Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:8): odvisno...če maš živce se bockat pa takse za pritožbe plačvat :o|o:

mene je minil....

najbolj uživam k se spomnim kolikokrat me niso dobili v prekršku x:px x;)x

x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

to ne more bit.

kaj pa če so ti nalog prlimali na avto, pa se je zgubil, ali pa odpadel, ali pa ga je kdo nalašč dol odtrgal in vrgel proč?

pozanimaj se, ker lahko v roku mislim da 8 dneh podaš pritožbo...

potem pa v določenem roku tut zastara...

x;)x

kje pa se to pozanimam?! grem na obcino? ker sem dobla od obcine kazen - mi je mestni redar zrihtov kazen :xx!:

Uspeh je drznim zagotovljen!

ok pol bom pa zdej bolj natancna:D

moj ime, priimek, naslov, kraj in ura o storjenem prekrsku, pa registrska stevilka

kok $ morm placat

pa pravni pouk: kaj bo ce nam placala do tega in tega roka, da lah v 8ih dneh placam...... pa kam nakazem kesh....

no to je to! ;) pa poloznca je se spodej

Oni naujo mel potrpelnja za mene tud ce bom bolj natancna :D bodo rekl, ti sam placej pa bo dobr :D

kaj pa zdej xrolleyesx x:Dx :inocent: x:Ix

kje pa se to pozanimam?! grem na obcino? ker sem dobla od obcine kazen - mi je mestni redar zrihtov kazen :xx!:

Na Mestno redarstvo. x;)x Čimprej. Za ugovor imaš 8 dni. Če se prav spomnim, potem na podlagi ugovora gre v reden postopek za prekršek. Če nisi ziher, da imaš prav, se ti ne splača, ker boš plačala duplo od potrebnega, pa še stroške postopka.....Imaš še šanso, da zastara, sam to v 2 letih.....tega je vedno manj. Za kakšen prekršek pa gre? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Na Mestno redarstvo. x;)x Čimprej. Za ugovor imaš 8 dni. Če se prav spomnim, potem na podlagi ugovora gre v reden postopek za prekršek. Če nisi ziher, da imaš prav, se ti ne splača, ker boš plačala duplo od potrebnega, pa še stroške postopka.....Imaš še šanso, da zastara, sam to v 2 letih.....tega je vedno manj. Za kakšen prekršek pa gre? :inocent:

narobe parknla avto - na plocniku sem ga pustila 20.000 jurckov kazni - v 8ih dneh polovicka

sam to je dost - jest sem siromaski student x:Dx

Ja, štekam. Sam so ti avto fotografirali, najverjetneje, torej nimaš kaj dost šans v postopku. Pa ne zamudi 8 dni!!!!! Mogoče se bodo strinjali s kakimi 2,3 obroki, mogoč........Kasneje, če ne rata, da ti zastara (kar je malo možno, ker je lahko dokazljiv prekršek), te bo stalo sam še veliko več..... :sori:

K. Čapek

ej Alf, kaj ti je že dans odpadlo z Alfe? x:Dx

Ojlala,pa spet si humorist. x:o)x Kaj ti je glava z vratu na jajca padla? x:Dx xNNx

Ne vem, zakaj je potrebno kricati ali kaj naj bi ze pomenil tisti klicaj.

Samo napisal sem, kaj in kateri letnik je vozil moj sosed.

Nikjer nisem napisal, da je to prvi in edini sistem na svetu...

No, sicer pa besedni zaklad (vecinoma dveh avtorjev) in ostalo v tej temi ze zdavnaj presega moje okvirje, se umikam iz te teme...

Še en užaljen xrolleyesx x:Dx

punto 1.9?

odstekano...

Seat Ibiza 1,9 dizel ma celih 160 konj.

bencinar pa 180. In to sevede za man dnarja kot Mini Coper S.

Polo pa Fabia majo pa 1,9 d 130 konj že kar neki let, sam pri nas jih skor ni, sam bol švohcani, tud rablenga se težko dobi kaj pametnga.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

O emanuel thanx! :palec: :vio:

saj zdaj sem ga koncno vidla (zgleda da oni ki sem ga vidla ni bil punto), tega grandeta, pol mi je pa jasno, da ma 1.9...

no za tamale se mi vseen zdi blaznost 1.9

1.6 je cez in cez zadost. xDDx

kao - jaz bom povedala, kok mora bit pa kok je dost. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A nje nje..... x:px :2src: Mislim, res, pravi avtek........Sm kar mal pozabu na Volva S60..... :inocent: Zdej pa bo me spet mučlo neki časa..... x:px ....cca. 5,4 mio sit.......sam, res, sm si pogledau Audije, bemfle, Volve, Renaulte.........vse živo še 1x.......pol pa zagledam to lepotico v salonu......ajajajajaj..... x:px

