Louise 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Pozdrav vsem. Danes sem se namenila, da pregledam teme na Luninem forumu in upala, da je bil kdo v podobni zagati in jo uspešno rešil.Odgovora na svoje iskanje nisem našla (ker je malo morje zanimivih tem, lahko da sem jo spregledala), zato sem odprla novo temo..... Počasi se bližam tretjemu desetletju in se vedno iščem zase izpolnjujoče delo. Področje s katerim sem se do sedaj največ ukvarjala me zelo onesrečuje. Na kratko, ne najdem se v poklicni smeri. Ko sem sama sebe analizirala, sem dognala le česa ne želim početi, ko pa sem prišla do tega kaj bi počela pa se je ustavilo. Ne znam naprej... Ima kdo idejo, kako najti potencial v sebi, kako priti do rešitve katera je zate najboljša pot? Ko sem brskala po forumih, sem naletela na ragresijo, hipnozo, vedeževanje itd. Morda s katero od teh tehnik in katero? Kako rada bi bila med ljudmi, ki skoraj že v plenicah vedo, da si želijo biti zdravnik, ali cvetličar .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Louise rada bi se pridružila tvojemu vprašanju, kajti jaz sem v isti zagati kot ti....točno vem kaj mi ne ustreza in kaj ne želim delati medtem ko nimam pojma v čem bi bila lahko res dobra....drugače se da v tvoji rojstni karti videti kakšni so tvoji potenciali čeprav sem jaz že dobila neke odgovore....zdej pa ne vem kaj z njimi, pa niti ne vem če je to res to...totalna zmeda.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ...astrolosko se da problem ponavadi dokaj dobro resit... iz rojstne karte... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Louise 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 Ja Pinka, saj to je tista težava.....ne veš kako bi se obrnil in kam bi pogledal, da bi človek dobil tisto pravo usmeritev-pot. Hm Samson, z astrologijo jaz se nisem poskusila.... Astrologija v povezavi morda še s kakšno drugo preizkušeno tehniko bi morda pokazala kakšno pametno usmeritev. Vendar najti dobrega astrologa, ali katerega drugega mojstra je pa spet izziv. Jaz in moji "poklica iščoči sotrpini" , bomo mislim da vsi po vrsti veseli kakršnih koli fajn predlogov - ane Pinka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ...astrolosko se da problem ponavadi dokaj dobro resit... iz rojstne karte... Samson23 a boš probu rešt moj problem Jaz in moji "poklica iščoči sotrpini" , bomo mislim da vsi po vrsti veseli kakršnih koli fajn predlogov - ane Pinka Veš da Louise Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 učas so rekl, da pametn člouk na 5 let menja službo...pizda, jes sm na dwe let poklice menou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Jaz imam tud srečo da menjam službe vsako leto in prav vsaka je drugačna od prejšnje, tako da se sploh več ne sprašujem kaj me veseli in kaj me ne veseli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 učas so rekl, da pametn člouk na 5 let menja službo...pizda, jes sm na dwe let poklice menou in kateri poklic sedaj dominira? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Jaz imam tud srečo da menjam službe vsako leto in prav vsaka je drugačna od prejšnje, tako da se sploh več ne sprašujem kaj me veseli in kaj me ne veseli. jes sm šu po pinkertonu...pogruntat kwa nočem...use ostalo sprobat... in kateri poklic sedaj dominira? linija najmanjšga odpora do čim več gmaha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 učas so rekl, da pametn člouk na 5 let menja službo...pizda, jes sm na dwe let poklice menou a na 5..pomojem tud....glih delam na tem, da zbrišem iz te službe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 linija najmanjšga odpora do čim več gmaha čista ekonomija saj sem vedela, brezveze sprašujem a ti ni nič dolgcajt, ki se ni treba nič matrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Meni pridejo na pot same za določen čas, kaj pa čem tud jaz sem že usposobljena za 4 različne poklice, se skoz izobražujem, trenutno imam v paci že peti poklic, ko enkrat končam (ker gre za faks) se bom nehala končno -vsaj upam - izobraževat za nove poklice. Mogoče pa pade še kakšna srednješolska prekvalifikacija. Srčno pa upam, da kmalu dobim službo za nedoločen čas, le-ta bi moje apetite po nenehnem izobraževanju strašansko umirila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a na 5..pomojem tud....glih delam na tem, da zbrišem iz te službe če loh za spremembo še jes teb neki rečem... neh delat na tem... peeeejddd žeeeee čista ekonomija saj sem vedela, brezveze sprašujem a ti ni nič dolgcajt, ki se ni treba nič matrat kukr si rekla... ne da brez veze sprašuješ, ampak men je brez veze razlagat... sori, nč osebnga matr, tale smeško mi je tko ušeč a ga sploh dobr widte??? a ni tko boun, da je že dobr??? kukr alf??