dr.moreno 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ja....so mi že 1x gumo prerezal......in to tako, da mi je šele pol na avtocesti počila.......brez veze.....bi se lahko slabo končalo :xx!: :xx!: :xx!:, pa brisalce polomil......no, to še te razumem nekak.....če že morem Eh....sem danes ful pozitivno naoštren.......in pričakujem bolj pozitivne dogodke Ja.....šur....na drinku......bi blo čist kul....da te vidim kera je to vrhovna povelnica LNF Hja....zakva pa ti ne greš??? Pa kaj vam je ljudi....a žurate kaj al nič......al to še sam starci delamo MARSA.....bi zgleda edina tud šla....pa je na hanimun.....bom pozorn, da ji bom čimbolj podrobno poročal....hm...ona pa meni ne bo, ne........podrobno Okidoki ......nem več čvekal.....zdej še sam......AKCIJA x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 nisi izbral pravih pnevmatik Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Tole je bolj za v Šalo dneva, pa vseeno... Dva prijatelja gledata bungee jumping.Eden je ves navdušen in nagovarja drugega da gresta probat."Ni govora," se upre drugi."Zaradi ene počene gume sem prišel na svet, ne bom ga zapustil zaradi druge"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Dobra šala......lahko bi bila resnica........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.