Volk K.L. 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ja saj, jeza je zelo nalezljiva. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ...in skrajno neprijetna bolezen. edina korist, če jo pretvoriš v mehansko delo (žaganje drv, prenašanje orodja, čiščenje snega, nakladanje neumnosti... ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Huhu pokowc, tam na prvi strani berem tvoje misli o seksu... morem dodat en citat, "There are things better than sex, I just don't know any." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 zanimiv, anekaj potegne kolektivna zavest ,ki pa je sam pr enmu vzhajala Postavite se na najbolj obiskano tocko v mestu, vzemite megafon in se zacnite dreti:"Jaz sem najpametnejsi, jaz sem najlepsi, jaz sem najboljsi." Minilo bo 5minut, pripeljal se bo avto, nadeli vam bodo bel pulover z predolgimi rokavi in vas odpeljali... Postavite se na najbolj obiskano tocko v mestu, vzemite megafon in se zacnite dreti:"Mi smo najpametnejsi, mi smo najlepsi, mi smo najboljsi." Minilo bo 5minut , okoli vas se bo zbrala mnozica ljudi, vzklikala z vami in vam ploskala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Too Krokodil . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Too Krokodil .Vidim da mi ze ploskas.... Najbolji smo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Evo tole zgodbico moram pa semle napisat. Sem si v mislih že rezervirala en plac. Poznam en parček, tak simpatičen. Skupaj, za svoj račun živita 5 let. Najprej sta živela v najetem stanovanju. In je takoj po selitvi fant zbolel, odpovedal mu ej ves živčni sistem, padel v komo. Ponovno se je moral učiti, hoditi, govoriti, vsega. Poklica, ki ga je do takrat s svojo poklicno šolo opravljal, ne more več opravljati. Vpisal se je v polo, končal ekonomsko - 5. stopnjo. Dobil je samo pripravništvo, potem spet ostal brez službe. Vsa obdobja, ko je on brez službe, živita s plačo njegove deklice, ki ej podpovprečna in tudi on prime za vsako delo. No njegova deklica je pa delala v tovarni, pa tudi naredila prekvalifikacijo v srednjo ekonomsko šolo. Dobila možnost zaposlitve kot poslovodja v trgovinici. sprejme izziv, čeprav so ji vsi odsvetovali,da je tam v tovarni 100% zaposlitev, tale trgovinica pa danes je, jutri je ni več. Potem jima pa lastnica stanovanja reče, da bo stanovanje prodala, če ga kupita, sicer naj se izselita... Denarja za nakup seveda nimata, zato sta se začasno preselila k njegovim staršem, medtem pa pri ostarelem stricu popravljala hišo. Zamenjala okna, vrata, kupila sedežno, uredila tla, popravila vodovod, elektriko, skratka zrihtala u nulo. Se preselita in kriza s stricom, full pil, vsak dan full, jima težil, naj se preselita. Kriza, kaj zdaj ? Sta šla nazaj k njegovim staršem, pa se je stric omehčal, opravičil, prenehal piti in zdaj so v normalnih odnosih. Med prenovo sta šla še na morje. S 40.000 za cel teden oba. Tok sta samo imela, sledila sta intuiciji in se ustavila na enem otočku, z lastnico apartmaja sta zglihala za najem apartmaja za 30.000 za cel teden, ostalo jima je 10.000 SIT. Na tem istem otočku sta bila njuna sokrajana, ki sta delala v piceriji in diskoteki - tega onadva prej nista vedela. No in so ju cel teden častili . Skratka spremljajo ju Angelčki, resnično in jaz jima iz srca privoščim, še najbolj jima pa privoščim, da se vsak dan zbudita z nasmehom na ustnicah Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 uau, malo je takih, ki tako sledijo svoji intuicije, večina se preveč boji, in tako zaupa v to, da se bo vse dobro uredilo. pišuka, si zaslužita nobelovo ampak kako lepo, da so taki ljudje na svetu!!!!!!!!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ja, se imam za precej optimistično bitje, ampak tole je pa res super nad, tole je pa duhovnost 100% v žilo u živo, brez teorije, resnično sem jima že včeraj rekla,da jima samo iz srca lahko čestitam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Žena je prišla iz hiše in videla tri stare može z dolgimi sivimi bradami sedeti na njenem dvorišču. Ni jih prepoznala. Rekla je: "Mislim, da vas ne poznam, vendar morate biti lačni. Vstopite prosim in kaj pojejte."Je mož doma?", so vprašali."Ne", je odgovorila. "Je zunaj."Potem ne moremo vstopiti", so odgovorili.Zvečer, ko je mož prišel domov, mu je povedala, kaj se je zgodilo."Pojdi, povej jim, da sem doma in jih povabi noter!" Žena je res šla in može povabila, naj vstopijo."Ne moremo vstopiti v hišo skupaj," so odgovorili."Zakaj pa to?" je vprašala. Eden od starih mož ji pojasni: "Njegovo ime je Zdravje," je rekel in pokazal na enega prijatelja, kažoč na drugega je rekel: "On je Uspeh, in jaz sem Ljubezen." Potem je dodal: "Zdaj pojdi in se dogovori z možem katerega od nas želite imeti v vašem domu." Žena je stopila v hišo in povedala možu, kaj je rekel. Mož je bil navdušen. "Krasno!!", je rekel. "Če je tako, povabimo Zdravje. Naj vstopi in napolni naš dom z zdravjem!"