Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

jaz mam pa BMW-ja 316i

za pozimi pa ni ravno najbolj za vozit...

drugače sem pa zadovoljna z njim, tak ženski avto

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:2src: :2src: Iiiiiiiii :2src: jst bi tud mela nekej podobnega x:px pa ne sam kje blizu mene x:Dx xcivx nooooooo ... zaenkrat bi blo tud to ok :palec: x:o)x

ne vem, kje je blo slikano xnckrivx na netu najdena slikca :inocent: je pa tale skor čist po mojem okusu x:px mogoč mal manj štang spodej ... pa mal bolj oskubljeni sedeži xcivx xDDx se ni treba na fotelju okol vozt xrolleyesx

joj,a si dobila slučajn koledar od Sairachov... so očitno zbrskal 12 slovenskih bejb in trajkov in naredili ful hud koledar x:px :2src: xsrcx

bi ti pasal na steno pomoje x;)x

jaz pa gume za motor naročila dons.. so rekli, da so Metzeler boljše kot Dunlop, verjamem na besedo, kaj pa čem.. :inocent: čeprav se mi to drugo boljš sliši..

pa v bistvu bi mela nov motor :inocent: tko enkrat... čez tri leta..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ta avto ma odrezano rit(ko) in je krajši od večine BMW-jev

zato mi je ženski...mičken je

tisti getz... he he...tisti je pa res mali ja...

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Kak mi gre na zivce to moski-zenski avto.. xrolleyesx

Tipi so vedno prepricani, da morajo met velik avto, zenske pa nekaj malega, kao zenskega...

Astra

Podpišem.

Še huje je, če ženska tako misli :xx!:

Če bom hotla met kombi, bom mela pa kombi. Če bom hotla met VW terenca, ga bom pa mela x:px

Fak, prevelik avto, premajhen avto...dejte ga srat xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Podpišem.

Še huje je, če ženska tako misli :xx!:

Če bom hotla met kombi, bom mela pa kombi. Če bom hotla met VW terenca, ga bom pa mela x:px

Fak, prevelik avto, premajhen avto...dejte ga srat xrolleyesx

x:Dx :palec:

Točno tako... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Premajhen... :eek:

Za nekoga ki ima dva metra pa 150 kil je getz ali pa clio premajhen... x:o)x

Za nekoga ki ne zna parkirat je pa vsak prevelik... x:Dx

Pa ni važno ali je to moški ali ženska... xrolleyesx

Jaz imam škodo Fabio... x:Dx xsrcx

Je za dva centimetra daljša od getza... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

danes sem si ogledala nissan Qashqai.. :palec:

Vsecen avto. problem samo v tem, da sta na voljo samo dva. Eden je 1,5 in je diesel in nima pogona na 4 kolesa, drugi pa je 1,9, ima avtomatski menjalnik, pogon na 4 kolesa...sam je pa bencinc.Porabo ima 11 litrov... :eek: oni drugi pa 6...hm, velika razlika. pa bi to se pogoltnila, sam so potem povsod rekli, da se pa bencinski terenci izredno slabo prodajajo potem...recimo en bencinc na sto avtov...

Druge moznosti ni, ker naročil več za letos ne sprejemajo, so vsi prodani... :o|o:

Potem pa smo pogledali se chevrolet captiva, ta pa se mi zdi mal velik... :o|o:

zdaj pa ze spet razmisljam, da kupim kaksnega 2 leti starega, ker za ta denar dobis svasta..pa ga pač hitreje menjam, da ne bom spet 100 let enakega avta vozila... :o|o:

Ihh, kaj pa vem..

Astra

Per aspera ad astra

Jaz imam škodo Fabio... x:Dx xsrcx

Je za dva centimetra daljša od getza... x:Dx

pa kaj pa pol getz je čisto :2src: xcivx

Vsecen avto. problem samo v tem, da sta na voljo samo dva. Eden je 1,5 in je diesel in nima pogona na 4 kolesa, drugi pa je 1,9, ima avtomatski menjalnik, pogon na 4 kolesa...sam je pa bencinc.Porabo ima 11 litrov... :eek: oni drugi pa 6...hm, velika razlika. pa bi to se pogoltnila, sam so potem povsod rekli, da se pa bencinski terenci izredno slabo prodajajo potem...recimo en bencinc na sto avtov...

Druge moznosti ni, ker naročil več za letos ne sprejemajo, so vsi prodani... :o|o:

Potem pa smo pogledali se chrysler captiva, ta pa se mi zdi mal velik... :o|o:

zdaj pa ze spet razmisljam, da kupim kaksnega 2 leti starega, ker za ta denar dobis svasta..pa ga pač hitreje menjam, da ne bom spet 100 let enakega avta vozila... :o|o:

Ihh, kaj pa vem..

Astra

počaki še en mal...boš srečala avto, ki bo direkt za tebe x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Potem pa smo pogledali se chevrolet captiva, ta pa se mi zdi mal velik... :o|o:

Ihh, kaj pa vem..

