triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Boma še premisnla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 jst se tud to prašam Ja, če te bom zapeljal ......se bomo pa pelal, ne Boma še premisnla! ....tebe pelam tak sam, če svojo škorpijo zravn prpelaš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A js sm pa megla al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ne, to ne. Sam sm mislu, če že prideš, boš verjetn mel velik dela pa opravkov pa to , pa da jo mal kratkočasim...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ni blema, če lohk js tvojo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 .........ne vem, to morš pa njo vprašat, je baje vsa navdušena....... Hehehe........mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel.... ......na Hondo mislim, seveda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ja sej tud js o tem govorim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ja, ne. Saj s tvojo se bi jaz tud mal pelal....... ....k maš hudo mašino, baje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Veš kako potegne, d se ti sfuzla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Hehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Hehm, za 500 jurčkov sm se zmotu pri ceni, za varianto Sport......ona klasik je 5,4 mio. Kakorkoli, mal sem si jo boljš pogledau, pismo, kak motor, to sam gledaš ....lična od znotraj, vsest se je tud fajn vanjo, dovolj prostora oz. velik prostora zadaj kljub Sport varianti, velik prtljažnik.......opreme kolk češ, nema, da nema.......skratka, zdej sm ga naj..... No, počas, morm še mal druge avtke ščekirat, ipak.....Sam, je pa ....pa na testno vožnjo grem, no, pol bo mi velik tega bl jasn. Na konc bom pa še mojo krntijo vozu 2 leti, ahahaha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 No, znalci, da vas čujem........na sveže sm se zapalu za Hondo Accord 2.0 Sport......črno Pri nas doma je prav taka črna 2.0 sport Kupljena je bila nova 2004 leta,narejeno 133000km in brez vsake okvare!Le pri servisih se zelo skeširaš!Na 30000km te pride okoli 70000sit,na 100000km pa je koštal neverjetnih 355000 sit!!! Mašina sicer ima tistih 155KM,pa vetec,katerega sploh ni občutiti,in vleče zelo zvezno-leno. Končna hitrost je zelo dobra,po števcu 240km/h,poraba okoli 10l na 100km,lega pa je ob športnem podvozju in ob gumah 225/25/17 odlična,vendar na daljših krivinah,za kakšne ride pa je prevelika ladja.Skratka odličen avto,vendar bolj za hitro vožnjo ne pa za športno! Veš kako potegne, d se ti sfuzla! Pa benza tud potegne,da se ti sfuzla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 valda, sej pr teh kilometrih je treba že malo generalko narest k pr Alfi. Bom pa točno napisal kaj je bilo zamenjano in koliko je koštalo:olje mobill 0-40W 5l 18200zračni filter 6800oljni filter 7500filter za klimo 6600filter proti prahu 2800bencinski filter 4300olje menjalnika 33804 zavorne obloge 87500 4 brušenje diskov 480002 kolesni ležaj zadaj 77000pogonski jermen 24000 delo 5 ur 68920SKUPAJ 355000 sitServis je bil narejen v AC MOBIL D.O.O.,Baragova ulica 9,dne 20.12.2005.Se še smejimo lolek? Za alfo sem plačal za seris na 100000km 76000 sit!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Poraba je baje 7,8 litra na 100 km, nekje okrog 10 pa v mestni vožnji. Thx za info. Bi pa blo fino vedet kako je s servisi pri drugih podobnih avtomobilih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Poraba je baje 7,8 litra na 100 km, nekje okrog 10 pa v mestni vožnji. Thx za info. Bi pa blo fino vedet kako je s servisi pri drugih podobnih avtomobilih.Tudi pod 7 se da spravit,z nežno nogo ,pa tudi do 14 z svinčeno nogo Servisiran je moral biti točno na tem servisu,zaradi garancije,toda tudi na drugih pooblaščenih servisih so rezervni deli enake cene,res pa je,da je delo veliko cenejše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Ja, verjamem. Ne, sm mislu kaj npr. ti servisi pomenijo, kaj pa vem, pri BMW 3, Volvu S40 al celo S60, Mazdi, Audiju 4 ipd......stroškovno. Podobno ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Ja, verjamem. Ne, sm mislu kaj npr. ti