Skoči na vsebino

Brezplačne delavnice

Dreamer999

Recommended Posts

Kaj pa če bi se za začetek enkrat dobili brez nekih začrtanih smerni in videli kakšno je vzdušje? Vsak od prtisotnih bi prispeval en majhne znesek za pokritje najema prostora, če bi ga pa presegli, bi pa presežek nakazali Marsi za vzdrževanje lnfja?

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa če bi se za začetek enkrat dobili brez nekih začrtanih smerni in videli kakšno je vzdušje? Vsak od prtisotnih bi prispeval en majhne znesek za pokritje najema prostora, če bi ga pa presegli, bi pa presežek nakazali Marsi za vzdrževanje lnfja?

To je tudi v načrtu. V vsakem primeru se bom dobil z vsemi interesenti,

še pred kakršnokoli delavnico/seanso. Predvsem zato, da se dogovorimo za čas in kraj delavnic

in da se osebno spoznamo. Mislim da je to celo bistveno, za uspešno nadaljevanje.

Presezka v vsakem primeru ne bo, ker bo za prostor dal vsak ,

ki bo prišel, kar v prostoru samem.

LP

To je tudi v načrtu. V vsakem primeru se bom dobil z vsemi interesenti,

še pred kakršnokoli delavnico/seanso. Predvsem zato, da se dogovorimo za čas in kraj delavnic

in da se osebno spoznamo. Mislim da je to celo bistveno, za uspešno nadaljevanje.

Presezka v vsakem primeru ne bo, ker bo za prostor dal vsak ,

ki bo prišel, kar v prostoru samem.

LP

Jaz sem zraven. Tega ne smem zamuditi. x;)x

Zrealizirajte čim prej, če ne bom jaz. Hočem se deliti. x:Dx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

To sem tud jest imel že v mislih, da bi blo fajn met kakšna srečanja s somišljeniki... Sej če berete življenjepise velikih, jih je blo zmer ene par na kup.. x:)x x^x

Aja.. tu so bolj mišljene "delavnice". Tega si pa niti ne predstavljam...

Mene bi tudi zanimalo kako srečanje. Me pa veliko bolj vleče na kakšno neformalno imenjevanje izkušenj ter pogovore kot na kakšno delavnico. Če se, kot pravi Izraz, prostor lahko najame za 3000 sit, potem ne vidim ravno potrebe po ustanavljanju društva in rednemu plačevanju prispevkov.

--------------------

Če želita, pridita zraven, ko se bomo dobili in zadevo predlagajta v konkretni obliki.

To je tudi cel kontekst te ideje,

da se posamezniki v skupini angažirajo ze nek cilj, ki povezuje skupino,

pa naj bo to izmenjava znanja v obliki delavnice, mogoče seansa , mogoče samo debata o določeni temi...

Vse skupaj je mišljeno kot velik skupni kotel, vsak da vanj svoje znanje in energijo in si vzame, kaj drugega,

kar potrebuje, pa naj bo to znanje, pogovor, pomoč, ali pa preprosto samo druženje z enakomislečimi.

..ideja mi je cist vsec... se mi pa zdi, da bo vseskup mogoce mal tezko realizirat... ker v danasnjem svetu ljudje cenijo tisto kar placajo... in to toliko, kolikor za to placajo... pol je pa se tuki motivacija organizatorja-ali bo on tako RESNO pristopil k temu delo, kot ce bi mu za to RESNO placali... u glavenm ideja mi je zelo vsec, samo ne vem... vsekakor pa upam, da bo slo skozi... icon1_thumbup.gif

Realizacija te ideje je odvisna od vsakega posameznika, ki bi želel/a sodelovati pri tem.

Angažiranost vsakega posameznika in osebne želje vsakega od vas so gonilo te ideje,

zato tudi ni potrebno, ali sploh zaželjeno zaračunavati za znanje in usluge.

Tudi eterična bitja, ki nam pomagajo, ne izstavljajo računov in zato jih tudi tu NE BO.

Sicer je pa ,kot so tudi vse najboljše stvari , vse skupaj precej preprosto.

En prostor , en čas, ena ideja ,veliko dobre volje in začinjeno z angelskim vodstvom:)

LP

Angeli z vami

Kar nekaj vas je pisalo, da bi se dobili naslenji mesec, torej po novem letu.

