Skoči na vsebino

NAJTI PRAVO POKLICNO POT V ŽIVLJENJU

Louise

Recommended Posts

Louisa

Ok, ko si zdajle ravno gor...

Jaz raje postavljam vprasanja, ker si mizdijo zelo pomembna.

Kdo je pravzaprav tisti, ki ti sedi gor...? Ali sama sebe tudi kaj pritiskas?

Kaj delas sedaj in si do sedaj?

Vprasanje poklica je celostno vprasanje, je zelo kompleksno in pri tebi je delovno mesto in poklicna usmeritev povezana z vodo, torej ali s custvi (sociala, kot je ugotovil Samson) ali z domisljijo (umetnost). Ce ni nic od tega, potem je obcutek zgresene poti, izcrpavanje v prazno, nejasni ideali, zrtvovanje sebe na delovnem mestu. To drzi, si ze povedala.

Pravis, da sta ti blizu duhovnost in umetnost. In moras biti svobodna. Ko bos prebudila svoj kreativni potencial, bos svobodna v tem, kar bos pocela. Naloga ti je sebe osvobodit neke dolocene poti, domacih druzbenih pricakovanj.

Potem uporabit neko znanje in se znebit predsodkov o tem, kaj je to znanje.

Kje je zdaj kreativnost, v cem? V karti imas veliki zemeljski trigon, torej vseeno praktik, znas se organizirat in zelis vidit svojo kreacijo v konkretni obliki, rocno delo? Znebit se samokriticnosti, perfekcionizma v glavi in se prepustiti naj domisljija dela na konkretnem materialu. Kako kaj stojis tu?

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Louisa

Ok, ko si zdajle ravno gor...

Jaz raje postavljam vprasanja, ker si mizdijo zelo pomembna.

Kdo je pravzaprav tisti, ki ti sedi gor...? Ali sama sebe tudi kaj pritiskas?

Kaj delas sedaj in si do sedaj?

Vprasanje poklica je celostno vprasanje, je zelo kompleksno in pri tebi je delovno mesto in poklicna usmeritev povezana z vodo, torej ali s custvi (sociala, kot je ugotovil Samson) ali z domisljijo (umetnost). Ce ni nic od tega, potem je obcutek zgresene poti, izcrpavanje v prazno, nejasni ideali, zrtvovanje sebe na delovnem mestu. To drzi, si ze povedala.

Ja sama sebe tudi pritiskam, ker želim biti dobra v tem kar počnem.

Trenutno se ukvarjam z ljudmi....kadrovanje, organizacija, ....in pa doseganje ne vedno realnih številk svojih nadrejenih, klanfanje vsakodnevnih raznoraznih poročil, preračunavanje. V glavnem moreče delo.

Pravis, da sta ti blizu duhovnost in umetnost. In moras biti svobodna. Ko bos prebudila svoj kreativni potencial, bos svobodna v tem, kar bos pocela. Naloga ti je sebe osvobodit neke dolocene poti, domacih druzbenih pricakovanj.

Potem uporabit neko znanje in se znebit predsodkov o tem, kaj je to znanje.

:palec: :palec: :palec: to mi je pa zelo všeč x:)x ....samo sprovesti bi morala znati :sori:

Kje je zdaj kreativnost, v cem? V karti imas veliki zemeljski trigon, torej vseeno praktik, znas se organizirat in zelis vidit svojo kreacijo v konkretni obliki, rocno delo? Znebit se samokriticnosti, perfekcionizma v glavi in se prepustiti naj domisljija dela na konkretnem materialu. Kako kaj stojis tu?

Slabo, bi pa x:)x x:)x

Tagat in Samson......

Joj, če se bo astrologija izkazala za pravo, se globoko priporočam x:)x

12.2.1980 ura 13.34 kraj Ljubljana

:palec: x:)x :8):

Po moje te mora poklic čustveno angažirati, hkrati pa mora biti zanimiv. Imaš rada bolj umirjeno delovno okolje. Bo tako? xsrcx Tagat ti bo več povedala.

Saj ti je že!! x:Dx x:Dx x:Ix

(popravljeno)
Po moje te mora poklic čustveno angažirati, hkrati pa mora biti zanimiv. Točno! :palec: :palec:

Imaš rada bolj umirjeno delovno okolje. Bo tako? Ja umirjeno, ustvarjalno, svobodno :palec: xsrcx Tagat ti bo več povedala.

Saj ti je že!! x:Dx x:Dx x:Ix

..........Ampak zal sem do sedaj bila vedno v popolnoma drugačnih vodah. In tega bi se rada znebila.

