Skoči na vsebino

Jekleni konjički

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Taki, ki vsak dan dajejo notri različne vozičke, električne skuterje in podobne pripomočke.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ne razumi me narobe, ampak...

so bolj primerni avti za take stvari (recimo z drsnimi vrati, ali pa taki kjer sedezev ni treba ven metat)...so tudi lepsi, recimo (ne ravno malemu kontejnerju podobni)...ki se ne prodajo samo zato, ker je vw znak spredaj :vio:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

ne razumi me narobe, ampak...

so bolj primerni avti za take stvari (recimo z drsnimi vrati, ali pa taki kjer sedezev ni treba ven metat)...so tudi lepsi, recimo (ne ravno malemu kontejnerju podobni)...ki se ne prodajo samo zato, ker je vw znak spredaj :vio:

Meni osebno je Touran ful lep in ne zgleda kot mali kontejner. Pa ničem drsnih vrat, s sedeži se pa da urediti.

VW nima veze. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

No, odgovora nisem dobila.

Hvala vseeno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 1 month later...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Ferrari_F430_Scuderia.JPG/800px-Ferrari_F430_Scuderia.JPG

No tkole zgleda pa moj sanjski avto...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D Odlično, hehe, zanimivo kako se avto razpolovi če ima motor zadaj namesto spredaj, kar objema ovinke (in drogove)....

Hej, znalci povejte mi kak fajn avto, s šest valjnim motorjem.... čisto na splošno, ne tak ki bi ga kupili, ampak bi ga samo radi vozili in se vam zdi spodoben...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej, znalci povejte mi kak fajn avto, s šest valjnim motorjem.... čisto na splošno, ne tak ki bi ga kupili, ampak bi ga samo radi vozili in se vam zdi spodoben...

6 valjnik? do zdaj so mi vrstni bmwjevi bili dalec najbolj vsec...pa cepav trenutno drugega nemskega, V6, vozim (in me je tudi pozitivno presenetil) x:Ix

Sometimes I wish

alfa v principu res...samo je zadnje leta mela avstralski blok motorja, pa to ni to :P

audi? näh... :D

Sometimes I wish

Malo gledam specifikacije, pa opažam znatne razlike med BMW in ostalimi ponudniki šest valjnih motorjev... BMW pa Alfa izstopata,... :P Obstajajo pa očitne razlike med obema, BMW spravi iz sebe več navora več konjev kot Alfa... Hudič pa je v podrobnostih in Alfe so lažje kot BMW-ji... pa lepše pa bolj zanimive... x:Dx Da ne omenim kako neskončno lepši zvok producira V6 kot I6,...

Seveda se strinjam z Bobnarjem, Alfa potem pa dolgo nič....

Ahja pa še ena stvar zakaj BMW pri štiri valjnikih zaokrožuje za 0.2 l navzdol? Recimo 318 namesto 320? Morem malo pobrskat po internetu zakaj je temu tako...

huh, kaj mi dela A5, slin slin xDDx

jh, naj ti ne,...zunaj mnogo lepši, kot notranjost,....tank,...brez heca,...za daljše ture tudi ni,....utruja, pa ne radi konjev x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ok, A5 je oblikovno kar posrecen...samo so mi drugace audiji nekako...hmm...sterilni (mam se eno drugo mnenje o njih, samo ne bi raje... :P)

kar se pa bmwjevih oznak tice, ze nekaj let niso vec ravno po prostornini

ze ene 10 let nazaj je bil *20 recimo 2.2, pa potem spet 2.0, pa spet...

saj tudi 318d ni nic druga, kot konjenisko reduciran 320d

alfa lahka? jok...tazadnji, aktualni modeli so prav svinjsko tezki...

pa se kiks desetletja...spider (brera varinata, ne prejsnji) ma skupno dovoljeno tezo tako nizko, da se lahko peljem noter jaz, pa ene 8kg nahrbtnik........

