Skoči na vsebino

Napoved za 50. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/50/"][b]Napoved za 50. teden[/b][/url] - [b]11. - 17. december 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
iiiiiii,... :palec:
grem hit xbookx

thanks Marsa :palec: x;)x xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Heej silki! x:Xx

glih sem si rekla, ko sem si se eno kavo skuhala (ona 1. je bla cist mini), da "bova pa lohk zdej s silki *skupaj* kavo pili". xDDx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx xDDx

heh, kwa se mi fajn zdi,....dobim šalo kofeta,...pa tko enmal kliknem pa prečekiram, mrbit je pa napoved že ( pismu to je v pondelk pri vsaki kavi že skor pogojni refleks x;)x ),.....
....heh, pa prva uletim!! x^x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[color="#33CC00"]Medtem ko bomo tako v ponedeljek in torek bolj resnobni in bomo predvsem razmišljali o poslovnih oz. denarnih in vseh ostalih pomembnih zadevah in se sploh ukvarjali z resnimi stvarmi (in tudi skušali spraviti pod streho nekatere najpomembnejše projekte), bomo v nadaljevanju tedna spet postali družabnejši in lahkotnejši in se bomo spet ozirali tudi za zabavo in sprostitvijo.
Za to so primerni dnevi v sredini tedna, torej sreda, četrtek in petek.

Organizirajmo si zabavo ali druženje s prijatelji in znanci, zadržujmo se v prijetnem okolju, kjer se počutimo dobro in domače in v družbi tistih, s katerimi nas družijo čustvene vezi (bodisi ljubezenske ali prijateljske) oz. v družbi vseh, ki nas družijo isti ali pač podobni interesi.
Obiščimo kako družabno prireditev oz. kulturno umetniški dogodek.[/color]

Bravo Marsa,

tole bo reden zame. Pon. in tor. še na faxu polno dela, potem pa samo gas in na vas.pa same zabeve in druženja in razvajanja x:px x;)x x:)x

A ne Silki? xDDx jaz tud ko fliknem napoved pa si kavico skuham, obvezno nate pomislim pa se mi fajn zdi, ko lohk kavo lepo normalno pijes. x;)x xDDx

Soncnica, a tko? xDDx kul. xokx
je hec, kaj vidmo tkole... k men se ne zdi spet tok super, kaksna sanjalica (ki se nanjo tud fulkrat spomnim, se posebej v napovedi, k vcas je bla obvezna njena beseda not xDDx), no ona bi nasla in izpostavla tocno one tri najbolj katastrofalne stavke, ces, kaksna grozna napoved spet. x:px

Audente, pol pa glih dbest! xokx x;)x
ampak sej ti si itak vedno taka in mas vedno tko, podobno kot pujsa, ki ima tud vecinoma tak + attitude pa vsega dogaja pr njej, no in obe sta levinji.
tud pujso pogresam, zdaj se niti v napoved ne fockne, upam da je sam tok bizi, ce slucajno uleti pa uch vrze, pozdravcke! x:Xx

Picasso

O a tokrat pa je napoved celo za prebrati x;)x ?
Lahko si samo popevam oz. bi si komad od Neishe A maš še kje čas, da ti ga vzamem???

Od vsega skupaj :wacko: imam samo ene 700 strani za predelat ene knjige, pa še ene 100 strani povzetkov, kwa pa je to x:Dx pis of kejk
In po napovedi sodeč, spravim tole skupaj ponedeljek in torek :rolleyes: tako, kot mora bit po planu.

