Klinar 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ej Marsa, Krokodil Imamo točno to kar rabimo, seveda pa se ne bom odrekla priliki, ko bom lahko sedla v Carrero 911, kar sanjam, mi sedaj moj Punto služi odlično. Hvaležna sem zanj, tako kot sem bila najprej za Fička, potem Yugota. !! Hmmm, pa tisto vsi policaji niso .... Kroki, to je točno. Kar pričakuješ, to ti pride naproti !! lep vikend vsempeace and loveClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Clean, seveda, jaz pa sem bila hvalezna za marutija in se vedno bi si ga izbrala raje kot petko, recimo. R5.pac. Pa tak okreten je in elasticen (no zato so mi vsec japonci), nemci so mal bolj... tezki, trdi, no a fiestica je tudi zelo gibcna in blazno dobr se obnasa na cesti in to v vseh pogojih. res sem happy. Saj, pol pa bo kaj drugega. Zelo rada pa gledam avte in si predstavljam, katerega bi imela. Pa zanimajo me... vidim samo za hipec, silhuetko, delcek, ze ocenim - aha, mitsubishi lancer, recimo, ali kaj jaz vem...Nisem za stare, a spedenane hrosce, kaj jaz vem, diane in spacke, kao image, pa to... lusten zgleda pa lohk je zlo spedenan... sam tolk nisem norc... pa da bi pedenckala pa tkomeni je bolj kul, da je kolikor toliko sodoben, celo pa rada prestavljam (ceprav zdajle bi mi sedle avt. prestave ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 p.s. aja, a ima kdo kaksne ventile za spucat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Eh Tale ima pa tolk lepe učke in nasploh spredi masko, da se kar stopim... Sam mi s strani ni všeč, preveč športen Je pa mucica taprava Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Lep je tale ja moj prvi avto je bil 206ka...po 11 mesecih je sla :xx!: nasplosno je slisat, da so kvarljivi..moj sicer ni bil, ampak bi bila sramota, ce bi bil po 11 mesecih pokvarjen.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Znanec je imel (prodal, ni imel vec volje in zivcev) P206CC (kabrio ) sest mesecev.Vozil ga je slaba dva, ostalo na servisih.Menjali dva menjalnika, elektroniko, streha puscala ves cas, alarm norel, poraba grozno nihala...Neverjetno, clovek bi moral zaceti igrati loto, kaksen 'peh' ima Sosed pa ima (se kar vztraja )Toyoto Rav4, kupil lani spomladi, novo, tudi vec na servisu kot v garazi..pa Toyota, ki je po vseh moznih statistikah prva ali druga po zanesljivosti.Ze bil cisto penast, klical ne vem vse kam...visek je pa doseglo,ko mu je zaposleni na oni strani telefona rekel (kot kompliment, kaj pa jaz vem ) da ima v tem delu Evrope, po njihovih podatkih samo se en tako 'sreco' s tem modelom. Jaz pravim...boljse kupiti rabljenega...je vsaj stestiran...ce je kaj mislilo crkniti je tako ze Jaz zaenkrat trkam po lesu...samo malo, nekdo trka...Ja, kar naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.pinka.it/smilies/images/crossy.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/auto/car-smiley-030.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.pinka.it/smilies/images/faccina02.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.my-smileys.de/smileys1/1womo.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Takoj spoznam kretene in takoj spoznam uglajene ljudi, samo da vidim kako se peljejo mimo v avtu. Sori, ampak videz določenih avtov mi lahko pove samo to, da je lastnik mlad kreten, ki so mu ponosni starši kupili avto ali pa je do njega prišel po sumljivih poteh. Mogoče posplošujem in sem nestrpna, ampak tako je. Sori.Pa to svet ni videl!!!!!!!Ti to kar ves ze ko se clovek pelje mimo!?!??!?!? Pa kaj, ce mu starsi kupijo avto!? A zdej je to nekaj slabega? Ce si lahko privoscijo, naj mu kupijo!? Zakaj ne? Da ne bodo meli uni financno manj priviligirani nosov do tal? Lepo te prosim. Ce so mi starsi kupili avto, se ne pomeni, da ga ne znam cenit in da sem zato kretenka!? Ideotizem.Ce bom jaz financno dobro preskrbljena, ko bo imel moj sin oziroma hci vozniski izpit, mu/ji bom kupila avto...in hkrati vzgajala na tak nacin, kot so moji starsi mene. Da je stvari treba cenit, ker nikoli ne ves, kdaj jih bos izgubil. Pa lep pozdrav od potencialne kretenke. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Mercedes...ker se cenim.. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 In da ne pozabim dodati:vse blondinke so neumnevsi crnogorcni so lenivsi muslimani so teroristivsi mladi z avtomobili so kretenivsi americani so neumnivsi crnci imajo dolge penisein sevedavsi slovenci so zavistni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Vse Michellike so jezične mojstrice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ce je to,da ne podpiram posplosevalnih idiotizmov,mojstrsko jezikanje, sem pac to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Jp, a ni fino,,,, če ti jeziček tko dober teče.....si mi prav polepšala večer...zdej ko Mick štrajka... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ....pa menda ne gladovno http://www.my-smileys.de/smileys1/kaffeetrinker_2.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Jp, a ni fino,,,, če ti jeziček tko dober teče.....si mi prav polepšala večer...zdej ko Mick štrajka...Polepsala vecer, ker se "kregam"? Tudi prav, vsak ma svoj veselje Ja mickija pogresam...sam tak se je pac odlocil...gladovno po moje da lih ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/auto/car-smiley-011.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Always look sunny side of life, Mačona..... lačni sitega ne zastop, pa ža ba orla tud ne..... razlike nas bogatijo.......(ah, ja sej jst v to tui nea verjamem, da nas razlike lih bogatijo...) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 S tem sem ciljala na take, ki staršev itak ne spoštujejo in se niti ne zavedajo, kako težko služijo svoj denar! Takih je več kot dovolj! Kdor ni občutil in poskusil, kaj delajo starši (če so fizični delavci, kot moja dva), težko razume, kako hudo je staršem.pa tak povej iz prejsnega posta zal nisem mogla izbrati na kaj ciljas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Aha , pol me ne rabta več za prevajalca, kidam ja na lijevo, zdravo zmijoljubci... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 S tem sem ciljala na take, ki staršev itak ne spoštujejo in se niti ne zavedajo, kako težko služijo svoj denar! Takih je več kot dovolj! Kdor ni občutil in poskusil, kaj delajo starši (če so fizični delavci, kot moja dva), težko razume, kako hudo je staršem.a zdej nej pa jst vozm bad avt al kwa, ker sta pač tvojedva delavca..................dej, ne mi stakimi......... nekdo k voz dobr avto je pa kreten - tako posploševanje mi gre prav na kurac.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 nekdo k voz dobr avto je pa kretenPreberi si zgoraj mojo zgodbo, o primeru A in B...veckrat...pa bo mogoce bolj smiselna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 kroko, sem prebral............. ne vozim francoze, še manj japonce............sicer je pa vse odvisno od sreče, lahko maš nov avto, pa kej ne dela........... sicer pa jst nisem za rabljene............ kaj veš, kwa se je v tem avtu že delal........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.