emanuel 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ni mi nerodn, sam ne maram se hvalt Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Verjetno je kakšen ameriški V8 stroj z 6000cm3 in 150 KM pri 2500 vrtlj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Verjetno je kakšen ameriški V8 stroj z 6000cm3 in 150 KM pri 2500 vrtlj Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ja,če nimaš glih mlinčka,potem so pa vrtinci v tanku Ampak grgranje 8 valjev je pa tudi zjutraj lepo slišat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 mlinčka Ampak grgranje 8 valjev je pa tudi zjutraj lepo slišat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 pa prave vibracije, Marsa so tud pomembne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 saj to je v paketu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 saj to je v paketu. pol se moraš nujno kdaj v vipra vsest,ne boš rabla moškega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 ne glede bi se hotla! mah alf... ves kaj bi jaz vse....bi tud na one sla.. kaj so ze.... joooj ne morem se spomnit, ko je mel jerancic al kdo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ne glede bi se hotla! mah alf... ves kaj bi jaz vse....bi tud na one sla.. kaj so ze.... joooj ne morem se spomnit, ko je mel jerancic al kdo...gokarte? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 aja .. ja to tud, mislila sem one neke mal bolj ekstremne voznje... joj pol pa ni bil jerancic...ko je mel.. hm, kaj je ze... shuster??ma ej, sory, mam cist vakuum zdajle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 aja .. ja to tud, mislila sem one neke mal bolj ekstremne voznje... joj pol pa ni bil jerancic...ko je mel.. hm, kaj je ze... shuster??ma ej, sory, mam cist vakuum zdajle... Dagmar Shuster je pa BMW M3 pa prototipe na gorskih dirkah vozu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 pa a ni mel onih treningov, kao ekstremne voznje al neki tacga?no to sem mislila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 pa a ni mel onih treningov, kao ekstremne voznje al neki tacga?no to sem mislila... treninge varne vožnje z BMW pa škodami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 no pol pa to. pa sva prgurala do tegale. sm cist nekam bukova dons. a ti si ze bil kdaj na cem takemle? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 no pol pa to. pa sva prgurala do tegale. sm cist nekam bukova dons. a ti si ze bil kdaj na cem takemle? Lansko leto sem bil na Finskem,kjer smo vozili volvota s80 po progi na ledenem jezeru Noro,se veliko naučiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 a dej blagorcek!!!!!! cist fous!!! () mater pa se na finsko sizim... (*no sploh 'tist konc' )(pa glih sem se enmu finskemu vicu ranvokar smejala ) Hudooo!!! a sam volva?a si kaj testiral, si v 'fohu' al kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 a dej blagorcek!!!!!! cist fous!!! () mater pa se na finsko sizim... (*no sploh 'tist konc' )(pa glih sem se enmu finskemu vicu ranvokar smejala ) Hudooo!!! a sam volva?a si kaj testiral, si v 'fohu' al kaj? volvo je kar dober za v sneg,če ma pa še V8 in čez 300 konjičkov pol je pa res noro! Če bi bla pa še kakšna alfica tam,pol pa orgazem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 hudo, men so vsec posebni pogoji pa taksno.po avtocesti dober kar zna vsakdo vozit. hehe, ko kako alfo 'srecam' v prometu, se veckrat nate spomnim (pa se na enga frenda, ma tud lepo, ze tretjo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 volvo in V8? -- zaj bom en dan felne šeu menjat VOLVO S80 V8 315KM 440Nm,pogon 4 kolesni zaj bom en dan felne šeu menjat Jez pa drug teden,da mal pesek pometejo z cest.Kakšne felge maš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hm, za XCja sem vedeu da majo V8... -- original mam 17" od Audija in 225/45 gume...zaj pa 16" zimske... sn študirau ne vem če ne bom kuj jutri šeu, v pralnico, pol pa felne menjat...vremenska napoved je dobra. kje pa ceste pometajo? v Mb jih ne, morda enkrat letno, pa še to poleti ko morjo nekak zaposlit tiste k pozimi plužijo Jez mam 215/35/17 bridgestone potencoPo 15 naj bi vsako leto cestarji očistili pesek z cest.Men je pa škoda felten za kamenčke.jap napoved je dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 a o Hummerju 2 ste se že kaj pogavarjali? za pogledat men res zakon avto... sem ga v živo vidu, uh mašinca /photos/uncategorized/hummer2.jpg http://blogsimages.skynet.be/images/000/192/082_humscalad2.JPG Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 mmmmmm Hummči leeeeeeeep In še seveda lepotec, katerega ne morem, da ne bi dala gor Volvo C70 Pa še ena rdeča lepotička Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ql, sam čez hummerja ga pa ni sam denar,denar... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.