susana 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 lepo, da povemo svoje mnenje.... mislim, da moja tema ni izpeta....mogoce je pa res kdo v taki situaciji trenutno:(....vso sreco Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 hecna tema verjetno bi v celoti izkoristila hojo po robu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 če nihče noče bom pa jaz,,,vse kar zmorem,,,DA ČAS DO KONCA ČIMBOLJ SKRAJŠAM DA NE BOSTE SAMI SEBE TOLK S TEM MUČLI,,, ŠE 1.254.689 sekund,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 hvala za komentar JETERNICA....ne vem, zvedla sem, po eni strani tega ''dejstva'' no informacije ne zapostavljam, po drugi strani pa mu tudi ne dajem velikega pomena.. bomo videli kaj bo:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 kot prvo: ne plačam več nobene položnice kot drugo: grem v najboljši hotel na slo. obali in si privoščim vse "naj " "naj" kot tretje : A VEDO TO VSI ? Ja, to je bistveno. Če je odgovor na 3 pritrdilen, potem 2 najbrž odpade. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 joj a ves da jst skos govorim da bi sla samo na en otok.. tud ce bi spala samo v kolibi..pa jedla kobilce..ce bi blo treba.. jst se sploh nebi poslavljala..kr sla bi.. A greve? Kake kobilice, čeprav sem jih kolikor se spomnim tudi že jedla, kot tabornica. Ubereve otok, kjer je full sadja, ta je že tak, moj in živive carsko do konca svojih dni. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zelo bi bila zadovoljna ,naredla bi vse kar bom tako ali tako enkrat, ko mi bo zadosti vseen za vse okol mene. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Če tako pogledam, sem že mrtev.Kaj je 1 dan proti 50 letom?.Proti 100 je še dvakrat manj. Še dolga je tvoja pot uživanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 men mi pa ne gre v glavo zakaj že zdej ne živiste tko kot želite..(in sam sebe se sprašujem zkej še ne dam vse od sebe da bi živel tko kot si želim..hec..še mal manka pa bo kul..sam še 7 cifer n enmu loto listku pa bo čist dovolj..).hipotetično.Če ne bi hotel nič spremeniti v življenju in si zadovoljen s stvarmi tako kot laufajo okoli tebe, ben pol tud v tisti zadnji minutki življenja ne bi vsega na glavo obrnu..Ampak..če bi hotel it na otok pa jest kokose pa plavat v tolmunu itd..Zakaj ne greš DANES?Vem zakaj, strah.Tud mene me strah žlajfa, da ne živim tako kot si jaz želim.Več lahko izgubim kot pridobim..In če nimam kaj izgubiti?Kako so mi rekli..Boj se človeka, ki nima kaj izgubiti..Tak človek je svoboden človek.Mogoče bi postal svoboden človek brez občutka tesnobe-stresa.Ne bi se sekiral za svobodo, ne bi se gnal za svobodo, ne bi upal izgubiti svobode, ki je omejena z mojimi stvarmi ki jih vlečem nase in se z njimi poistovetim.Če tako pogledam, sem že mrtev.Kaj je 1 dan proti 50 letom?Le en zelo dooolgo razpotegnjen trenutek.Pa sam jzt ga raztegujem pa sam jzt ga tolmačim kot kratkega al pa dolgega, dobro izživetega al pa poln pomembnih nepomembnosti Hojla Unis Ma, ni samo strah, čeprav je v enih primerih tudi. Zna bit mrbit še blj to, da se ti zdi, da imaš dovolj časa, da se ti zdi, da boš živel vedno, da umirajo le drugi, da saj boš jutri ali pa enkrat drugič, mislm, uresničil želje pa to. Saj, časa je dovolj.Je pa še ena stvar, ki je, vsaj zame, zelo pomembna in ful omejuje kvaliteto živetja življenja in ki bi me zelo trdo udarila po glavi, če