Skoči na vsebino

RESNO...

topla voda

Recommended Posts

Ne dela citiranje...

Amis, maserja! a to si si zapomnila! :D

Silki! :D (girice)

Klarus: Kdaj? x:Dx enkrat ze. sam ves kok je to deeeelch! x;)x xDDx

aha, saj v 1. je vcas kar podoben, pac, na asc...

ja, men je tud zadnjic 1 reku, k sem mu 'poocitala', da ma 2 obraza, da haha, da jaz jih mam pa 16. x:o)x

Lunca: morski pes! :D (a tko? skregana :angry: x;)x)

itak ce ze, prej kakasna piranha (itak sem pa ona debela oranzna kugla z bodicami - riba skorpion, ves kok je opasna!!! xyesx)

Astra, ne stekam cist dobr, kaj si mislila... :8):

Jp, Samson, pr men je blo res tko. medtem ko so bejbe, sosolke, dobile bele lepe punckaste drsalke, sem jaz divje oranzne hokejke. medtem ko so punce dobile pribor za shivanje, sem jaz ribisko palco pa zmaja za spuscat. medtem ko so one dobivale puncke z oblekicami, sem jaz robote. ko so druge punce dobivale kuhne pa frizeraje pa tak, sem jaz brzostrelko, k so se na ekranu vidle posasti. :P

tko nekak. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...neptunci na asc... cudna druscina ste to... kaj so pr vseh hotli starci fante pa babe dobl al kaj??? :vragec: x:Dx x;)x

aaaaa....to je tud tko povezano........še eno več vem.......

Jp, Samson, pr men je blo res tko. medtem ko so bejbe, sosolke, dobile bele lepe punckaste drsalke, sem jaz divje oranzne hokejke. medtem ko so punce dobile pribor za shivanje, sem jaz ribisko palco pa zmaja za spuscat. medtem ko so one dobivale puncke z oblekicami, sem jaz robote. ko so druge punce dobivale kuhne pa frizeraje pa tak, sem jaz brzostrelko, k so se na ekranu vidle posasti. :P

tko nekak. x;)x xDDx

js te čist štekam....... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a ti si mela tud tko?

a mas tud neptun v 12.?

aja ne mros ga met, lohk mas sam uran al pa pluton, najbrz...

Silki! x:Dx sele zdajle sem prebrala tvoj komentar na tej strani! :D

ribica nezhna, pol pa okol kepe! :D no tam nekje smo. x;)x x:Dx

razen da je pr men drugace: jaz in lajam in grizem. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prebrala nekje, da če imaš neptun v 1.hiši..v bližini asc..sploh..potem verjeten porod v vodi.

Madona..jaz pa se skoraj v vodi rodila x:px x:px v Nemčiji imeli tako prakso takrat - mamo potisnili v ful vročo vodo, da bi ji olajšali popadke ali kaj vem kaj ..in njo zgrabi...pa je kar v kad zlezla -jo foter komaj ven potegnil..in hop..še malo pa prilezla na svet..

Tak, da tole drži.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj. Tudi torej prisotnost narkotikov.

Pozabila - omenjena je voda ali narkotiki..bila tvoja mati v narkozi..ti pa tudi nekaj od tega odnesla x:px x:px (hecam se malo)

moji mami je voda odtekla (ma tud neptun v 12. oz. v blizini asc, se mi zdi) in men tud, na porodu. nakrotikov pa ni blo, sam oni smejalni plin so mi dal al kaj, k mi ni nc pomagal.

mogoce pa so moji mami jih dal posteno dozo. x;)x x:Dx

Picasso

Lunca: morski pes! :D (a tko? skregana :angry: x;)x)

itak ce ze, prej kakasna piranha (itak sem pa ona debela oranzna kugla z bodicami - riba skorpion, ves kok je opasna!!! x,

:palec: x:)x x:Dx Jess, to ja ful dobra prispodoba, piranha močna riba- škorpion. :palec:

a ves da prav obstaja? xyesx

riba skorpijon in pol sem doumila, da ne more bit druzga to kot skarpena. xyesx

(*pac ona je taka okroglasta bunka, vendar zlo podobna, tko da lohk da je v mediteranu pac skarpena to, tam v drugih morjih pa da je druge oblike, ker je pa ista taka grozna oranzkasta pa bodicasta).

