santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 jst si bom pa zej tazgale omislu seveda črne barve huda zadevca Kljub temu, ostajam pri Hummer-ju ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ja Hummer je itak klasa zase Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 http://www.telegraph.co.uk/motoring/graphics/galleries/volvo/c30/pixvolvo1.jpg Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Jeep! Trenutno bi se seveda - če bi kupovala izključno terenca terenca - finančno mogla zadovoljiti s kakšno pando 4x4. Letnik cca 9o najverjetneje Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Rokerski auto je katrca! Sploh rdeče-črno prebarvana! Panda je pa tud prav r'n'r auto! Preverjeno! x!x Samo dobro muziko si not naštimaš, pa dobesedno povsod prideš! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Rokerski auto je katrca! Sploh rdeče-črno prebarvana! Pa citroeni.......spaček, diana, ami......aja, pa hrošč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Pa citroeni.......spaček, diana, ami......aja, pa hrošč.... Ja, smo ti meni delujejo bolj power-flower-hipijevska scena. Hrošča na žalost predelajo tudi v kaj bolj groznega :xx!: So pa metalci ob enem cajtu vsi po vrsti temno rdečo Škodo Favorit vozili Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Tesla roadster - električni... se razume Sm gledal en video na netu, nč zvoka sam števčk za hitrost je rasu k neumn konstantno...če se prav spomnem imajo teli e-avti nor navor pri nižjih hitrostih...toyota prius vem da ga ma okoli 500 nm (kar, btw poje tudi hummerja ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 o jst sm tud za Teslo škoda k nimajo terenca.... no pa roko na srce, je tud mal več $ kot sem pripravljen dat za kočijo Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 men je pa tale čist hud santa fe http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag269/hyundai-santa-fe-01cb.jpg drgač je pa getz čist dovolj za mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Na pogled takole je fleten Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 hehehee, HINdaj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ravnokar prejela klic našli so mi avto x!x OMG this is it or what, se že menijo kako se ga bo odplačalo, 25 jurjev mesečno đizs, sem pričakovala da bo FULL več tako da sploh ne bo panike kot kaže, noro dobro hudo wuuuhuuu jebeš raka v luni, a mislm luno v raku, dans bom zgleda mogla jokat samo še od veselja Aja pa Polči je afterall... sem bila pa 100% da bo Clio sploh pa Cliota že imamo v "familiji" tko da bo nekdo zlo vesel da se bo lahko na Polotu švercal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ravnokar prejela klic našli so mi avto x!x OMG this is it or what, se že menijo kako se ga bo odplačalo, 25 jurjev mesečno đizs, sem pričakovala da bo FULL več tako da sploh ne bo panike kot kaže, noro dobro hudo wuuuhuuu jebeš raka v luni, a mislm luno v raku, dans bom zgleda mogla jokat samo še od veselja super Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 srečno vožnjo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Uf, sn mal avtke gledal pubec.........bemu......2 zanimiva avtka......Volvo C30 .....ma odlično predstavitev na spletni strani........pa Nissan Qashqai......tak polterenc........zlo zanimiv...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shaedar 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravljeni, Upam da ne "vdiram" pregrobo, glede na to da je to moj prvi post tukaj. C30 res zgleda in se sliši dobro. Volvoti so mi vedno bli všeč. Poleg njihove varnosti, so zanimive tudi zmogljivosti, kar pri večini današnjih avtov ni pogosto.Do zdaj sem si lastil dva avta. Prvi je bil 5ka, bela, z sončno streho (luksuz!, fino je bilo ker sem lahko vzravnano sedel, spadam med malo večje ). No, zdaj drugi je pa sanjski avto. Majhen, neverjetno hiter in popolnoma brez varnosti (pas in "športni" sedeži). To je R5 GTT. Še nikoli do zdaj nisem vozil avta, s katerim bi se bilo tako zabavno vozit kot s to 5ko. Brez klime (gretje dela brezhibno), brez servota (kot da bi premikal betonske bloke, ne pa koles), brez airbagov, brez lcd ekrančkov. Ima pa centralno zaklepanj in el. pomik stekel, SERIJSKO. 1.4 motor s turbo polnilcem (serijsko seveda) razvije 120 konjev in prileze od 0 - 100 km/h v 7 s. končna hitrost je malenkost pod 200.Ko pri 3000 obratih začutiš "turbo kick" ti ne preostane drugega kot da trdno primeš za volan in se skoncetriraš na cesto ter prestavljanje. Nasmešek do ušes ti ne uide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Haj novinc Nisem pa ga videl še v živo tega volva, sam obeta Pa fajn k si ga na spletni strani lohk oblečeš pa obuješ po željah......No, sam mam sicer od sanjskega avta mal drgačna pričakovanja k ti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shaedar 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Škoda da ni edit funkcije. Slikice za lažjo predstavo: http://www.renault5gtturbo.com/R5Desktops/600x800/7.jpg http://www.renault5gtturbo.com/R5Desktops/600x800/19.jpg Vse to je original, nič predelano in iznakaženo.Mater je lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Danes dobila svojega prvega!!! Rdečega Polčota, it's soooo damn pretty hihi --- red hot pretty Polči for a red hot pretty ovnička :onfire: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Cestitam... in srecno voznjo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Jest pa furam 16 let staro toyoto Corollo .Zanekrat čist zadovoln.Odpele me tja kamor hočem Njami..http://www.dreams-cars.net/images/Galerie/Shelby/Shelby_GT500_Eleanor_1967/Shelby_GT500_Eleanor_1967_06.jpg Se popolnoma strinjam http://foto.rambler.ru/public/l/o/los666/1/6/6-web.jpg...tut jest bi mel kej tazga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Dans sem prišla že iz Otočca do Ljubljane, potem sem šla mami iskat v službo, potem pa sem še kolega en krogec peljala do Domžal in nazaj uglavnem čist razturam že hahahaha ajde mal sem zmedena še ampak sej bo, počasi se daleč pride Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 super, Chariot pa srečno vožnjo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.