El Nino 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Bobnar, kje ti to gledaš... da ti uletijo? imaš avtosalon pod oknom? al kako... hehe pa sami nemci... hmm kak audi pa to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 naslednji za ogled pa je Bmw 330Ci...sam registracija...glp... Pa poraba....glp Pa servis.....glp Drugače pa najboljša 3.0. mašina na trgu Kateri letnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ima kdo s Terranoti kaj izkušenj 2,7 td,kak se ti motorji kaj kvarijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 tkole pa zgleda kokpit mojega požrešneža Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 glej, da mal pokomentiraš, kako se je voziti v njem, kako ti je všeč... ker je pri nas tud v planih čez par mesecev poleg novega punta Evo, komentiram:Kar navdušena....Izjemno lahko vodljiva in vozljiva.. izjemno okretna- resnično jo obrneš na kovancu, kot smo včasih rekli... Lahek volan, stopalke... koliko je skočna ti še ne morem povedat, ker jo še malo šparam - v navodilih piše prvih 3000 ne čez 3000 in pod 2000..... pa se tega kar držim, se obrestuje potem (magane ima 9 let in je še vedno kot mladenič....)Vožnja prijetna, lahkotna, cesto "pobira" po mehkobi nekje med cliotom in meganom (ta dva pač bolj konkretno poznam). Baje da zelo vredu, pravijo dečki.Varna je baje izjemno.... Še prej smo imeli AX-a, ki mi je še danes svetovni avto Izjemno fajn avto. A bil je takorekoč "leteča krsta"- lahek in hiter, pa popolnoma brez vsakih zaščit in smo ga zamenjali za Cliota (ki je sedaj sesut u nulo. pa tud en airbag se ni odprl !! še dobro, da mulci ni nič !!!)) ko so se začeli vozit sinovi.Toyotki pa pravim "leteča trdnjava"... Ergonomsko je prilagodljiva na sto načinov... enako prtljažnik- od minimalnega do maksimalnega. Tega me je bilo najbolj strah- da ne bo nič prtljažnika in v minimalni varianti ga res skorajda ni. Sedaj sem si pa naštimala nekaj srednjega in je popolnoma dovolj, maksimum, ko podreš zadnje sedeže in jih celo za 15 cm pomakneš naprej, je pa sploh zadosti.Ima miljon nekih predalčkov.... Kokpit pa je pri Yarisu itak na sredini, tako da je prav hecno, se moram navadit, da pred sabo nimam nič.... Ima potovalni računalnik, CD/MP3 radio... Za moje potrebe nema što nema... Edino barve niso ravno na izbiro.... Če bo ratalo, pripnem slikco... ne gre.. moram prej kaj zmetat ven ali jo zmanjšat!Če te še kaj zanima, samo vprašaj Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 huh, izčrpno poročilo hvala...ampak vprašanja, ki bi ti jih sedaj zastavil, ti ne bi nič pomenila... recimo, če lahko ob podrtih zadnjih sedežih spravim svoj sintesajzer notri...v unotu gre po diagonali na cm tesno ...kater motor imaš ? 1.3 VVTI, ali kak dizel, ali kaj drugega? poraba, itd...koliko je prednji sedež vzdolžno premičen (če bi mi bilo pri 193 cm kaj tesno pri kolenih? ) ... se bom kasneje še kaj spomnil še enkrat hvala, da si se spomnila name Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Huh cashy, a si ti sedel že v novem Yarisu? Ej tam je zame premalo placa, ajde na voznikovem sedežu še mogoče sam pribiješ se z glavo direkt na strop, ozek je ko sam hudič, ajde če podreš pa zadnje sedeže lahko pa vsaj sintič not spraviš samo, da bi pa kdo sedel za tabo, ki bi imel vsaj okoli 170 cm je pa skor de nemogoče, jst sem se počutila kot v škatlici od vžigalic. Ajde Juretu je bil full všeč samo notranjost res je lepa in zgleda full varno, tko kompaktno no. Tudi zunanjost je 1A Evo velik velik minus novi Toyoti Yaris, prtljažnik