bi zvedel, da je moj čas silno omejen. To je samoumevnost. Ker samoumevnost je strup za živetje. Samoumevnost časa, družine, otrok, zdravja, sposobnosti za delo, za pedenat se sam, sončnega jutra, trenutka. Bolj ko ti je kaj samoumevno, bolj ti spolzi skozi prste, manj se tega zavedaš. In pol pridem v situacijo a ne, ko planiram recimo en dopust na Kubi in šparam denar in sem ves zaposlen s to Kubo /samo primer a ne, lahko je avto, knjiga, srečanje, prenova stanovanja, prepir, uspeh otrok v šoli// in ne opazim trenutkov, teh, sedaj. Ne da jih ne opazim, ma se jih sploh ne zavedam in grejo, v nepovrat. in potem enkrat opaziš, da si pozoren do stvari, ki sploh niso pomembne, tiste, ki pa so, pa spregledaš.Jaz sem odkril eno dobro zdravilo proti samoumevnosti, no ja, zame a ne. Zahvalo. V začetku sem se malček trudil, tko, zavestno, da je nisem pozabil uvrstiti na svoj repertoar vsakdanjih opravkov, danes je pa zahvala postala del mene do take mere, da spodbuja mojo pozornost in čuječnost in zavedanje vsak trenutek dneva in je postala posledica zavedanja /prej je bila vzrok zavedanja/. Kaj mi prinaša? Mir, tisti dušni mir, harmonijo, hvaležnost, srečo /hm, karkoli že to je, no ja, ne glih srečo rajtam ampak blj več trenutkov zadovoljstva kot prej, tko nekak/, elan, energijo. Ja, in eno polnost dneva, časa. In če bi zvedel, da imam le še toliko in toliko časa, bi ne bilo tistega, jao, kaj pa zdaj, kako vse podelat, kar bi želel, bi ne bilo samoobtoževanja, zakaj nisem otrokoma večkrat povedal, kako rad ju imam, in ženi takisto in ne bi z bolečino v srcu zrl v novo sončno jutro, ki ga do sedaj nisem opazil a ne. Ko bi se enkrat /če bi se seveda sploh/ zbogal s svojo končnostjo /ker zdaj še vedno mislim, da se to dogaja le drugim a ne, bi nadaljeval kot doslej, verjetno s še večjim zavedanjem vsakega trenutka, s še manj samoumevnosti česarkoli. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ..nabavu bi si eno posteno zalogo trave, poslusal musko in se cimveckrat doldal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Kaj bi storil? Nič. Živel bi naprej, kot sem do sedaj. Kaj bi, če bi bil jutri konec sveta? Nič. Najprej bi pojedel zajtrk, spil kavo in počel stvari, katere običajno počnem na prost dan. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 al pa bi si reku, to se pa nisem pocel... zakaj pa ne bi danes naredil, pocel tega? saj itak se sam dans zivim oz. sam enkrat zivimo (ce je to sploh res)... no, verjetno je..vsaj v tem telesu ki ga imamo zdaj...lazje napisati,kot narediti,ane? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 saj itak se sam dans zivim oz. sam enkrat zivimoHja, samo enkrat živi osebnost, ki se identificira s tvojimi spomini, tvojim telesom in tvojimi deli. Tisto, kar je večno, pa ne potrebuje spomina, znanja ali razmišljanja, saj je popolnost. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 lepo si napisal.kaj pa mislis o tem, npr. da imas zelo rad eno osebo in si z njo ze vec let (nisi zaljubljen,ampak ljubis)... zakaj niso duse po smrti skupaj? sploh taksne, ki so se imele zelo rade? zakaj se (po knjigi sodec POTOVANJE DUS) dusa spet prelevi v drugo telo,ali pa je tisti,ki imas tako zelo rad potem tvoj oce v drugem zivljenju? a ljubezen nic ne pomeni??! ali je premalo dus na svetu? kk si ti to razlagas KABALIST? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.