Mick 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Rdečega Polčota :onfire: Kaj to je taki k se da z njim tud do MB pripelat? Kul Jaz sn pa svojo krntijo še za eno let usposobo......pol pa bo počas res treba začet iskat. Sn pa dans vidu na poti v službo novo Hondo Civic .....vreji zgleda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 btw, zavarovalnice so presenetile z znižanjem premij za motorje in to konkertno!bonus lahko prenseš iz avta recimo, plus 40% če podoišeš klavzulo da ga ne boš odjavil čez zimo mater , že spet gledam nakede Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ma kdo kake izkusnje z BMW 118? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Danes dobila svojega prvega!!! Rdečega Polčota, it's soooo damn pretty hihi --- red hot pretty Polči for a red hot pretty ovnička :onfire: srečno vožnjo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Hvala vsem veliko sreče bom rabila ampak tut kjer je volja, tam je pot baje Mick taki ki pela do Maribora ja poleti bom kej več "izletarila" pa pridem tudi kaj na vaš konec pogledat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Bobnar, zakaj pa ne? Daj, razlozi malo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Thx. Saj jaz itak nisem BMW tip, men je prevec oskubljen...sam sem pač vprašala...ker je padla neka ideja okol tega. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Zadnji pogon Jaz sem se takoj po narejenem izpitu za avto, učila vozit na zadnjem pogonu. Dolgo časa sem ga vozila, potem ko sem dobila svoj avto (na sprednji pogon) mi ni bilo pa nič jasno Tiste malenkosti, k se razlikujejo glede vožnje, sem delala tudi pri sprednjemu. Pač, nisem imela občutka, začetnik Zdaj ga imam spet spredaj....ampak zdej imam več izkušenj in sem pametnejša x:o )x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Kot da jaz vem... glede tega sem pa res blond... avtov itak ne razlikujem, ce me kdo vprasa, kak avto pa je bil, rečem jaz..črn.. Frendica ma BMW-ja, pa sem zadnjic se peljala z njo in mi je... ..ko sme ga primerjala recimo z mercedesom...notranjost pa to.zato pravim, da je oskubljen.. Ne vem, nekaj casa mi je bil vsec mercedes C 200 recimo... samo kaj bomo pa pozimi? Saj ta A3 ni slab, samo sem se navelicala te trojke, morda pa samo bluzim. Zadnjic sem videla avto, pa pravim, leeeej, TEGA bi mela, pa mi stari reče, ti si blesava to je Q7...Ne vem. Neki srednji razred, mogoce mal vecjega, kot ga imam zdaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Kot da jaz vem... glede tega sem pa res blond... avtov itak ne razlikujem, ce me kdo vprasa, kak avto pa je bil, rečem jaz..črn.. . Zadnjic sem videla avto, pa pravim, leeeej, TEGA bi mela, pa mi stari reče, ti si blesava to je Q7...Ne vem. Neki srednji razred, mogoce mal vecjega, kot ga imam zdaj... Heheheh jaz tudi ...samo po barvah, pa še te pozabim.Drugač pa ne vem a sta se tvoj pa moj kaj slišala??? Ker je moj čist isti stavek povedal in še dodal, da nam itaq ne gre v garažo...madona, je**š garažo Bi bil pa to lahko naslednji družinski avto (beri jaz ne vozim) ker smo s tem, ki ga imamo zelo zadovoljni.Se mi je pa dopadel leeon zadnjič, ko sem ga furala ampak seveda je to manjši avto in pa smart 4four, sam se mi zdi ful predrag za tako malo cizo. Kaj pa kaj od Toyote??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 leeeej, TEGA bi mela, pa mi stari reče, ti si blesava to je Q7... minimalistichna pa res nkol nis bla.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Ta avto ima 4 zvezdice za varnost. :xx!: (jaz zdaj sam še to gledam).Bljek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Ta avto ima 4 zvezdice za varnost. :xx!: (jaz zdaj sam še to gledam).Bljek. vrjem, tud zvezdice ne pomagajo nič pri hitrosti nad 120 km/hsm pa zihr, da se vedno pelješ več kot 120km/h po avtocesti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 So mi pa vsi po vrsti pri nesreči rekli, da če bi imela starejši avto, oz. manj varen, me danes ne bi bilo več.Pa ni bilo po avtocesti. Statistično baje ni največ nesreč na avtobanih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 statistichno najvech folka umre v postli.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 So mi pa vsi po vrsti pri nesreči rekli, da če bi imela starejši avto, oz. manj varen, me danes ne bi bilo več.Pa ni bilo po avtocesti. Statistično baje ni največ nesreč na avtobanih... na avtocestah je najmaj in statistično so avtoceste najbolj varne, to je dejstvo. jah, po bitki je vsak general, zdej ti vsak lahko reče, če bi imela drugačen oz. starejši avto bi pa bolj najebala itd. sej mogoče drži, mogoče pa tud ne, kakor ti je namenjeno js pravm, pokojna princesa Diana in njen šocl Dodi sta se ubila v najbol luksuznem in "varnem" mercedezu tistega obdobja S600 , hočem sam povedat, da hitrost naredi svoje, pol je pa tud mal od sreče v nesreči oz. usoda.... lp statistichno najvech folka umre v postli.... zlomk....tralala ja over the hill people Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 To je tudi model avta al kaj ? Seat LEON... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 moja želja je še vedno en Mercedes v športni obliki no ampak A3 sportback tudi ni slab Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 pr avtih sploh nimam kšnih hudih želja važn, da dela, me pelje ... pa je to to je pa tale konjiček bolj po mojem okusu http://www.trike-verhuur.nl/foto/bckgr_trike3.gif Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 To je tudi model avta al kaj ?aha... zato pa...hocm (zlepa al pa zgrda ) leona TD 1.9, 110 kW, s sportnimi, nastavljivimi sedezi, zatemnjenimi sipami, kodno varovan vzig motorja, elektricni pomik vsega kr je moznega, sportn filtr, neprebojnega za strelivo, imunega na pajke, imunega na policijske kontrole ter posebi imunega na prometne nesrece, servo in sportni volan, masina pa mora bit tko al tko brezhibna... ...nc jasno... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 pr avtih sploh nimam kšnih hudih želja važn, da dela, me pelje ... pa je to to je pa tale konjiček bolj po mojem okusu Kje je bilo pa to čudo slikano? Takih ni prav veliko v Sloveniji... Tu blizu mene ima eden nekaj podobnega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Kje je bilo pa to čudo slikano? Takih ni prav veliko v Sloveniji... Tu blizu mene ima eden nekaj podobnega... Iiiiiiiii jst bi tud mela nekej podobnega pa ne sam kje blizu mene nooooooo ... zaenkrat bi blo tud to ok ne vem, kje je blo slikano na netu najdena slikca je pa tale skor čist po mojem okusu mogoč mal manj štang spodej ... pa mal bolj oskubljeni sedeži se ni treba na fotelju okol vozt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Saj za Seat Leona vem, sam za model Leeon pa še nisem slišal.. uuuh mea culpa, narobe sem napisala, kwa češ stara, čorava, blont in še očitno polpismena Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 ...sej bi, če bi mene kdo vprašal ...no k me bodo, če me bodo bom pa res Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 evo mojo mrcino..najnovejšo..sam še ruto na glavo pa gas na vas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.