In ravno to je tisto, kar mi ne rata...ne vem kako in kam naj se usmerim xnckrivx xhypnox

Popravljeno -> Louise

...Metoda MIdheaven Extension Process Noela Tyla je tut men pomagala najti pravi poklic-oz. vsaj zmanjsati st. le-teh na cca. 20%... naj da nekdo rojstne podatke, pa nardim en giro... :palec:

No izvoli Samson23...14.11.1978 ob 10.34 Lj....Lp

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Po moje te mora poklic čustveno angažirati

xwizardx

to je tista carobna palcka....., custva. Omogocen ti mora biti dostop do lastnih custev najprej, saj ko govorimo o poklicni poti, le ta temelji na angaziranju notranjega fluidnega sveta.

Ves, astrologijo ne uporabljamo za neko dogmaticno, to je usodno, nezivljenjsko gledanje na cloveka, no vsaj jaz ne. In zelo je lahko koristna, da lahko cloveka vzpodbode za naprej, da se bolje razume, da se zacne zavedati stvari in ko dobijo te stvari luc zavesti, motrenja, se pricnejo razvijati. Zame astrologija ni nic drugega in to je pravzaprav najvec, ker je realno, navezano na cloveka. Torej, ne more ti nihce nekaj povedati, kar sama ne cutis, ali se ne cutis. Ni nobenega, ki bi ti lahko povedal, kaj naj delas, saj je realnost, da tega ti ne ves. To je zate problem, mi pa lahko gledamo, zakaj ti je to problem in gledamo osnovno dinamiko tvojega zapisa. Tu lahko napisem 1000 besed, pa nic ne pomenijo, ce ne znajo nekaj v tebi prebudit, vcasih pa se prebudi ena pikica, toda ta pikica se lahko zacne kotaliti, ce ji pustis, in kot snezna kepa narasca v vecjo silo, ki bo resnicno nekaj premaknila, toda ti imas to silo. Torej nadaljujmo s pogovorom...

Tvoj asc je v Raku, torej ti je nujno, da sprejemas sebe in svet na custven nacin, preko obcutka, atmosfere, pocutja in da se tako tudi odzivas. Tvoja osebnost te nagovarja v to smer, a na drugi strani v resnici custva (osebna) precej zadrzujes, jih kontroliras in malo upostevas svoje notranje potrebe, jih povozis. Ker se custveno morda ne pocutis varno, se trudis dobiti naklonjenost ravno tako, da se pokazes vzdrzljivo, odgovorno in gres preko svojih osebnih meja in tu je zrtvovanje, ki te izcrpava. Ce tako nadaljujes, to potem vpliva tudi vedno manjso zmoznost dohitevanja *rokov*, se slabse pocutje, in vedno vecja zagrenjenost ob nedeljah zvecer.

Ucenje necesa novega mora potekati pocasi. Torej morda bi zacela bolj upostevati lastno pocutje, ustvariti vecje ravnovesje med tvojim dejanskim razpolozenjem in med zahtevami vsakodnevnih dolznosti.

No, do tu povej, koliko si v stiku z lastnim custvenim zivljenjem, ce z njim svobodno dihas? Za vsako situacijo se odlocas med vprasanjema, kaj moram storiti in kaj mi prija storiti, da bi se pocutila dobro in potem, kako to uskladiti, da bi uspela oboje, ceprav nic skode, ce se zanemari malo obveznosti, tistega <kaj bi bilo treba).

Mislim, da si ze utrujena od vsega tega, dusi manjka vode, in bos v naslednjih letih s krmilon preusmerila svojo zivljenjsko barko.

Prosim, komentiraj tale kupcek. :zoro:

Besede imajo vrednost.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

To je tvoja osnova, da zacnes ziveti s svojim naravnim ritmom, da se mu predas, da ne nacrtujes, ne razmisljas, se le naravnas in si tako pripravljena, da pritece voda, se uskladis z njenim tokom, ki te popelje tja, kamor drugace ne mores priti.

Besede imajo vrednost.

Ves, astrologijo ne uporabljamo za neko dogmaticno, to je usodno, nezivljenjsko gledanje na cloveka, no vsaj jaz ne. In zelo je lahko koristna, da lahko cloveka vzpodbode za naprej, da se bolje razume, da se zacne zavedati stvari in ko dobijo te stvari luc zavesti, motrenja, se pricnejo razvijati. Zame astrologija ni nic drugega in to je pravzaprav najvec, ker je realno, navezano na cloveka. Torej, ne more ti nihce nekaj povedati, kar sama ne cutis, ali se ne cutis. Ni nobenega, ki bi ti lahko povedal, kaj naj delas, saj je realnost, da tega ti ne ves. To je zate problem, mi pa lahko gledamo, zakaj ti je to problem in gledamo osnovno dinamiko tvojega zapisa. Tu lahko napisem 1000 besed, pa nic ne pomenijo, ce ne znajo nekaj v tebi prebudit, vcasih pa se prebudi ena pikica, toda ta pikica se lahko zacne kotaliti, ce ji pustis, in kot snezna kepa narasca v vecjo silo, ki bo resnicno nekaj premaknila, toda ti imas to silo. Torej nadaljujmo s pogovorom...

