Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

kaj sm neki bral, da si hondo ubodu? sm pa gledu zadnč čist novo civic, pa to je avto en korak pred vsemi drugimi baje v tehnologiji, samo predrag se mi zdi glede na svojo velikost... 4mio osnovni model :o|o:

ej maš že kake felge gor? js komi čakam da dam 19" krom felge gor xcivx x:px

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

eh, ma kaki rižotar x:o)x

Audija sn kupo xDDx

A3 2.0 FSI :vio:

ja, mam 17"-ke original, je ambition oprema... večjih naum gor deval....

na A8-ko pa grejo 19-ke ja...

boš ko gangsta man, hehe

uuuu to si pa stroja kupu :palec: ker letnik? precej novo ane? x8Dx

ja dobu sm vse 4 - 19" kromirane od enga strica z avstrije za 1600 eu xcivx jebiga, sm se izprsil, ampak še vedno bolj ugodno jih neb dobu x^x

honor and respect

ja, 2004 je, iz prve roke x^x

ful zegn meu, pa 16"-ke zimske poleg dobo :vio:

no velja, takoj k dam felge gor, prlepm eno fotko x:Dx to moraš da vidiš x:Dx no moja žvau je 00 letnik pa sm tud dobu po simbolični ceni ta avto xcivx x:o)x

honor and respect

ma ja xDDx

sn že htel bimmerja 3 coupe zaarat l.2002, sam sn na tega nalto, pa sn si premislo.. to je skor novo :zoro:

js js tud predn sm kupu, sm tehtal med BMW 530 naprej letniki 99-01 in audi-ji a6 2.8 naprej isti letniki, pol sm pa naletu na a8 xcivx x:Dx stari to tko je x:Dx

honor and respect

Verjetno je kakšen ameriški V8 stroj z 6000cm3 in 150 KM pri 2500 vrtlj x:Dx

Pol bi mu 160 pri 3000 obratih, ne pri 4000. x:Dx Mal se orentirij.

Sicer pa preveč karikiraš.

največja moč pri 2500

x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

:P zdele sem dobil na mail eno luštno ponudbo http://www.clio.renault-sport.com/.... :D pa sem videl en 2.0 z 200KM :D so se mi oči kar zasvetile, da končno kdo poleg honde še spravi avto ven s 10 konji na deci prostornine ... :D pa vidim tukaj opravljate ene ameriške V8 z 6000ccm pa 160 konji (prava vrednost je najbrž nekje bolj blizu 300) :P izkoristek pa tak ane :D

mmm a poznate še kako znamko, ki pridno sega čez 10KM na 100ccm :D (brez takih ali drugačnih turbin)... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:P zdele sem dobil na mail eno luštno ponudbo http://www.clio.renault-sport.com/.... :D pa sem videl en 2.0 z 200KM :D so se mi oči kar zasvetile, da končno kdo poleg honde še spravi avto ven s 10 konji na deci prostornine ... :D pa vidim tukaj opravljate ene ameriške V8 z 6000ccm pa 160 konji (prava vrednost je najbrž nekje bolj blizu 300) :P izkoristek pa tak ane :D

mmm a poznate še kako znamko, ki pridno sega čez 10KM na 100ccm :D (brez takih ali drugačnih turbin)... :D

Za 6 litrško mašino so brez turbine al kompresorja ala ferrari FXX ima 800KM!!!!

rekorder po litrški moči je honda S2000,katera ima 120KM na liter,pa toyota 1.8 vvti,BMW M3,........itd Torej jih je kar nekaj x;)x

Pol bi mu 160 pri 3000 obratih, ne pri 4000. x:Dx Mal se orentirij.

Zakaj pa 160 pri 3000?A si že kdaj videl krivulje navora in moči teh mašin?Orentirej se tudi ti x:Dx

Sicer pa preveč karikiraš.

največja moč pri 2500

Za to pa je karikiranje x^x

jaooooooooooooooooo :lol: prejle sem pa videla Renault 5 z litimi feltnami :lol: sportiva x:Dx

Če bi bil turbo,pol bi ga tud jez mel Za na Golovec seveda x:Dx x:)x

x:Dx Danes sem pa mislila, da me bo pobral od smeha! Policijski Clio se peljal mimo :lol: :lol: :lol:

alfe jim bolj pristojijo a ne? x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...