eternity 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 V prostorih, ki jih omenja Izraz sem že bila in so res lepi. Se mi zdijo prav primerni za nas. Mogoče pa najdemo kaj še cenejšega. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 Simpatičen plac:) in definitivno bo prišlo prav. Hvala Izraz. Angeli s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kaj pa so NLP Šamani, če lahko vprašam? radovednežNeuro linguistic program. Tud ene terapije...ma, ne da se mi. Ti bo izraz povedala, lahk si pa tud na netu pogledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Sicer sva z dreamerjem debatirala na OS, vendar je bolje, da tu povem svoje mnenje glede teh delavnic -zaradi vpogleda vseh. Tko, jaz osebno imam tole željo po ustanovitvi takega društva že dalj časa in ker imava z dreamerjem podobne poglede glede komercializacije oz. materialističnega pristopa do duhovnosti , sva stopila skupaj in rekla par besed ...Več ali manj verjetno soglašava, le glede društva je majhen zaplet- kot dreamer pravi, da ne gre v ustanovitev društva zaradi obremenitve in verjetno zaradi formalistike, sem jaz povsem za to , da se društvo ustanovi. Društvo , ki bi imelo program, usmerjenost, organiziranost in bi tudi zahtevalo od članov določene odgovornosti....Tudi nekakšne obveznosti, ker če se gremo organizirano skupino, ti nobena duhovnost ne pomaga, ker neorganizirano tole lahko vsak dela v svojem domu- vsak posebej ...Potem pogled glede prostora- najameš prostor za 3000na uro, mislim ,da so ene 3 ure najmanj- potrebne za kakšno delavnico in potem prideta 2 .In tistih 9000 sit bosta pač plačala dva in imela bolj slabo delavnico. Sprotno prilagajanje je v skupini večih ljudi nemogoče , ker verjetno prihaja do neresnosti, ker je vse skupaj neobvezno,sproščeno in v duhu improvizacije. In potem ene par plačuje prostor, delavnice so ali pa niso obiskane, program se zaradi neudeležbe članov sploh ne more odvijati, ker tako polovica ali več članov skupine ne ve za kaj je šlo prejšnjič itd...Druga stvar je , da društvo le ima v organizirani skupini lažji pristop nekaterim zadevam, tudi popusti, lahko se zavzemajo ta določeno stvar v imenu "nečesa " , kar tudi uradno obstoja .Tole resnično nima kaj dosti zveze z duhovnostjo, vendar je skoraj nujno potrebno pri organiziranem skupinskem delu ,pa tudi če je tole področje duhovnost..ker ne vem zakaj bi razne delavnice morale biti povsem neresne oz. bi se jih moralo jemati bolj tko z levo roko...in do tega bi prihajalo . če bi imeli člani skupine v zavesti, da je vse povsem free...po prešernu. Potem stroški glede prostorov- mislim, da bi se prostor moral najeti in plačati ravno iz članarin...ker prostor je tudi poleti potreben, ker narava- beri dež ,nevihte..nima glih vseh v mislih, ko deluje--- Zdaj- tule- vsaj po moji ideji, ne bi šlo samo za delavnice, temveč tudi za pogovore ,pomoč znotraj skupine, skupno delovanje,izvajanje meditacij, vsekakor medsebojna pomoč , ki pa glih ne pozna urnika-1 x ali 2 x na teden..HOčem reči, da same delavnice, ki bi jih imeli recmo 3 -4 x na mesec , ne bi zadostovalo, vsaj kar se moje vizije te ideje tiče..in , če bi recimo imeli vsak teden 2 x pa 3 ure vsakič- poitem to znese 9000 x ccrecmo 9x je 81000 .Za ta denar se pa lahko tudi najame stalen prostor. Plačevalo bi se pa iz članarin in potem bi člani že poskrbeli, da bi se teh delavnic oz. srečanj udeleževali.Ker resnično ne vidim kaj bi imel skupina ljudi od samo recimo 2-4 srečanj na mesec. Sicer je to moj pogled..vendar trdno stojim za njim...Kar se pa tiče obremenjevanja, sploh ni mus ,da se dramer s tem ukvarja , če noče, bodo/bomo/ drugi poskrbeli za to.Sicer je pa tole debata in mislim, da je prav , da se iznesejo mnenja ..da se lahko dogovorimo. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Zepo, kaj pa če bi se rečmo najel prostore iz prispevkov članov Lunin.netovega foruma in jih pol oddajal v uporabo za potrebe forumovcev. marsikaj se da zment Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Zepo Kake tri leta nazaj sem hotel ustanoviti društvo, kjer bi nekako pomagali tistim, ki pomoč potrebujejo, da bi znali potrkati na prava vrata in ne šalatanska...že imel papirje pripravljene, ime ....Univerzum, društvo za pomoč v stiski.....sam nekak ni blo namenjeno.........kasneje sem raziskoval in ugotovil, da verjetno nebi funcioniral v tem pravem namenu, ker so se takoj začeli kazati materialni interesi nekaterih v tem, po drugi strani pa rabiš soustanovitelja in seveda kompletno administracijo za delovanje društva po zakonu o društvih......v glavnem sem opustil zadevo, tud kmal po tem so se začele pojavljati razne Irme pa jasnocidci in vse mogoče in v bistvu bi se namen društva iizgubil, ker nas je bilo premalo, da bi prevladali večino... Kar se prostorov tiče sploh ni taka kriza, skoraj vse krajevne skupnosti imajo prostore, ki jih v določenem času odstopajo za razna društva...... ideja ni slaba...sam razgradi jo pošteno, poglej vse pluse in minuse, da se na konc ne boš ubadal samo z davčnimi knjigami namesto z osnovno dejavnostjo...na začetk tko enostavn in lepo izgleda, vsi so za, k jih pa rabiš pa kar počas izginjajo, naenkrat nimajo več časa...morajo k zobozdravniku, pa na sestanek pa cel kup drugih "važnih" izgovorov in resnično si na kraju vedno bolj sam .... Iskreno ti povem, da sem prav srečen, da nisem vstrajala, ker če prestavim v današnji čas tud slučajno neb funkcionirali....zanimivo tudi, da sem nekaj dni predno bi moral to prestaviti na lokalni radijski postaji izgubil glas, ko je bil termin mimo pa zopet nazaj dobil, kakor bi me nekaj usmerilo, da naj se tega ne grem... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ..ideja mi je cist vsec... se mi pa zdi, da bo vseskup mogoce mal tezko realizirat... ker v danasnjem svetu ljudje cenijo tisto kar placajo... in to toliko, kolikor za to placajo... pol je pa se tuki motivacija organizatorja-ali bo on tako RESNO pristopil k temu delo, kot ce bi mu za to RESNO placali... u glavenm ideja mi je zelo vsec, samo ne vem... vsekakor pa upam, da bo slo skozi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ljudi, ki potrebujejo pomoč oz . znanje do samopomoči bo vedno dovolj, tudi če bom ostal sam ...bodo vedno prihajali taki, ki bodo potrebovali pomoč itd...bo pa prehodnega značaja za une, ki bodo pač izpareli ...nisem glih iluzionist, sem pa optimist, pa volje, usmerjenosti tudi dovolj, tko da za te stvari me ne skrbi...nekaj ljudi, ki mislijo in čutijo podobno ,se bo pa tudi našlo...Sicer pa jaz bolj redko odstopam, skoraj nikoli...ladje k se potaplja pa še najmanj...maš tud idiote na tem svetu, kaj češ ...take kot sem jaz , na primer...al pa trme..al kako bi se reklo ..no ..pa optimiste ...to mi je še najbolj všeč...optimist. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ljudi, ki potrebujejo pomoč oz . znanje do samopomoči bo vedno dovolj, tudi če bom ostal sam ...bodo vedno prihajali taki, ki bodo potrebovali pomoč itd...bo pa prehodnega značaja za une, ki bodo pač izpareli ...nisem glih iluzionist, sem pa optimist, pa volje, usmerjenosti tudi dovolj, tko da za te stvari me ne skrbi...nekaj ljudi, ki mislijo in čutijo podobno ,se bo pa tudi našlo...Sicer pa jaz bolj redko odstopam, skoraj nikoli...ladje k se potaplja pa še najmanj...maš tud idiote na tem svetu, kaj češ ...take kot sem jaz , na primer...al pa trme..al kako bi se reklo ..no ..pa optimiste ...to mi je še najbolj všeč...optimist. ...romantike... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 na začetk tko enostavn in lepo izgleda, vsi so za, k jih pa rabiš pa kar počas izginjajo, naenkrat nimajo več časa...morajo k zobozdravniku, pa na sestanek pa cel kup drugih "važnih" izgovorov in resnično si na kraju vedno bolj sam .... Iskreno ti povem, da sem prav srečen, da nisem vstrajal, ker če prestavim v današnji čas tud slučajno neb funkcionirali Ne bi hotel komu jemati poguma, ampak jaz imam natančno takšnele izkušnje. Pred dobrimi tremi leti smo v Litiji formirali skupino, ki naj bi "skupaj rasla" in delala z energijami prostora. Prostor smo dobili zastonj. Na prvem srečanju nas je bilo 20, na drugem 7, tretjega pa več ni bilo - tudi mene je minilo, da bi vztrajal. ..ideja mi je cist vsec... se mi pa zdi, da bo vseskup mogoce mal tezko realizirat... ker v danasnjem svetu ljudje cenijo tisto kar placajo... in to toliko, kolikor za to placajo... pol je pa se tuki motivacija organizatorja-ali bo on tako RESNO pristopil k temu delo, kot ce bi mu za to RESNO placali... Točno tako. To je v zavesti ljudi. Praviloma so boljš obiskane drage delavnice, saj folk misli, da ne more kaj prida profitirati, če je neka delavnica poceni. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Vse se mi zdi lepo, podpiram, dobra ideja Edino kar ne razumem je ta potreba po društvu. Čemu? Ko enkrat ugotoviš, da ga zares rabiš, ga lahko nahitro formiraš. Saj lahko za začetek vse skupaj organiziraš kot druženje. In prostore lahko najameš tudi kot fizična oseba. Zakaj stvar okvirit, namesto da bi bilo čimdalj čimbolj svobodno? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Vse se mi zdi lepo, podpiram, dobra ideja Edino kar ne razumem je ta potreba po društvu. Čemu? Ko enkrat ugotoviš, da ga zares rabiš, ga lahko nahitro formiraš. Saj lahko za začetek vse skupaj organiziraš kot druženje. In prostore lahko najameš tudi kot fizična oseba. Zakaj stvar okvirit, namesto da bi bilo čimdalj čimbolj svobodno? Tamle gor sem napisal zakaj, pa tudi nosorog piše kaj se zgodi , ko je povsem svobodno...vsakdo v društvu bi moral čutiti določeno odgovornost do drugih in to je to..ker drugače zamre na tretjem srečanju-svobodno po prešernu. Če pa ti plačuješ članarino , ki se potem izplačuje kot najem prostora oz .za potrebe društva, potem dobiš v sebi občutek pripadnosti...takih neformalnih je polhn..za par dni...taki formalni pa kar preživijo, navadno... ...romantike... ma ti bom dal jest... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ni bil moj namen karkoli ti svetovati, ni moje da ti karkoli polagam na dlan in tud vem, da ti ne morem, tko k ti meni ne moreš, ok je, če boš speljal, tud boš, če se bo pa potem obdržalo bo pa čas pokazal.... Sam povedal sem ti mojo izkušnjo, nenazadnje več maš podatkov, bolj boš vedel kaj storiti in kako. Prepričan sem, da še zdaleč ni prišel čas, ki bi ljudi toliko ozavestil, da bi ne sanjali o materialni koristi, tu se potem vedno zalomi....na začetku vsi v luft, ja bomo ...prima, kar povej kaj naj delam in podobno, pol pa kar odpadajo kot knof od gat.. Na konc ti pa ostanejo kjige, statistike, inšpekcije in podobno in ti enostavno vzame voljo, ker osnovni namen ni dosežen...Prav vedno se pojavijo, če društvo dobr dela pridejo pogledat zakaj dobro dela, če nis kaj pošmugljal zase, če pa nič ne dela pa zopet zakaj ne ...pa SAZAS te napade, da maš sigurno musko zraven pol pa še IPF da to musko predvajaš preko radia..... Ne narobe razumet, a jaz sem vesel, da mje takrat, k sem z upravne enote dobil povabilo da prinesem podatke soustanovitelja in ker je bil le ta ravno tisti teden odsoten, v času ko sem ga čakal kapnil v kaj se sploh spuščam in, da sem zadevo opustil..... danes pa glede na razmerje in ponudbo na trgu točno vem, da bi ne zlavfal in, da sem se prav odločil, čeprav ti priznam, da sem imel kar nekaj časa slabo vest Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 To me spominja na čas, ko sem članarino za aerobiko plačala za 3 mesece vnaprej. Zato, da bi sama sebe prisilila, da bi hodila. Šla sem kakšnih 8-krat, 3-krat iz lastnega veselja, ostalih 5-krat, ker se mi je zdelo žal keša (kar definitivno ni pravi razlog, da se nečesar udeležuješ), potem pa nehala hodit. Če je stvar kvalitetna, se obdrži, pa če je v obliki društva ali ne. Ker bodo ljudje hodili zato, ker RADI hodijo in ne zato, ker bi se čutili DOLŽNE hodit. Zakaj najemati prostor? Jasno je, da bodo "predavatelji" samo tisti, ki imajo določeno znanje o posamezni temi. Nekateri ne bodo predavali oz. vodili delavnice nikoli. Naj zato, da se "oddolžijo", ponudijo izvedbo delavnice pri sebi doma. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 To sem tud jest imel že v mislih, da bi blo fajn met kakšna srečanja s somišljeniki... Sej če berete življenjepise velikih, jih je blo zmer ene par na kup.. Aja.. tu so bolj mišljene "delavnice". Tega si pa niti ne predstavljam... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Mene bi tudi zanimalo kako srečanje. Me pa veliko bolj vleče na kakšno neformalno imenjevanje izkušenj ter pogovore kot na kakšno delavnico. Če se, kot pravi Izraz, prostor lahko najame za 3000 sit, potem ne vidim ravno potrebe po ustanavljanju društva in rednemu plačevanju prispevkov. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kaj pa so NLP Šamani, če lahko vprašam? radovednež Ja, pa si res firbec. http://www.transformacija.com/ tu imaš vse, pa beri Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 To me spominja na čas, ko sem članarino za aerobiko plačala za 3 mesece vnaprej. Zato, da bi sama sebe prisilila, da bi hodila. Šla sem kakšnih 8-krat, 3-krat iz lastnega veselja, ostalih 5-krat, ker se mi je zdelo žal keša (kar definitivno ni pravi razlog, da se nečesar udeležuješ), potem pa nehala hodit. Če je stvar kvalitetna, se obdrži, pa če je v obliki društva ali ne. Ker bodo ljudje hodili zato, ker RADI hodijo in ne zato, ker bi se čutili DOLŽNE hodit. Zakaj najemati prostor? Jasno je, da bodo "predavatelji" samo tisti, ki imajo določeno znanje o posamezni