Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

A bi lahko kdaj mal prostega časa napovedala, ne pa da je iz tedna v teden bolj našponana tale napoved? :o|o: xDDx
Mogoče sem jo pa samo jaz začela bolj podrobno brat :inocent: al pa bolj z lastnim dogajanjem povezovat.

Hvala Marsa. xrainbowx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

vsega pomalem.... so se tko nekak nastepal planeti da je od novembra dalje cel schtraufenpacht, kar pri vseh, bi rekla, ne sam pr teb al pa nekaterih....
mal si pa ti pac tud bolj zacela spremljat pa bolj podrobno pa pac tud bolj povezujes pri sebi in opazas vse zivo...

vsega pa so itak krivi nadshefi. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nadšefov pa ne upoštevam več, ker so sami smotkoti. x^x Vse kar je bilo treba v petek pod nujno narest je blo treba danes narest še enkrat. Ker so mi nekaj pač pozabili povedat in ni blo ok. Tko da, ko j*** šefe! Tele planetki se zaenkrat še lahko mal šefovsko obnašajo, ker še nisem poštekala njihovih muh, človeški nad- pod- v- iz- in ostali šefi pa nad mano nimajo več moči. x^x x:Dx x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

a dejte no mir..... :0: ,...najprej se zgrozim, ko vidim naštepane dve strani za frišno napoved.... :wOOt: ....pol pa še prebrala komentarje........zdej grem sicer napoved brat.......sam zelo previdno.........po prstkih.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

me kr zanima kak bo....še gaia mi je rekla, da bom spoznala svojo pot x:px da bo neki s dnarjem :inocent: ...me kr zanima....hijš kot zadnjih 14 dni ne morem bit x^x če bo pa tak kot za vikend pa sploh nimam nč proti :2src: :vio: x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ugotovila, da sem si v nedeljo zjutraj nardila idealen plan za tale teden..... x^x ....vse skupaj še najbolj spominja na une vlakce iz zabaviščnih parkov..... :vragec: ...teli nadšefi resnimajo nobene mere.....sam je* ga.....glede na vse, nam gre več kot odlično....... x:Dx x^x x;)x

thx marsa....... :palec:

Hvala Marsa!
In jaz se v tem tednu spravim v borbe za ozemlje :vragec: kO bo vse živo v strelcu..se že vidim, kako popenim, obupujem, težim in pišem črne scenarije ...recimo..
Bom pa šla zato k frizerju(saj piše naj si privoščimo nekaj nege in to...)mački že nekaj živčni, pes pa tudi x;)x ziher zaradi ščipa tam..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Amis' post='754551' date='4. Dec 2006, 15:58'][color="#993399"]...nam gre več kot odlično....... [/color] x:Dx x^x x;)x ...[/quote]
Tole bom posvojila. x^x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

[quote name='kukica' post='754511' date='4. Dec 2006, 14:54']Nadšefov pa ne upoštevam več[/quote]
pametna babnca. xokx x;)x

[quote name='klarus' post='754528' date='4. Dec 2006, 15:30']....še gaia mi je rekla, da bom spoznala svojo pot[/quote]
a dej! pol bo pa ze drzal! x;)x xDDx
ja, gotovo bos mela kaksne spremembe (saj to nakazuje ze tvoj asc, pa tudi luna, pravzaprav). :palec:

[quote name='Amis' post='754551' date='4. Dec 2006, 15:58']ugotovila, da sem si v nedeljo zjutraj nardila idealen plan za tale teden.....[/quote]
fantastische! xokx

[quote name='nataly' post='754582' date='4. Dec 2006, 17:44']In jaz se v tem tednu spravim v borbe za ozemlje .[/quote]
saj res! xDDx
dobr zrihti!!! xwizardx

jaz pa 'muhastega in nihajocega pocutja' (al kwa sem napisala). xDDx
obcutljiva, ono tretje, sam kar kul, nespecna, dons spala kake 3 ure ali manj, skor vso noc al bluzila al tv gledala al jedla al brala (al pa vse skupaj x:o)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj!!! x:o)x grozljivo v bistvu! x:Ox

aham, ornk bo metal pa prevracal zdajle se posebej lunatike. :D ;)
haha!

Picasso

jaz tud švoh spala...

en kup bluzov se mi hoče vrtet, sam sem se odločla, da nimam časa zanje x:o)x najdla en tak divji recept za piškote, da jih ne bo noben jedel, pa moram pol zraven še ene normalne nardit x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='754909' date='5. Dec 2006, 10:01']aham, ornk bo metal pa prevracal zdajle se posebej lunatike. :D ;)
haha![/quote]
še posebej lunatike........ x:Dx x:Dx x:Dx ........no, mene meče zadnje cajte dan dva prej.....pol je pa ok......skoz nekaj prehitevam zgleda.......

x;)x

divji recept! :D

ja jaz tud yoyo.... ck ck...
ful lena pa taka v bistvu, kar zabluzim, po 2. strani pa cist nekak znotraj nasponana....
eh ja....

ja jaz tud akcija, ni druge, k vcas je zabluzit v filme tko kot se zagledat nekam - a poznate to? ko kar buljis nekam in se TI NE DA stran pogledat... se zavedas, da si se zagloedal, pa skor hoces ze stran pogledat, pa kar noces. xDDx
no tle je isto...
v bistvu VES, da je skodljivo zate in sve to in da nikamor ne pelje in da bos pol se slabs, ampak kar [i]MORAS[/i].
a ni idiotsk? x:o)x x:Dx

[quote name='Amis' post='754963' date='5. Dec 2006, 11:33']........no, mene meče zadnje cajte dan dva prej.....[/quote]
da bo bolj zaleglo! x:px :vragec: x;)x x:Dx

Picasso

[color="#993399"]Na dneve okoli ščipa bo močno povečana intuicija, intenzivno in živo (in tudi nenavadno) bomo sanjali, razbohotena bo tudi domišljija.[/color]

tole je pa noro Marsa, jest ze cel teden sanjam ko nora!!! Ampak sanja se mi pa skos samo od tipov, to je noro x:Dx Huh ko se zbudim, rajs takoj ustanem, da se mi sanje ne bi prevec nadaljevale :D
Uspeh je drznim zagotovljen!

js pa srečujem folk,ki se ves po vrsti obnaša, kot bi mel polno 12 hišo..... xrolleyesx :o|o: :xx!: :vragec: ........bluz brothers sistem......tolemenda una varianta iz solarca.....sonce-neptun.....bljak............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...