servisi pomenijo, kaj pa vem, pri BMW 3, Volvu S40 al celo S60, Mazdi, Audiju 4 ipd......stroškovno. Podobno ?Najdražji je BMW3,audi,honda,volvo,mazda!Za bmw ti lahko povem iz mojih izkušenj,da ko sem bil pred 2 leti zelo zainteresiran za BMW M3 ,bi me servis na 100000km prišel 1200000 tolarčkov,torej teh 355000 sploh ni veliko,je pa res,da je M3 čisto druga kategorija.Najcenejši deli so za Italijane,toda ne original,ampak konkurenčni falsifikati,kateri pa so večinoma še boljše kvalitete kot original.Na primer:zadnji kolesni ležaj za alfo je bil v originalu 23000sit,za konkurenco pa sem dal 12000 sit.Poglej koliko košta ta del pri hondi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Mhm. Pismo, 1,2 mio sit Mah, nekak mi je blem tud, k avto v vlkem delu uporabljam za mestno vožnjo (kilometrina tega seveda ne pokaže tolk), pa se mi zdi npr. tud mal prevelk, je pa tud res, da pa rad potujem z avtom, za to bi pa bil odličn, ne....... Ma, saj mam čas, ravno morm mojo renglo registrirat, tko da......bom preučil zadevo, pa še mal primerjav nardil, pa vsake tolko tu kaj vprašal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 sem gledal mal zdej na bmw-jevi strani čist sam za oči M5 V10 motorček pa razmišljam kolk fajn so alfe in vse sam 500 KM spravit brez turbinc je kar mojstrstvo aaaaaaa aaaaaaa ga ni adrenelina brez benzina ... jao moj golf se upeha že pr 4000 rpm... pol pa sanjarim o 8000.... hehe je pa res da pije sam 5,8 na 100 in servisi pridejo pod 50k na 100.000 km tko da kaki so ti toti avti velik strošek...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 TEMU PA RES JA. DEBIL TISTI KI TO TAK (PRE)PLAČA.LOLEK.NO, ZA FIATA SEM PA DAL CELIH 30 JURJEV NA AVTOTRIGLAVU, HEHE, KDO JE ZAJ LOLEK...PA TI SI TELE DA VEČJEGA NI NO...A GLIH M3 SI MOGO NAJT... KER RES NI DRUGE IZBIRE NE? A si ti omejen al kaj?A ti veš,kaj je velik servis?Če si pa za svojega fiata pljunil 30K,potem pa ni čudno,da ti razpada!Res si mi pravi lolek Zame je bil takrat M3 izbira,kaj mi ga boš ti izbral? Dej se mal zbrihtej in ne piši takih samovšečnih neumnosti sem gledal mal zdej na bmw-jevi strani čist sam za oči M5 V10 motorček pa razmišljam kolk fajn so alfe in vse sam 500 KM spravit brez turbinc je kar mojstrstvo aaaaaaa aaaaaaa ga ni adrenelina brez benzina ... jao moj golf se upeha že pr 4000 rpm... pol pa sanjarim o 8000.... hehe je pa res da pije sam 5,8 na 100 in servisi pridejo pod 50k na 100.000 km tko da kaki so ti toti avti velik strošek......Ja luksuz stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2006 opa! drugac se pa spet kregate al kaj. * hotla sem vam povedat, da mamo temo o avtomehanikih, torej o servisih (kar lohk dodamo v naslov).se mi zdi kul da je, in da je tam, ker tlele se bo vmes izgubil (sploh ce sta kaka alf in boby v stosu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ,lega pa je ob športnem podvozju in ob gumah 225/25/17 odlična, 25 pa si prepričan, da ni recimo 225/45/17 ker tisle 25 mi deluje Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 --- zgleda da je moj Fiat prodan mam že dva bemvlna nagledana...grem v horarno prašat Gledal sem M3 letnik 1994,potem kupil alfo 145 letnik 2001!Od kje ti 10 let?Cena je bila pa 1800000 za M3 in 1600000 za alfo.Torej lolek a je podobno? S tvojim fiatom se je pa en fajn nategnu! 30000 sit za velik servis?ha,ha,haŠkoda bemfla zate ,sploh če boš 30K dajal za servis :xx!: 25 pa si prepričan, da ni recimo 225/45/17 ker tisle 25 mi deluje Ja,moja tipkarska napaka,imaš prav opa! drugac se pa spet kregate al kaj. * hotla sem vam povedat, da mamo temo o avtomehanikih, torej o servisih (kar lohk dodamo v naslov).se mi zdi kul da je, in da je tam, ker tlele se bo vmes izgubil (sploh ce sta kaka alf in boby v stosu) Ma,sej se ne kregava,samo jebeva se mal u glavo,da ni dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 a rikverc si že porihtal?škrrrrrtxcivx pa uni pokrovi od zvočnikov v vratih tut radi po svoje odletijo lalaaalalalaalalalalalala,ne,pa ne,leti pa tebi iz glave kaj ven rikverca nikoli ne rabim A maš ti abs v glavi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.