan karcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 saj da ne bos mislil, nasa boga stara visa je mela ohoho tauzntov. zelo gudy (zato sva tud se napalila pol na Xantio, pa se lep zadek ma, skor mal podoben bmw-jevmu)..pac, bod vesel. Midva sva ze, ne glede na *tekmovanje* - a ni kul, ce bi se VSEM avti cimmanj kvaril? pa da bi bli dobri pa fajn, bi bil tud kvalitetnejsi promet morda... ce se pa razna jetrcka fijakajo...ceprav... vcas razna jetrcka tko dobr sponckajo, da sploh ne mros verjet, da se to sploh da vidt se na cest, kamoli da spona.. men ne. je drugac... alfa je morda bolj atraktivna, vendar (zame!) je pa bmw bolj karizmaticen... jaz tud ne shizim tolk na lepoto samo, me mroa kaj druzga prevzet (ne recem, da me alfe ne, saj sem povedala v temi nazaj)..men je bmw zakon ravno zato.. zarad vsega.mater ce majo strokovnjaka za sound!!!!!!! tko, lep mi je, lep zadek ima... eleganten je, pa hkrati tak.. moshki, sam ne prevec (kot recimo stari volvi, skatle, ki jih nisem marala, novi pa so mi vsec)... ceprav jaz bi cist mela kako manjso alfico. ko je tak... bolj moj stos, ko sem taka bolj hitra in dinamicna. sem gledala tud kake colte pa taksne...a obstaja novi colt morda?ker zadnjic sem nekaj s kotickom ujela, majhnega, pa je mroda bil mitsubishi, sam nekaj novega bolj... razen ce je se kaj druzga, ker je blo vidt cist novo.. pa lustkan karcek.Ti pa še nisi slišala V6 stroja od Alfe,kajneda To ti je najlepši koncert,ki prihaja iz V6 mašin!Saj je bmw tud the best,ampak vseno majceno za Alfo.Mi je pa zadek od BMW najgrša stvar na tem avto.,nekako preogromna potlačena rit se mi zdi! Alfa pa ima tako ozko in visoko privzdignjeno Moja je majhna in hitra Ja novi cold obstaja in ne boš verjela kdo ga je oblikoval!Studio pinifarina iz Milana.Meni bi pasal cold 1.5 turbo z 150 KM,je prav lušten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Mi je pa zadek od BMW najgrša stvar na tem avto.,nekako preogromna potlačena rit se mi zdi! Alfa pa ima tako ozko in visoko privzdignjeno model! ja, ok, tud pri ritih mamo torej razlicne okuse! colt, a ne? men tud fajn (saj men je bil ze stari tud mal v igri tedaj).... mashina, sound?ves da morda sem, da se megleno spomnim da sem bila presenecena, ko je tak sound mela alfa. a niso fajn avti, no? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Alfa je kot punca;če jo zanemarjaš,te prevara z avtomehanikom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Zato pa ne varam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Colt za Marso In še 3-vratna različica od zadaj Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 o thanx Tina, ja pol je bil najbrz res colt, sem bla se presenecena nad stevilom vrat (5 men je to pomembno v izbiri pac, *1. slika)..ja, fini, tud tak dinamicen... heh, ti mas prec vse na broju! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 heh, ti mas prec vse na broju! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 A sta opazili kakšen kjut zadek ima! Pa primerji z enim polotom :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ej tole sm morala gor prlimat... a ni svetovna? da crkneš od smeha!!! Sm pa mela Pando 4X4 na testu in to gre k svina v klanc za tak mejčken avto.... za kakšne k so v rovtah doma idealn voz!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ej tole sm morala gor prlimat... a ni svetovna? da crkneš od smeha!!! Sm pa mela Pando 4X4 na testu in to gre k svina v klanc za tak mejčken avto.... za kakšne k so v rovtah doma idealn voz!!! Jez sem še ta staro 4wd po Krvavcu gonu do Zvoha!Sam še ratrag bi to zmogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ej Alf, a ti sam take lepe male zaobljene ritke gledaš al kako? Kaj pa karavani? Kaj praviš na tole? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ej Alf, a ti sam take lepe male zaobljene ritke gledaš al kako? Kaj pa karavani? Kaj praviš na tole? Karavani pa mi sploh ne sedejo Eh te ritke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Karavani pa mi sploh ne sedejo Eh te ritke Kaj ti ne sedejo! Tale ti bo ziher všeč!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kaj ti ne sedejo! Tale ti bo ziher všeč!! Ne me rajcat Jap in to je edini karavan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Jap in to je edini karavan! sej sm jz vedla... