Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

aha sneg in blazen klanc - to pa ja, to pa res svaka cast! xyesx (nekje... hm, joj kaj je ze.. tale prelaz blazen za v avstrijo, joj sploh se ne morem spomni! x:o)x :eek:) no skratka, blazni hudi avti, obviseval, midva s petko pa iz avstrije pichevala z nekimi mizami pa ne vem cim... VSI so obtical, midva pa zviiiz navkreber...

pa svasta si not spravil, vec kot v bemvlna....

potegnila je tud dobr...

ne, ta je bla... zaletena, sem prec ko sem se not usedla mela bad feelling, sam sva jo kar dobila, je kar uletela, pol se je pa pac nisva branila, pa men je bla glih fajn za 1. avto, mal se ucit na njej pa to...

ni bla zanesljiva v ovinkih, neartikulirana no......

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

evo, dones sm fural direkt takle kamion do Kopra, Dodge ram 3500, edini v sloveniji, ma en kolega privatnik iz Žirovnice, ki se ukvarja s karbonom... v glavnem avg. poraba 20l nafte na 100km dokaj normalna vožnja x:Dx (za info, pohn tank ma 120l) aja pa rabiš C kategorijo, js je pa nimam, tko da je blo že zarad tega adrenalinsko x:Dx

http://www.jeffhelms.com/media/rides/03ram-1.jpg

honor and respect

evo, dones sm fural direkt takle kamion do Kopra, Dodge ram 3500, edini v sloveniji, ma en kolega privatnik iz Žirovnice, ki se ukvarja s karbonom... v glavnem avg. poraba 20l nafte na 100km dokaj normalna vožnja x:Dx (za info, pohn tank ma 120l) aja pa rabiš C kategorijo, js je pa nimam, tko da je blo že zarad tega adrenalinsko x:Dx

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: x:px x:px x:px x:px x:px :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

speachless........

x:Dx x:px :palec: :palec:

Scio mi nihil scire

ja ej, ksm se pelu skozi lublano, nemorš verjet, k se pelem u audijo ne pogleda noben k sm se tem pelu, ma vsi so se obračal dobesedno! x:Dx

Ma tok te bom brcnla!!!! x:Dx :vragec: Šu si čez LJ pa nč name spomnu..... :C:

Scio mi nihil scire

Ej STARI mater zažiga tale krjolca...Take majo bojda tud tm dol po puščavah , sam da so pofarbani v cikasto..:))...Aja sem pa sihurn da v LJ vsi fasali HEXENŠUS k si se pricjazil mimo.... :vragec: x:o)x xDDx x^x
Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

Ej STARI mater zažiga tale krjolca...Take majo bojda tud tm dol po puščavah , sam da so pofarbani v cikasto..:))...Aja sem pa sihurn da v LJ vsi fasali HEXENŠUS k si se pricjazil mimo.... :vragec: x:o)x xDDx x^x

ja resno, to mašino morš vidt, ma en kolega s kašarije(žirovnica) , sicer zej prodaja za 36k eurou, rabu je pa za furat tiste kobilce od jadrnic k majo po 2 toni, dela projekte iz karbona... dej k boš na bledu, če bo šansa, gremo lahk na ride x:o)x

honor and respect

:2src: x8Dx :palec: :palec: :palec:

Pih! :eek: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

NO ja glede kilometrov nimam kaj pripomnt, menim da na kvaliteo izdelave in vzdržljivost ne smemo gledat smo za en primer avtomobila. Po moje je smiselno gledat tko na splošno. Tudi sam bi si omislil italjana iz večih razlogov: oblika, motor, poraba, udobje... toda kaj ko praksa in izkušnje drugih dajejo same minuse tej znamki. Pri Fatu me recimo moti da nikoli ne veš kaj imaš oz. če se odločiš za nakup te znamke veliko bolh razkiraš da dobiš živce parajočo zver.

