Skoči na vsebino

Brezplačne delavnice

Dreamer999

Recommended Posts

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nekaj malega pa se da razbrati tudi iz REIKI debate, na tem forumu

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=7640

vem, mi je zepo omenu za kaj bi se šlo :vio: :palec:

A se gremo uganke, al bi rajši kaj napisal?

na kratko..formiralo bi se društvo enako mislečih..bi se dobival recimo 1x tedensko...tu bi dobil reiki iniciacije bi se ga naučili uporabljat na sebi....uporaba mineralov in kristalov, reševanje svojih vzorcev, ki nam grenijo življenje oz pomoč od drugih, dokler se sami tega ne naučimo itd...edino kar bi mogli plačat je najem prostora in mogoče kaka pijača

:vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Ni šefeta, organizatorja ali blagajnika. Pač samo posamezniki, ki si zelimo brezplačne izmenjave znanja,

zato je tudi koncept odprt predlogom in idejam vseh udelezenih. Tudi program delavnice se bo konstantno

razvijal in preoblikoval, skupaj z člani. Trenutno razvijam program za nekaj prvih delavnic, kasneje pa boste

ze participienti povedali kaj vas zanima, kaj bi radi znali in kaj znate, tako da bo nadaljni program izhajal iz

znanja posameznika in prehajal na skupino. Bistvo vsega tega je, da so in VEDNO bodo te delavnice in seanse BREZPLAČNE.

Trenutno obstajajo na "trgu" delavnice, za katere je večinoma treba odšteti, več kot razumno ceno, za udelezbo,

zato sem se odločil da to spremenim in ustvarim brezplačne delavnice in seanse za vse. To znanje je brezplačno.

Bistvo tega je v duhu vzajemnosti in to je tudi edini pogoj za udelezbo.

LP

Angeli z vami:)

Tole se pa res dobro sliši. :palec:

če bo potekalo v tem duhu, kot razumem, da je zastavljeno, podpiram in se z veseljem pridružim.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ha, ha.. brez šefa je super (miške rajajo)..:onfire: :onfire: :onfire:

sam zgodovina je pokazala, da stvari in projekti ki nimajo konktrene organizacije, ne trajajo najbolj dolgo.

no, super, če ne bo šefa, pol pridem. aja, Dreamer me je že dal kristale.. zgleda, da bom spet kar med kristali pristala.. x:o)x x:o)x

http://waltm.net/mermaid.gif

Neeeee:) Midva nisva šefa, samo prva organizatorja, iniciatorja. Prvi program

bo samo nadgradljiva osnova znanja, in graditelji programa naj bi bili vi, udelezenci delavnic/seans. Kogar pač kaj zanima. To je tudi koncept teh brezplačnih delavnic in kot tak nebi funkcioniral pod vodstvom ene ali več oseb, je pa tudi res, da zadeva ne bo delovala tudi, če se bodo udelezenci pustili voditi. To lahko deluje samo, če se vsi udelezenci angazirajo za dosego lastnega cilja, torej izpolnitve lastnih zelja po znanju in delujemo skupaj kot celota. To je po mojem mnjenju izvedljivo in dosegljivo. Če bi mislil drugače, se nebi ukvarjal s tem in se nebi trudil za doseego tega enkratnega cilja. LP

Angeli s tabo

Neeeee:) Midva nisva šefa, samo prva organizatorja, iniciatorja. Prvi program

bo samo nadgradljiva osnova znanja, in graditelji programa naj bi bili vi, udelezenci delavnic/seans. Kogar pač kaj zanima. To je tudi koncept teh brezplačnih delavnic in kot tak nebi funkcioniral pod vodstvom ene ali več oseb, je pa tudi res, da zadeva ne bo delovala tudi, če se bodo udelezenci pustili voditi. To lahko deluje samo, če se vsi udelezenci angazirajo za dosego lastnega cilja, torej izpolnitve lastnih zelja po znanju in delujemo skupaj kot celota. To je po mojem mnjenju izvedljivo in dosegljivo. Če bi mislil drugače, se nebi ukvarjal s tem in se nebi trudil za doseego tega enkratnega cilja. LP

Angeli s tabo

neki takega sem itak mela v mislih x;)x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dobra ideja :palec: Ammm...pa se že kej več ve x?x Tudi jaz bi se pridružila tem delavnicam.

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Je še v povojih...mogoče ne bi blo švoh, da bi društvo ustanovil, neprofitno, da bi blo vse to po reglcih...tud lažje bi dobil prostore, pa to...kaj pravte? :inocent:

Mislim, če se že najdejo ljudje, ki so nam pripravljeni svoje znanje posredovat brezplačno, glede na to, kolk dragi so bioenergetiki in njihove terapjie, bi lahko s skupnimi močmi neki ukrenil glede tega in zagrabili priložnost z obema rokama. x:px

Zakaj je vedno tko, da če je neki zastonj, se tega otepamo z vsemi štirimi? :o|o:

Je bilo nekaj debate o društvu,ampak društvo za sabo potegne cel kup obveznosti,

časa, predsednika, blagajnika, članarino,registracijo,članske izkaznice ,evidence in tako naprej

in zaenkrat je vse to preveč zame. Trenutno se ukvarjam s tem, da bom ustvaril program seans/delavnic,

ki bo brezplačen, zabaven, poučen in odprt za vse plati duhovnosti in zaenkrat žal nimam energije da bi ,poleg službe še

organiziral društvo, če se pa v prihodnosti pojavi potreba po društvu, ga bomo pa ustanovili x:Dx

Razumem pa da je koncept teh delavnic za veliko večino bralcev tega topica nelogičen in nerazumen.