Astra

Kupi Hummerja... x:px :palec:

Takih ni prav velik pri nas... x:Dx x8Dx

pa kaj pa pol getz je čisto :2src: xcivx

Tudi Fabia je :2src: xcivx

OBA sta... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

joj,a si dobila slučajn koledar od Sairachov... so očitno zbrskal 12 slovenskih bejb in trajkov in naredili ful hud koledar x:px :2src: xsrcx

bi ti pasal na steno pomoje x;)x

:wOOt: nism :o|o: packi :vragec:

jaaaaaaaaaaa x:px :2src: moja stena je prov narejena za en takle koledar xcivx x8Dx če bi blo 12 hudih tipov gor, sicer še bolj :inocent: xDDx ampak bojo tud bejbe kul, sam da so trajki x:px

nov motorček :2src: ti ga privoščim :palec: x;)x

jst neki sanjam, da bi (maja, k mi tle pogodba poteče ... pismo, bo to hitr :inocent: ) mi mogoč ratal mal boljš plačano službo dobit x:Ix x:Dx pa končno nardit izpit x:px pol pa enkrat tud kšn motorček x8Dx kej takega .. za začetek :2src:

http://www.granbymotors.co.uk/images/m/vs400.jpg

:2src: :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Astra, men je tud tale Kaškaš bil ful simpatičen na fotkah xsrcx v živo ga še nisem vidla.. a ful drag je pol :inocent: hja, sanjam lahk še zmer x:o)x

Scorpi, vpraš Rolija če ma še kakšnga slučajn x;)x drugač ti ga pa jaz konc leta dam, fotke bodo še zmer iste x;)x

Mah, vsake tolk me prime nov motorčk.. pol pa ugotavljam, da se tale čist super pelje pa da mu nič ne manjka.. pa da bi nekje mogla vsaj 500 (starih) x:o)x jurjev zbrskat za novega, če tega uspem dobro prodat.. za ta denar grem pa lahko že na eno fajn potovanje.. pa motor mam tud.. tko da.. ponavljam: sanjam lahk še zmer x:)x

loesje

Spet nazaj -

Scorpi, vpraš Rolija če ma še kakšnga slučajn x;)x drugač ti ga pa jaz konc leta dam, fotke bodo še zmer iste x;)x

xyesx bom vprašala xcivx naslednjič, k vidim koga od njih, nadlegujem tolk časa, da zbrskajo še kakšnega kje :inocent: x:Dx če ni več, se pa konec leta priporočam x:px tko al tko ponavadi listov na koledarju ne obračam neki ful redno x:Dx

Mah, vsake tolk me prime nov motorčk.. pol pa ugotavljam, da se tale čist super pelje pa da mu nič ne manjka.. pa da bi nekje mogla vsaj 500 (starih) x:o)x jurjev zbrskat za novega, če tega uspem dobro prodat.. za ta denar grem pa lahko že na eno fajn potovanje.. pa motor mam tud.. tko da.. ponavljam: sanjam lahk še zmer x:)x

:palec: tud res x:)x maš fajn motorček, tko da mogoč rajš na potovanje x:px x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Aliana, ma ne, saj tale kaškaš, kot mu praviš... x:Dx ni tako hudo drag..med 20-25 ooo eur. Drag je nissan murano, okoli 50.000...in tega si ne morem privosciti...sem pa se z njim mal peljala in je res :palec: :2src:

Kdo ve, kaksna je razlika med avtomatsko in ročno klimo? Je štos res sam v tem, da pač moraš ročno nastavljati ali pa tudi slabse dela???

Astra

Per aspera ad astra

Metzeler rulz xDDx

sam Dunlop je morda cenejši

ER6n je poceni

eh, jaz mam rad zlato sredino recimo

ista cena je bla za gume..

ER6n.. mi je bil ful simpatičen, sem šla na testno vožnjo (premal sicer, da bi res filing dobila, sam po poligonu) pa me nekak ni čist prepričal..

evo, če bi zadela na lotu... bi verjetn tale bil: http://www.motolino.de/bilder/115.jpg

mah, al pa tud ne.. pol ko bi mal bolj pogledala.. to je tko izbira, po babje x:o)x ker je lep xsrcx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

eh, to je isto kot da bi si želela Hummerja za totih par kilometrov kaj jih tvoja nežna ritka nardi x:o)x

pa če ti na nogo pade si hin xcivx

jaz bi pa mel tega

moja nežna ritka jih kr neki nardi :vragec:

ja, vem, pretežek.. sej pravm, za gledat je lep..

gsr.. hm.. ni slaba :inocent: kjut..

loesje

Spet nazaj -

• 1 month later...