Picasso

a ne, a ni glih prava! xokx

pa cist dzazna! x:Ox xDDx

aja sory Topla voda k cvekamo v tvoji temi, sam o tem smo res milijardkrat tkole govoril, plus da res nima smisla nas to sprasvat, ce vidis da so vse teme, tud cist neastroloske, s tem prepredene, pol je jasno, da verjamemo vanjo, a ves....

in ker je tko in ker smo v raznih temah se pregovarjal, pac zdaj tu bluzimo kar nekaj desetega, k se vcas rajs mal hecas pa tak, kot pa tristopetdesetic cist vsakemu (skeptiku) pojasnjujes in utemeljujes, da zakaj pa pravzaprav sploh shizish na to. x:)x

in da ce dela.

nam dela, sicer bi blo neumno, da bi ji posvecali pozornost oz. toliko.-

Picasso

moji mami je voda odtekla (ma tud neptun v 12. oz. v blizini asc, se mi zdi) in men tud, na porodu. nakrotikov pa ni blo, sam oni smejalni plin so mi dal al kaj, k mi ni nc pomagal.

mogoce pa so moji mami jih dal posteno dozo. x;)x x:Dx

x:Dx x:Dx

moji materi so tudi to probali dat - pa je bruhala.. x:px

Se tudi jaz strinjam s tabo Marsa..vsi ki smo tule gor verjamemo da astro dela.. :palec: tak da komot lahko čvekamo še kaj druga zraven. na koncu smo itak spet pri astrologiji..

ja saj. x:o)x xDDx

moji mami najbrz niso nic dal in tud jaz sem takoj bla ze kar cist *budna*, da so me kar gledat hodil in je mama rekla, da sem bla "kot kachica", da sem glavo mela takoj gor in blazno chekirala in oko sokolovo upirala, nc zaspana al pa krmezhljava, ze takoj na pozor. x:Dx

bi morala bit oven (tko kot mi vsi 'otroc', s tem da smo vsi ribe, razen necaka, ki je pa clo 2 mesca pohitel in je vodnar).

so se hecal da bom SIN (x;)x x:px), oven, fusbaler.

hehe, pol so pa mene dubl. :D *ribico*. x:px :vragec: x:Dx x:Dx (lol)

Picasso

Saj. Tudi torej prisotnost narkotikov.

Pozabila - omenjena je voda ali narkotiki..bila tvoja mati v narkozi..ti pa tudi nekaj od tega odnesla x:px x:px (hecam se malo)

pol pa ni čudno da sem že celo življenje zadeta..če sem že taka prišla na svet x:o)x x:Dx x:px

bo terba pogledat še pri bratu pa sekici pogledat, ker smo vsi 3je rojeni s carskim rezom xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:eek: lahko to malo bolj podrobno razložiš :OoO: kaj si hotel z vso to gravitacijo in konstelacijo v drugih galaksijah x?x xcivx

Saj sem napisal... gravitacijsko silo vidim edino, ki bi lahko razlagala horoskop, t.j. položaj planetov pri rojstvu, kot vpliv na posameznikovo osebnost, karakter.... Torej, če grem čez ničkoliko debelih betonskih sten, si mašim ušesa, usta in še kaj, trenutno vidim edino gravitacijo kot silo, ki učinkuje, sicer ne močno, ampak na velike razdalje.

S konstelacijami sem pa hotel povedati, da se človek, ki veruje v horoskop počuti kot središče sveta, ker iz drugega zornega kot teh konstelacioj ni oz. so si te zvezde čisto fremdne med seboj. Pač verjameš, da smo nekaj čisto posebnega, da ni ničesar nam podobnega, da je ta svet ustvarjen za nas itd. bla bla bla... čist uredu sicer x:Dx x:px x;)x

Človek je vedno hotel, še vedno in tudi bo hotel verjeti, da je nekaj posebnega in da nas čaka nekaj nevem kako odrešujočega ali ne vem kaj na koncu... nema ništa, namočena šiba x:px

Live is a bitch... enjoy it x:px :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

a ti si mela tud tko?

a mas tud neptun v 12.?

aja ne mros ga met, lohk mas sam uran al pa pluton, najbrz...

jok...neptun mam v 3h v konjunkciji s soncem in merkurjem......zakaj pa isti štos ne vem.....sem se spuntala k gospodinjstvu hodit (v oš) in sem šla k tehniki, pa raj sem vrt štihala kot brisala prah, pa drva sekala in podobne hece.......in nit pod točko razno me od 12 leta naprej niso mogli več prisilt, da bi kiklo oblekla.......pa nimam nič prot temu, da sem ženska......po moje da gre za ravnovesje....je treba živet oboje in ne bit polovičen...... x:Dx x^x

seveda, saj se spomnim (pa tud, je logicno, cim vem oz. ko sem postekala da mas uran in pluton nekje okol asc xDDx).

