Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Aja, na koga je pa letalo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ne maram da se dva k jih mam rada dajeta. tako da takoj mir! pa za vsakega! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 (popravljeno) mah, je bil brezvezen post. Popravljeno 17. september 2004 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ni važno , Samo ne maram ljudi, k majo recmo 'dobre' (moderne - Mercedes, BMW, Jaguar.....) avtomobile in se pol na cesti obnašajo, da zdej so pa jacki, pa frajerji in se jim morjo vsi umikat :xx!: , kr oni majo pač kao AVTO Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja res je, da se eni moramo za vse sami truditi in da nič (ampak res O) ne dobimo podarjeno. Ampak, nič ni nemogoče. Jaz sem se še pred parimi leti vozila s tako kripo, da sem morala na ovinku vrata držat, da mi niso dol padla, zdaj se pa prevažam v čisto novih dveh avtomobilih. Počasi se daleč pride....In ko enkrat dosežeš to, da si nekaj sam ustvariš, ima to zagotovo bistveno večjo vrednost od podarjenega. To vem iz lastnih izkušenj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ni važno , Samo ne maram ljudi, k majo recmo 'dobre' (moderne - Mercedes, BMW, Jaguar.....) avtomobile in se pol na cesti obnašajo, da zdej so pa jacki, pa frajerji in se jim morjo vsi umikat :xx!: , kr oni majo pač kao AVTOMhm...tukaj te je zmotilo cist nekaj drugega...to vem, ti ves in tudi vsi ostali... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ni važno , Samo ne maram ljudi, k majo recmo 'dobre' (moderne - Mercedes, BMW, Jaguar.....) avtomobile in se pol na cesti obnašajo, da zdej so pa jacki, pa frajerji in se jim morjo vsi umikat :xx!: , kr oni majo pač kao AVTOVsi policaji so neumni.Vsi crnogorci so leni.Vse blondinke so.... A tako se to nadaljuje ? Ne bos verjel, obstajajo celo ljudje ki vozijo avtomobile za nekaj deset miljonov tolarjev, pa se vozijo normalno, ne pa, kot da oni pa imajo kao AVTO. Ne posplosevat...pa za tem posplosevanjem skrivati "kislo grozdje" (basen poznas, ne bom cele tukaj pisal) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Michelle - bodi vesela in uzivaj! Poleg tega pa - nikoli ne ves, kaj pride.Nikar pa si ne zeli bit brez casha kao na racun necesa drugega.... cash tudi v ljubezni manjka in v zdravju...Ni odvec, skratka. Itak pa - saj sem jaz prva rekla, da bi imela enkico. Mastamo pa lahko, a ne?Kaj naj si zelim - opel vectro? Sicer pa imam, kar rabim. Z enkico sem se itak pohecala, ker mi na kraj pameti ne pade, da bi kupovala nov avto, ta bo pa se dolgo 'nov'.Meni je Honda tudi vsec - pa tudi ta predraga (civic, samo ta nova mi ni tolk kot par modelov prejsnjih).Meni je razuzde' dati tolk casha za car, tudi ce bi ga imela (tolk casha) - imamo pac razlicne moznosti, pa seveda tudi razlicne prioritete.En ma to, pa bo cel lajf morda praskal in stukal, sam da se vidi, enmu pa stoji prazen leta ful lep bazen.Kdo od njiju uziva v tem, kar ima? aja, sicer pa mamo bemvlna - starega, ker hocemo pa najboljse od tega, kar je mozno. In novega ni mozno - od starih mam pa rajs starga bemvlna kot pa starga (a mal novejsga) Clia. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kaj je sploh kle problem? Zakaj gre nekaterim v nos nekaj, kar so sami pricarali?Primer A:London.Pripelje se velik Jaguar, iz njega stopi sofer, odpre zadnja vrata..izstopi mlad gospod, v poslovni obleki, s cigaro v ustih...To vidi mimohodeci revez in zavdihne "Tudi jaz bi rad imel enkrat tak avto" Primer BLjubljana.Pripelje se velik Jaguar, iz njega stopi sofer, odpre zadnja vrata..izstopi mlad gospod, v poslovni obleki, s cigaro v ustih...To vidi mimohodeci revez in sikne "Tega prasca bi morali pretepsti in vreci v keho!!!" A zdaj razumes ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kje je sploh problem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kje je sploh problem?Da je treba v avto dolivati bencin ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Nikamor ne hod, tle bod , jest sm samo napisal tisto kar pač mislim in ne