Si grem en močan kofe narest, da še jaz malce pokofetkam, pa naj gre vse k :vragec:

x:Xx od angora zajklje :blink:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

haaa.....prebrala......super......marsa, po moje da ti že misli berem.....se mi zadnje cajte pogosto dogaja, da je predhodni plan skladen z napovedjo..........a to tud neptun.... :inocent: ?.... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

o glej jo, Cosma, a takle mas???
ja, saj je kar kul za taksno (razen da bomo povrsni pa taki, sam bomo pa bolj... hm, pozitivni, drznejsi, lazje nam bo slo od rok taksno itd.).
saj jaz mam tud se ohoho necesa pod streho za spravit, pa tud racunam da bom ta teden se vrgla not. xokx
(*sem te mislila poklicat, Cosma, se ti javim kaj v teh dneh, magari na os)

O Klarus, teb pa zadnje cajte itak ze bolj dogaja, se mi zdi...
ves kok je hecn, bolj zacnemo spremljat to, bolj skladno dleujemo z vsem tem (morda smo tud prej, sam nismo niti opazil)... dobr saj tle gre pac sam za enga frizerja, to je lohk pac kadarkoli, sam je vseen hec pa zanimiv, ko si nekje prav v nulo notri. xokx
pol mas tud sam dobr filing, k ves da je vse tko kot je prav. x8Dx

ja, amis, pa res, sam se mi nekak megleno zdi, da je ze veckrat, tud prej, blo tko...
recimo si ze v nedeljo nekaj nardila tacga, kar je blo sele v ponedeljek 'predvideno'.
ja, saj ti mas pa tud tele spremembe.... se mi zdi, da si postala se bolj zhenstvena pa taka, obcutljiva (sam v dobrem smislu), za to je lahko zasluzen tud neptun, ja...
mas ti zdaj neptunovo navezo, tkole sta xcrossfingx (x;)x xDDx)

Picasso

[quote name='Marsa' post='758442' date='11. Dec 2006, 12:23']O Klarus, teb pa zadnje cajte itak ze bolj dogaja, se mi zdi...
ves kok je hecn, bolj zacnemo spremljat to, bolj skladno dleujemo z vsem tem (morda smo tud prej, sam nismo niti opazil)... dobr saj tle gre pac sam za enga frizerja, to je lohk pac kadarkoli, sam je vseen hec pa zanimiv, ko si nekje prav v nulo notri. xokx
pol mas tud sam dobr filing, k ves da je vse tko kot je prav. x8Dx[/quote]
ma nehala sem se upirat...sicer se še uprem na trenutke...ampak sem vedn bol pridna x^x pa tud mojga neptuna sem sprejela in ga sedaj lažje obvladujem....no pokukala sem na površje in dol potegnala vse ostale obraze :vio: recimo no :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

*Organizirajmo si zabavo ali druženje s prijatelji in znanci, zadržujmo se v prijetnem okolju, kjer se počutimo dobro in domače in v družbi tistih, s katerimi nas družijo čustvene vezi ....ali pač podobni interesi.*
super!
*Brez slabe vesti pa si privoščimo tudi uživanje in razvajanje ali si vzemimo vsaj nekaj trenutkov, ki jih posvetimo zgolj in samo sebi.*
super!!
tole sem si zapomnila x;)x in vzamem za moto tega tedna, ostalo pa bdi za mano kot angel varuh. vem, vec pa ne rabim!
hvala, hvala, hvala, ja že 50. to leto :palec: :vtz: xsuperx

:kiss:

da se posvetis v njegov vpliv, Ksenia, ga zaznas in razberes pri sebi in se mu ne upiras, pac pa sprejmes njegovo plat tvoje osebnosti in sporocilo, ki ti ga (*tebi osebno) daje (*kajti nekomu je neptun zgolj generacijski planet, ki deluje na podrocje lajfa, torej bolj nas zanima, v keri hisi se pojavi, nekomu pa je zelo pomemben planet in niti najmanj ni vseeno, kje je).

Ja, klarus, nesmiselno se je upirati, to je pa skorpijonu najtezje...
ne prenese, da ne bi sam delal korakov, sam pol jih vcas posiljuje in misli, da je to dobro zanj, pa sploh ni, gre sam za nek njegov osebni trip, dosezek, boj..
kar je vcas smiselno, vcas pa bedasto. xyesx
(*poznamo to v nulo namrec :vragec: x;)x)

jp, lea, men tud sede to. x8Dx (kk ne? x;)x)

nekje v napovedi sem vcer napisala v nekaksnem afektu, sikanje... dons pa berem, pa sem mislila da narobe vidim! x:o)x x:Dx