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Eni od rojstva vedo, kaj bi / bodo delali, in potem to delajo in so zadovoljni. In verjetno jim to veliko pomeni, poklicna pot, mislimDrugim je pomembnejsa kaksna druga zivljenjska tema, pa le nekaj delajo, da delajo in dobijo denar. Verjetno niso ravno zadovoljni, ampak se da, saj drugje najdejo uzitke in izpolnitve.Eni imajo stalen poklic, eni radi menjajo usmeritve, drugi se drzijo istega poklica, a radi menjajo delovna mesta.Enim je zelo pomembno, kaj profesionalno pocnejo, drugim ne toliko.Nekateri so zaposleni, pa nimajo kaksne poklicne poti, drugi pa niso zaposleni, pa imajo veliko poklicno pot.Mislim, da kolikor nas je, toliko je razlicnih oblik poklicne izpolnjenosti ali neizpolnjenosti. Ni sablone, ni pravila. In poklic ni le sluzba, poklic je zivljenjskega pomena in ni omejen v ozko kategorijo *poklica*, kot ga razumemo danes.Poklic je uresniciti sebe in najti najprimernejse mesto za svoje sposobnosti v druzbi. Morda. Vidve tocno vesta, kaj vse ne bi delali, torej kaj ni za vaju, ne vesta pa kaj je. Ves cas se ze poskusam spomnit, od kje mi je znano to <vem, kaj ni, ne da se pa povedat, kaj je>, pa sem se, evo, zdaj spomnila, to sem zasledilla veckrat v resnih knjigah, o tem, kaj je Bog, ja, lahko povemo, kaj vse ni, a ne moremo reci, kaj je. Torej tega ni, ali ni na nacin, na katerega si predstavljata. Malo mi disi po Neptunu. P.S. Tudi jaz lahko pomagam, astrolosko mislim, bom sledila Samsonu, pa se kdo se bo pridruzil, pa bomo morda kaj skupaj spravili. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 če loh za spremembo še jes teb neki rečem... neh delat na tem... peeeejddd žeeeee kukr si rekla... ne da brez veze sprašuješ, ampak men je brez veze razlagat... sori, nč osebnga matr, tale smeško mi je tko ušeč a ga sploh dobr widte??? a ni tko boun, da je že dobr??? kukr alf??? sam ga maš gmh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 če loh za spremembo še jes teb neki rečem... neh delat na tem... peeeejddd žeeeee počaki, da dobim novi šiht Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Louise 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 No, saj sem tudi jaz zamenjala že kar nekaj služb, ker so me začele vse po vrsti utesnjevat in so postale veliko breme. Na začetku je še zanimivo, ker je sprememba, nek nov izziv...ko pa se upelješ, dosežeš zastavljeno pa vidiš da si v končni fazi le v drugem podjetju, z drugimi sodelavci ampak v istem sistemu, v istem poklicu ki te utesnjuje... da si na istem kot si bil..to je, da ko v nedeljo pomisliš na ponedeljek postaneš zategnjen in se prihično pripravljaš na nov stresni teden in vse možne komplikacije, ko loviš roke, ko šefi pritiskajo nate itd., veš da boš prišel domov izžet, utrujen in brez energije za karkoli drugega. In potem se se doma ne rešiš službenih problemov in razmišljaš o njih in postanej vse skupaj eno veliko breme. Ko se zadeve lotevaš le se zaradi financ in nikakor ne z veseljem z zanimanjem. In to se dogaja, ko človeka poklic utesnjuje....ko poklic ni usklajen s človekovo naravo, delovanjem... Morda bi nekdo drug v moji službi užival....in jaz upam, da bom našla pot, da bom tudi uživala na področju, ki me bo izpolnjevalo....pa morda zdaj koga drugega na tem istem mestu utesnjuje. Različni smo si.....in zato mislim, da je pomembno, da skušamo najti v življenju res nekaj kar nas izpolnjuje. Pa mi :xx!: ne rata. Kot sem rekla - vem česa nočem....ne vem pa kaj hočem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 počaki, da dobim novi šiht bom še jes mau po tvoje pametwou...če hoč neki nouga, morš tapru plac prštimat a niii doooobrrrrr?????? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 bom še jes mau po tvoje pametwou...če hoč neki nouga, morš tapru plac prštimat a niii doooobrrrrr?????? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Louise 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 Tagat in Samson...... Joj, če se bo astrologija izkazala za pravo, se globoko priporočam 12.2.1980 ura 13.34 kraj Ljubljana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Louise, jaz ti ne morem ravno kaj pametnega svetovati, ker so mi vsa posvetna prizadevanja enako nesmiselna. lahko ti pa dam link do komada od Human league - Louise http://www.youtube.com/watch?v=ltsgVdC0Fqo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 meni astrologija pove, da bom najmanj predsednica vlade samo kdaj pojma nimam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Louise 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 Antoninus hvala za pesmico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Louise, jaz ti ne morem ravno kaj pametnega svetovati, ker so mi vsa posvetna prizadevanja enako nesmiselna. lahko ti pa dam link do komada od Human league - Louise http://www.youtube.com/watch?v=ltsgVdC0Fqo gruntam da bi te na pir powabu...pira nau zmankal. to oblubm. ti pa se sprjazn, da bom d.j. jes... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 gruntam da bi te na pir powabu...pira nau zmankal. to oblubm. ti pa se sprjazn, da bom d.j. jes... alkohola ne pijem d.j.-aš pa loh zarad mene, če mi poveš kva boš zarolal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.