taraja 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Vsaka čakra se zdravi oz. odpira z določeno barvo. Imate kakšne dobre izkušnje s tem? Npr. na sebi ali drugih. Kakšne barve rabite, take, ki so vam všeč ali take, ki odpirajo čakre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Pozdravljena in dobrodosla! Super tema (ki mislim da je se nimamo, ce pa slucajno je, je drugacen naslov, morda zdravljenje z barvami al kaj tacga, ce je to primer, zdruzim in postavim naslov kot si ga ti). ja, barve jasno delujejo. ste opazil, ko ste imel 'crna obdobja'?da je bla to zascita v bistvu.... ste opazil, da ko ste brez energije in taksni, da vam pomaga rdeca barva? ali veste, da ce cutimo pomanjkanje ljubezni, da si lohk pomagamo z zeleno ali roza barvo? in tako dalje. Jaz mam najrajs rdeco in zeleno. (sicer pa sta to glih tud moji barvi po 9zki-ju).pa se temnomodro. in oranzno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 Tudi mene napolni z energijo rdeča, še bolj pa oranžna, rdeča me kdaj preveč razburi , očitno je ne rabim prav veliko. Drugače pa me lepo pomiri zelena , je pa res zelena tudi za srčno čakro, ki je čakra za ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 sej obstajajo tud barvne vizualizacije ravno v ta namen... jaz se z eno prav rada pozabavam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjetka.v. 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Vse ki vas karkoli zanima v zvezi z barvno svetlobo, z barvami tesno povezanimi čakrami in nasploh o barvah vam toplo priporočam kakšen tečaj od dr. Milene Plut-Podvršič, še posebej o barvni terapiji. Za gospo sem izvedela ker je napisala knjigo, ki mi je dobesedno oprla oči na zelo široko. Ljudje so mi jo svetovali in veliko se je govorilo o njej, kar mi je se dodatno pomagalo da sem se odlocila za tečaj. Njena predavanja so izjemna in definitivno trenutno pri nas ni večjega strokovnjaka na tem področju. Mislim, da je tole njena internet stran: www.mingmen.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregab 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Hvala!!!Jaz sem dolgo iskal njen kontakt, ker sem toliko dobrega slišal o njej. Ženska je baje res neverjetna. Ker pa že komentiramo barve, naj povem, da si v primeru bolečine predstavljam kako boleč del obliva rumena barva in spodriva črno ali umazano rjavo iz tega predela. Verjemte, men vedno, vedno pomaga. Slišal sem, da obstajajo zelo zanimive razlage kako barve pri različnih kulturah različno vplivajo in zakaj je to tako. A kej veste o tem? Bravo tej temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 Tudi jaz si predstavljam, da sije določena barva na del, ki me boli in res kdaj pomaga. Nisem pa vedela, da različno vplivajo barve pri različnih kulturah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 Ljudje, ki imajo radi vijolično barvo so ponavadi bolj poduhovljeni. Glede na to, da je hčerkica še tako majhna, je pa po moje prezgodaj. Ko bo odrasla ji bo lahko všeč prav ena druga barva. Punčke imajo na splošno rade roza, rdeče, vijola itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 V kakšno barvo boste odeli novoletno jelko? Okraski in lučke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Vsaka čakra se zdravi oz. odpira z določeno barvo. Imate kakšne dobre izkušnje s tem? Npr. na sebi ali drugih. Kakšne barve rabite, take, ki so vam všeč ali take, ki odpirajo čakre? Jz ne prenesem rdeče,oranžne in rumene barve.Nikol jih nisem in jih tud ne bom..V rdeči barvi se počutim full nesproščeno,v oranžni tud...rumena je pa tk čudna barva..mi ne odgovarja niti pod razno... Le zakaj ,se sprašujem???Zgleda ,da mam dovolj energije take in drugačne ,da ne rabim ne rdeče in ne oranžne barve??? Drugač pa obožujem vse odtenke modre barve in vse odtenke zelene barve . Pa roza in bež mi odgovarjata,se prav fajn počutim ,ko si oblečem roza majčko al pa bež tuniko. Pozimi pa obvezno navalim na črne pulije,hlače ,jakne... Čudna sem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2007 Meni pa odgovarjajo rdeča, oranžna, rumena, zlata. Če pomislim trenutno bi bila od teh rumena, deluje sproščujoče in bistri misli pri intelektualnem delu, kot organ pa na želodec, zdi se mi tudi na žolč, trebušno slinavko nisem pa sigurna. Oblačim pa se rada v peščeno, pastelne tone, poleti tudi bolj živahne, pozimi npr. rjave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Meni pa odgovarjajo rdeča, oranžna, rumena, zlata. Če pomislim trenutno bi bila od teh rumena, deluje sproščujoče in bistri misli pri intelektualnem delu, kot organ pa na želodec, zdi se mi tudi na žolč, trebušno slinavko nisem pa sigurna. Oblačim pa se rada v peščeno, pastelne tone, poleti tudi bolj živahne, pozimi npr. rjave. Matr st face, k vam barve kr odgovarjajo. Jst sm zdele ene par različnih barv različne stvari sprašval, pa mi ni niti ena odgovorila. la x 3 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 nis dobr prashu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 sicer je pa zelena itak zdravilna barva na splošno. travnato zelena .. Ne bo čisto držalo. Za vse ni primerna, saj ob vsej zeleni naravi pri nekaterih ljudeh sproža destruktivne čustene asociacije (potrtost ...). Kromoterapija je pa zdravljenje z barvami, kaj pa komplementarna barva ... Če se greš recimo zdravljenje preko čaker, boš pri slabo delujoči ščitnici izbrala za peo čakro modro bavo, pri hiperaktivno pa barvo, ki je modri komplementana.la x 3 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 kokr js vem pomirjata zelena in modra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 ma črna barva je barva zaščite....sploh ko jo kombiniraš z rdečovsaj js se oblečemčrno rdeče..če se počutim ogroženo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 črna barva je barva zaščite?Hudo.. mogoče sem jo pa zato podzavestno izbiralmed drugim tudi, ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2007 Meni pa črna ni več všeč, poleti da ne govorimo, mogoče pozimi še še, ampak še pozimi sem jo začela menjavati z rjavo. Rada nosim pastelne barve poleti, tako kot Jeti. Delujejo mi lahkotno in sveže. Rdeče tudi ne maram kot oblačilo, kot okras za poživitev oz. energijo pa ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 http://www.auravisions.com/images/ColorWheelText_NEW_400pxl.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2008 Oranžne imam poln kufer! Vijola in roza so fajn. Doma je tudi fajn, da ne prevladuje ena barva, saj če je barve preveč deluje negativno na zdravje oz. razpoloženje. Kakšna barva prevladuje v vašem domu, če katera? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Še en fajn link sm najdlaSvetlobna terapija Kakšna barva prevladuje v vašem domu, če katera? Pri meni trenutno bele stene pa popestreno z energičnimi barvami na platnu. V novem stanovanju bi pa rada eno steno bledo oranžno, in eno steno bledo rumeno... ampak to se bom odločila takrat ko bom videla postavitev stanovanja in količino svetlobe v njem. Pa s svojimi fotografijami bom popestrila stene in s kakšnim platnom živih barv. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2008 Ne preveč oranžne, ti bo prišla proti čez nekaj časa. Vsaj meni je, prej pa sem bila navdušena nad njo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.