Bati se neznanega je v človeški naravi, ampak vem da je tak koncept edini pravilen.

Konec koncev pa tudi ne pričakujem da mi bodo ljudje samo verjeli na besedo,

ampak da bodo dejansko prišli in se na lastne oči prepričali da se da imeti serijo delavnic tudi brezplačno x:Dx

Duhovno znanje nebi smelo biti podleženo materializmu in jaz osebno se trudim da nikoli več ne bo,

prav tako kot bo to naredil vsak, ki bo del teh delavnic. Vsak prispeva svojo energijo in svoje znanje v skupni kotel,

in vsak si vzame znanje, ki ga hoče in energijo, ki jo potrebuje. Materializem nima tu nič zraven in glede na to

da so ti. duhovneži to sveto stvar spustili na tako nizko energijsko frekvenco, da se mora umazati z denarjem, da pride do ljudi,

sem si pač zastavil preprosto nalogo, da postavim duhovnost spet v pravi, preprosti, čisti in popolnoma brezplačni kontekst:)

Vsaka pomoč pri reševanju duhovnosti iz krempljev materializma je seveda dobrodošla,

zato z veseljem sprejemam vaše ideje, predloge in angažiranost:)

LP

angeli z vami xDDx

Društvo samo ni tak problem...pozna cel kup društev, ki so društva samo na papirju, brez kakršnihkoli članskih, blagajnikov ipd....ne pravim, da bi blo tukaj tako, ampak če se že gremo, bi blo treba to resno zastavt...kje maš dgač garancijo, da bo folk redno hodil? Prostor se ne bo sam od sebe plačeval...zato je pa treba zaveza t folk k temu. x:Ix

Pa če se nas 10 nabere, imajo 3 z društvom mogoče 1 uro na teden dela. :o|o:

Pač, glede na to, da si ti tolk fer, da boš učil iz same dobre volje, lahko brez problema tvoj delež pri vodenju društva prevzame nekdo drug. Ne tok skrbet glede tega. xsrcx

Prostor bomo najeli, ko bodo interesenti dovolj angazirani, če pa niso, je pa itak brezveze imeti prazen prostor.

Poleg tega bi rad, da bi bilo kar čimveč seans v narav, na točkah kjer so pač naravni energijski gejzirji:)

http://samo.moj.net/andrej_skvarca/

Pozimi pa pač kakšna telovadnica, dejstvo pa je da ima vsaka šola vsaj eno in tudi,

če bo prostor zaseden v eni šoli, se ga da še vedno najeti pri drugi.

Zaenkrat ni potrebe po društvu, niti nebi hotel ljudi zavezat da prihajajo.

Prišel bo vsak, ki si tega zeli in ima čas. Raje prilagajam urnik srečanj osebam, ki si zelijo,

kot pa da postavim rigiden urnik in noben ne prihaja.

Mislim ,da se bo zadeva itak začela sama razvijati, ko se dobimo, tako da nič bat:)

Hvala za Dobre misli.

LP

Angel s tabo:)

zdaj mi je padlo na pamet: Oš Mirana Jarca na Ipavčevi rada oddaja prostore v take namene. Telovadnica je cca. 5000 sit na uro, kakšna učilnica pa verjetno manj...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Hvala obema,Kukica in Pikica, Rad bi se dobil z vsemi interesenti nekje pred

koncem leta, da se dogovorimo o kraju,času in konec koncev tudi programu,

tako da bi lahko začeli z delavnicami v čisto in sveže očiščeno novo leto.

Lahko bi se dobili kar ta vikend, ali nekje do torka, še pred prazno luno,

ali pa kasneje po 27. ko bo prvi krajec, čeprav je to že malo blizu novega leta in

veliko ljudi ne bo (pač zabave, dopusti, etc.). Za samo delavnico, pa bi bil še

najbolj ugoden čas 2. ali 3.jan,. ko bo polna luna .

LP

Če vam je kaj v pomoč, mi NLP Šamani x;)x najemamo Vodnjak Znanja v Šiški nasproti Case.

Ena ura pride 3000 sit in so izredno lepi prostori. Dogovarjamo se sproti za najem, dan dva prej.

Samo torkov ne dovolim, takrat imamo mi. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Če vam je kaj v pomoč, mi NLP Šamani x;)x najemamo Vodnjak Znanja v Šiški nasproti Case.

Ena ura pride 3000 sit in so izredno lepi prostori. Dogovarjamo se sproti za najem, dan dva prej.

Samo torkov ne dovolim, takrat imamo mi. x^x

Kaj pa so NLP Šamani, če lahko vprašam? :eek: x?x

radovednež

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...