No, sama na astrologijo gledam kot potrditev nekih slutenj oz. mnenj, ki jih že imaš v sebi, ali pa kot kazalo možnih oti, na katere morda niti nisi pomislil.

Tvoj asc je v Raku, torej ti je nujno, da sprejemas sebe in svet na custven nacin, preko obcutka, atmosfere, pocutja in da se tako tudi odzivas. Tvoja osebnost te nagovarja v to smer, a na drugi strani v resnici custva (osebna) precej zadrzujes, jih kontroliras in malo upostevas svoje notranje potrebe, jih povozis. Ker se custveno morda ne pocutis varno, se trudis dobiti naklonjenost ravno tako, da se pokazes vzdrzljivo, odgovorno in gres preko svojih osebnih meja in tu je zrtvovanje, ki te izcrpava. Ce tako nadaljujes, to potem vpliva tudi vedno manjso zmoznost dohitevanja *rokov*, se slabse pocutje, in vedno vecja zagrenjenost ob nedeljah zvecer.

Tudi s tem se strinjam, da na svet gledam s čustvene plati, vendar ne kar se tiče poslovnosti. Tukaj imam naravo dela takšno, da za čustva ni in ne sme biti prostora. Morda sem zato kar se čustev tiče v os. življenju toliko bolj zahtevna :inocent:

Mislim, da si ze utrujena od vsega tega, dusi manjka vode, in bos v naslednjih letih s krmilon preusmerila svojo zivljenjsko barko.

To je pa res, res sem ze utrujena od vsega in na podobnih področjih kot sedaj, niti nimam več zelje menjavati služb. Ker nimam več energije za to :o|o:

A astrološko kaže, da se bom preusmerila? Morda se vidi, kam so usmerjene moje poti?

Hvala za ves trud z mano x:Ix x:Ix xwizardx xvrtcx

A astrološko kaže, da se bom preusmerila? Morda se vidi, kam so usmerjene moje poti?

Hvala za ves trud z mano x:Ix x:Ix xwizardx xvrtcx [/color]

Si

Preusmerjanje ravno glede sluzbe, poklicna poti in osnovne zivljenjske usmeritve.

Si na tocki, ko se zacnes umikati in zapuscati dosedanjo zivljenjsko ideologijo, umikanje in potem razgrajevanje stare strukture cca 7. let.

Leto 2007 in 2008 omehcanje, razpuscanje, zato zmedenost glede osnovne zivljenjske orientacije (pomagaj temu procesu, ko bo prisel) in potem skozi pasivnost pritok svezih idej, ugodno za prebuditev tistega umetniskega ali pa spiritualnega v tebi, nova ucenja, na tak ali drugacen nacin -vendar nic ne smes siliti, pride, ko se predas vsemu ali nicu. Delovno mesto se ze vec let in se se bo transformiralo, zato je tako tezko in vedno tezje, se posebej bo mogoce v letu cca 2008 morda do 2009 - notranje intenzivno obdobje, povezano s sluzbo kot osnovno varnostjo, spet na zacetku ne bo fino, a ti bo pomagalo, da bodo umrle stare, druzinske oblike druzbenih pricakovanj, in moznost stopiti v stik s svojo zenskostjo. Takrat pa ne bos vec mogla delati na stari nacin. Nekaj z druzino se dogaja ze sedaj, hkrati si bolj obcutljiva na svoje delovno mesto, zelis cutiti smisel, tega kar delas, hkrati pa se ti spreminja odnos do morebitne poklicne poti, da ne isces oblike, ampak nravnost in pod vplivom teh dogajanj sedaj si sploh odprla to temo, si se zacela sprasevati bolj aktivno.

Bo? xideax

Besede imajo vrednost.

Bo? xideax

Bo! :palec: Super in najlepša hvala za trud. xwizardx xflowx

Sem sicer malo nestrpen človek, ko mi nekaj kapne, ko hočem spremembo, jo hočem takoj. x:px Tukaj pa vidim, da "takoj" x:)x ni v načrtu vesolja....ampak glavno da se premika...sicer pa pravijo "potrpljenje je božja mast"

:palec: :palec: :palec:

To so tisti globalni in globoki premiki, dovolj mocni, da jim recemo usodni, in so vedno pocasni, na zunaj pa se lahko ravno tako veliko dogaja, zato ti kar eksperimentiraj, ustvarjaj svojo pot, a v sozvocju s sabo, ne delat spremembe zaradi spremembe, ker potem potrosis energijo za resnicno spremembo, no ja, kaksno manjso stvar pa le uspici.

To so tisti globalni in globoki premiki, dovolj mocni, da jim recemo usodni, in so vedno pocasni, na zunaj pa se lahko ravno tako veliko dogaja, zato ti kar eksperimentiraj, ustvarjaj svojo pot, a v sozvocju s sabo, ne delat spremembe zaradi spremembe, ker potem potrosis energijo za resnicno spremembo, naj osvoboditev seze do tvojega srca! Poskusas pa lahko vedno s seboj...

Besede imajo vrednost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...