Skoči na vsebino

Napoved za 50. teden

Marsa

Recommended Posts

xDDx xcivx xcivx
...pismu sem model.....sej štekam, če že morem no,.....sej sem spod pisala komentar, sam s took svetlim, da se glih komo vid,....hja, .... x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='silki' post='758740' date='11. Dec 2006, 19:31']....sej štekam, če že morem no,.....[/quote]
x:Dx :vragec: x;)x

mormo se 1x dobit spet.... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='758744' date='11. Dec 2006, 19:38']x:Dx :vragec: x;)x

mormo se 1x dobit spet.... xDDx[/quote]

xDDx xDDx tole pa zlo hit razumem.....pismu bi bil cajt.... :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a ne?

sam ves kaj je hec pravzaprav... da mam z enimi (ponavad glih s skorpijami) vse 'zmenjen', tud ce se ne vidmo. x;)x
se lohk clo po 10 letih, pa smo na istih vibrah, kot da bi skoz skup potovali.. no saj dejansko, sam nimas obcutka da je tok skup, k se ne vidis pa nisi v dejanski navezi... x:)x
hocem rect, cim vzpostavis konekshn, kot da si itak na zvezi, sploh pravzaprav ne rabis vedno fizicnega kontakta...
sam vcas je pa fajn. x:o)x x;)x x:Dx x:Xx xyesx xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='silki' post='758747' date='11. Dec 2006, 19:41']xDDx xDDx tole pa zlo hit razumem.....pismu bi bil cajt.... :palec:[/quote]
a ne...js tudi..... x:Dx

marsa, kaj pa teb uran dela?....tele žarnice pa to.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

evo, pridno odyogirala... x:)x

...a tole z žarnicami uran počne?!..jest pa mislila, da se na ta način izraža višek energije....itak je isto aneda? x;)x

...aha, tole o navezah in čutenjih na daljavo čist drži.....sam, pismu, kdaj pa kdaj se pa spodobi tud kofi vkup spit....hehe, še Amiska jo kdaj pa kdaj zamenja s čajem...... xDDx x;)x

tole z žarnicami zadnje čase stalnica pri meni...
aha poglabljanje v energije planeta in njegovo razumevanje ter prepuščanje - cikam na Marsa ;) samo kaj pa če je postavljen tko da sam bluzi? moram tole še mal predelat ;)

[quote name='silki' post='758835' date='11. Dec 2006, 22:50']...a tole z žarnicami uran počne?!..jest pa mislila, da se na ta način izraža višek energije....itak je isto aneda? x;)x

...aha, tole o navezah in čutenjih na daljavo čist drži.....sam, pismu, kdaj pa kdaj se pa spodobi tud kofi vkup spit....hehe, še Amiska jo kdaj pa kdaj zamenja s čajem...... xDDx x;)x[/quote]
no, menda je uran zadolžen tud za štrom.....po nekem čudežu men žarnice ne pokajo......je pa mrknila razsvetljava v ulici zadnjič ko sem se mimo peljala..... :inocent:

kava, čaj&......v soboto?.......

[quote name='Ksenia' post='758888' date='12. Dec 2006, 05:30']tole z žarnicami zadnje čase stalnica pri meni...[/quote]
:o|o: ...kaj zdaj....popularno uničevanje žarnic..... :O: ...... x;)x

[quote name='AUDENTE' post='758893' date='12. Dec 2006, 06:17']pri meni tudi neki bluzi.
Kdo? JAz x:px[/quote]
neeeeee........ x:o)x

....pa je res hec tole z štromom,.....pr men tud po spisku crkuje javna razsvetljava,.....doma pa ne, pa v avtu tud ne....na srečo x:)x

...pismu, jutri gre pa spet luna v tehtnco,.....prejšnji mesec se ji je mehanizem zaskoču,.....upam, da še ni popravljen.....hm, zaenkrat nič ne kaže na kako guncanje.... x;)x xDDx

Prebrala celo napoved, ampak tole si bom pa na čelo napisala!!!

[color="#6600CC"]Če bomo v zvezi s čimerkoli v dvomih, se samo poglobimo vase in se umirimo za trenutek ali dva.
Odgovor bo kmalu sledil in prišel bo sam od sebe iz naše notranjosti.[/color]

Aja na čelu bodo spet samo drugi videli. x:Dx x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

kukica....tole je pa uporabno kr za vsak dan......marsa ma take biserčke...... xDDx

he he...zmenjena s frizerko...... x^x ...v petek šišanje..... x:px

[quote name='Amis' post='759124' date='12. Dec 2006, 11:43']kukica....tole je pa uporabno kr za vsak dan......[/quote]
A misliš na čelo ... za druge da berejo x:Dx x:px

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

[quote name='kukica' post='759130' date='12. Dec 2006, 11:48']A misliš na čelo ... za druge da berejo x:Dx x:px[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx ...u bistvu ne....sam tud tako dobro izpade...kr pol nardiš vsak dan en kup dobrih del....... x^x x;)x