Picasso

[quote name='Marsa' post='758502' date='11. Dec 2006, 13:49']Ja, klarus, nesmiselno se je upirati, to je pa skorpijonu najtezje...
ne prenese, da ne bi sam delal korakov, sam pol jih vcas posiljuje in misli, da je to dobro zanj, pa sploh ni, gre sam za nek njegov osebni trip, dosezek, boj..
kar je vcas smiselno, vcas pa bedasto. xyesx
(*poznamo to v nulo namrec :vragec: x;)x)[/quote]
še dobr, da mam okol sebe ene par ljudi, ki me z 'brco v rit' en mal spravijo na realna tla...pol pa tuhtam in tuhtam..in nakonc s težkim srcem priznam, da majo prav....ta del je najtežji xrolleyesx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pismu bejbe,...kdo nej vas razume,....totalno ste me zmedle,.....če jest kej od tega razumem,..... :sori:

[color="#CCFFFF"]
pismu res je težko priznat, da mi je moja številka čevljev najljubša...[/color]

[quote name='Marsa' post='758442' date='11. Dec 2006, 12:23']ja, amis, pa res, sam se mi nekak megleno zdi, da je ze veckrat, tud prej, blo tko...
recimo si ze v nedeljo nekaj nardila tacga, kar je blo sele v ponedeljek 'predvideno'.
ja, saj ti mas pa tud tele spremembe.... se mi zdi, da si postala se bolj zhenstvena pa taka, obcutljiva (sam v dobrem smislu), za to je lahko zasluzen tud neptun, ja...
mas ti zdaj neptunovo navezo, tkole sta xcrossfingx (x;)x xDDx)[/quote]
no...tole prehitevanje je blo res tud že prej....sem pa bolj pozorna nekako na to.....tole z neptunom pa ne bom komentirala spljoh...... x:Dx x;)x

[quote name='Marsa' post='758502' date='11. Dec 2006, 13:49']nekje v napovedi sem vcer napisala v nekaksnem [b]afektu[/b], sikanje... dons pa berem, pa sem mislila da narobe vidim! x:o)x x:Dx[/quote]
js pa mislila, da čist zanalašč....v stilu kakšne sco provokacije.... x:Dx ...pa se mi je ful dobro zdelo....(no, sej se mi še.... x:px )....

[quote name='silki' post='758552' date='11. Dec 2006, 14:39']pismu bejbe,...kdo nej vas razume,....totalno ste me zmedle,.....če jest kej od tega razumem,..... :sori:

[color="#CCFFFF"]
pismu res je težko priznat, da mi je moja številka čevljev najljubša...[/color][/quote]
česa pa ni za zastopit...... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='klarus' post='758527' date='11. Dec 2006, 14:20']še dobr, da mam okol sebe ene par ljudi, ki me z 'brco v rit' en mal spravijo na realna tla...pol pa tuhtam in tuhtam..in nakonc s težkim srcem priznam, da majo prav....ta del je najtežji xrolleyesx x:Dx[/quote]
jah, jaz tud, sam ne maram prevec 'brc v rit', se rajs sama zbrcam, priznam pa, da izjemoma pa deluje. x;)x xDDx

[quote name='Pika Pikica' post='758537' date='11. Dec 2006, 14:26']Nism še brala, samo odziv je fantastičen. :2src:

Bom šla pol, če bom kej v bedu, k sm tooooooook boga. :lol: x;)x[/quote]
ok. x:Dx

[quote name='Amis' post='758583' date='11. Dec 2006, 15:47']js pa mislila, da čist zanalašč....v stilu kakšne sco provokacije.... x:Dx ...pa se mi je ful dobro zdelo....(no, sej se mi še.... x:px )....[/quote]
ja, saj, vse napisem v bistvu nalasc. x:o)x
sam mislila sem pac, da sem cist pozabila da sem to napisala.. sam tko pa ne, ne provokativno, pac pa se mi je zdel cist normalno najbrz, sploh opazla nisem. xDDx

jp, jaz tud ne stekam, Silki, cesa ne stekas... xDDx

aja, ravnokar sem z velikim pokom (spet) eksplodirala zharnico. :bomb: x:o)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...