Kylie 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 jaz mam pa BMW-ja 316iza pozimi pa ni ravno najbolj za vozit...drugače sem pa zadovoljna z njim, tak ženski avto Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Iiiiiiiii jst bi tud mela nekej podobnega pa ne sam kje blizu mene nooooooo ... zaenkrat bi blo tud to ok ne vem, kje je blo slikano na netu najdena slikca je pa tale skor čist po mojem okusu mogoč mal manj štang spodej ... pa mal bolj oskubljeni sedeži se ni treba na fotelju okol vozt joj,a si dobila slučajn koledar od Sairachov... so očitno zbrskal 12 slovenskih bejb in trajkov in naredili ful hud koledar bi ti pasal na steno pomoje jaz pa gume za motor naročila dons.. so rekli, da so Metzeler boljše kot Dunlop, verjamem na besedo, kaj pa čem.. čeprav se mi to drugo boljš sliši.. pa v bistvu bi mela nov motor tko enkrat... čez tri leta.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ta avto ma odrezano rit(ko) in je krajši od večine BMW-jevzato mi je ženski...mičken je tisti getz... he he...tisti je pa res mali ja... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Kak mi gre na zivce to moski-zenski avto.. Tipi so vedno prepricani, da morajo met velik avto, zenske pa nekaj malega, kao zenskega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Kak mi gre na zivce to moski-zenski avto.. Tipi so vedno prepricani, da morajo met velik avto, zenske pa nekaj malega, kao zenskega... Astra Podpišem.Še huje je, če ženska tako misli :xx!: Če bom hotla met kombi, bom mela pa kombi. Če bom hotla met VW terenca, ga bom pa mela Fak, prevelik avto, premajhen avto...dejte ga srat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Podpišem.Še huje je, če ženska tako misli :xx!: Če bom hotla met kombi, bom mela pa kombi. Če bom hotla met VW terenca, ga bom pa mela Fak, prevelik avto, premajhen avto...dejte ga srat Točno tako... Premajhen... Za nekoga ki ima dva metra pa 150 kil je getz ali pa clio premajhen... Za nekoga ki ne zna parkirat je pa vsak prevelik... Pa ni važno ali je to moški ali ženska... Jaz imam škodo Fabio... Je za dva centimetra daljša od getza... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 danes sem si ogledala nissan Qashqai.. Vsecen avto. problem samo v tem, da sta na voljo samo dva. Eden je 1,5 in je diesel in nima pogona na 4 kolesa, drugi pa je 1,9, ima avtomatski menjalnik, pogon na 4 kolesa...sam je pa bencinc.Porabo ima 11 litrov... oni drugi pa 6...hm, velika razlika. pa bi to se pogoltnila, sam so potem povsod rekli, da se pa bencinski terenci izredno slabo prodajajo potem...recimo en bencinc na sto avtov... Druge moznosti ni, ker naročil več za letos ne sprejemajo, so vsi prodani... Potem pa smo pogledali se chevrolet captiva, ta pa se mi zdi mal velik... zdaj pa ze spet razmisljam, da kupim kaksnega 2 leti starega, ker za ta denar dobis svasta..pa ga pač hitreje menjam, da ne bom spet 100 let enakega avta vozila... Ihh, kaj pa vem.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Jaz imam škodo Fabio... Je za dva centimetra daljša od getza... pa kaj pa pol getz je čisto danes sem si ogledala nissan Qashqai.. Vsecen avto. problem samo v tem, da sta na voljo samo dva. Eden je 1,5 in je diesel in nima pogona na 4 kolesa, drugi pa je 1,9, ima avtomatski menjalnik, pogon na 4 kolesa...sam je pa bencinc.Porabo ima 11 litrov... oni drugi pa 6...hm, velika razlika. pa bi to se pogoltnila, sam so potem povsod rekli, da se pa bencinski terenci izredno slabo prodajajo potem...recimo en bencinc na sto avtov... Druge moznosti ni, ker naročil več za letos ne sprejemajo, so vsi prodani... Potem pa smo pogledali se chrysler captiva, ta pa se mi zdi mal velik... zdaj pa ze spet razmisljam, da kupim kaksnega 2 leti starega, ker za ta denar dobis svasta..pa ga pač hitreje menjam, da ne bom spet 100 let enakega avta vozila... Ihh, kaj pa vem.. Astrapočaki še en mal...boš srečala avto, ki bo direkt za tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ups. Škoda, Astra. Ne avto Sicer pa sn k me relativn kmal čaka avto kupit sn za uno "svašta" varianto..