Mimo grede, kol ola ti je pokuru na 1000 km, pri petki vsaj moji s tem nimam porblemov, samo na rednih servisih ga menjajo pa spet špila.

x;)x :palec:

Glede parjočih zveri,ga pa čez renaute ni! x^x Clio,od prve do zadnje generacije,sami problemi.Če so pri prvem odpovedovale zavore,ležaji koles na vsakih 15000km,so pri drugi generaciji problem predstavljale nenehne težave pri elektriki,ležaji še vedno in sicer na 25000km odpovedovali,okvare na centralnem računalniku.Pri tretji generaciji,pa se je problem preselil na DCI motorje,ko so kot po vrsti odpovedovale bosch pumpe(cena nove od 280000sit naprej),pa roke menjat na vsakih 30K in tako naprej......To vem,ker sem sodeloval z renaul renault servisom!

Moje mnenje je,da če je avto redno in strokovno servisiran v 80 % izpolni tvoje želje,brez nenapovedanih okvar,tako fiat,kot tudi drugi.Kot je že bobnar povedal,je večina lastnikov puntov povsem zadovoljna,se pa najde teh 20%,kateri hočejo na tak ali drugačen način privarčevat kakšen tolar pri servisiranju,in s tem počnejo z avtomobilom,kot "svinja z mehom".

Fiati že dolgo ne pijejo nič olja(uno ga je pol litra na 10000km),če pa pogledaš v preteklost pri renaultu,pa 1.8 16 in 2.0 16 popijeta kar liter na 1000km !!!!!!Če ne verjameš ti bom prilepil test v avtomagazinu.Seveda so lastniki tiho

xrolleyesx

V današnjem času pa je tudi zanesljivost toliko napredovala,pa še uporaba le te se globalizira.Recimo 1.3 in 1.9 jtd fiatove mašine uporablja tudi opel.Tako,da boš v prihodnje kupoval le šasijo(dizajn),tehnika pa bo sposojena od drugje x;)x

če pa pogledaš v preteklost pri renaultu,pa 1.8 16 in 2.0 16 popijeta kar liter na 1000km !!!!!!Če ne verjameš ti bom prilepil test v avtomagazinu.Seveda so lastniki tiho

x;)x

Do pred kratkim sem imel R19, 1,9 diesel in niti enkrat mi ni bilo treba med dvema servisoma doliti olja.

čačača

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Glede parjočih zveri,ga pa čez renaute ni! x^x Clio,od prve do zadnje generacije,sami problemi.Če so pri prvem odpovedovale zavore,ležaji koles na vsakih 15000km,so pri drugi generaciji problem predstavljale nenehne težave pri elektriki,ležaji še vedno in sicer na 25000km odpovedovali,okvare na centralnem računalniku.Pri tretji generaciji,pa se je problem preselil na DCI motorje,ko so kot po vrsti odpovedovale bosch pumpe(cena nove od 280000sit naprej),pa roke menjat na vsakih 30K in tako naprej......To vem,ker sem sodeloval z renaul renault servisom!

Moje mnenje je,da če je avto redno in strokovno servisiran v 80 % izpolni tvoje želje,brez nenapovedanih okvar,tako fiat,kot tudi drugi.Kot je že bobnar povedal,je večina lastnikov puntov povsem zadovoljna,se pa najde teh 20%,kateri hočejo na tak ali drugačen način privarčevat kakšen tolar pri servisiranju,in s tem počnejo z avtomobilom,kot "svinja z mehom".

