Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

Rdečega Polčota

:onfire: :onfire: :onfire:

Kaj to je taki k se da z njim tud do MB pripelat? :inocent: x:Dx

Kul :palec: Jaz sn pa svojo krntijo še za eno let usposobo......pol pa bo počas res treba začet iskat. Sn pa dans vidu na poti v službo novo Hondo Civic .....vreji zgleda :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

btw, zavarovalnice so presenetile z znižanjem premij za motorje x:px in to konkertno!

bonus lahko prenseš iz avta recimo, plus 40% če podoišeš klavzulo da ga ne boš odjavil čez zimo x8Dx

mater , že spet gledam nakede x8Dx

xyesx :palec: x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Danes dobila svojega prvega!!! Rdečega Polčota, it's soooo damn pretty hihi --- red hot pretty Polči for a red hot pretty ovnička x:o)x x:Dx

:onfire: :onfire: :onfire:

srečno vožnjo xsrcx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Hvala vsem :flowerface: veliko sreče bom rabila ampak tut kjer je volja, tam je pot baje x:px x:Dx

Mick x;)x taki ki pela do Maribora ja x:Dx poleti bom kej več "izletarila" pa pridem tudi kaj na vaš konec pogledat :fiju:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Zadnji pogon x:Ix

Jaz sem se takoj po narejenem izpitu za avto, učila vozit na zadnjem pogonu. Dolgo časa sem ga vozila, potem ko sem dobila svoj avto (na sprednji pogon) mi ni bilo pa nič jasno x:o)x Tiste malenkosti, k se razlikujejo glede vožnje, sem delala tudi pri sprednjemu. Pač, nisem imela občutka, začetnik x:o)x

Zdaj ga imam spet spredaj....ampak zdej imam več izkušenj in sem pametnejša x:o)x x:o)x x:o xegox )x xegox

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kot da jaz vem... xrolleyesx glede tega sem pa res blond... x:Ix avtov itak ne razlikujem, ce me kdo vprasa, kak avto pa je bil, rečem jaz..črn.. x:Dx

Frendica ma BMW-ja, pa sem zadnjic se peljala z njo in mi je... :o|o: ..ko sme ga primerjala recimo z mercedesom...notranjost pa to.

zato pravim, da je oskubljen..

Ne vem, nekaj casa mi je bil vsec mercedes C 200 recimo... :inocent: samo kaj bomo pa pozimi? :o|o:

Saj ta A3 ni slab, samo sem se navelicala te trojke, morda pa samo bluzim. Zadnjic sem videla avto, pa pravim, leeeej, TEGA bi mela, pa mi stari reče, ti si blesava to je Q7...

Ne vem. Neki srednji razred, mogoce mal vecjega, kot ga imam zdaj...

Astra

Per aspera ad astra

Kot da jaz vem... xrolleyesx glede tega sem pa res blond... x:Ix avtov itak ne razlikujem, ce me kdo vprasa, kak avto pa je bil, rečem jaz..črn.. x:Dx

. Zadnjic sem videla avto, pa pravim, leeeej, TEGA bi mela, pa mi stari reče, ti si blesava to je Q7...

Ne vem. Neki srednji razred, mogoce mal vecjega, kot ga imam zdaj...

Heheheh jaz tudi ...samo po barvah, pa še te pozabim.

Drugač pa ne vem a sta se tvoj pa moj kaj slišala??? Ker je moj čist isti stavek povedal in še dodal, da nam itaq ne gre v garažo...madona, je**š garažo :vragec: Bi bil pa to lahko naslednji družinski avto (beri jaz ne vozim) ker smo s tem, ki ga imamo zelo zadovoljni.

Se mi je pa dopadel leeon zadnjič, ko sem ga furala ampak seveda je to manjši avto in pa smart 4four, sam se mi zdi ful predrag za tako malo cizo. Kaj pa kaj od Toyote???

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ta avto ima 4 zvezdice za varnost. :xx!: (jaz zdaj sam še to gledam).