K. Čapek

xokx (men je honda itak zakon, ce se bos ufural in odlocil, bos po mojem zadovoljen)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja. Ma frend Hondo pa je ful zadovoljen.......Pa kaj vem, saj me bemfl tud mika, sam mi ta model nov ni tolk všeč, pa preveč je bemflov na cesti, mi je že Volvo fajn tud zato, k jih ni tolk.......sam cena tistega, k bi ga jaz mel je tud khm khm......tko tud pri bemflih.....Bemu, pa notranjost.... :2src: .....pa od spredi in s strani, lepotica, mal manj od zadaj, sam.......carska. No, me zanima, če bodo še tehnične lastnosti kaj znalci komentiral, pa to...... x:)x Cena je ok, ja, sploh k je za novga, sm sicer razmišljal o enem 2-4 leta starem......meu enga Audija nagledanga, 1. lastnik, servisna knjiga, 70000......

K. Čapek

saj so ti, Bobnar je znalc. xDDx

oj a not si ze sedel?

si jo vozil?

pejt v salone, pa sprobaj, saj mas pravico, ce bos se tkole scashiral. :palec:

Picasso

no za tamale se mi vseen zdi blaznost 1.9

1.6 je cez in cez zadost. xDDx

kao - jaz bom povedala, kok mora bit pa kok je dost. x:o)x x;)x

Odvisn od tega, a iščeš avto sam za vozt, al hočeš met majhen športni avto. :vragec:

Kar je v zadnem času novga je to, da so sedaj tud dizli športni. VW koncern je tud na Dakarju tekmoval z dizli. Mende pa pripravljajo tud za 24 ur Le Mansa dizla.

Je pa 1,9 relativno, prejšen Polo je mu 68 konj, kar ni lih velik.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

to je res (relativno), kwa sploh lapam, ko se ne spoznam... sam zdel se mi je velik, pa zdel se mi je kao da mal stekam (ker je mela petka 1.4, pa se mi je zdel cist tumach za tak karchek, pa tko no, se mi je zdel, da kar porajtam tole... sam res pa je, da so se drugi facti tu, ki pa pojma nimam xDDx)

Picasso

saj so ti, Bobnar je znalc. xDDx

oj a not si ze sedel?

si jo vozil?

pejt v salone, pa sprobaj, saj mas pravico, ce bos se tkole scashiral. :palec:

Kje? :inocent:

Heh, za zdaj še ne, se še sam rajcam, morm še eno stvar v glavi si porihtat, se odločit, preden se za avtka odločim.......Aha, veš da bom.... :palec:

K. Čapek

x:)x :palec: ....saj se mi nikam ne mudi, saj bluzim že kako leto o novmu avtu, se mi zdi. Sam ta hondica pa me je zdej mal bl spodnesla.....Pa mal mi je čudn, k nkol nism o novmu avtu razmišljal.......no, zdej pa mal. Ok, če ga pol obdržiš rečmo enih vsaj 6-7 let gre vun.......vruuuum vruuum x:px x:Dx

K. Čapek

ja saj glih zato je pa honda kul izbira, jo mas lohk se kaksno leto vec kot 5,6. x;)x x^x :palec:

stekam, midva prav tko. ze en let pocas razmisljava... sam dokler se dela, brez vecjega vlozka, ga bomo 'do konca' zgonil pac, ker ga nima smisla prodajat, je pa se super, tko da ga ma smisel se mal met, nic pa narobe, ce ze kak uch pocas vvrzeva. xDDx

so bli vmes ze saabi, pol da ne (predvsem jaz sem navijala da ne), no zdaj je pa spet mal v igri (tud jaz navijam, sem se mal navdusila spet bolj, sem jih v zadnjem cajtu kar velik vidla - men je bil namrec tud to fact za 'proti', ker jih ni tolk velik, pa deli pa vse to pol)..

Picasso

Kaki deli? Nima se kaj kvarit 6, 7 let!!! :vragec: x^x x:Dx

Ah ne, saj drgač ni panike, maš Honda servisov kolk češ.......Men je pač kul, da jih ni tolk na cest......Pa nasploh sem si vedno želel tak avto, k ni tolk zlo vpadljiv (al pa rečmo velik manj k kak bmw, merđo ipd.), sam ko se pa vanj vsedeš pa je x:px x:px x:px No, to še bom vidu.....k se bom vanj vsedu. x:Dx

K. Čapek

o ssabu sem govorila, za dele, pa midva ne bova kupila novega, tko da ni glih nadnujno oz. garantirano, da bo delal 5,6 let brez kakih investicijic. ;) :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...