temi. Nekateri ne bodo predavali oz. vodili delavnice nikoli. Naj zato, da se "oddolžijo", ponudijo izvedbo delavnice pri sebi doma. Vidim , da "neizmerno"mnogo veš o tem . Vsaj kar se tiče tvojega mnenja o delavnicah,materialni prisili, oddolževanju in tako naprej sodeč.Vsekakor zelo primerljivo z aerobiko , verjetno s tvoje stopnje gledanja -namreč Mene bi tudi zanimalo kako srečanje. Me pa veliko bolj vleče na kakšno neformalno imenjevanje izkušenj ter pogovore kot na kakšno delavnico. Če se, kot pravi Izraz, prostor lahko najame za 3000 sit, potem ne vidim ravno potrebe po ustanavljanju društva in rednemu plačevanju prispevkov. Predvsem niste razumeli najbolj koncepta ...glih takšno "kakšen " obisk tle ne bi šlo, se mi zdi...ker bi društvo imelo začrtan program in ne bi bilo glih čvekanje v kavarni - povsem po občutku tistega dne , ampak bi potekalo po vnaprej pripravljenem progresivnem programu glede na vsako nasledje srečanje oz. delavnico. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ni bil moj namen karkoli ti svetovati, ni moje da ti karkoli polagam na dlan in tud vem, da ti ne morem, tko k ti meni ne moreš, ok je, če boš speljal, tud boš, če se bo pa potem obdržalo bo pa čas pokazal.... Sam povedal sem ti mojo izkušnjo, nenazadnje več maš podatkov, bolj boš vedel kaj storiti in kako. Prepričan sem, da še zdaleč ni prišel čas, ki bi ljudi toliko ozavestil, da bi ne sanjali o materialni koristi, tu se potem vedno zalomi....na začetku vsi v luft, ja bomo ...prima, kar povej kaj naj delam in podobno, pol pa kar odpadajo kot knof od gat.. Na konc ti pa ostanejo kjige, statistike, inšpekcije in podobno in ti enostavno vzame voljo, ker osnovni namen ni dosežen...Prav vedno se pojavijo, če društvo dobr dela pridejo pogledat zakaj dobro dela, če nis kaj pošmugljal zase, če pa nič ne dela pa zopet zakaj ne ...pa SAZAS te napade, da maš sigurno musko zraven pol pa še IPF da to musko predvajaš preko radia..... Ne narobe razumet, a jaz sem vesel, da mje takrat, k sem z upravne enote dobil povabilo da prinesem podatke soustanovitelja in ker je bil le ta ravno tisti teden odsoten, v času ko sem ga čakal kapnil v kaj se sploh spuščam in, da sem zadevo opustil..... danes pa glede na razmerje in ponudbo na trgu točno vem, da bi ne zlavfal in, da sem se prav odločil, čeprav ti priznam, da sem imel kar nekaj časa slabo vest Saj zmeraj bolj vidim, da imaš prav.Vendar povdarjam, zanesljivo bodo prišli ljudje , ki bodo potrebovali pomoč in se hoteli naučiti dela na sebi, brez filozofiranja ,čemu , zakaj, kako, ker bodo enostavno začutili, da bodo to našli tam.Da svoje mesto najdejo tam..med sebi podobnimi..za takšne , ki jih pa to zanima kot tukaj - brat in nekaj skomentirat, ker imajo preveč časa, zanesljivo ni v redu. In nikoli in v nobeni obliki ne bi bilo. Ker z besedami samimi težko najdeš sožitje in somišljenje med ljudmi, ki delujejo le razumsko, preračunljivo in kot si dejal- iz materialnih aspektov. Taki se nikoli ne bodo našli...morda na finančno prisilni aerobiki ali pa v odvečnem sprehodu prirodoslovnega muzeja, čeprav bi najraje bili na žuru...Vsak se nekje najde, le prepustit se je treba svojm občutkom, pa it za njim, ker včasih od preveč nakladanja boli glava, pa tudi fališ bistvo al smisel početja... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Šla sem kakšnih 8-krat, 3-krat iz lastnega veselja, ostalih 5-krat, ker se mi je zdelo žal keša (kar definitivno ni pravi razlog, da se nečesar udeležuješ), potem pa nehala hodit. Dober point girly. Jaz še nikdar nisem na kaj hodila zato, ker sem pač plačala. sem tako že veliko keša stran vrgla. večjo odgovornost bi do kake stvari imela, če bi čutila, da je moje soustvarjanje pomembno za vse. zanesljivo bodo prišli ljudje , ki bodo potrebovali pomoč in se hoteli naučiti dela na sebi, brez filozofiranja ,čemu , zakaj, kako, ker bodo enostavno začutili, da bodo to našli tam.Da svoje mesto najdejo tam..med sebi podobnimi..That's the point, ne društvo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Vidim , da "neizmerno"mnogo veš o tem . Vsaj kar se tiče tvojega mnenja o delavnicah,materialni prisili, oddolževanju in tako naprej sodeč.Vsekakor zelo primerljivo z aerobiko , verjetno s tvoje stopnje gledanja -namreč Malo si poste nazaj preberi, pa boš skapiral, zakaj sem to napisala. Te delavnice pa se meni osebno ne zdijo zanimive, niti nisem niker napisala, da bi se jih udeležila. Društvo pa se lahko primerja z vsakim drugim društvom ne glede na program. Ta "poduhovljenost" se nekaterim zdi ravno tako bedna kot tebi telovadba. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Saj zmeraj bolj vidim, da imaš prav.Vendar povdarjam, zanesljivo bodo prišli ljudje , ki bodo potrebovali pomoč in se hoteli naučiti dela na sebi sej ti ne govorim da ne delaj tega, jaz gledam skozi svoje špegle po svojih izkušnjah....sam zase mislim, da še nismo na tisti stopnički, kjer bi to res laufal, preveč še preprek......čeprav bi rad videl, da bi že bili na tej stopnički......če ti bo zlavfal bom prav tako zadovoljen kot ti....če ti ne bo, se boš pač nekaj naučil, kar se moraš naučiti...saj tko j povsod v življenju.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 moja lastna izkušnja je taka, ustanoviš društvo, se bockaš z zunanjimi sovražniki, dobiš dotacije da glava boli, na konc se pa znotraj društva tak zbockajo, da gre vse skup v maloro.... društvo uniči notranji sovražnik, če ga ne dotajči zunanji kar se pa duhovnosti tiče sem pa sploh skeptična, duhovna pot je pot v osami in ne v hordah, društvo bi morebiti bilo prijetno druženje in socialni stiki ter obredje in nauk o glasbi... že cel dan se brzdam da ne bi v to temo kaj napisala, evo pa sem pozno pod noč podlegla skušnjavi, ampak res dobronamerno, mogoče se pa motim, pa je klima zdaj že dozorela za take reči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 Da postavim celo zadevo nazaj v kontekst. Vabim vse interesente, na serijo brezplačnih delavnic, nič več, nič manj. Če zelite kaj več vedeti o celi zadevi, prosim, preberite moje prejšnje poste ali mi pišite na OS. Rad bi se zahvalil vsem, ki so pomagali in tistim, ki pomagajo pri tem plemenitem cilju. Upam da se kmalu dogovorimo za prvi sestanek. LP Naj vas vodi intuicijaAngeli z vami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 16. december 2006 Avtor Prijavi Deli 16. december 2006 Program delavnic bomo sestavljali tisti, ki bodo prisotni. Delavnice so in bodo neobvezne, brezplačne in odprte do vseh enakomislečih. Program sestavljam trenutno sam in čakam na zelje in ideje interesentov, prostor in čas pa bom določil po dogovoru z vsemi , ki se nameravajo tega dejansko udeleziti. Še enkrat hvala vsem. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.