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 danes sem si ogledala nissan Qashqai.. Vsecen avto. problem samo v tem, da sta na voljo samo dva. Eden je 1,5 in je diesel in nima pogona na 4 kolesa, drugi pa je 1,9, ima avtomatski menjalnik, pogon na 4 kolesa...sam je pa bencinc.Porabo ima 11 litrov... oni drugi pa 6...hm, velika razlika. pa bi to se pogoltnila, sam so potem povsod rekli, da se pa bencinski terenci izredno slabo prodajajo potem...recimo en bencinc na sto avtov... Druge moznosti ni, ker naročil več za letos ne sprejemajo, so vsi prodani... Potem pa smo pogledali se chevrolet captiva, ta pa se mi zdi mal velik... zdaj pa ze spet razmisljam, da kupim kaksnega 2 leti starega, ker za ta denar dobis svasta..pa ga pač hitreje menjam, da ne bom spet 100 let enakega avta vozila... Ihh, kaj pa vem.. Astra Kupi Hummerja... Takih ni prav velik pri nas... pa kaj pa pol getz je čisto Tudi Fabia je OBA sta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 joj,a si dobila slučajn koledar od Sairachov... so očitno zbrskal 12 slovenskih bejb in trajkov in naredili ful hud koledar bi ti pasal na steno pomoje nism packi jaaaaaaaaaaa moja stena je prov narejena za en takle koledar če bi blo 12 hudih tipov gor, sicer še bolj ampak bojo tud bejbe kul, sam da so trajki nov motorček ti ga privoščim jst neki sanjam, da bi (maja, k mi tle pogodba poteče ... pismo, bo to hitr ) mi mogoč ratal mal boljš plačano službo dobit pa končno nardit izpit pol pa enkrat tud kšn motorček kej takega .. za začetek http://www.granbymotors.co.uk/images/m/vs400.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Astra, men je tud tale Kaškaš bil ful simpatičen na fotkah v živo ga še nisem vidla.. a ful drag je pol hja, sanjam lahk še zmer Scorpi, vpraš Rolija če ma še kakšnga slučajn drugač ti ga pa jaz konc leta dam, fotke bodo še zmer iste Mah, vsake tolk me prime nov motorčk.. pol pa ugotavljam, da se tale čist super pelje pa da mu nič ne manjka.. pa da bi nekje mogla vsaj 500 (starih) jurjev zbrskat za novega, če tega uspem dobro prodat.. za ta denar grem pa lahko že na eno fajn potovanje.. pa motor mam tud.. tko da.. ponavljam: sanjam lahk še zmer Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Scorpi, vpraš Rolija če ma še kakšnga slučajn drugač ti ga pa jaz konc leta dam, fotke bodo še zmer iste bom vprašala naslednjič, k vidim koga od njih, nadlegujem tolk časa, da zbrskajo še kakšnega kje če ni več, se pa konec leta priporočam tko al tko ponavadi listov na koledarju ne obračam neki ful redno Mah, vsake tolk me prime nov motorčk.. pol pa ugotavljam, da se tale čist super pelje pa da mu nič ne manjka.. pa da bi nekje mogla vsaj 500 (starih) jurjev zbrskat za novega, če tega uspem dobro prodat.. za ta denar grem pa lahko že na eno fajn potovanje.. pa motor mam tud.. tko da.. ponavljam: sanjam lahk še zmer tud res maš fajn motorček, tko da mogoč rajš na potovanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Aliana, ma ne, saj tale kaškaš, kot mu praviš... ni tako hudo drag..med 20-25 ooo eur. Drag je nissan murano, okoli 50.000...in tega si ne morem privosciti...sem pa se z njim mal peljala in je res Kdo ve, kaksna je razlika med avtomatsko in ročno klimo? Je štos res sam v tem, da pač moraš ročno nastavljati ali pa tudi slabse dela??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Metzeler rulz sam Dunlop je morda cenejši ER6n je pocenieh, jaz mam rad zlato sredino recimoista cena je bla za gume.. ER6n.. mi je bil ful simpatičen, sem šla na testno vožnjo (premal sicer, da bi res filing dobila, sam po poligonu) pa me nekak ni čist prepričal.. evo, če bi zadela na lotu... bi verjetn tale bil: http://www.motolino.de/bilder/115.jpg mah, al pa tud ne.. pol ko bi mal bolj pogledala.. to je tko izbira, po babje ker je lep Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 eh, to je isto kot da bi si želela Hummerja za totih par kilometrov kaj jih tvoja nežna ritka nardi pa če ti na nogo pade si hin jaz bi pa mel tegamoja nežna ritka jih kr neki nardi ja, vem, pretežek.. sej pravm, za gledat je lep.. gsr.. hm.. ni slaba kjut.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 iiiiiii...... ....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Jao, vidu predstavitev nove Alfe Spider ...mislm.......koji avtk No, v cajtngah pa vidu tud novga............Fička ....kul zgleda, sn že razmišljal kak se tega niso prej spomnl, tak za po mestu bi bil čist vreji..