ni za nikamor, zadnji sedeži odločno preveč stisnjeni in tudi notranjost sama, stisnjena. Je pa za male ljudi, ženskice, mestni avtoček pač Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 No, Srca, s tvojim komentarjem se pač absolutno ne strinjam. Nekaj ne štima. Si sedela v novem Yarisu (šele mesec dni kar je prišel šele na dan) ali v starem, ki je bistveno manjši??? Zadnji sedeži kot cela kabina, so za 4 ljudi (170-180 cm ,ne presuhi) popolnoma normalne velikosti, cečlo zelo komot.Smo se peljali 4 noter, zadaj mulca ki imata kar precej čez 170 , vozil je sin, ki tudi ni majhen in zadaj so imeli še 10 cm od kolen do prednjega sedeža placa. Komentirali so, da se komot sedi. Kabina je ravno pri novem Yarisu zasnovana tako, da je velika kot pri večjih avtih. Značilno je tudi to, da je dvignjen- višji kot so sicer avti "te številke", tako da z glavo in višino res ni nobene frke Je recimo bistveno višji od cliota ali megana. Vsak pač gleda po svoje, ampak glede na to, da smo imeli doma že kar nekaj različnih avtov -tako malih kot krepko večjih, se mi zdi zelo udoben in komot, niti slučajno ni občutka stisnjenosti!. Seveda pa ni družinski avto, to je pa itak vsakomur jasno! Srca, ali ste imeli sedeže do konca nazaj, ko ste sedeli zadaj? Imam motor 1,3, bencinarja. Koliko potegne še ne vem, ker ga še malo šparam. Kar nekaj podatkov inaš tule:http://www.yaris.si/Če malo poklikaš imaš tudi mere z vseh strani.... Razdalja med prednjimi in zadnjimi sedeži je nadpovprečno velika - skoraj večja kot pri avtih srednjega razreda. Imaš tudi sliko podrtih sedežev, mislim, da gre pri podrtih sedežih noter čudo in pol. Moral bi mi napisati koliko širine v cm rabiš Po dolžini je sigurno 150 cm .Štos je v tem, da se zadnji sedeži pomikajo naprej in nazaj (tudi nagib njihovih naslonov za hrbet se regilura v bolj pokončlni ali bolj ležeč položaj, kar sem videla prviš). Za prtljažnik je mene najbolj skrbelo. Ko pogledaš osnovno nastavitev, se primeš za glavo. Potem pa začneš štimat po svoje in je čudo placa.... Ta plošča, ki je na sliki, ko poderš naslonjala in je vse ravno, gre stran (ali na dno prtljažnika) in spodaj se pojavi še kakih 20 cm prtljažnika v globino z dvema plastičnima koritoma ob straneh- za razno kramo. Ti dve koriti daš lahko tudi ven (eno ali obe) in inaš v momentu popolnoma normalen prtljažnik (večji kot recimo pri cliotu), Če porineš še zadnja dva sedeža naprej (do 15 cm) imaš spet dodatno precej večji prtljažnik... Da ne govorim o tem, da podreš še zadnja naslonjala...Jaz sem si naštimala takole- ploščo na dno, tavečje korito ven... in imam kar lep volumen prtljažnika... vsekakor dosti več kot smo recimo imeli pri cliotu. Strah je bil odveč. Cashy, kaj naj ti rečem?Vsake oči imajo svojega malarja. Skušala sem biti nepristranska. Glede na to, da sem bila pripravljena odstopiti starega megana mulcem, veš, da me je kar precej skrbelo kakšen bo "tanovi".. Bila sem razvajena. Megane mi je vsestransko odgovarjal in bil pri srcu. Tako prostorsko kot po udobnosti "bivanja" in vožnje..Pa sem sedaj kar zadovoljna. (megane pa to seveda ni... ampak tanovi megane je tudi bolj neudoben in ni več tisto kar je bil....) Svetujem ti, da stopiš v Toytin salon in te bodo "poservisirali" od spred in od uzad... lahko si boš v živo ogledal vse premale in prevelike centimetre in občutil kako je sedeti noter itd.... Lahko se zmeniš tudi za probno vožnjo.