aha! hehe, ti TUD (neptun v 3.)! x;)x

(ksenija itd.)

sam da njej se po pisanju bolj pozna...

no saj teb pa se tud, sam mal drugac... in, nenazadnje, tvoje pisanje, neptunovski fundamentalizem!!!! x^x x;)x

jaz cist premal poudarka in pomena dajem neptunu, ga skor sploh ne opazim v bistvu pr seb.. ko je na nebu kaj tacga, je men to normalno stanje, nekaj samoumevnega, defolt xDDx, no saj ... tko kot ko je pluton, v bistvu, sam da sanjsko in taksno je na enem drugem nivoju, pluton pa (ocitno ker je vladar ascendenta) cist telesno ze dozivljam..... x:o)x xDDx

Kogar zanima astrologija tko, mal tud bolj skor filozofsko (in ne zgolj kot interpretacija njegovih polozajev v smislu: ti si blazno kul, imas domisljijo, intuicijo, si super in vse to x;)x xDDx), naj si prebere knjigo Viktorja Gerkmana: morda je naslov: astrologija ali veda o znacaju in usodi (sam ne dam roke v ogenj, pred desetletji jo nekam posodla in muca papala :o|o:).

No, kako je tip (za poje pojme pac) postekal Uran, neptun in Pluton, je zame majka! xokx

nad, nisem mogla verjet, kako lohk en cist isto steka.

Amis, teb se posebej svetujem oz. priporocam, k si tolk v tem neptunu. xDDx

Picasso

Dober primer Neptuna v 1.hiši je neka moja znanka.

Nenadno smrt v družini(žalostno to) je prikrivala pred celim blokom in v službi.

Delala je kot,da je vse v redu.Celo stroške v zvezi s stanovanjem pokojnega,je plačevala.

Verjetno je hotela s tem sebi dokazati,da smrti ni bilo.

V bistvu gre za Neptun v 1.hiši,znamenje Tehtnice na občutljivi,rakovi,16.stopinji.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ko da bi kitajske "cajtnge" bral... teh enačb jaz ne razumem xrolleyesx

Da ima človek nekaj v plutonu :wOOt: ... to mora biti grozno x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Saj sem napisal... gravitacijsko silo vidim edino, ki bi lahko razlagala horoskop, t.j. položaj planetov pri rojstvu, kot vpliv na posameznikovo osebnost, karakter.... Torej, če grem čez ničkoliko debelih betonskih sten, si mašim ušesa, usta in še kaj, trenutno vidim edino gravitacijo kot silo, ki učinkuje, sicer ne močno, ampak na velike razdalje.

S konstelacijami sem pa hotel povedati, da se človek, ki veruje v horoskop počuti kot središče sveta, ker iz drugega zornega kot teh konstelacioj ni oz. so si te zvezde čisto fremdne med seboj. Pač verjameš, da smo nekaj čisto posebnega, da ni ničesar nam podobnega, da je ta svet ustvarjen za nas itd. bla bla bla... čist uredu sicer x:Dx x:px x;)x

Človek je vedno hotel, še vedno in tudi bo hotel verjeti, da je nekaj posebnega in da nas čaka nekaj nevem kako odrešujočega ali ne vem kaj na koncu... nema ništa, namočena šiba x:px

Live is a bitch... enjoy it x:px :palec:

:o|o: đizus pa ti misliš, da sn že kr pr konc :eek:

ma ne nč posebnega, sam s tem ta zadnjim postom si me izzval....pa sn šla mal sama brskat po bukvah....še dobr da nisn prej....

horoskop mi je ljut ko papričica...evo ko prideš v moja leta takrat poglej nazaj, se boš malo nasmehnil...

Ars moriendi je tako kot ars vivendi-umetnost umiranja je umetnost življenja

Ljudje se naveličajo otroštva, mudi se jim odrasti, na koncu pa si želijo biti ponovno mladi.Zdravje zapravijo, zato da bi obogateli, nato pa potrošijo denar, da bi si povrnili zdravje.Skrbi jih kaj bo jutri, zato pozabljajo na danes in zdaj,nazadnje ne živijo niti v prihodnosti niti v sedanjosti.

Živijo kakor da ne bodo nikoli umrli in umirajo kakor da ne bi nikdar živeli.

S pogledom v zvezdni plan, ako maš dober želodec lahko vidiš podzavestne vzorce ki ti plavajo okoli.Jasno in nedvoumno.