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 En naš "sosed" pa ima starega Mustanga samo ni spedenan not skor nič, ima samo prve dva sedeža nova, zadaj nima nič, tapiciran ni znotraj, tak surov pač tudi na zunaj --- bi bil potreben malček poliranja, full bi ga blo treba še spedenat no ampak nasplošno je lep avtek za učke http://www.laotrasails.com/images/w-CJsOldMustang.jpg Me pa prov zanima kolk je kej "ekonomičen" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 V8, 5000 ccm Če boš porabo brala na ameriških straneh (in se ti bo zdela nizka) , Gre za galone (3,7854 litra) na 100 milj (160, 934 km)Poosebljena (ameriška) ekonomičnost, ampak če plačaš galono benza malo dražje kot mi liter to niti ni tako hudo Je pa res da za tak avto rabiš doooooolge ravne ceste in vsakih nekaj let vojno nekje v arabskem svetu da jim potem v zahvalo nafto zapleniš Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 To je avto... :2src: :2src: pravijo, da so ljubitelji kupejev ponavadi čustveni ljudje , ki želijo biti prepoznavni http://www.autoblog.com/media/2006/02/AUDICoupe_355-resized.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 V8, 5000 ccm Če boš porabo brala na ameriških straneh (in se ti bo zdela nizka) , Gre za galone (3,7854 itra) na 100 milj (160, 934 km)Poosebljena (ameriška) ekonomičnost, ampak če plačaš galono benza malo dražje kot mi liter to niti ni tako hudo Je pa res da za tak avto rabiš doooooolge ravne ceste in vsakih nekaj let vojno nekje v arabskem svetu da jim potem v zahvalo nafto zapleniš Ja to sem slišala ja predvsem dooooooooolge ravne ceste, kar bi blo sicer kul jst obožujem dooooooooooolge ravne ceste samo pri nas jih je bolj malo če ne štejemo avtocesto ane Bi blo pa šmeki mogoče pa onega tipa upecam, ki ima Mustangiča, sej je tako nek mlad cca 25 star hihi! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Mustang :eek: O groza, meni pa taki avtomobili sploh niso všeč. Mysti kaži... Trenutno mi ni noben avto "za dol past" všeč, kot so mi bili včasih. Krasen mi je Mercedes R in seveda Mercedes B Odkar imam nemške avte, jih upravičeno pohvalim...prej pa...problemi. MOJE IZKUŠNJE pač. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Okej... iščem predloge za karavana...Nekdo v družini ga mora imeti (nima veze zakaj, ampak je verodostojen razlog) in sem se jaz javila, ker so mi nasplošno všeč.Osebna "muha": ne sme biti korejski in francoski. Se mi zdi, da nimam prav veliko izbire. Zelo všečen mi je Passat Variant (tudi kufer je zelo velik, kar rabim). Gledala sem 1.9 tdi trendline, ki je še nekako dosegljiv in ni treba toliko doplačat, če dam tega notri (mimogrede, ga vzamejo). Je pa pol fora, da moram tam kupit pa to...pa da ma v bistvu 77KW, kar pa za 1,6tonsko stvar ni ne vem kaj? Vprašam, ker se ne spoznam. 2.0tdi je pa že toliko dražji...nisem pa taka, da bi velik prihrankov šlo v pleh (sem gorenjsko škrta). Tko da me zdej zanima tud, če mate kakšne izkušnje s tistimi čipi? Baje zamenjajo za 400 eur in če mi ga tam, je še vseeno pod garancijo? No, tolk sem se pozanimala... Mnenja...pa prosim v easy, ker sem le laik Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Okej... iščem predloge za karavana...Nekdo v družini ga mora imeti (nima veze zakaj, ampak je verodostojen razlog) in sem se jaz javila, ker so mi nasplošno všeč.Osebna "muha": ne sme biti korejski in francoski. Se mi zdi, da nimam prav veliko izbire. Zelo všečen mi je Passat Variant (tudi kufer je zelo velik, kar rabim). Gledala sem 1.9 tdi trendline, ki je še nekako dosegljiv in ni treba toliko doplačat, če dam tega notri (mimogrede, ga vzamejo). Je pa pol fora, da moram tam kupit pa to...pa da ma v bistvu 77KW, kar pa za 1,6tonsko stvar ni ne vem kaj? Vprašam, ker se ne spoznam. 2.0tdi je pa že toliko dražji...nisem pa taka, da bi velik prihrankov šlo v pleh (sem gorenjsko škrta). Tko da me zdej zanima tud, če mate kakšne izkušnje s tistimi čipi? Baje zamenjajo za 400 eur in če mi ga tam, je še vseeno pod garancijo? No, tolk sem se pozanimala... Mnenja...pa prosim v easy, ker sem le laik Moj predlog - Škoda Octavia Combi 2.0 tdi.Cenovno precej ugodnejša kot Passat.Je pa to v bistvu VW tehnologija. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.