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 no, yaris bi bil v naši družini v prvi vrsti za mamico, sam bi ga vzel le, kadar bi ga nujno potreboval, in sem sodi tudi kak prevoz opreme na špil...je pa tudi velika verjetnost, da bom sam prej kupil svoj avto, kot ona yarisa ...potem sploh ne bi bilo nobene dileme glede prostornosti, ker ga takoalitako sam ne bi vozil ...če je res tako funkcionalen, kot praviš, Daisy, potem bo mami z njim zelo zadovoljna. še enkrat hvala za opis... 5rca, kako bi primerjala prostornost Yarisa z Juretovim starim golfom? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2006 sam sn vzel Audija... novejši (model 04)o, nic opazla, ce si kje pisal, cestitke! Pa srecno voznjo pa cimmanj schtraufenpachta! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 servis ni drag... popraba cca 11, lahko 8 al pa 25 tut... jasno...je bil model 02... res lep... sam sn vzel Audija... novejši (model 04), manj km, 1.lastnica, ful opreme (ambition), manjši stroški, pa lažje bo ga dalje prodat... Katero mašino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 evo js grem pa drug teden po tole živalco sm že za aral, kawasaki ninja zx-7r letnik 01 za tole sezono bo dobr http://www.burn-out.it/assets/images/db_images/db_ZX-7-R-NINJA-Ovo--Carb4.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 no, yaris bi bil v naši družini v prvi vrsti za mamico, sam bi ga vzel le, kadar bi ga nujno potreboval, in sem sodi tudi kak prevoz opreme na špil...je pa tudi velika verjetnost, da bom sam prej kupil svoj avto, kot ona yarisa ...potem sploh ne bi bilo nobene dileme glede prostornosti, ker ga takoalitako sam ne bi vozil ...če je res tako funkcionalen, kot praviš, Daisy, potem bo mami z njim zelo zadovoljna. še enkrat hvala za opis... 5rca, kako bi primerjala prostornost Yarisa z Juretovim starim golfom?Hja, nažalost sm mu rekla takoj ko sva ga v City parku testirala da je še v njegovem golfu več prostora za na morje kot pa v temle Yarisu. Pa nisem pristranska, ne me narobe razumet ker mi je bil Yaris 1A komad ko sem ga vidla na slikci, še od daleč ko sva ga gledala sem rekla uuuu kok je leeep greva pogledat. In pol odprem prtljažnik in sam sej se hecate! No pol sem se pa še not vsedla pa sem rekla veš kaj Jure, v temle pa niti tvoja babica niti moj oči nebi mogla sedet. stestirala še zadnji sedež, zaprla vrata in rekla hja no, pol bi pa že raj Corollo s tremi vrati Daisy - in še enkrat, avtek je lep! Zdi se mi pa res prostorno majhen. Študiram pač, če zdaj vzame en avto normalen, ker bi čez ene 3-4 leta sigurno imela kakega fročiča in ga nebi menjala do takrat, pol bi bil apsolutno premajhen za eno mlado familijo.Na morje pa tak ko greva full stiskava s prostorom pa še zmeri se nabere full stvari, tako da v starem Golfu ajme res amen kaj vse spraviš v prtljažnik Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 2.0 FSI pozitivno presenečen. Poročaj o porabi,da vidim kakšna je primerjava med direkt vbrizgom in navadnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Srca, te čisto razumem. Če imaš nekje nekoč v planu familijo, je to absolutno premalo. Saj sem napisala, da družinski avto to definitivno ni. Avta pač človek ne kupuje (ponavadi) na tri leta in je treba misliti naprej. Yaris je seveda avto za enega ali dva- samska. Glede prostora v kabini se morda še vedno ne strinjam preveć s teboj (v Sparu in Cityparku so imeli ponavadi potisnjene zadnje sedeže malo naprej, ko so prikazovali kako to gre). Kabina je res dovolj velika. Prtljažnik pa... Lahko je precej velik, v osnovi pa je mini... kot ga urediš. Sigurno pa če rabiš pogosto vellik prtljažnik ni fino kar