Jao, vidu predstavitev nove Alfe Spider :eek: :2src: :onfire: :palec: ...mislm.......koji avtk xokx

No, v cajtngah pa vidu tud novga............Fička :palec: xg:Dx ....kul zgleda, sn že razmišljal kak se tega niso prej spomnl, tak za po mestu bi bil čist vreji.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

En naš "sosed" pa ima starega Mustanga :wOOt: samo ni spedenan not skor nič, ima samo prve dva sedeža nova, zadaj nima nič, tapiciran ni znotraj, tak surov pač tudi na zunaj --- bi bil potreben malček poliranja, full bi ga blo treba še spedenat no ampak nasplošno je lep avtek za učke :2src: :palec:

http://www.laotrasails.com/images/w-CJsOldMustang.jpg

Me pa prov zanima kolk je kej "ekonomičen" x:Ix x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

V8, 5000 ccm xrolleyesx

Če boš porabo brala na ameriških straneh (in se ti bo zdela nizka) , Gre za galone (3,7854 litra) na 100 milj (160, 934 km)

Poosebljena (ameriška) ekonomičnost, ampak če plačaš galono benza malo dražje kot mi liter to niti ni tako hudo

Je pa res da za tak avto rabiš doooooolge ravne ceste in vsakih nekaj let vojno nekje v arabskem svetu da jim potem v zahvalo nafto zapleniš x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

V8, 5000 ccm xrolleyesx

Če boš porabo brala na ameriških straneh (in se ti bo zdela nizka) , Gre za galone (3,7854 itra) na 100 milj (160, 934 km)

Poosebljena (ameriška) ekonomičnost, ampak če plačaš galono benza malo dražje kot mi liter to niti ni tako hudo

Je pa res da za tak avto rabiš doooooolge ravne ceste in vsakih nekaj let vojno nekje v arabskem svetu da jim potem v zahvalo nafto zapleniš x;)x

Ja to sem slišala ja x:px predvsem dooooooooolge ravne ceste, kar bi blo sicer kul :inocent: jst obožujem dooooooooooolge ravne ceste samo pri nas jih je bolj malo če ne štejemo avtocesto ane x:o)x

Bi blo pa šmeki x;)x mogoče pa onega tipa upecam, ki ima Mustangiča, sej je tako nek mlad cca 25 star :fiju: hihi!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mustang :eek: :eek: O groza, meni pa taki avtomobili sploh niso všeč.

Mysti kaži...

Trenutno mi ni noben avto "za dol past" všeč, kot so mi bili včasih. Krasen mi je Mercedes R :palec: :2src: in seveda Mercedes B x;)x x:Ix

Odkar imam nemške avte, jih upravičeno pohvalim...prej pa...problemi. MOJE IZKUŠNJE pač.

• 1 month later...

Okej... iščem predloge za karavana...Nekdo v družini ga mora imeti (nima veze zakaj, ampak je verodostojen razlog) in sem se jaz javila, ker so mi nasplošno všeč.

Osebna "muha": ne sme biti korejski in francoski.

Se mi zdi, da nimam prav veliko izbire. Zelo všečen mi je Passat Variant (tudi kufer je zelo velik, kar rabim). Gledala sem 1.9 tdi trendline, ki je še nekako dosegljiv in ni treba toliko doplačat, če dam tega notri (mimogrede, ga vzamejo). Je pa pol fora, da moram tam kupit pa to...pa da ma v bistvu 77KW, kar pa za 1,6tonsko stvar ni ne vem kaj? Vprašam, ker se ne spoznam. 2.0tdi je pa že toliko dražji...nisem pa taka, da bi velik prihrankov šlo v pleh (sem gorenjsko škrta). Tko da me zdej zanima tud, če mate kakšne izkušnje s tistimi čipi? Baje zamenjajo za 400 eur in če mi ga tam, je še vseeno pod garancijo? No, tolk sem se pozanimala...

Mnenja...pa prosim v easy, ker sem le laik x^x

Okej... iščem predloge za karavana...Nekdo v družini ga mora imeti (nima veze zakaj, ampak je verodostojen razlog) in sem se jaz javila, ker so mi nasplošno všeč.

Osebna "muha": ne sme biti korejski in francoski.

Se mi zdi, da nimam prav veliko izbire. Zelo všečen mi je Passat Variant (tudi kufer je zelo velik, kar rabim). Gledala sem 1.9 tdi trendline, ki je še nekako dosegljiv in ni treba toliko doplačat, če dam tega notri (mimogrede, ga vzamejo). Je pa pol fora, da moram tam kupit pa to...pa da ma v bistvu 77KW, kar pa za 1,6tonsko stvar ni ne vem kaj? Vprašam, ker se ne spoznam. 2.0tdi je pa že toliko dražji...nisem pa taka, da bi velik prihrankov šlo v pleh (sem gorenjsko škrta). Tko da me zdej zanima tud, če mate kakšne izkušnje s tistimi čipi? Baje zamenjajo za 400 eur in če mi ga tam, je še vseeno pod garancijo? No, tolk sem se pozanimala...

Mnenja...pa prosim v easy, ker sem le laik x^x

Moj predlog - Škoda Octavia Combi 2.0 tdi.

Cenovno precej ugodnejša kot Passat.

Je pa to v bistvu VW tehnologija.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...