Skoči na vsebino

Brezplačne delavnice

Dreamer999

Recommended Posts

Nekdo je pa mal užaljen/jezen x;)x

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz nimam potrebe po pomoči, niti nimam potrebe da bi pomoč delil.

Te delavnice sem hotel upeljati, kot druzenje naprednih duš, kot izmenjavo izkušenj

in znanja. .

Čist mimo napisano! :xx!:

Mislim, da je bil prvotni cilj delavnic ta, da pomagamo drug drugemu. In večina, ki bi prišla, niso terapevti, ampak pomoči potrebni ljudje. Sem mislila, da ti je to jasno. xrolleyesx

Pa taka pomoč. xrolleyesx Zakaj pol skoz omenjaš te angele, če nimaš potrebe po tem, da bi pomagal? :o|o:

Razočarana.

• 8 months later...

Dne 6.10 / sobota / bo potekala brezplačna delavnica na temo EZOTERIKA v prostorih na Lamutovi 41 -zemljevid je na strani KDO SMO na spletni strani Obišči mojo spletno stranstran prijavite se pa lahko tudi na e-meile , ki so na strani NAPOVEDNIK DELAVNIC ali pa na tel. 031/232-741 . Udeležba je praktično brezplačna, gre samo za prostovoljni prispevek , ki bi pokril najem prostora...pa tudi to je PROSTOVOLJNO. Vsebina je odvisna od udeležencev, naj bi pa šlo v bistvu /za začetek / za ezoterično anatomijo- primerjalno, potem naj bi bil povdarek na tehnikah sproščanja - prehodu v alfa stanje, pa predstavitvi nekaterih metod dela z univerzalno energijo, več si pa lahko preberete na spletni strani- direktna povezava je pa v mojem podpisu spodaj. Gre pa za prvo delavnico v sklopu večih, ki bodo seveda potekale po določenem razporedu..Seveda bo šlo tudi za individualen pristop , vendar naj bi šlo po določenem programu , individualno pa na koncu- vprašanja, info itd.....Tako, da kdo želi , naj se prej najavi- seveda zaradi omejenih kapacitet prostora....

Vljudno vabljeni vsi ...

lepo bodite

še tule sem napisal ...

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...