kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mislim,da je svobodna volja skrita v človekovem odzivu, na trenutno situacijo . To pa je tudi vse. Za moje pojme odziv na situacijo je vse. In ta odziv kreira naprej ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mislim,da je svobodna volja skrita v človekovem odzivu, na trenutno situacijo . To pa je tudi vse. Točno, saj veš, da recimo pri tranzitu plutona s svojo voljo ne morš nič, najboljš, če se nič ne zaletavaš. Pri tranzitu saturna se še lahko mal pomatraš in z disciplino in pridnostjo precej pomagaš pri tem, ampak pri plutonu in uranu pa skoraj ne moreš . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Astrologija -- vrata v religioznost. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Točno, saj veš, da recimo pri tranzitu plutona s svojo voljo ne morš nič, najboljš, če se nič ne zaletavaš. Pri tranzitu saturna se še lahko mal pomatraš in z disciplino in pridnostjo precej pomagaš pri tem, ampak pri plutonu in uranu pa skoraj ne moreš . Bo držalo. Pluton ne samo,da predstavlja močno transformacijo vsake celice našega telesa in tistega okoli njega predstavlja tudi karmo naših dedov,pradedov...skratka družinsko karmo, katero naj bireševali prav mi oz.da se pravilno izrazim potomci teh prednikov.Zato je popolnomaneobvladljiva,saj niti ne vemo česa naj se lotimo,da bo prav.Pri Saturnu je malce drugače. Astrologija -- vrata v religioznost. vedno bolj se odpirajo ... v bistvu se človek vpraša kje je oz.kaj je meja med relifioznostjoin ateizmom in ali ni tudi ateizem,neke vrste religioznost? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Nema veze... astrologija je larifari in pred časom, pred kameno dobo... med drugimi cvetkami predpostavlja, da je zemlja središče nečesa, tistega kar je verjetno. Že če samo pogledaš konstelacije, so te konstelacije tako vidne samo iz našega zornega kota, v resnici so pa zvezde v konstelaciji lahko v čisto drugih galaksija in oddaljene druga od druge še pa još (z zvezdinega zornega kota določene konstelacije ne bi niti pod razno našel še kakšno drugo zvezdo, ki tvori npr. malega medveda). Poleg tega, da si za ozvezdje npr. malega psa, lahko predstavljaš, da je to velika miš, ali pa podmornica Edina možna razlaga bi bila, da bi konstelacija vplivala na življenje človeka preko edine, doslej znane sile, ki deluje na veliko razdaljo in sicer gravitacijo. Ampak, ker se le ta spreminja s kvadratom razdalje in ker so zvezde tako daleč od nas, je takšna gravitacija zanemarljiva. Spet drugi point proti vplivu gravitacije je, da astrologija zelo spoštuje tudi koordinate kjer se je človek (na zemlji) rodil. In na take razdalje seveda ni razlike med gravitacijsko silo med eno superoddaljeno zvezdo in prostorom lets say v evropi in ameriki. Potem imamo pa še vrtenje zemeljske osi, kao precesija, s katero bi se moral vrteti tudi horoskop, pa se ne... ker je vse skupaj očitno čisto brez haska. Torej, z vsem spoštovanje, vem in verjamem, da obstajajo energije, ki jih znanost še ne pozna oz. jih ne zna meriti in uporabljati, ampak astrologije ni med njimi. Aja, ... to je samo moje skromno mnenje lahko to malo bolj podrobno razložiš kaj si hotel z vso to gravitacijo in konstelacijo v drugih galaksijah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Točno, saj veš, da recimo pri tranzitu plutona s svojo voljo ne morš nič, najboljš, če se nič ne zaletavaš. Pri tranzitu saturna se še lahko mal pomatraš in z disciplino in pridnostjo precej pomagaš pri tem, ampak pri plutonu in uranu pa skoraj ne moreš . kaj je potem šele z neptunom..... ....a kar plutaš naokrog al kako.....tale neptun mi ne da miru....pluton je vsaj orto varianta....to štekam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 kaj je potem šele z neptunom..... ....a kar plutaš naokrog al kako.....tale neptun mi ne da miru....pluton je vsaj orto varianta....to štekam.... Pri neptunu je pa tkole, hahahahaha, očala gor pa gremo. Ponavad damo gor kar rožnata, pa nej se vid, kar hočmo, da se vid. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Za moje pojme odziv na situacijo je vse. In ta odziv kreira naprej .....tocn tko... sam ne fatalistom povedat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Pri neptunu je pa tkole, hahahahaha, očala gor pa gremo. Ponavad damo gor kar rožnata, pa nej se vid, kar hočmo, da se vid. no...glih tole mi pri tem ni všeč......a mi lahko kdo razloži, zakaj naj bi blo to dobro?...čemu služi?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 no...glih tole mi pri tem ni všeč......a mi lahko kdo razloži, zakaj naj bi blo to dobro?...čemu služi?..... Če je neptun v špilu, službi zavaravanju samega sebe in tud drugih, zato. To so le iluzije, resničnost stkana iz milnih mehurčkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 zato k je tko lazje zivet. a ves tko kot tisto, ko se ti kaj tacga zgodi, pa se kar ne sekiras kot bi "se moral" - zarad nekaksnega shoka, v bistvu telo samo poskrbi, da se ti ti kanali nekak 'zaprejo'. sicer pa: to je v bistvu beg... od zoprne stvarnosti.... neptunska scena. zdaj pa oni ta ustvarjalni usmerijo, skanalizirajo pac v umetnost ali podrocja, kjer vse pac pridejo do izraza te lastnosti, ta bluzerski pa zabluzijo. k ne mors skoz bezat. ce je svet crn, je vcas cist kul dat mal roza ocala gor. sicer pa, sploh ni nujno da je tko. ne poznam osebe, k bi mela bolj nasponan neptun, pa se mi zdi, da na lajf kar stvarno gledam, brez pink ocal. dam kar zelene rajs gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ce je svet crn, je vcas cist kul dat mal roza ocala gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 o madonca...men so zgleda eno napako vgradili......če je črn, je lahko nekaj časa pač tak.....mam to še zmeraj raje.......po moje men tle še asc z uranom in plutonom ven seka......detektivska obsedenost....... begov pa itak ne prenašam. ker pobeg nikol ni rešitev. no, pa mam spet tematiko za gruntat...... punce, komentarji so pa zlata vredni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 sem vedla da bo kej tacga, teb tale neptun ne da miru a ne. ja no, a ni hec: jaz ga mam clo na asc!!! v 12!!!! pa nc rozhnata prevec. (mam pa to, k mas ti na asc, jaz na mc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 sem vedla da bo kej tacga, teb tale neptun ne da miru a ne. ja no, a ni hec: jaz ga mam clo na asc!!! v 12!!!! pa nc rozhnata prevec. (mam pa to, k mas ti na asc, jaz na mc) ej mene pa neki zanima: kako pa neše novo leto vpliva an naš in našo energijo?če slučajno kdo kaj ve.jaz sem namreč slišala, da je za naslednje leto bistvenega pomena, koliko energije imaš na 31.12.osebno se mi zdi tole mal za lae prvlečen, ker sploh ni znala argumentirat....zato pa vas sprašujem Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 jok...res mi ga ne da....sem celo našla par primerov praktične uporabe. sam so sam za začasno uporabo, ker se drgač mal ne skladajo z mojim občutkom za fair play. štekam pa, da je kdaj koristno se iz česa elegantno izmigoljit in odplavat drugam, kot da ni nič....pol pa nej se ostali ubadajo s tem.....sammi to ni fora na dolgi rok,ker mi občutek za odgovornost pri tem mal trpi...... še zmer raj vidim, da me folk jasno pošlje v trikrasne in mi to v faco pove, kot da pri tem uporablja neptunovski princip........in zadnje čase je tega kr na pretek......da pa ves moj trening ni bil zastonj je pa tud jasno....v osnovni šoli je to bolelo ko vrag....zdej pa ne več....je sam še čudno....... zraven tega mojelastne iluzije tudne morejo prav dolgo trajat.....filing mi pravi, da sonce blizu neptuna povzroča tud osvetlitev iluzij.........lastnih in tujih....