[quote name='Amis' post='758765' date='11. Dec 2006, 20:39']marsa, kaj pa teb uran dela?....tele žarnice pa to.......[/quote]
ja, konjunkcija s plutonom, opozicija marsa...
saj ves, jaz sem energicno stopla po hodniku, pa je 2m nad mano, ko sem sla sam mim, zharnico razneslo, mitja pa se je drl iz dnevne, kaj spet razbijas...
ma to se men skoz ze dogaja... tko da vcas prav namenoma izi in tko s filingom luc prizgem, cist potih in umirjeno, pk. xDDx
ja ja, uran... pozabljam, da pr men konstantno deluje, da plutonov vpliv (vladarjev) ni prakticno nikol brez uranovega vpliva, ker je pac v konjunkciji pa oba sta na vrhu...
v bistvu os mc-ja pade med konjunkcijo urana in plutona, tko da je uran v 9., pluton pa v 10.
tko da mal je ze tud to, da je koten, vcas se obnasajo planeti na mc v mnogocem kot na asc....

no en frend ma zlo podobne polozaje kot jaz, razen sonca in ima uran na ascendentu in ima cist iste finte kot jaz, ki ga mam na mc-ju..
baje se prav tko kot jaz ne sme pojavit za racunalnikom, k se vse pobrka.
saj veste, ne, ko sem delala na liniji, pa ko sem jaz prisla zracunat za koga, je bil folk kar pred stetjem rojen... pa mel pluton v ovnu pa tak. x:Dx
kar nekaj....

ja, ja, iskrce. x;)x
za one druge je pa tud uran kar point, ker ga mam v eksaktnem trigonu z venero. x;)x xflirtx :bomb:
... in dejansko so mnogi moji konekshni bli taki - da sem sam trescila skup :bomb:
nic pocasi pa vse to... ampak kar prec totalen schtraufenpacht, x:o)x x:Dx

[quote name='silki' post='758835' date='11. Dec 2006, 22:50']...a tole z žarnicami uran počne?!..jest pa mislila, da se na ta način izraža višek energije....itak je isto aneda?[/quote]
saj gre za visek energije oz. 'elekticno nekompatibilnost' z drugimi napeljavami. xDDx
ponavad gre za aspekt marsa in urana... lahko pa je tud katerikoli od teh dveh s katerim drugim..... tud z jupitrom bi se znal kej tacga dogajat...

ja, nujno, se rajs na kakem vincku, itak. x:)x

[quote name='Ksenia' post='758888' date='12. Dec 2006, 05:30']tole z žarnicami zadnje čase stalnica pri meni...
aha poglabljanje v energije planeta in njegovo razumevanje ter prepuščanje - cikam na Marsa ;) samo kaj pa če je postavljen tko da sam bluzi? moram tole še mal predelat[/quote]
jaz ne bi marsa krivila, bod vesela, da ga mas - takega! xyesx

[quote name='silki' post='759019' date='12. Dec 2006, 09:41']...pismu, jutri gre pa spet luna v tehtnco,.....prejšnji mesec se ji je mehanizem zaskoču,.....upam, da še ni popravljen.....hm, zaenkrat nič ne kaže na kako guncanje.... x;)x xDDx[/quote]
x:Dx

[quote name='Amis' post='759124' date='12. Dec 2006, 11:43']kukica....tole je pa uporabno kr za vsak dan......marsa ma take biserčke...... xDDx
he he...zmenjena s frizerko...... x^x ...v petek šišanje..... x:px[/quote]
xokx jaz tud rabim kaksno spremembico, tok hitr mi lasje rastejo, ce bi pa hotla... xrolleyesx x:o)x

[quote name='kukica' post='759130' date='12. Dec 2006, 11:48']A misliš na čelo ... za druge da berejo x:Dx x:px[/quote]
ja, k ti itak ne rabis tega brt. x:o)x
ze vse osvojeno, zdej je pa na drugih vrsta, da to osvojijo, ti pa, usluzhno, jim to predvajas tkole posreceno. xDDx x:px

pishuka kave mi je zmanjkal. :o|o:

Picasso

[quote name='Marsa' post='759145' date='12. Dec 2006, 12:07']ja, k ti itak ne rabis tega brt. x:o)x
ze vse osvojeno, zdej je pa na drugih vrsta, da to osvojijo, ti pa, usluzhno, jim to predvajas tkole posreceno. xDDx x:px[/quote]
Sam a veš, da res. Saj tako teoretično osvojeno, ampak brat pa res ne rabim, ker se vsak dan opomnim. Treba samo še v prakso spravit. :inocent:
Torej blagor drugim, ker me imajo. x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

hm natalna venera v 3. bajti... ti klolk prej pa tale aspekt začne delovat... ker tale venera je v gužvi z Marsom, pa Neptunom...
same lepe stvari mi govoriš x:Dx
čaki lahko je pa tudi, povečana prijaznost, pa zasanjenost ;) pa haha mogoče je pa sestra noseča x:Dx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...