Fiati že dolgo ne pijejo nič olja(uno ga je pol litra na 10000km),če pa pogledaš v preteklost pri renaultu,pa 1.8 16 in 2.0 16 popijeta kar liter na 1000km !!!!!!Če ne verjameš ti bom prilepil test v avtomagazinu.Seveda so lastniki tiho

xrolleyesx

V današnjem času pa je tudi zanesljivost toliko napredovala,pa še uporaba le te se globalizira.Recimo 1.3 in 1.9 jtd fiatove mašine uporablja tudi opel.Tako,da boš v prihodnje kupoval le šasijo(dizajn),tehnika pa bo sposojena od drugje x;)x

No pri nas je Renojev blo štiri komade. Od katrce , petke do clio -ta, pa so vsi bili in delali brezhibno. RAzen katra ga je pa res mal srala zaradi bremz. ta prva GTL pa je imela spredaj še bobne.

Aja pa nič ni treba lepit sem gor, še vedno mislim da gre samo za debato ne pa za dokazovanje!

:palec:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

...že pred časom je bil eden podoben v MB... res je da ni imel zadaj dvojnih koles...sam glomazen pa je bemu

xDDx

hmmm praviš, da ni mel zadej 4 koles? ker možno, da si prav tega videl, ker je avto registriran v MB x:Dx v Ljubljani ga skozi tehničnega niso spustil, ker bi mogu homoligirat vse luči pa tiste s strehe odstranit in en kup pizdarij, zato pa je šou v MB, tam mu je sam štempl prtisnu pa je avto šou skozi brez težav x:o)x

ja pa drugač ta ma 4 kolesa zadej in res hudo zgleda x:o)x da ne govorim kako se drifta s tem avtm, ma kakšen BMW xcivx avto ma tok moči oz. navora pa še lahek zadek, da zahodš gas v podn in delaš kroge po asfaltu... hudo x:Dx

honor and respect

hm, morda sta pa dva...

ker tale ma podaljšano kabino, uni pa je ni mel.. xDDx

možno, drugač ta avto v sloveniji težko dobiš, samo po naročilu, tip ga je pa kupu v nemčiji, sicer ga pa zej prodaja za 36k eurou je pa letnik 04

honor and respect

Hmm vidim da je seal enega 20-litrškega kurilca gor dal, potem vam bodo tele tudi všeč :)

http://www.dj-slovenija.si/upload/djslovenija/mo_files/lang_slo/1139313697LlMEB.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hmm vidim da je seal enega 20-litrškega kurilca gor dal, potem vam bodo tele tudi všeč :)

http://www.dj-slovenija.si/upload/djslovenija/mo_files/lang_slo/1139313697LlMEB.jpg

ah, tacga k je un na levi h2 al kwa je ma en tip na bledu en ruski mafic.. pa žena Irina se skos fura... ma nč posebnega.. un NEkomercilani vojaški model mi je pa zelo všeč :2src: x:Dx un na levi oz desni mu je kr podoben

honor and respect

Ma,sej bi začel malo formule iz telemetrij,katere so bile opravljene pri ogromno testih zimskih gum,tako na ledu,kot na snegu,gor metat,pa vem,da bi spet samo eno tulil:Jez imam vedno prav!

Sem zaključil s teboj,ker se ne mislim ubadati s takimi vasezagledanimi osebki.

Zdej me pa popljuvi,kolikor hočeš x;)x

Pri čemur teste delajo, da najdejo najboljšo širino gum za določen model na določeni podlagi, ne pa, da so čim širše gume tem boljše, kot eni mislijo. Res pa šir gume boljše zgledajo x;)x

Pa nimam namena nikogar popluvat.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

ja no saj!!! xDDx :eek:

men se ze 1.6 zdi tumach za tele mlincke. x:px x;)x

oni hamer.... a zdaj ga ma vec folka, sem pa tja je kakega vidt...

vcas ga je mel sam slivnik a ne...

vem k smo ga srecal na korculi, ful hudo, bi sel kar kak fichkich lohk spodaj skor. :)

Picasso

saj JE mimo, jp, tocno to, kravetine! :lol: :D

sam.... ga je pa vseen hudo vidt, mors priznat. x:px

pa tud vozit morda, joj me zanima kako bi jaz s temle ruzhila. x:o)x xDDx x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...