Sometimes I wish

alfa lahka? jok...tazadnji, aktualni modeli so prav svinjsko tezki...

pa se kiks desetletja...spider (brera varinata, ne prejsnji) ma skupno dovoljeno tezo tako nizko, da se lahko peljem noter jaz, pa ene 8kg nahrbtnik........

a res al kaj?.... :sori: ...kera traparija.......

glih zadnjič sem jo občudovala....resda sam od zunaj.....oblikovno mi je ful všeč.....nimam pa pojma kakšna je noter in še manj (na žalost) kako se vozi........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

huh, kaj mi dela A5, slin slin xDDx

A5 ja :P moj mentor ga ima, neverjetn strojček, vsekakor najlepši nemški avto v mojih očeh te čase...

Najnovejše Alfe so iz nekega razloga zelo težke ja.. no ja tolko težke kot BMWji... morda so to spet kaki novi predpisi al kaj, pa jih pol napokajo z neko varnostno opremo si predstavljam... Kar je škoda, športni avto ne more imet 1700 kil in se pretvarjat, da je še vedno športen okrog 1400 je veliko bolj zaželjeno,... Sicer pa tile Audiji so zelo napredovali, škoda edino, da so spet precej težki... :xx!:

A sploh še kdo dela lahke avtomobile? Mislim, povprečen avto, ki ga js vozim je zgledno pod 1000 kg, vsi totile nemcisti pa težki kakor kaj...

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=155122

Gledam A5 :P tale je pravzaprav "kar" lahek 1495kg ah, quattro je pol spet čez 1500.. 1535kg da smo natančni....

xrolleyesx v mojem svetu kjer je pomemben koeficient moč/masa ni to nič kaj spodbudno, drugače kako pa smo lahko pozabili na Porscheje? Vsi po vrsti šestvaljni... (razen ene dveh)..

Imamo tu kakšnega strokovnjaka za vzmetenje?

nekaj malega, okroglega iščem... za zamenjavo za Ford Ka... cena tud precej pomembna..

mal si ogledujem C3 pa Micro.. Fiestica, ta star model je zdajle ful ugodno (ta nov model mi ni všeč)...

a ima kdo kaj pojma, če ima kateri od teh malih avtekov že v opremi tempomat?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

lep wagn , lep x^x

sam, maš pa ti še kr take pubertetniške želje okol avtov, spojlerji, pa znižan, pa ogromno moči, pa tak x:o)x

kič

hehe, pravzaprav znižan, spojlerji pa vse to mi ni pravzaprav všeč,... ah ogromno moči no to pa priznam,... imam take zrele pubertetniške želje, torej, mi je všeč niti približno pa nebi želel imeti tazga avta. Veliko bolj me zanima tehnični kič, bolj kot je motor kompliciran in učinkovit bolj mi je všeč,...

Jst sem najdu sanjski avto in ga tud nabavu pred enim letom in zdej bo moj sanjski avto eee, ene pet let ziher.

Izkušnje? Sami superlativi /mislm, glede na ceno, ja/.

Hyundai I30

:2src: :vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

odgovor je na dlani;

fitnes te kliče.

ce se prav spomnim, je bila razlika med tezo avta in skupno obremenitvijo nekaj malega cez 130kg...torej mi za spremljevalko preostanejo samo kake anoreksicne ali pedofilske variante (in nad obema tema opcijama nisem pretirano navdusen) :o|o:

butl: cisto korekten avto za svoj denar :palec:

Sometimes I wish

butl: cisto korekten avto za svoj denar :palec:

Noben nov avto ni čisto "korekten" za svoj denar :P ker je vsak rabljen veliko bolj "korekten", tu se morem strinjat z Bobnarjem... tisti trenutek ko kupiš avto se lahko posloviš od 20%, al pa še več, in kaj kmalu

Ko se malo segreje ozračje bo moj idealen avto Rogov rdeči dirkač, tlele za čez LJ, ravno idealno...

• 2 weeks later...
Noben nov avto ni čisto "korekten" za svoj denar :P ker je vsak rabljen veliko bolj "korekten", tu se morem strinjat z Bobnarjem... tisti trenutek ko kupiš avto se lahko posloviš od 20%, al pa še več, in kaj kmalu

hja, tudi nove mora nekdo kupovat, da lahko potem "korektno" rabljenega dobis, a ne...

Sometimes I wish

• 7 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...