Skoči na vsebino

Črne Luknje

El Nino

Recommended Posts

Malo se ukvarjam z astronomijo na fizikalni način, pa malo računam pa tko pa gledam, pa me je prešinilo, da so črne luknje sem pa kdaj prav ogromne zadeve, in morda imajo kak vpliv na kako stvar, še bolj prismuknjeno pa se mi zdi da je 70% vesolja sestavljeno iz "črne" snovi, ki je sploh ne poznamo, torej, eno age old question....

Zakaj ravno zvezde in planeti, kaj je tisto kar jim daje moč, da vplivajo na nas, kje, kako(, zakaj)? a je kaka božja skrivnost, ki vse to privija in meri čas na tako domiselen način kot je premiki vesolja...

x?x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

... v bistvu se upostevajo tut crne luknje(no vsaj nekateri astrologi jo upostevajo)... ampak samo nase galaksije... crna luknja oz. galakticni center nase galaksije se nahaja na 26. oz. 27 stopinji strelca...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:D Ouyea :P 26 al 27 stopinj strelca vredno si zapomnit hmm :) tamle imam js hehe :P drugo hišo ja ;) samo ne začetek :D k sreči, nč nimam tam samo črno lukno... :)... hvala samson.

kul ja, sedaj pa k podvprašanju, kako to da astrologija deluje, kateri pojav je tisti ki vpliva na nas... :)? ? ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

..kateri pojav je tisti... jah, tle so pa stvari bolj komplexne... ali deluje samo zato, ker toliko ljudi verjame da deluje???... ne verjamem... po mojem so vzroki bolj kemijski... take mase koncentriranih elementov ziher povzrocajo neke vrste "sevanja" oz. neko energijo, ki na nekaksen nacin vplivajo na nas... ce nek kristal kamene strele s tako povrsino lahko vpliva na nas, si predstavljam, da lahko telesa s tako maso se toliko bolj... sicer pa menim, da bi ti lahko kaxen nosorog dal bol zadovoljiv odgovor... to je samo moje razmisljanje... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kul ja, sedaj pa k podvprašanju, kako to da astrologija deluje, kateri pojav je tisti ki vpliva na nas... :)? ? ?

Kako to?, mislim, da ni nujno, da je logicno po znanstvenem razmisljanju, ceprav tudi kemicni vplivi in sevanje (Samson) pridejo v upostev.

Jaz sem tudi razmisljala o tem, pa se mi je takrat, ko nisem vec razmisljala, zgodil mali notranji uvidek, ne mentalni, ampak obcuten, kar bi lahko tudi razumsko razlozila. Izhaja pa iz neke vsepovezanosti neke vseprisotnosti.

*Kot na nebu, tako na zemlji*,

ni le nek religiozni ali filozofski stavek, ampak mislim, da izraza resnico. V vesolju morajo veljati neki isti zakoni, ne le fizikalni in na vec nivojih, ki se izrazajo skozi neke sile ali trajnejse manifestacije. Opazujemo posledice, sekundarne ucinke teh sil, sila sama pa se nam izmika v nespoznavno oz. nevidno, nedosegljivo, nemerljivo, neopazno podrocje. Torej sile, ki so zdruzene v planetih, oz zakonitosti, po katerih planeti krozijo npr. okoli Sonca, v neki tocno doloceni oddaljenosti, s primerno hitrostjo, v ciklih, ki spet izrazajo neko zakonitost, torej imamo sliko, ki nekaj sporoca, iz katere se da nekaj razbrati in ki je na veliko, na velikem platnu - na nebu, pooseblja nekaj, kar se giblje in manifestira tudi v nas (smo mogoce manifestirani iz nje). Slika gibanj planetov okoli Sonca spominja na sliko v malem - na gibanje elektronov okoli jedra atoma. Nekaj opazujemo s teleskopi, na drugi strani nekaj z mikroskopi. Za atom vemo, da je v nas, ceprav ga ne vidimo v taki obliki in ga tudi ne cutimo....Morda ne velja toliko razmisljanje, da nekaj tam gori vpliva na nas, ampak na socasnost delovanja tu in tam, na sinhronost razlicnih pojavnih oblik pod diktirko ene in iste sile. Vse je tudi logika, razmerja so lahko izrazena s stevili, stevila so vibracije, ki oblikujejo snovni svet, sicer v razlicne oblike, vendar je vse eno, videno iz razlicnih aspektov, ki zaradi nase omejene enostranskosti vidimo popolnoma razlicne stvari.