Zavoljo boljše organizacije in več prisotnih, bi se lahko dobili v četrtek,

prvega februarja v Vodnjaku znanja

Jutri pokličem, da vidim, če je termin prost in, če, kateri,

tako da vam v kratkem sporočim tudi čas. Denar za prostor lahko založim jaz,

tako da bo "vstopnina" s katero bomo pokrili strošek najema ,

ki pa se bo pobirala ob koncu sestanka ,

Cena najema bo znana VSEM in se bo delila po številu prisotnih,

tako da bo cena manjša, če nas bo več.

Upam da si boste ta dan lahko vzeli čas tudi za to.

Angeli z vami

Sem pozabil napisat x:Ix

Potrebujem vedeti kako velik prostor najeti, koliko stolov, predračun stroškov, etc..

tako da bi bil zelo vesel, če bi mi lahko, v primeru če se zelite tega sestanka udeleziti,

potrdili udelezbo na e-mail naslov <awakereality@hotmail.com>

Hvala vam ze vnaprej x:)x

Angeli z vami

Ok. Do Feb je še nekaj časa, tako da bom z rezervacijo prostora počakal še

kakšen teden,dva. Če ima kdo še kakšne omejitve glede časa, naj prosim

napiše v tem roku. Bo pa sestanek nekje v vikendu od 1.feb do 4.feb,

tako da upoštevajte ta termin. LP

• 3 weeks later...

Vidim da je tale ideja dobila krila in odšla. Prijavilo se vas je toliko, da vas lahko preštejem na prste ene roke in

zal ne verjamem da bo ta zadeva z brezplačnimi delavnicami dejansko uspela. Osebno sem se kar precej potrudil,

da sem sestavil program in cel koncept prigural toliko daleč, vendar pa se mi ne zdi, da ste vsi, ki ste zagovarjali

to idejo dejansko zainteresirani. Videti je da napreden koncept vendarle ne more delovati v primitivni druzbi.

Hvala vsem, ki ste se prijavili, vendar kot vidite to zal ne bo slo. LP

kukuc,

brez tega, da bi pametovala, sam men se res zdi, da stvari brez konkretne organizacije in "ŠEFA", ki stvar vodi in pove kako in kam, stvar ne more (organozirano) zlaufat.

tudi komunizen po svojih ideloških predispozicija (vse enakopravni, vse od vseh) je kot ideologija skrajno zanimiv, kaj več od tega, mu pa žal ne moremo pripisat.

ena zanimivost: 1x sem bila na eni delavnici, kjer je pač tip svoje razlagal. za veliko stvari sem imela svoje mnenja, ki niso bila glih kompatibibilna z njegovim. ampak v bistvu sem razmišljala, da ce začnem razlagati svoje teze, da mu podrem koncept. on sploh ne bi mogel delavnice spraviti "skoz". kaj pa če bi bilo takšnih ljudi, vsak s svojimi idejami (kot recimo tu na forumu - kjer eni res kratkočasijo folk s svojo nestabilno0stjo in zmedenostjo) uletel?? ni šanš, da bi to luafalo.

vsekakor pa čestitke za idejo . :palec: samo žal. najbž res utopična.

vse dobro..

http://waltm.net/mermaid.gif

kukuc,

brez tega, da bi pametovala, sam men se res zdi, da stvari brez konkretne organizacije in "ŠEFA", ki stvar vodi in pove kako in kam, stvar ne more (organozirano) zlaufat.

tudi komunizen po svojih ideloških predispozicija (vse enakopravni, vse od vseh) je kot ideologija skrajno zanimiv, kaj več od tega, mu pa žal ne moremo pripisat.

ena zanimivost: 1x sem bila na eni delavnici, kjer je pač tip svoje razlagal. za veliko stvari sem imela svoje mnenja, ki niso bila glih kompatibibilna z njegovim. ampak v bistvu sem razmišljala, da ce začnem razlagati svoje teze, da mu podrem koncept. on sploh ne bi mogel delavnice spraviti "skoz". kaj pa če bi bilo takšnih ljudi, vsak s svojimi idejami (kot recimo tu na forumu - kjer eni res kratkočasijo folk s svojo nestabilno0stjo in zmedenostjo) uletel?? ni šanš, da bi to luafalo.

vsekakor pa čestitke za idejo . :palec: samo žal. najbž res utopična.

vse dobro..

Ni utopična .