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Mana, men se to zdi brez veze oz. tkole: nima zveze z astrologijo, pac pa obstajajo dolocene vrazhe, ja....(*sicer pa mamo eno temo tako, bom skusala poiskat link pa ga pritisnem ce najdem) .....filing mi pravi, da sonce blizu neptuna povzroča tud osvetlitev iluzij.........lastnih in tujih.......dobr si pogruntala! sam je fajn za takle kaka opozicija pol se... vish mene glih to cudi: vedno sem bla direktna in taksna, pa prav FUL ne maram mutenja - ob TAKSNEM neptunu! a ni hec, kok vcas cist deseto mocnejs deluje kot pa ono k je najbolj nabasano.ce bi bil povrsen in me ne bi poznal in bi videl moj chart, bi hecno sliko lohk dobil o men. ono - cisti bluz (roza od glave do pet). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 opozicija....hm.....moram preverit......ne vem če ni kakšna inkonjunkcija....so pa kvadrati ziher....menda glih s plutonom..... ti mutič....pa res ne.............(razen,ko je treba it k maserju..... .....)....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Kdo "mutič"??.....a Marsa??,....LOL, bejbe,...pajade, pozabljate na asc.,....pa še kej verjeten,...pa tud če sonce z neptijem me ribcam plavata,.....niso vse jate iz giric sestavljene Pismu Amiska, nimam pojma o astrologiji, sam "mislim" da vem kje ti neptuni megliiii,....povem pa sam, če mi kofeta za vrat ne zliješ..... prevzemaš odgovornost za dejanja in reči drugih kjer naj te ne srbi,..oz naj te ne bi,....pa to ni elegantno izmigoljavanje... pač pa prepuščanje stvari v reševanje dotičnim, za to pristojnim.....pih, po lastninski pravici,... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ne bom ti zlila kave za vrat...... ......pač pa ti jo častim naslednjič...... kdo je reku, da je marsa mutič?????.....js ne....glih kontra.......sicer maš pa tud ti uno sceno glih kontra........... js bom pa nehala s "posvojitvami" ljudi & co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ze pridem v oni MB... kdaj sem vedla da bo kej tacga, teb tale neptun ne da miru a ne. ja no, a ni hec: jaz ga mam clo na asc!!! v 12!!!! pa nc rozhnata prevec. (mam pa to, k mas ti na asc, jaz na mc)zamenjam za mojga v prvi.....ugotavljam, da mam ene 10000 obrazov, sam js ne pridem na plano oz bol poredko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Kdo "mutič"??.....a Marsa??,....LOL, bejbe,...pajade, pozabljate na asc.,....pa še kej verjeten,...pa tud če sonce z neptijem me ribcam plavata,.....niso vse jate iz giric sestavljene Pismu Amiska, nimam pojma o astrologiji, sam "mislim" da vem kje ti neptuni megliiii,....povem pa sam, če mi kofeta za vrat ne zliješ..... Silki, maš prov, niso vse jate iz giric, hahahaha, še kakšen morski pes zaide vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Hm, zdajle mi je nekaj kapnilo okol tega neptuna... Ko pravi Marsa, da bi po karti naj bila taka in taka, pa v resnici ni...ker pa je neptun na asc, jo morda drugi vidijo tako...? zdajle grem pa hitro pred svojim pragom pometat... , ga mam tudi jaz na asc... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ...neptunci na asc... cudna druscina ste to... kaj so pr vseh hotli starci fante pa babe dobl al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Nak,...pač pa nam je "tovrstnim" poznan tudi moški poprijem......če je treba..... obrazložitev: od bejb s tako nežno intonacijo, kot jo pričara neptuni, pričakuješ (če jo malce preveč stisneš) uporabo metod nežnega spola,....ne pa direkt okol kepe..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.