Nas svet je za nas skrivnost, ki jo zelimo odkriti, znanstveniki se lotevajo zadev od zunanjosti in posplosenosti in prehajajo proti notranjemu, potem pa jim metoda razpada v kaos, skriti vesoljni red. Neki modreci so pred davnimi casi menda imeli neposredni intuitivni uvid v dogajanje, seveda zaradi svetlobe svoje zavesti. Saj nam vedno pravijo, da imamo cel svet v sebi, spoznaj sebe in spoznal bos vse. Dokler to ne funkcionira, lahko preplonkamo tudi od zgoraj.

Tole vesolje mi je neka cudna zadeva, nekako ne morem verjeti, da se siri skoraj ali v neskoncnost. Mora biti en trik, neko odsevanje, refleksija, prezrcaljenje.

Crno nebo z zvezdami me najbolj spominja na racunalniski binarni zapis. 0000100011001. tema-svetloba, nic in ena. Ko je svetloba, vidimo manifestiran svet oblik, ko svetloba izgine kot da gledamo neko kodo, nek program, morda zemljevid...zemljevid cesa? Gledamo gor, ampak to je le navidezno loceni, samostojni del, ki pravzaprav prihaja nekje globoko iz nas.

Ne vem, ce sem sploh dala kaksen odgovor, lahko pa se trudim, sicer je pa to zelo kompleksna in tudi komplicirana stvar, dokler ne odkrijemo njene preproste resnicnosti.

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

... v bistvu se upostevajo tut crne luknje(no vsaj nekateri astrologi jo upostevajo)... ampak samo nase galaksije... crna luknja oz. galakticni center nase galaksije se nahaja na 26. oz. 27 stopinji strelca...

živjo Samson,

imam prijateljico,ki ima na tejle stopinji točko sreče.

Ženska je več ali manj,vse življenje,nesrečna.

Kaj meniš?Ji občutek sreče jemlje tale črna luknja?

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

živjo Samson,

..mislim, da tole stopinjo napacno interpretirate... kokr sem jaz zasledil je stopinja v vecini primerov interpretirana pozitivno... kle mas pa s5 morje moznih intepretacij... gre za vrhunsko(saj je to verjetno ena najmocnejsih stopinj v zodiaku) sreco??... je njena sreca pogojena s sreco celotne galaksije(v ozjem smislu-clovestva)... ni cist jasno definirana tocka, samo skozi empirijo je blo spoznano, da tocke in planeti na tej tocki kazejo na neke vrste poslanstva za celotno clovestvo... oz. vsaj za sirsi krog ljudi... tukaj ne steje zgolj tocka sama marvec tudi tocke v aspektih v to tocko... kok je ta tocka pomembna pove izjava Lilly-ja, ki je izjavil, da je luna na zadnjih stopinjah strelca, kljub temu da ne tvori nobenega aplikativnega aspekta z nobenim planetom vec(dokler ne vstopi v kozoroga) nikakor ni brez moci, marvec je zelo mocna... pa on ni mel pojma o centru galaxije... ampak je skozi izkusnje to spoznal...

Frank Zappa

Evo ene od itrerpretacij:

V središču naše galaksije je bila nekoč črna luknja,zgoščena materija,v kateri je bila

ujeta svetloba.Na tem mestu je sedaj dvojna zvezda,so zvezdna vrata. Čez to središče

prihaja energija absoluta,tam so se rojevala bitja kot duše,od tam izhajajo angeli.

Ta energija gre čez celotno galaksijo.Celotna galaksija je v avri tega Sonca.