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pa dejmo vsaj 1x probat se dobit, no. Pa postavimo res datum in mal zatežimo drugim...kako se ti jih je samo 5 prijavilo? Že jst jih ene 5 s foruma poznam, ki bi prišli....dej, no. Postavi datu, pa zberemo s skupnimi mocmi 10 ljudi. Sej veš, jst še dvema rečem, pa en drug še dvema... :inocent:

Ideja je odlična, prav tako tudi sam koncept in dejansko je tudi izvedljiva. Problem je v dojemanju in ne v izvedbi,

kar pa te ideje še zdaleč ne naredi utopične. Če ne verjameš v nekaj, potem tega tudi ne moreš narediti in

če v nekaj verjameš potem lahko to tudi narediš. To je logično. In ni ,da ne verjamem v to idejo...

Ampak ne verjamem v ljudi, ki tu pišejo da bi sodelovali . Dal sem datum in se ni skoraj noben javil,

zato imam tudi dober razlog da tako mislim, torej posledično tudi ne bom šel naprej z stvarjo ,

ki je odvisna od drugih in prav zaradi tega tudi obsojena na propad. Sicer pa naj bi šlo za druzenje

istomislečih in jaz mislim da mi nebi bilo treba edinemu dajati v skupni kotel, torej moram samo še poiskati

ljudi ,ki menijo isto, torej istomisleče. Angeli z vami in LP w:Iw

Čao x:)x

Prijavljam se kar tukaj, če bo kej iz tega. Upam, da bo :detelca: Sicer pa bi meni veliko bolj ustrezal datum nekje po 8. februarju... Izpiti so pred vrati.

Srečno xrainbowx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Po moje pa je tako kot je rekla Pikica, vsak reče še komu in tud tu na forumu bi se jih nabralo nad deset, to garantiram. :palec:

Edino Dreamer morda da bi podal, kaj si mislil, kakšne vrste delavnic x;)x da si bodo ljudje bolje predstavljali. :palec:

Naomi Feinberg nikoli ne ve o čem bo predavala...se prepusti x:Ix

Zakaj bi morali mi vedeti...dovolj je srečati se

satsang- srečanje

kadar sta dva zbrana v mojem imenu sem jaz z njima

(Jezus- prvi di đej)

še zdaj korakamo in plešemo po njegovih taktih..... xrolleyesx

res je...na zdravje...kihnila sem x;)x

Naomi Feinberg nikoli ne ve o čem bo predavala...se prepusti x:Ix

Zakaj bi morali mi vedeti...dovolj je srečati se

satsang- srečanje

kadar sta dva zbrana v mojem imenu sem jaz z njima

(Jezus- prvi di đej)

še zdaj korakamo in plešemo po njegovih taktih..... xrolleyesx

Ne mešaj jabolka in hrušk.

Da lahka ti spontano odpredavaš/voidš, rabiš ogromno znanja in prakse. Če že na začetku tko začneš, si obsojen/a na neuspeh.

Je pa Dreamer999 ubral pravo taktiko, reku je da se ne gre več, zdej nas ja pa čedalje več. Čeprav, zakaj pa da ne. Racm, namest da se vsak sam doma matra, se enkrat na tedn dobimo, bolša motivacija in to. Dobiš mal zagona.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Čeprav, zakaj pa da ne. Racm, namest da se vsak sam doma matra, se enkrat na tedn dobimo, bolša motivacija in to. Dobiš mal zagona.

Tko sem tud jst mislu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

x:)x Mene ne bo.

Premočna motivacija ste.Si lahko še kje premislim, pa začenjam živet. Sem se ravno umiranja navadila.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:)x Mene ne bo.

Premočna motivacija ste.Si lahko še kje premislim, pa začenjam živet. Sem se ravno umiranja navadila.

Aha. Tud jaz bi rad zaživel pa ne upam kar takoj narest velikih sprememb, ker se bojim neznanega. Čeprav vem, da bi bilo 100% bolje, vse prerad ostajam v varnem zavetju lastnih strahov in bolečine. Ker so mi tako znani in domači. :o|o: x;)x x:)x

Fajn je, če si včasih pustiš pomagat. x;)x

Jaz nimam potrebe po pomoči, niti nimam potrebe da bi pomoč delil.

Te delavnice sem hotel upeljati, kot druzenje naprednih duš, kot izmenjavo izkušenj

in znanja. . Čakal sem dovolj dolgo in vsi ,ki zdaj pišete bi se lahko prijavili takrat ,ko sem vas prosil.

Ena stvar je govoriti o nečem, popolnoma druga stvar pa je nekaj dejansko storiti.

Najlaže je tipkati po tipkovnici in celo zadevo opazovati iz varne razdalje,

sicer pa, če ste že tako zagreti za to idejo, se lahko pa kar sami organizirate:)

Naj vas angeli vodijo, da se ne zgubite

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...