Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 ja kako? a venera je tud v sco? na.a, dvomim, najbrz jo mas v kakem strelcu... aha sam je pac vse skup v 3., najbrz si to mislila... ah ti aspekti so kar natancni, ne jemljemo tolk orbisa, tko da ni ne vem kolk rpej... aha, povecana prijaznost in vse to pa tud ja! mogoc kaksna ljubavna aferica, flirtek? al pa vsaj kaka darilca ipd. cist super, v glavnem.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Mars 24.04 Škorpio, Venera 3.56 Strelec,. Neptun 5.54, Merkur 10.24 -- moja tretja bajta nič flirta, ravno ugotavljam, da se lahko zanesem sam nase... sam je pa zanimivo, mogoče bi bilo lahko kaj s sestro pismo sej se šalim, samo nosečnosti si pa zdejle niti najmanj ne bi želela pa še skor čudežna bi bila... darilca, jp drug teden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 sam da se pofočkam, bereme čeprav ne komentirave nadšefica, kaj će bi udarniško vsekala , pa dala gor napoved do konca leta , da se veve splanirate drgač pa nedvomno spotrjen komunikacijski bljuz vse narobe naročen, narobe plačan, nesporazumi učenec/učitelj, učitelj/učitelj, brat/sestra....etc partnerskih zvez ne bome komentirale, ker zahtevajo posebno obravnavo sam gledame in se čudime, navkljub vse splošni duhovni rasti in meditacijskim tehnikam, još uvijek popolnoma pod vplivom tega bumbarskega neptuna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 kok ste zapel za tega neptuna kar naenkrat vsi! joj lia, tok mam dela enga druzga pomembnega, ki se mi zlo gre da bo cimprej pod streho.... pa gre tud za text... tako da dvomim, bi blo pa fajn, tud zame, da mam mir, ce druzga ne, s tem. aha, Ksenija, no saj se mi je zdel, pajade, ce bi bla venera v sco, bi pa mal drugacne pesmi pr vas se pele. ... saj zaljubljenost al pa tole, iskrice pa taksno, ni nekaj, kar predvidis in si po moznosti narocis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 lahko se pa zgovarjaš na Neptuna ki itak zamegli in ignoriraš...sploh pa se mi ne da več, utrujena sem pa tolk, da kakšnih iskric tud opazila nebi, oz. trenutno jih sploh ne bi videla, je dost drugih svetlobnih efektov trenutno v očeh ... haha sej plodnosti pa kg tud ne naročiš preveč sem danes pred monitorjem... papa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 [quote name='Ksenia' post='759351' date='12. Dec 2006, 17:16']..sploh pa se mi ne da več, utrujena sem pa tolk, da kakšnih iskric tud opazila nebi, oz. trenutno jih sploh ne bi videla, je dost drugih svetlobnih efektov trenutno v očeh ... haha[/quote] smo pa razposajeni dons! aja, sem pa opazla, da mas mars natancno NA mojem ascendentu (in torej tud na mojem duhu in fortuni), kar pomeni tud v eksaktnem trigonu tud z mojima soncem in merkurjem, pa na 2 oddaljenosti tud z luno, sicer pa je v trigonu tud z mojim marsom. na kolk mas pa tocko duha? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 čist vse razumem in še vedno sem tule... grem gledat ribi - 02.40.58 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 aha, ne, pol pa duha nimas nikjer okol mojih, jaz mam od 15 do 24 rib nabasan vse (kiron, mars, luna, sonce, merkur). kako, a ne razumes, saj sem bla cist jasna... imam asc na 24 sco (na vsaki strani asc, po 1 al 2 stopinji oddaljeni tocki duha in fortune), kar pomen, da je tvoj mars natancno tle k moj asc in obe tocki. s tem pa je tudi v trigonu (v dobri navezi torej) z mojim ribjim stelijem (kar sem glih zgoraj nastela). