Antigona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Da vas vidim, junake: http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_12955.php Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 dbest, bo treba še mal trenirat , cajt gre prehiter , spare room , ampak perilo je blo popolnoma belo sem že v honeymoon suite , v 2. poskusu pa sploh se ni treba tolk trudit, sobe sploh ni treba pospravit, pa si že zmagu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a že treniraš za nov flat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 prat že znam, kuhat ni blo treba nč, pa sam par stvari je blo treba pospravit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ja ja..šteje sam prvi poskus pr men sta minile dve ure preden sem pogruntal, da to ni noben štos in da morem res pospravlat..babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 če šteje sam prvi poskus sem bil krepko v shrambi sej mislim, da smo bli vsi. še tist k sem naredu je blo narobe..te babnice niso z ničemer zadovolne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 jst sn dala v prvem šusu otrokim pivo v drugo pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 sej mislim, da smo bli vsi. še tist k sem naredu je blo narobe..te babnice niso z ničemer zadovolne. ja, kdo se bo pa znajdu na začetku pri vsej tisti hrani , če bi blo v slovenščini, bi mogoče blo kej šans Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 ja, kdo se bo pa znajdu na začetku pri vsej tisti hrani , če bi blo v slovenščini, bi mogoče blo kej šans a dejte no................nič se izgovarjat sedaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 50 pik iz prve, pa še pr tastarih žvim... (okej, sej bi lohk v opravičilo povedu da sm prčakvou filmčk, ne pa potrebo po interakciji, mišljenju...sam bi me sam obtožil izgovarjanja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 (popravljeno) Aja, sej res... spal bom pa klele http://shrani.si/thumbs/dsc00123oexz.jpg ...sam... sej bo bolš Popravljeno 3. december 2006 -> chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Pismu ...nc ne bo s honeymoonom v prvem poskusu ....zajebu belo žehto, sam barvno pa ne Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.