Žena se ni strinjala. "Dragi moj, zakaj ne bi povabili Uspeh?"Njegova pastorka je poslušala v drugem kotu hiše. Priskočila je s svojim predlogom: "Ne bi bilo bolje povabiti Ljubezen? Naš dom bi bil potem napolnjen z ljubeznijo!""Upoštevajmo njen nasvet," je rekel mož ženi."Pojdi in povabi Ljubezen, naj bo naš gost."Žena je odšla ven in vprašala može: "Kateri izmed vas je Ljubezen? Prosim vstopi in bodi naš gost." Ljubezen je vstal in začel hoditi proti hiši. Ostala dva sta prav tako vstala in mu sledila. Presenečena, gospa vpraša Zdravje in Uspeh: "Povabila sem le Ljubezen, zakaj vidva vstopata?"Stari možje odgovorijo skupaj: "Če bi povabila Zdravje ali Uspeh, bi druga dva ostala zunaj. Povabila pa si Ljubezen in kamorkoli gre on, greva midva z njim. Kjerkoli je ljubezen sta tudi zdravje in uspeh!!!!!!" Tole je prišlo na moj email xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 V neki vasi je živel reven starček, ki je imel prelepega konja. Konj je bil tako lep, da so ga želeli kupiti tudi na kraljevem dvoru. Toda starec jih je vedno znova zavrnil. Ta konj zame ni le žival, on je moj prijatelj. Le kako naj vam prodam prijatelja? je vedno vprašal. Nekega jutra pa starec pride v hlev in konja ni bilo več. Vsi vaščani so mu prigovarjali: >Smo ti rekli! Bolje bi bilo, ko bi ga bil prodal! Zdaj pa so ti ga ukradli ... Kakšna nesreča! Starec je odgovoril: >Sreča ali nesreča, le kdo bi vedel?< Vsi so se norčevali iz njega. Toda čez 15 dni se konj vrne s celim krdelom divjih konj. Konj je namreč pobegnil, zasnubil prelepo kobilo ter se vrnil skupaj z ostalim krdelom. >Kakšna sreča!< so vzdihovali vaščani.Stari mož je skupaj s svojim sinom začel dresirati divje konje. Čez slab teden dni si sin pri dresiranju zlomi nogo. >Kakšna nesreča!< so stokali prijatelji, >Kaj boš pa zdaj? Že tako si siromašen, kaj boš pa zdaj, ko ti tudi tvoj sin, tvoja edina uteha, ne more pomagati?< Starček odvrne: >Sreča ali nesreča, le kdo bi vedel?< Mine nekaj časa in v vas prispe kraljeva vojska. Na silo odpeljejo s seboj vse mlade fante in dekleta. Vse ... razen starčkovega sina, ki je imel zlomljeno nogo. >Kakšno srečo imaš! Vse naše otroke so odpeljali v vojno, le ti si obdržal svojega sina. Lahko, da naši otroci ne bodo preživeli ...< Starec je odvrnil: >Sreča ali nesreča, le kdo bi vedel?< Prihodnost se nam odpira delček za delčkom. Nikoli ne vemo, kaj hrani za nas.Toda s stalno pozitivno naravnanostjo si odpiramo vrata k sreči,ustvarjalnosti in zadovoljstvu. Ena inspiracijska zgodbica . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Uau...Pujsika...d best... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Take zgodbice so meni osebno zelo zelo všeč, ker ti na poseben način pokažejo, kako se da videti lepe stvari . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja...spominja me Na Gibrana... Je prišel starček v mesto...in videl ljudi, ki so drli v veliko hišo...si je mislil, to pa mora biti svetišče...in je še sam šel...Notri so ga lepo sprejeli, mu prinesli hrano, pijačo...on se je najedel, ni pa mogel plačati tako velikega računa...natakar se je razhudil in poklical policijo...odpeljali so ga v zapor...si je rekel starček, tukaj so pa zelo prijazni, celo peljali so me, in mi dali prenočišče...Zjutraj so ga policaji posedli na osla in ga v zasmehovalnem shodu popeljali čez mesto...vsi meščani so se zbrali ob poti in vzklikali zmerljivke...starčku pa solze na oči...s čim si je zaslužil tako čast, da mu izkazujejo tako veliko spoštovanje...da so se vsi zberali in ga pozdravili... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Vidim da mi ze ploskas.... uni text si nekje prepisal, sm jest brau to, hmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.