posplošujem, sem točno napisal, DA NEKATERI ne vsi, tudi jaz sem mel že dober avto, pa mislim, da nisem 'neumno' vozil.Nobenga pa nisem hotel užalit. Sanjamo pa jasno, da lahko, saj jaz tud si želim en avto, ki je vprašanje, če mi ga bopkdaj zneslo met. Mamo pa različne okuse in želje, kar je normalno Michelle Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 krokodil, resnicno upam, da ni tako dolores, pri meni ga ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kje je sploh problem?Da je treba v avto dolivati bencin ! Pa ga vozit na drage servise Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kje je sploh problem?Da je treba v avto dolivati bencin ! jaz nafto Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jaz nafto Ti nalivas kurilno olje...samo ne to govorit naglas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 nak, v mojega gre nafta... Sicer pa sploh ni pomembno kdo kaj vozi. Nekdo ima veliko hišo, drugi velik avto, tretji velik želodec....potrebe so pač različne in vsak, ki si nekaj zelo želi, do tega tudi pride. Avtomobil je pa res zadnja stvar zaradi katere bi se netili prepiri ali porabljali zadnji tolarčki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 V našga pa po novem BIO-Diesel, kao Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ti nalivas kurilno olje...samo ne to govorit naglas Ah kje.... Prevec sem fer in bojecka za take zadeve Sicer se mi je pa ze zgodilo, da ko sem bila s fotrovim avtom, sem zadnji trenutek ugotovila, da drzim tist za diesel, namest za bencin...se dobro..ker to bi me pa nadrl... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Avtomobil je pa res zadnja stvar zaradi katere bi se netili prepiri ali porabljali zadnji tolarčki... Definitivno...ne razumem ljudi, ki kupujejo drage avtomobile na lizinge, kredite, katere komaj odplacujejo in tako dalje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Z enga vica: Se pogovarjajo v gostilni, koliko komu avto 'pije'. Pravi prvi : Ko je bil se nov ene 8, zdaj 10.Pravi drugi: Meni se pa poraba ni zvecala z leti, ampak z birmo...ko je sin dobil motor za darilo mi je takoj poskocila poraba bencina v avtu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 V našga pa po novem BIO-Diesel, kao A to je tist, k se da iz oljne repice narest, pa iz odpadnga jedilnega al ne vem kakšnega olja. Sem pred leti neko dokumentacijo zbirala na to temo, pa načrte za mašine... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 JJP, pa od ponfrija Zdej ga (to olje-diesel) mešajo že tko, da tazga natočš na črpalki :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 aja, sicer pa mamo bemvlna - starega, ker hocemo pa najboljse od tega, kar je mozno. In novega ni mozno - od starih mam pa rajs starga bemvlna kot pa starga (a mal novejsga) Clia.BMW je vedno bil zame non plus ultra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Zame tudi - od sedaj. tedaj pa sva imela kar skoraj 'respekt' - kao, vsi so naju jasno takoj 'prestrasili'. Sam ko sva vse okoliscine - vidla, zvedla, se peljala in zdaj ko ga imamo ze vec kot 5 let, pa brezhibno deluje, dolge, kratke ture - you name it... ne menjam za nic in (za tavelkega) sam se bemvlna. Drugace sem jaz bila norc na japonce (kao, saj je brez veze, saj nimam izkusenj, ampak tako pac, po filingu in videzu in en pikrich pa se ipak 'spoznam' ), a zdaj pa prisegam (tudi ali pa predvsem oz. se bolj) na nemce.ma ne no, najpomembnejse je, da DELA - v vseh pogojih, okoliscinah, skratka - vedno. Se usedes, odpeljes - torej se lahko zaneses.TO mi deli. Sicer pa priznam, da imava tudi nekaj srece - a spet ne brez... hmm... ne bom rekla znanja, a tocno vem, kaj hocem in kolk si lohk privoscim in kolk oz. kaj lohk tudi zahtevam.Ce bom imela novega, sem lahko srecna z obicno opremo - ker imam starega, hocem sibedah, 5 vrat, 1.3 ipd. In se ne zadolovjim takoj. OK, pes hodim, ze se znajdem, slepam, samo da naletim na Pravega. Da pa ne bom sam govorila - tule (*sicer 3. ali 4. stran te teme, skoraj cisto na dnu) je pa nas gospod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.