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 dans bi pohvalila eno lepo Tuđoto Kurolo ker moj dragi tko seksi zgleda v njej Aja drugače pa upam da bo kmal en Piđo v garaži stal, 307 Piđo, Piđo, Piđo *hepi dance* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 točno ljudje kaj si mislite kaj o 307? tak na hitro za 100k € bi si kupil (če bi mogu avto kupovat pa sam eden pa bi imel denar za bencin, pa če če če če) Porsche 911 Turbo S, če bi imel 300k € potem pa Carrero GT, tega celo velik raje kot turbota hihi sam to so tolk velki če če čeji se velik bolj strinjam z Bobnarjem in njegovimi (za tak dnar dve stanovanji) mišljenjem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 točno ljudje kaj si mislite kaj o 307? tak na hitro za 100k € bi si kupil (če bi mogu avto kupovat pa sam eden pa bi imel denar za bencin, pa če če če če) Porsche 911 Turbo S, če bi imel 300k € potem pa Carrero GT, tega celo velik raje kot turbota hihi sam to so tolk velki če če čeji se velik bolj strinjam z Bobnarjem in njegovimi (za tak dnar dve stanovanji) mišljenjem...Uživaj v nepremičnini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 hehehe ande to je tak avto k ga maš v garaži ga zapelješ na dvorišče pol pa poslušaš kak lepo motor prede... al pa ga zapelje do petrola pa nazaj... no zanima me pa zared 307ka in sicer pri 10.000€ (ne 100.000) ima kdo tu kake izkušnje? meni je zelo všeč na pogled, mi jo pa en prijatelj toplo odsvetuje, češ da francozi so nezanesljivi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 hehehe ande to je tak avto k ga maš v garaži ga zapelješ na dvorišče pol pa poslušaš kak lepo motor prede... al pa ga zapelje do petrola pa nazaj... no zanima me pa zared 307ka in sicer pri 10.000€ (ne 100.000) ima kdo tu kake izkušnje? meni je zelo všeč na pogled, mi jo pa en prijatelj toplo odsvetuje, češ da francozi so nezanesljivi...Pa smo spet pri prijateljih,kateri svetujejo,da raje kupi golfa TDI Moje mnenje je,da če ti je 307 všeč,jo kupi in potem prijatelju povej,kako se je motil.Za ta denar dobiš že kar uredu stroj.Je pa tudi meni lep avto,le tehnika je mogoče prešvoh zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 No, da ne bomo spet šli se, moj prijatelj ima to in je bilo z njim tko...JAZ sem imela 307 karavana. Po dobrih izkušnjah z 206 kot moj prvi avtomobilček, sem ga po slabem letu zamenjala, ker so hoteli, da je poleg limuzine en karavan v bajt ( in valda sm ga mogla met jaz, ker fotr ma svoje fetishe) za psa pa tak...V glavnem, imela sem diesla, zato kar se porabe tiče, je bil šparavček. To je ena izmed najboljših lastnostih. Drugače me je pa razočaral. Precej malih napak je imel ( kvarila se je armaturna plošča skos....v bistvu je nikol niso popravili po moje, luči tudi skos ). Aja, pa kupila sem čisto novega, pa so mi po parih mesecih sporočil, da ima ta model neke napake in da ga morem hitro pripeljat na servis, da ne bo prišlo do kratkega stika Ne spomnem se točno, kaj in kako. Po slabih 2 letih je šel. Hvalabogu.Men je bil všeč, da je bil avto velik, da sem vse zmetala notri, psa, kufre in vse, pa je bil še plac Glede tega...drugače pa...jaz osebno francozov ne več.Že ko sem se vsedla v tega k mam zdej ( je nemc ), je ful bolj tišji ( isto disel), bolj "kompaktno" deluje, notri mi je oprema sploh lepša...skratka čist happy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 No, da ne bomo spet šli se, moj prijatelj ima to in je bilo z njim tko...JAZ sem imela 307 karavana. Po dobrih izkušnjah z 206 kot moj prvi avtomobilček, sem ga po slabem letu zamenjala, ker so hoteli, da je poleg limuzine en karavan v bajt ( in valda sm ga mogla met jaz, ker fotr ma svoje fetishe) za psa pa tak...V glavnem, imela sem diesla, zato kar se porabe tiče, je bil šparavček. To je ena izmed najboljših lastnostih. Drugače me je pa razočaral. Precej malih napak je imel ( kvarila se je armaturna plošča skos....v bistvu je nikol niso popravili po moje, luči tudi skos ). Aja, pa kupila sem čisto novega, pa so mi po parih mesecih sporočil, da ima ta model neke napake in da ga morem hitro pripeljat na servis, da ne bo prišlo do kratkega stika Ne spomnem se točno, kaj in kako. Po slabih 2 letih je šel. Hvalabogu.Men je bil všeč, da je bil avto velik, da sem vse zmetala notri, psa, kufre in vse, pa je bil še plac Glede tega...drugače pa...jaz osebno francozov ne več.Že ko sem se vsedla v tega k mam zdej ( je nemc ), je ful bolj tišji ( isto disel), bolj "kompaktno" deluje, notri mi je oprema sploh lepša...skratka čist happy [/quot Srečno z nemcem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja jz bom pa tkole rekla... vsak avto ma svoje napake in Peugeoti in Renaulti in Fiati, kupi tistega ki ti je tudi vizualno všeč, ustreza cenovno... nimaš kej... če se bo kaj kvaril, se bo... tko to je... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.