Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/49/"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]4. - 9. december 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma sej ziher nisi sla prebrat Pikica. x:px
cakas na odziv ponavad, pol sele gres al pa ne brat. x:)x

tale teden bo pa kar schtraufenpachtski res. svega i svasta bo. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

*Pomagal (Neptun) nam bo ločevati zrnje od plev in bomo tako bolje videli, katera od številnih ponujajočih se poti in možnosti je tista prava in kdaj in v katero smer je potrebno narediti kakšen korak.*
tale mi je zelo všeč, to vem, za ostalo pa xscratchx ...kaj pa vem xrolleyesx . no, saj so še fine reči, ampak takole *splošen* vtis je pa bolj :o|o:
:kiss: hvala! x;)x

[quote name='lea' post='754353' date='4. Dec 2006, 10:57']*splošen* vtis je pa bolj :o|o:[/quote]
haha, si pa tolerantna..
da sam :o|o:

.. in ne: :xx!: :bomb: :shuriken:

x:Dx :vragec:

ok Pikica, pol pa vse okej (sam da si prebrala :switz:). x:px x;)x

Picasso

[color="#6600CC"]V ponedeljek in [b]torek[/b] bomo precej družabni, gibljivi in leteči, pa tudi hlastni in neučakani; vse bomo hoteli opraviti na mah.
Nenehno bomo nekam tekali, se menili s prijatelji in znanci in se dogovarjali za poslovna in družabna srečanja.
Morda bomo obiskali kino ali gledališče ali si ogledali kakšen drug dogodek ali prireditev oz. se udeležili česa podobnega.[/color]

Dobro bi bilo iti na družabno srečanje :2src: PO IZPITU.............

[color="#FF0000"]Povečano bo čustvovanje, na vse se bomo močno in celo pretirano odzivali, pogosto in v vsem bomo pretiravali in tudi dramatizirali.[/color]

A tole še ne bo minilo al kaj :vragec:
[color="#993399"]
Postorimo kaj doma, ustvarjajmo ali pa zgolj pospravimo prostore ali vnesimo kaj novega, svežega. Poskrbimo tudi za rože in drugo okrasje.[/color]

Pri meni/nas je že od včeraj kot v Božični pravljici....vse že diši po cimetu, pomarančah :2src: :2src:

[color="#FF0000"]Drugim oz. v svoje okolje pošiljajmo ljubeče energije (in ne slabih, mračnih, očitajočih ali pritoževalnih) in tudi sebi privoščimo ljubečo nego.[/color]

TO pa ITAK x:Xx xloveyx xflirtx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

JA ja pa babico grem pogledat.

Hvala, Marsa x^x

Guest mačona
ma dajte babe, kaj tok pretiravate in se pritožujete. x:Dx ni ga čez tole obdobje. x^x v ognjenih je meni dbest. :palec: v vodnih pa NEEEE. :xx!: :vragec: x:Dx

jeb,....muda in njihovo ničpovedano okroglomizje,......sem kr vedla, da bom napoved zamudila :vragec:

...grem hit xbookx

..in pa thanks Marsa :palec: :wub:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

nisi zamudla, sem jo sele dons, prejle, dala gor, in hec: glih sem si (ze drugo) kavo natocila (k prvo sem si rpej, ko me je izstrelil iz postle pa sem najprej napoved odprla, bognedaj forum prej al pa maile al pa kej xDDx).
no in glih s kofijem se usedem (in pomislim, da kok je hec da se vedno isti hip, ko ze dam gor, spomnim cesa nisem napisala - prej pa se ne :o|o: - spomnila sem se namrec, da nisem omenla moznih tezav s hrbtenico, poskodb in zabuhlosti :o|o: - pol pa ne dajem, ker je ze nekak kompaktno, nimam kam ustulit x:)x)... no in se usedem x:Dx in osvezim in - Silki.

saj zdej k tolk nakladam mas pa mogoce ze kavo tud ti (jaz pa bom itak mela mrzlo. se boljs! haha, mrzla kava za lepoto, a ni nekaj tacga x:px)

ja macona, teb pase takle, ko ti pomaga, da te lohk mal razganja...
k pr vodnih mors pa vase se poglabljat tud bl pa bolj na not je vse, teb pa pase shirina in vishina. stekcam.

jaz sem pa tu cist voda. voda gre dol. x:)x

Picasso

xDDx Macona kot Macona - vcas kar nekaj mal ropota.... xcivx xsingx x;)x

[quote name='AUDENTE' post='754356' date='4. Dec 2006, 11:02']JA ja pa babico grem pogledat.[/quote]
Lepo. :palec: x^x

Stari in bolni so v casih okol praznikov pa tega k je vse tolk nasponan se posebej osamljeni in taksni... :sori:

Picasso

uh. kaj me zdaj izsiljujes, saj ves da vcas pa tok resno jemljem, tko da obljubit ti ne morem, lohk ti pa obljubim, da se bom potrudla (kolkor bo pac od mene odvisn in itak ne bo x:o)x x:Dx)

Picasso

xDDx xDDx :palec:

ja menda je mrzla kava v tovrstne namene res bolj priporočljiva, sam kaj, sem se razvadla,....k vidim napoved "novo", mi zraven paše nova šala kofeta, če jo mam slučajno še kej od prej, predhodnico kr lepo zeksam,....tak xDDx

...pismu glede ognjenih puščic, sej ne da bi se zasekiru,.....itak letijo vsepovprek,.....sam na tako zdejšnjo količino bi znala tud kaka zadet....za spremembo... x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='754387' date='4. Dec 2006, 11:49']...pismu glede ognjenih puščic, sej ne da bi se zasekiru,.....itak letijo vsepovprek,.....sam na tako zdejšnjo količino bi znala tud kaka zadet....za spremembo... x;)x[/quote]
Haha, ja saj. xDDx x;)x

[quote name='soncnica' post='754394' date='4. Dec 2006, 12:01']uff...zgleda bo z***** teden :OO!: ...no sam men itak pase da dogaja, da ni prevec dolgcas x:Dx[/quote]
no saj pol pa kul, zakaj pa pol tak smesko, poln groze in tega? xDDx x;)x

[quote name='Liu' post='754411' date='4. Dec 2006, 12:26']zanimivo.....[/quote]
jp, vsaj. x:px

a vas kej meche lunca? x:px xcivx xsingx

Picasso

saj bo. xupx x;)x x:Dx
ce ne druzga bo hitr minil, k bo vse tolk nasponan. x:px

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...