Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 mater kolk enih informacij in stafa, ki pojma o pojmu nimam, pa sem misla, da mam nekaj kao pojma o avtih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 no, pol pa res nisi diht če še pr teh letih neko navito, za po vasi dirkat, alfico voziš...sanje 13-letnika sine, ko so naredili vanos je bil pr hiši ti s pa še ventile na uho štelau Nimaš pojma!Vanos je bil narejen v Hondi in to že leta 1966,a so ga opustili in nadaljevali študijo VETEC!BMW je pa zadevo samo kopiral,izboljšal in mu nadel svoje kratice!V originalu pa se je sistem imenoval electric valves foddering!Kaj sine,se ti že kaj več svita,al še vedno v temi brcaš.Matr doma ste imeli Vanos,pa še vedno nimaš pojma kako deluje O alficah,sploh pa o alfisti pa tako ali tako nimaš pojma,zato raje tiho bodi in se druži z fužinovci v sesutih benđurah sine,jasno da v teh manjših serijah ni zadnjega pogona ker ni ekonomsko upravičen, lolek Si spet čisto mimo usekal!! A ti sploh pomisliš,kva blekneš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Marsa, Michelle, jst mam iste občutke k tole berem...nč ne štekam! Jaz priznam, da tole moški res obvladate...pohvala!Včasih sm še misla, da alf ful neki nalaga...pa sm ugotovila, da sam u sklade, drgač ma pa clo neki pojma o avtomobilizmu! Mislm kir se gre še ukvarjat z zgodovino avtomobilizma, ok ne rečem da slediš najnovejšim trendom, ampak zgodovino!?! Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 a ne, ful zanimiv? sam tecna sta Boby in Alf, ko se skoz bodeta, no ocitno jima pase, saj mal je cist kul, se opazim ne, vcas pa postane mal tecno. .. jaz sem pa kar muhasta... pri tem svojem okusu....recimo puma mi ni bla vsec, niti tigra, sem pa zadnjic eno pumo vidla, pa moram rect, da ni bla slaba, da bi se cist lohk vidla not.pol na toyote tud ne shizim, pa mi je corrola recimo vsec...spreminja se mi okus, no, vcas mi je bla micra zakon, zdaj mi je pa mini.no, saj... (mikro, mini... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Marsa,kaj pa mazde,recimo rx8? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 mazde so mi vsec ves...tele ne poznam, ne spoznam se tolk na te oznake (sam pri kaksnih znamkah)..grem pogledat na net, da vidim kero mas v mislih.. a ves da sem se ornk zagrela za mazdo (takrat ko sem kupovala, ko mi je maruti crknil).. hm.. joj kaj pa vem... 121? ona neka hecna majhna, tud nek jajcek pravzaprav, mal odstekane oblike, 'starisnke', sam je bla lepa.. sam kabrio, pa pozim sem kupovala (decembra), pa se tud zato nisem odlocla (no vseen se ne bi, je bil ipak mal prestar pa sem cvikala zarad delov pa tko, no saj sem se super odlocla, ker mam ze vec kot 3 leta fiesto, ki sem jo kupila, ko je bla skor 10 let stara)... ampak ja, so mi vsec mazde. ta novi sta mi obe vsec, tako trojka kot 6, ki se mi zdi sploh sponska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 mazde so mi vsec ves...tele ne poznam, ne spoznam se tolk na te oznake (sam pri kaksnih znamkah)..grem pogledat na net, da vidim kero mas v mislih.. a ves da sem se ornk zagrela za mazdo (takrat ko sem kupovala, ko mi je maruti crknil).. hm.. joj kaj pa vem... 121? ona neka hecna majhna, tud nek jajcek pravzaprav, mal odstekane oblike, 'starisnke', sam je bla lepa.. sam kabrio, pa pozim sem kupovala (decembra), pa se tud zato nisem odlocla (no vseen se ne bi, je bil ipak mal prestar pa sem cvikala zarad delov pa tko, no saj sem se super odlocla, ker mam ze vec kot 3 leta fiesto, ki sem jo kupila, ko je bla skor 10 let stara)... ampak ja, so mi vsec mazde. ta novi sta mi obe vsec, tako trojka kot 6, ki se mi zdi sploh sponska.Potem ti bo tudi rx8 sedel na dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 Marsa,kaj pa mazde,recimo rx8? (*sem sla pogledat zdajle na net) (huda, pa glih na zivordeco sem nabasala najprej ko sem na nakljucen link kliknila).. glih zame (), taka sportna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Počasi... počasi.....eden od vaju nam je še dolžen razložit kaj je to VANOS! Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 a od naju, alf pa jaz? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Počasi... počasi.....eden od vaju nam je še dolžen razložit kaj je to VANOS!Vprašanje je bilo potavljeno bobnarju,jez sem pa že malo v sami kratici namignil!Ampak če ne bo razloženo s strani LOLA,bom pa jez odgovoru,ampak bom še počakal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 a od naju, alf pa jaz? dej Marsa, to bi ta dva paglavca debel gledala Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 kera jetrchka mas pa ti, v cem se fijakas okol? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Nč še!Kolo po mestu!Doma pa se vse ženske z enim starim džipom okol furamo! Ampak drugo leto...C2, a ne alf? Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 aja ne skrb, jaz do 35. nisem mela vozniskega in jasno nit ne avta..sem mislila, da *nisem za* /(kaksna totalna neumnost), ne sam navdusevala sem se pa mal 'poznala' ze od prej.. se od majhnega.. mi je fotr razlagal vse zivo pa oni magazin je dam dobival pa sem vedno se jaz z zanimanjem vsaj listala, ce ze ne brala. pa sem bla cist mikrich se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 thx za tolažbo veste kaj...vse ženske, k pišejo u tej temi drugo leto častm en krog z mojm novm avtom!!! Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 oj skoda ker se kregate pa tecnarte v *moji temi* (, 'babe'... xcivx ) sam...eni mislijo (no saj vseen ce to mislijo, sam sem dobila flash).. kao avti, pa da se palis pa to.. da je to cist mim..no ni.. kaj naj recem..ce se tolk.. kaj jaz vem, evo en faktor, neekolosko.. sam kolk je... neekoloskega....se pa le vozim iz kraja v kraj.. saj tud kaj druzga je shtala, kaj pa net pa vse to.. pac, napredek prinese dobro in slabo (najboljse ne prihaja samo, prihaja v druzbi vsega - tagore).... no in ce ze v smislu kaj te zanima..a ni boljs, da te NEKAJ zanima kot pa nic, da si brezbrizen v lajfu. no mene zanima svasta.. to hocem rect.. in prevoz, kako se gibljem iz kraja v kraj, to mi je definitivno pomembno, sploh ce recimo blazno rada hodim... se zanasam na svoje noge (*recimo tud pri sportih ne maram takih, ki se kaj na noge tlac in ki ni sam od tebe odvisno)-- tko da, ne gre sam za to.. kao pleh picke...no morda pa tud, da je pa pac to to. sam ne vem no, a pleh picke zanima, kako nastajajo kozarci v rogaski, no morda, ne smemo bit vzviseni nad zanimanji drugih al pa met predsodke glede na spol, astro znak al pa barvo las. skratka, ne shizim na avte v smilu prestizha ali.. statusnega simbola, jajcanja.. nit ne sam v sportnem smislu.. pac pa... nekak, obozujem promet, da je ureditev.. and yet.. da je dinamicno...da so pravila, sam da bedasta se itak> krsh..skratka, promet... ni sam v imidzu, moci... kaj jaz vem... za ene je clo lajf stajl, recimo za mojga fotra je bil...a ni zanimiv? in pol, ne smem cvekat ker se ne spoznam na cr8 in na v24... :||| pa ker prevec nakladam..sam kaj, saj je moja tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 thx za tolažbo veste kaj...vse ženske, k pišejo u tej temi drugo leto častm en krog z mojm novm avtom!!!A takrat kupiš avto al takrat narediš vozniško?? Se javljam za testno vožnjo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Nč še!Kolo po mestu!Doma pa se vse ženske z enim starim džipom okol furamo! Ampak drugo leto...C2, a ne alf? C2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 A takrat kupiš avto al takrat narediš vozniško?? Se javljam za testno vožnjo! Takrat bom mela našparan za C2, do takrat pa ga niti grozn fejst ne rabm, me frajrček moj okol fura!Super, marsa pa tinal ste že na seznamu!!! Mislm pa da ste skor edine ženske na tej temi Drgač pa Marsa a se strinjaš, da me nismo keš pičke...ampak prestiž bejbe!!! Ebor, sej se lohk prlizuješ, ampak te ne vzamem sabo! Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 kaj je miki, ka te to je vEtec? LOLtvoja iznajdba spet ha? šankovska sam zanimivo, najprej smo meli enojni vanos, pol je bla vmes alfa, zaj smo pa pr dvojnem vanosux8Dx ti pa še kuj pr ventilih na uho...hehe, alf je blo pa tolk v familiji k jih ti nauš ankul povohau kaj je to fužinovci, kaj za jest? kako lubje? p.s.: sory Marsa & co, tegale je treba mau merkat... se pa te nea more vsak žabar kuj afne guncat kak se pojavi v "naši" dnevni sobi se bo že skulirau...A ti je tabletka popustila,lolek? O,lolek se ogroženega počuti,pa se me je potrbno merkat?! Bravo,bravo,spet si pol razumljivega stavka iz sebe spravil! :xx!: Ste mel enojni vanos,pa dvojni,pa še vedno nimaš pojma o njem! Takrat bom mela našparan za C2, do takrat pa ga niti grozn fejst ne rabm, me frajrček moj okol fura!Super, marsa pa tinal ste že na seznamu!!! Mislm pa da ste skor edine ženske na tej temi Drgač pa Marsa a se strinjaš, da me nismo keš pičke...ampak prestiž bejbe!!! Ebor, sej se lohk prlizuješ, ampak te ne vzamem sabo! Ko bo pa guma počla,bo pa Ebor tud uredu,kajneda? Potem greva pa midva na drink,ve pa se posvetite menjavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 Ko bo pa guma počla,bo pa Ebor tud uredu,kajneda? Potem greva pa midva na drink,ve pa se posvetite menjavi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Takrat bom mela našparan za C2, do takrat pa ga niti grozn fejst ne rabm, me frajrček moj okol fura!Super, marsa pa tinal ste že na seznamu!!! Mislm pa da ste skor edine ženske na tej temi Drgač pa Marsa a se strinjaš, da me nismo keš pičke...ampak prestiž bejbe!!! Ebor, sej se lohk prlizuješ, ampak te ne vzamem sabo! Že prav, že prav.... sem te mislil povabit na probno vožnjo sez C4... pa te ne bom A ti je tabletka popustila,Ko bo pa guma počla,bo pa Ebor tud uredu,kajneda? Potem greva pa midva na drink,ve pa se posvetite menjavi Ekhmm.. katera guma je bila tu mišljena??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.