Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Za takšno lepotičko sem hotela jz mami prepričat par let nazaj, pol se je pa za Yarisa odločila.... Hummer je pa itak tank!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ne pa ni tank!!! to je najlepši AVTO Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ne pa ni tank!!! to je najlepši AVTO Pa sej men je tank zakon!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sama jajca :xx!: Audi&BMW to so kola da se reče! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 pa še to sam bencinci stari to kr mam zej, 4litrsko mašino pa mi popije včasih ko mam težko nogo ne zamenjam za nobenga dizla!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 kaj sm neki bral, da si hondo ubodu? sm pa gledu zadnč čist novo civic, pa to je avto en korak pred vsemi drugimi baje v tehnologiji, samo predrag se mi zdi glede na svojo velikost... 4mio osnovni model ej maš že kake felge gor? js komi čakam da dam 19" krom felge gor Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 eh, ma kaki rižotar Audija sn kupo A3 2.0 FSI ja, mam 17"-ke original, je ambition oprema... večjih naum gor deval....na A8-ko pa grejo 19-ke ja... boš ko gangsta man, hehe uuuu to si pa stroja kupu ker letnik? precej novo ane? ja dobu sm vse 4 - 19" kromirane od enga strica z avstrije za 1600 eu jebiga, sm se izprsil, ampak še vedno bolj ugodno jih neb dobu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ja, 2004 je, iz prve roke ful zegn meu, pa 16"-ke zimske poleg dobo no velja, takoj k dam felge gor, prlepm eno fotko to moraš da vidiš no moja žvau je 00 letnik pa sm tud dobu po simbolični ceni ta avto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ma ja sn že htel bimmerja 3 coupe zaarat l.2002, sam sn na tega nalto, pa sn si premislo.. to je skor novo js js tud predn sm kupu, sm tehtal med BMW 530 naprej letniki 99-01 in audi-ji a6 2.8 naprej isti letniki, pol sm pa naletu na a8 stari to tko je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Verjetno je kakšen ameriški V8 stroj z 6000cm3 in 150 KM pri 2500 vrtlj Pol bi mu 160 pri 3000 obratih, ne pri 4000. Mal se orentirij. Sicer pa preveč karikiraš.največja moč pri 2500 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 ob telih avtomobilih se lahko samo slinim. kaj več pa z lastnimi financami ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 zdele sem dobil na mail eno luštno ponudbo http://www.clio.renault-sport.com/.... pa sem videl en 2.0 z 200KM so se mi oči kar zasvetile, da končno kdo poleg honde še spravi avto ven s 10 konji na deci prostornine ... pa vidim tukaj opravljate ene ameriške V8 z 6000ccm pa 160 konji (prava vrednost je najbrž nekje bolj blizu 300) izkoristek pa tak ane mmm a poznate še kako znamko, ki pridno sega čez 10KM na 100ccm (brez takih ali drugačnih turbin)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 zdele sem dobil na mail eno luštno ponudbo http://www.clio.renault-sport.com/.... pa sem videl en 2.0 z 200KM so se mi oči kar zasvetile, da končno kdo poleg honde še spravi avto ven s 10 konji na deci prostornine ... pa vidim tukaj opravljate ene ameriške V8 z 6000ccm pa 160 konji (prava vrednost je najbrž nekje bolj blizu 300) izkoristek pa tak ane mmm a poznate še kako znamko, ki pridno sega čez 10KM na 100ccm (brez takih ali drugačnih turbin)... Za 6 litrško mašino so brez turbine al kompresorja ala ferrari FXX ima 800KM!!!!rekorder po litrški moči je honda S2000,katera ima 120KM na liter,pa toyota 1.8 vvti,BMW M3,........itd Torej jih je kar nekaj Pol bi mu 160 pri 3000 obratih, ne pri 4000. Mal se orentirij. Zakaj pa 160 pri 3000?A si že kdaj videl krivulje navora in moči teh mašin?Orentirej se tudi ti Sicer pa preveč karikiraš.največja moč pri 2500 Za to pa je karikiranje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Iiiiiiiiiiiiiiii sonček, lepo vreme komi čakam, da grem mojga cukrčka preobut v letne gume!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Iiiiiiiiiiiiiiii sonček, lepo vreme komi čakam, da grem mojga cukrčka preobut v letne gume!!!! A ne v letne čeveljčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 A ne v letne čeveljčke v balerinke moj Clio je moški spol balerinke so za punčke Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 en krog, en krog bi šla ....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 en krog, en krog bi šla ....... hehe, en krog okoli morja a je to Alfa 156 GTA? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 en krog, en krog bi šla ....... my girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 my girl lepa a ne ...še ena lubica Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 lepa a ne ...še ena lubica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Danes sem pa mislila, da me bo pobral od smeha! Policijski Clio se peljal mimo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jaooooooooooooooooo prejle sem pa videla Renault 5 z litimi feltnami sportiva Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jaooooooooooooooooo prejle sem pa videla Renault 5 z litimi feltnami sportiva Če bi bil turbo,pol bi ga tud jez mel Za na Golovec seveda Danes sem pa mislila, da me bo pobral od smeha! Policijski Clio se peljal mimo alfe jim bolj pristojijo a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 alfe jim bolj pristojijo a ne? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.