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 torej znam aktivirat marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 ocitno res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 [quote name='Marsa' date='12. Dec 2006, 17:09' post='759344'] [i]kok ste zapel za tega neptuna kar naenkrat vsi! joj lia, tok mam dela enga druzga pomembnega, ki se mi zlo gre da bo cimprej pod streho.... pa gre tud za text... tako da dvomim, bi blo pa fajn, tud zame, da mam mir, ce druzga ne, s tem. [/i] no problem , to je bil sam hipni preblisk splača se mi malo upočasnit tempo...drgač se preveč divjam,obutam, ožgem, ali kako drugače zakurim...zblojenost.com heh bil bi pa hec k bi ti lepo razpisala natečaj , pa bi ti astroznalci poslali svoje napovedi, bemu a veš da bi ti jo še jst potlej bi pa ti kot nadšefica sam prebrala zrnje od plev , pa bi blo... tak to bi blo vse za danes....glihkar me je ena klicala in preklicala vse kar je prej bluzila, tak da sam u izi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 saj sem res ze veckrat razmisljala, ves, da bi dala folku jo za delat. ja, lohk bi se sli 1x tole za probo. sam da bi se (ich) izognila temu locevanju zrnja od plev. vse to brt a ves. ( )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 itak ---to bi pol lahko po sekcijah mel * anu za plazilce *drugo za ljigavce *tretju za štraufenpachte *četrtu za mrzlokrvne živali ( takega Mars sam rahlo ogreje *inu petu za toplokrvne (takega pa scvre ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ...kake mata lia in marsa.......lol...... ksenč, medve mava pa marsa in venero glih kontra...... .....znat oboje zaktivirat je res kul........ugotavljam, da je kr dobro met venero in lilith v sco....... .......... evo, še z neptunom sem se mal pobotala....postaja že prav zanimivo...... ........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kwa ste u formi....kak mate.... ....ja sej, pravjo, da kamor gre bik, nej gre pa še štrik,....a nede?!,....prov res najboljš imet vse v enem piskru (beri hiški),.....imaš manj za pomivat pa glancat.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='Ksenia' date='12. Dec 2006, 16:30' post='759298'] čaki lahko je pa tudi, povečana prijaznost, pa zasanjenost pa haha mogoče je pa sestra noseča Ja, ja, možno, al pa ti bo kej lepega kupila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='Ksenia' post='759292' date='12. Dec 2006, 16:23']T.Jupiter se mi je usidral za nekaj časa na N. Venero bemu menda ni tole plodnost [/quote] A se je men tud? Danes sem sanjala visoko nosečnost. V bistvu sem upala, da ne bom rodila prej kot imam rok (čez en teden), da bom lahko prej še nekam šla, sam se ne spomnem kam. Mi je pa kul, ker nosečnost v sanjah prvič ni bla mora, ampak sem se prov kul počutila s trebugom žogo. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kukica a rok maš?....ne sam u sanjah......?....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ne, ne ... v sanjah. nehi strašit. v resnic še nisem tam. Še za samca nisem zihr, če je pravi, kamo li otroc. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 si hecna amis... da bi kukica bla tih do enga tedna pred rokom, pa vsak dan se skor kej oglas... tole bi bla pa total skrivnost, le pac v eni napovedi bi civknila tik rped rokom. haha.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ...in to taka čveka, da bi bla tih. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mogoče pa je mislila kakšen drug rok? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='kukica' post='759795' date='13. Dec 2006, 10:59'] ne, ne ... v sanjah. nehi strašit. v resnic še nisem tam. Še za samca nisem zihr, če je pravi, kamo li otroc. [/quote] ..... .. ......a je dans luna v kozorogu k js kozle strelam..... ..... [quote name='Marsa' post='759811' date='13. Dec 2006, 11:27']si hecna amis... da bi kukica bla tih do enga tedna pred rokom, pa vsak dan se skor kej oglas... tole bi bla pa total skrivnost, le pac v eni napovedi bi civknila tik rped rokom. haha....[/quote] nisem hecna, pač pa mal bluzim očitno... ..... kar se pa drugega dela tiče, pa nikol ne veš.......na tem svetu je v resnici čist vse možno.....mogočene najbolj običajno, sam možno pa......... ...... (nimam cajta v službi se poglobit, pol pa sam napol preberem....in viš kaj rata......) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 saj vem, sajs em tud jaz taka, plus, saj ne mros vsemu sledit, pac lohk bi kao kje kaj spregledala pa tko... pac, zagledas ono in pokomentiras... sam se mi je pac hecn zdel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.