Za kaj takega z drugimi načini porabiš leta in energije, no če pa to ni nekaj pol pa tud ne vem.

Pa laže mimoidoče v njihovem odzivanju x^x in tudi svoje lastno laže razumevaš.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dober primer Neptuna v 1.hiši je neka moja znanka.

Nenadno smrt v družini(žalostno to) je prikrivala pred celim blokom in v službi.

Delala je kot,da je vse v redu.Celo stroške v zvezi s stanovanjem pokojnega,je plačevala.

Verjetno je hotela s tem sebi dokazati,da smrti ni bilo.

V bistvu gre za Neptun v 1.hiši,znamenje Tehtnice na občutljivi,rakovi,16.stopinji.

potem sem js še lahka srečna, da mam 'sam' zamegljeno zunanjo podobo oz da mam ene par tavžtn obrazov :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

seveda, saj se spomnim (pa tud, je logicno, cim vem oz. ko sem postekala da mas uran in pluton nekje okol asc xDDx).

aha! hehe, ti TUD (neptun v 3.)! x;)x

(ksenija itd.)

sam da njej se po pisanju bolj pozna...

no saj teb pa se tud, sam mal drugac... in, nenazadnje, tvoje pisanje, neptunovski fundamentalizem!!!! x^x x;)x

jaz cist premal poudarka in pomena dajem neptunu, ga skor sploh ne opazim v bistvu pr seb.. ko je na nebu kaj tacga, je men to normalno stanje, nekaj samoumevnega, defolt xDDx, no saj ... tko kot ko je pluton, v bistvu, sam da sanjsko in taksno je na enem drugem nivoju, pluton pa (ocitno ker je vladar ascendenta) cist telesno ze dozivljam..... x:o)x xDDx

Kogar zanima astrologija tko, mal tud bolj skor filozofsko (in ne zgolj kot interpretacija njegovih polozajev v smislu: ti si blazno kul, imas domisljijo, intuicijo, si super in vse to x;)x xDDx), naj si prebere knjigo Viktorja Gerkmana: morda je naslov: astrologija ali veda o znacaju in usodi (sam ne dam roke v ogenj, pred desetletji jo nekam posodla in muca papala :o|o:).

No, kako je tip (za poje pojme pac) postekal Uran, neptun in Pluton, je zame majka! xokx

Amis, teb se posebej svetujem oz. priporocam, k si tolk v tem neptunu. xDDx

eh...tole odlično...grem jutri v knjižnico....zafilozofirat se postfestum x^x .....no, js s plutonom žvim odkar vem zase.....urana šele zadnje cajte štekam.....neptun, ki ga mam pa čist zraven sonca pa nisem opazla sploh, k se vse okol tolk sveti.......da mam po potrebi dober čvekalni faktor se mi pa zdi že dolgo samoumevno (merkur).....sam k se mi ne da skoz se s tem ukvarjat.........da pa ves ta neptunovski naboj le ni bil zaman, sem pa dans pogruntala nekaj prav zanimivih reči, ki se kažejo v natalcu.......tele polaritete razne (pluton-uran, venera-mars, dvojnost dvojčevse lune.....pa še nekaj takih štosov je..... x:Dx x:px x^x ).......česa vse se ne da prebrat.......

xg:Dx ....nepojmljivo grozno........ xyesx

kakšne mam js danes......... :o|o: x:Dx .........

js sm tole brala x:Dx trikrat x:px pa ne zato ker bi mi tolk všeč bla, ampak zato ker sem šele tatretjič poštekala ka bi tip sploh rad povedu :o|o: tole je blo zame skor huj kt cankar, tok je dohcajtn in težek in morš res ono se posvetit in cel not past da sploh kej zastopiš x:Dx no, sj pol k zaštekaš, morš priznat da je djed car :palec: , sam pot do tja ni lahka x;)x

no pa k ste lih pr neptunu, a ma kej zravn pol tud pr branju in tem.....sploh recimo moj v tretji.....ker res določene stvari mi letijo, pa dost površno berem in zarad tega tud pol blazno hitro......zato me pa zjebejo pol mal težje in napsihirane zadeve, k tam morš pa res vsako besedo prebrat, ne vsako peto kt js x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:palec: :palec: Ja, ja, Viktor je te transsaturnovce precej poštekal iz bolnice, ko je pri delu kot klinični psiholog imel precej gradiva okrog sebe. x;)x Knjiga je super.

x:Dx x:Dx x:Dx ja pa če ma v ascedentu ovna, to pa še bolj xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...