Bljek.

vrjem, tud zvezdice ne pomagajo nič pri hitrosti nad 120 km/h

sm pa zihr, da se vedno pelješ več kot 120km/h po avtocesti x:Dx

honor and respect

So mi pa vsi po vrsti pri nesreči rekli, da če bi imela starejši avto, oz. manj varen, me danes ne bi bilo več.

Pa ni bilo po avtocesti. Statistično baje ni največ nesreč na avtobanih...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

So mi pa vsi po vrsti pri nesreči rekli, da če bi imela starejši avto, oz. manj varen, me danes ne bi bilo več.

Pa ni bilo po avtocesti. Statistično baje ni največ nesreč na avtobanih...

na avtocestah je najmaj in statistično so avtoceste najbolj varne, to je dejstvo.

jah, po bitki je vsak general, zdej ti vsak lahko reče, če bi imela drugačen oz. starejši avto bi pa bolj najebala itd.

sej mogoče drži, mogoče pa tud ne, kakor ti je namenjeno js pravm, pokojna princesa Diana in njen šocl Dodi sta se ubila v najbol luksuznem in "varnem" mercedezu tistega obdobja S600 , hočem sam povedat, da hitrost naredi svoje, pol je pa tud mal od sreče v nesreči oz. usoda....

lp

:vragec:

statistichno najvech folka umre v postli.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:lol: ja over the hill people xrolleyesx

honor and respect

:eek: To je tudi model avta al kaj ?

x:Dx xrolleyesx

Seat LEON... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:inocent: pr avtih sploh nimam kšnih hudih želja xcivx važn, da dela, me pelje ... pa je to to x^x x:o)x

je pa tale konjiček bolj po mojem okusu x:px :2src: :2src:

http://www.trike-verhuur.nl/foto/bckgr_trike3.gif

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:eek: To je tudi model avta al kaj ?

aha... :vio:

zato pa...

hocm (zlepa al pa zgrda x:Dx ) leona TD 1.9, 110 kW, s sportnimi, nastavljivimi sedezi, zatemnjenimi sipami, kodno varovan vzig motorja, elektricni pomik vsega kr je moznega, sportn filtr, neprebojnega za strelivo, imunega na pajke, imunega na policijske kontrole ter posebi imunega na prometne nesrece, servo in sportni volan, masina pa mora bit tko al tko brezhibna...xrolleyesx x:px

...nc jasno... :inocent: x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:inocent: pr avtih sploh nimam kšnih hudih želja xcivx važn, da dela, me pelje ... pa je to to x^x x:o)x

je pa tale konjiček bolj po mojem okusu x:px :2src: :2src:

:eek: x:px x:px x:px x:Dx :palec:

Kje je bilo pa to čudo slikano? x:Dx

Takih ni prav veliko v Sloveniji... xDDx

Tu blizu mene ima eden nekaj podobnega... x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x:px x:px x:px x:Dx :palec:

Kje je bilo pa to čudo slikano? x:Dx

Takih ni prav veliko v Sloveniji... xDDx

Tu blizu mene ima eden nekaj podobnega... x:px x:Dx

:2src: :2src: Iiiiiiiii :2src: jst bi tud mela nekej podobnega x:px pa ne sam kje blizu mene x:Dx xcivx nooooooo ... zaenkrat bi blo tud to ok :palec: x:o)x

ne vem, kje je blo slikano xnckrivx na netu najdena slikca :inocent: je pa tale skor čist po mojem okusu x:px mogoč mal manj štang spodej ... pa mal bolj oskubljeni sedeži xcivx xDDx se ni treba na fotelju okol vozt xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Saj za Seat Leona vem, sam za model Leeon pa še nisem slišal.. x;)x xnckrivx

uuuh mea culpa, narobe sem napisala, kwa češ stara, čorava, blont in še očitno polpismena :vragec:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...sej bi, če bi mene kdo vprašal :inocent: ...no k me bodo, če me bodo bom pa res x^x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...