Vsi planeti oddajajo to energijo.

Aspekti s centralnim Soncem kažejo na celoten ciklus življenja.

Centralno Sonce prinaša višji namen,krepi svobodno voljo,je močna in brezkompromisna

energija,je energija,ki gre na vse ali nič.

Položaji v hišah vplivajo samo,če je zvezda na vrhu hiše,do 1.st..Orbis v aspektih je 1.stopinja-

(septil pomeni stike z izvenzemeljsimi bitji) :inocent:

Recimo:CS v slabih aspektih z Luno - problemi z močjo,čustvena zmedenost

oz.

dobrih aspektih z Luno. močno čustveno doživljanje oz.zavedanje.

Vse tole imam nekak prečekirano...nič pa ni napisanega o točki sreče.Zato me je

zanimalo.Bom še malo brskala.

Morda še tole:5 st. pred vstopom v naslednje znamenje in 5.st.po vstopu je vsak planet izredno močan.

Verjetno je Luno,kot dušo vsega,močneje čutiti.

Hvala za odgovor.

Evo ene od itrerpretacij:

V središču naše galaksije je bila nekoč črna luknja,zgoščena materija,v kateri je bila

ujeta svetloba.Na tem mestu je sedaj dvojna zvezda,so zvezdna vrata. Čez to središče

prihaja energija absoluta,tam so se rojevala bitja kot duše,od tam izhajajo angeli.

Ta energija gre čez celotno galaksijo.Celotna galaksija je v avri tega Sonca.

Vsi planeti oddajajo to energijo.

Aspekti s centralnim Soncem kažejo na celoten ciklus življenja.

Centralno Sonce prinaša višji namen,krepi svobodno voljo,je močna in brezkompromisna

energija,je energija,ki gre na vse ali nič.

Položaji v hišah vplivajo samo,če je zvezda na vrhu hiše,do 1.st..Orbis v aspektih je 1.stopinja-

(septil pomeni stike z izvenzemeljsimi bitji) :inocent:

Recimo:CS v slabih aspektih z Luno - problemi z močjo,čustvena zmedenost

oz.

dobrih aspektih z Luno. močno čustveno doživljanje oz.zavedanje.

Vse tole imam nekak prečekirano...nič pa ni napisanega o točki sreče.Zato me je

zanimalo.Bom še malo brskala.

Morda še tole:5 st. pred vstopom v naslednje znamenje in 5.st.po vstopu je vsak planet izredno močan.

Verjetno je Luno,kot dušo vsega,močneje čutiti.

Hvala za odgovor.

...ne, ne... on je to za horarno astrologijo govoril za luno v praznem teku!!!... da v primeru strelca luna VOC ne velja...

Frank Zappa

živjo Samson,

Se bom malo vmešala x:)x

Jaz imam tudi točko fortune na 25 st in vertex na 26 st strelca.

Zase ne morem reči da sem nesrečno bitje xsrcx . Res pa je, da me velikokrat drugi vprašajo zakaj sem tako nesrečna ali pa žalostna xrolleyesx . Očitno tisti trenutek zgledam nekako takole :V:

x:Dx

Pa spet se tranzitni pluton valja poteh stopinjah :inocent:

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Ja,težko je v temle času,ko se okol CS sprehaja t.Pluton karkoli reči.

Prima bi bilo ko bi Pluton padel v to črno luknjo ali pa,da ga ,centralno sonce,zažge x:Dx

Ga ne bi blo več.Prima! :vragec: x:Dx

Pa še astronomom bi naredil,veliko,uslugo :o|o:

hehe :P malo sem opravil matematike na tem... :) pa jo bom še... :P razmišljam, če bi se dalo vsaj približno opisat vsaj moč vpliva posameznega objekta, igram se s številkami malo pa razmišljam, da bi zmešal v zmes logaritemsko scalo ;) pač ljudje gledamo z logaritmsko občutljivostjo pa poslušamo z isto, :P zakaj nebi še ... :D kaj drugega tako počeli ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...