klarch 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 hey sem xxx oseba in imam yyy sestro k je ss sestrično posnela nek bol sexy filmček... problem pa je v tem da ta yyy oseba ni stara 18+ ampak 11 let ... help me I DON'T KNOW MY SISTER ANYMORE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 hey sem xxx oseba in imam yyy sestro k je ss sestrično posnela nek bol sexy filmček... problem pa je v tem da ta yyy oseba ni stara 18+ ampak 11 let ... help me I DON'T KNOW MY SISTER ANYMORE!sestra je pa stara 18+ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 tole ni men nc jasn - tile xx in yy, sam nekaj je jasno, da je ena oseba (vsaj) total premlada. in da je to ze blo posneto.in kaj zdaj?pogovori se z obema, posnetek pa unicte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 iao kai je blo pa tega treba..=/sei ni to tvoi problem kai so onedve delale ane.=( Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dakinny 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Klarch, mislim, da se lahko nehaš špilat! Preprosto ne morem verjet, da si človek s tolk problemi,... Rajš napiš kj pametnga, pa te bo folk lih tko bral, ne pa da afne guncaš in priteguješ nase pozornost na tak način. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 ah tist s tistim 35 letnikom je res to pa tut!! Druga pa nism jz pisala zato k so moje sošolke se na mene prjavle ... to sm že napisala če bi prebral kje tak da.......... PLIS Help ... no še 1x .... moja sestra je z sestrično (obe 2 sta stare 11) posnela ......... pač neki in to je zame sramota ...... te filmčke sm našla na njenem telefonu .... .... ne morem ji rečt kr tk ... vete ka bi blo to ..... res nevem ... zame je to sramota... pa če si mislite da vas jebam pač...... gdor me pozna ve da tje to resnica....! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ja in kaj bi sploh rada?? Če si našla te filmčke na njenem tel. jih pač zbriši ali pa jih pokaži staršem. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 pač neki in to je zame sramota ...... te filmčke sm našla na njenem telefonu .... Za njo je pa verjetno sramota, da ima sestro, ki niti toliko ne spoštuje njene zasebnosti, da ji ne bi stikala po telefonu. Go grow up. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 hebemti kak ste glupi... nč ne kapirate ...sei ne bom več pisala kle nč ... čawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww da bote srečni ne=) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 hebemti kak ste glupi... nč ne kapirate ...sei ne bom več pisala kle nč ... čawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww da bote srečni ne=) Dekletce, raje se zamisli nad lastnim življenjem kot da obsojaš vsak mesec nova težava, pa vse po podobnem vzorcu In potem smo MI glupi Narobe je če drugi f..ajo, še bolj je pa narobe ker tebe noče noben po..kat Pojdi na svojo Osebno stran in pritisni Objave tega člana mogoče, ampak res mogoče, boš celo razumela zakaj te nihče ne jemlje resno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Pojdi na svojo Osebno stran in pritisni Objave tega člana sem to nardila moj obraz pri branju :xx!: :OO!: človk kr pozab da to piše ena in ista oseba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ... sem sla tud jaz pogledat. Klarch, ali imas kaksen hobi?Kaj te se veseli (poleg fantov pa tega)?se mi zdi, da bi blo dbest, ce bi se s cim zaposlila.Morda si ful ustvarjalna (in celo sama recimo tega se ne ves), ker mas tolk te energije oz. viska nje...tko da, kaj probaj furat, recimo sport je tud dbest, prvic bos energijo dala nekam, drugic bos pa dobr zgledala in bos mela kul telescek kar ti tud pomeni najbrz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 sem vam povedla d nism jz vsega pisala! Moje sošolke so tak da za tist nism odgovorna jz ... to s mojo sestro pa tistim 35 letnikom je res....ja mam zlo velik hobijev in vem kateri so ... tudi v šoli sem zelo uspešna.... tak da se ne menim ka vi govorite o men, ker če bi me poznal pol nebi tega govvril....pa še enkrat se opravičujem za tiste vse odprte teme ker mi jih je sošolka odpirala in nism jz bla zravem pa če vrjamete al pa ne.... drgač sm pa full kul oseba...če bi me poznal!! no zdei pa vsem lep pozdrav pa še 1x oprostite za vse tiste teme k so odprte .... ta in še tista s 35 letnikom je resna .... druge pa niso... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ja mam zlo velik hobijev in vem kateri so ... tudi v šoli sem zelo uspešna.... super. verjamem da si kul, mal te pac meche, koga pa ni, a ves..... v bodoce pa pazi, da ti noujo sosolke shkljocale oz. sploh kdorkoli drug razen tebe... ne zato, k bi blo vazno, kaj si kdo od nas misli, pac pa ker so te zadeve zaupne narave (kot tudi, btw, fotke, ki jih kdo fotka z osebnim telefonom, tako da pravzaprav, kot je rekla ze girly al kera, se ti ne bi niti smela vmesavat oz. sploh vedet tega). Nic ti nihce ne zameri, sam ti pa nam tud ne smes, ce smo pac eno sliko dobil iz tvojih postov - iz drugega je nismo mogli tule. tko da, napis se kdaj kaj druzga tud se kam, ce zelis....pa fino bodi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Klarch, brez zamere, ampak, zakaj pa ne zbrišeš zadev, ki jih nisi ti napisala? Poznamo te toliko kolikor je napisanega pod tvojim nickom in nas ne moreš obsojati ker smo si ustvarili o tebi sliko, ki ti ni všeč oziroma je (po tvoje) napačna Še vedno imaš možnost brisanja in popravljanja za naprej pa : vedno se odjavi, ko nehaš pisati ali brati forum, zamenjaj geslo na svojem računu na compu, mogoče tudi na forumu in mailu, ker se tvoje sošolke očitno rade zabavajo na tvoj račun verjetno se niti ne zavedajo kolikšno škodo ti lahko naredijo (letom primerna nezrelost)One brskajo po tvoji intimi, ti po sestrini, ..... ccccc Moj nasvet je, če že ne moreš povedati nič o filmčku (zaradi načina kako si ga odkrila) ga "slučajno" izbriši dvomim da se bo sestra upala protestirati ali težiti, ker bi morala pojasnjevati kakšen film je bil je pač v letih ko raziskuje in experimentira, pazi da ne bo po raziskovanju spolnosti in človeškega telesa začela s preučevanjem drog, ker zna biti x!x življensko nevarno x!x Glede 35 letnika pa, premisli dobro, človeka lahko s kakim dejanjem pošlješ v zapor ostani malo bližje svojemu letniku vsaj do polnoletnosti čez 10 let si boš lahko privoščila večjo razliko v letih, pa še manj bo opazna oziroma manj bo obremenjevala Celo življenje se učimo iz izkušenj če so izkušnje tuje je manj boleče Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Klarch, brez zamere, ampak zakaj pa ne zbrišeš zadev, ki jih nisi ti napisala?mislim da jih ne more, da clan z manj kot 20 al 25 objavami jih ne mroe brisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Naj napiše še nekaj objav in jih potem zbriše Po hackerskem napadu sem jaz to storil da sem spet dobil status in malo več prostora za za objave priponk Pač nisem dovolj gobčen, pa sem se moral najti drug način nabiranja postov Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 AHA!!! PRIJAVLJAM ZLORABO SISTEMA!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Zloraba bi bila, če jih ne bi izbrisal tak je pa zgolj izkoriščanje lukenj število objav se ne spremeni, če jih brišeš, se pa sprosti spominski prostor za kakšne "pametnejše" objave Ali pa greš v temo "Nabijanje postov" ali pa ne poligon za testiranje funkcij foruma (ne spomnem se točnega imena teme ) tam je teren za nabiranje objav (itak jih večina uporabnikov potem izbriše) Ko enkrat prideš čez 1000 objav je življenje na forumu enostavnejše manj brisanja fotk zaradi prostorske stiske vsak se znajde na svoj načinše vedno bolje kot objavljanje "plakatov", ki razširijo sliko da je branje nemogoče, če imaš manjši monitor Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Pri mladostnikih je dostikrat tko, da neki naredijo, pol jim je pa žal, ko se začnejo zares dobro zavedat, no mogoče res ne vsem,... pač sprijazni jo z dejstvom, kako jo bodo drugi videli, gledali itd., sam govort to eni 11 letnici je skor tko, k zidu,... k si nekaj v glavo vtepe, ampak je pa tud res, da je današnja mladina drugačna,... tko da ne vem,.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 sem vam povedla d nism jz vsega pisala! Moje sošolke so tak da za tist nism odgovorna jz ... to s mojo sestro pa tistim 35 letnikom je res....ja mam zlo velik hobijev in vem kateri so ... tudi v šoli sem zelo uspešna.... tak da se ne menim ka vi govorite o men, ker če bi me poznal pol nebi tega govvril....pa še enkrat se opravičujem za tiste vse odprte teme ker mi jih je sošolka odpirala in nism jz bla zravem pa če vrjamete al pa ne.... drgač sm pa full kul oseba...če bi me poznal!! no zdei pa vsem lep pozdrav pa še 1x oprostite za vse tiste teme k so odprte .... ta in še tista s 35 letnikom je resna .... druge pa niso... heh spremen si geslo pa ti ne bojo več težile sošolke...sploh pa tolk samohvale..hehe...ne sj je ql ja d maš fajno mnenje o seb Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.