naprej nekaj preurejat. Samo za na morje se ga pa že da prirpavit... Čim pa omeniš bodočega froca, pa seveda vse skupaj nima smisla...Meni je vredu, ko sem froce že kar se tega tiče "odkljukala" in je avto predvsem zame in mojega štirinožca... Se pa spomnim, kako sem s fičotom prevozila kilometre s froci (bil nam je tadrugi avto - ne "tadružinski", dobili smo že starega od mojih staršev)- v vrtec in nazaj,v Pionirski dom in nazaj... dva sem peljala na angleščino, tatretjega sem tačas v avtu na zadnjem sedežu (fičo !!!) previla in podojila... Povsod sem jih vlekla s sabo kot mačka mlade.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Enkrat smo o tem že pisali, pa zdaj ne najdem... registracijo mam... ..že šesto.. :xx!: .Moram delat tehničnega al ne?ker se mi zdi, da ni treba vsako leto, sam zdaj en vem, katera leta moram? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 mislim, da velja sistem 3-5-7....kar pomeni, prvi tehnični pregled pri 3 letih starosti vozila, naslednji pri 5 letih, nato pri 7 letih starosti....potem se delajo tehnični pregledi vsako leto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 zadnja dva tanka sta bila enkrat 8.3 drugič 8.5od tega 80% po avtocesti 160-170km/h, ostalo mesto...mam filing da bo vsakdanja vožnja tam okol 9, zlo v redu. zadovoljn.v povprečju 2 litra več kt dizl s 115 konji in cca 1 liter manj od primerljivih bencincov. sam stari, 6 brzin pa res gate trga, če ga prtisneš obrati skor ne padajo pr 160 pa sam 3800 obratov, ko dizl pa navor ma dober, sune od 1500 obratov, prej k dizl.to je to. bom dal slike gor če jih bom znal zmanjšat... Vse je zelo vspodbudno,nekaj takega kot pri meni,vendar tvoj kuri 98 ali 100 oktanskega Probaj ugotoviti tudi max porabo.Šeste prestave se pa tud jez nebi branil,ker imam pri 160,kar 4700 obratov,pri končni pa do blokade pri 7300,potem pa pije k tank. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Šeste prestave se pa tud jez nebi branil,ker imam pri 160,kar 4700 obratov,.4700 Jest mam v peti 160 pri 4000 obratih. Ni potrebe po 6ih prestavah. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 4700 Jest mam v peti 160 pri 4000 obratih. Ni potrebe po 6ih prestavah.Pač menjalnik je izračunan v taka razmerja,da je med vsako prestavo padec vrtljajev samo za 1000 vrtljajev.Pozitivna stran tega je,da je pospeševanje zelo zvezno in tudi 5 prestava prav tako lima na zic,negativna stran pa je poraba in za nekatere(zame ne) zvok.Ko sem imel še hondo civic VTI je bila končna hitrost pri 8200 vrtljaji!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Nemška revija Sport Auto je postavila na zasneženo progo sledeče avtomobile Brera 3.2 Q4, 911 S4, Golf R32, BMW 330xi, TT 3.2 Q, Passat 3.2 4motion, C300, A4 3.2 Q, .... In Zmagal je Golf, ki je bil hkrati najlažji. Presenečenje vseh presenečen pa je drugo mesto; Alfa Brera. Najtežji kupe na testu je tudi na snegu najhitrejši kupe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Moj avtek je trenutno čist in american style .... Brez sprednje tablice..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 maš kakega dvoventilca starega k biblija, k se prek 5000 itak ne zavrti... Ne, nimam kakega dvoventilca starega k biblija, k se prek 5000 itak ne zavrti Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Ma ne, bencinar!!! Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Ne, nimam kakega dvoventilca starega k biblija, k se prek 5000 itak ne zavrti Kaj pa?Ti je nerodno povedat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.