kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='Ksenia' post='759892' date='13. Dec 2006, 13:15']mogoče pa je mislila kakšen drug rok?[/quote] Grozna sem!! V bistvu si grozna ti, ki si mi to napisala. Zdej mi po glavi hodi zakaj si ravno to napisala. Kaj če so mi sanje res hotle povedat, da moram v enem tednu še kej narest, da me čas prehiteva ... pa z enim takim filingom, kot da mam spet zadaj neko informacijo, pa ne morem do nje, da tole res nekaj pomeni ... Skratka zdej bom tuhtala in tuhtala, pa spet nič potuhtala. pi..a, neki se mi svita... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 lohk bi blo tud kaj tacga, ja (mas kar smisel, dobr ti gre od rok povezovanje tole), ni pa nujno... lohk nekaj gojis v sebi, ki je ze zdaj zrelo, ne pa tedaj, kot si mislila da bo. recimo. svasta je lohk. sam vedno na najbolj nekaj tecnega se pomisli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jst pa mislim, da je tole filing da ti bo uspelo... ne pa nisem grozna... a nisi v sanjah dobila odlog? halo, torej se ti bo izšlo.. pa tud na nosečnosti nisi gledala z gorzo, torej bo ta sprememba kul... mislem kolk sem jst brihta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='Ksenia' post='759973' date='13. Dec 2006, 15:05']gorzo[/quote] ales gorza. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 a še smuča? potem bo sigurno na naslednji tekmi blestel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja, sej pol mi je v glavo prišlo, da rojstvo ponavadi pomeni spremembo, rojevanje novega. Mogoče bom jaz tokrat rodila nekaj novega. Filling imam, kot da gre za neke vrste opomin.Kakor: 'čakala si, gojila v sebi, čuvala ... in zdaj je čas, da se rodi. Pripravljena si. Ni panike dan gor al pa dol.' Ne vem, ful verjamem v pomen sanj. Ampak ne v neke ala objektivne razlage. saj začutiš, kaj ti govorijo. Se rajši prepustim filingom, pa informacije kapljajo same od sebe. Al prek drugih al pa prek misli. Marsa, ful mi pomeni to, da si mi napisala, da imam smisel za povezovanje ... ker vem, da ti ne rečeš samo zato, da bi bla komu všeč. jaz pa včasih rabim potrditev od zunaj. Hvala. Ksenija, sej veš, da nisem resno mislila, da si grozna. prvi moj odziv je vedno tak, ko nekdo drezne v nekaj. V tvojem postu sem začutila sporočilo zame, pa sem si mislila 'matr spet moram bezat, namesto, da bi se lagodno učičala nazaj in lenarila' Kul si naredila, ampak zdaj moram sledit temle prebliskom ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 grozna si da nisi mogoče gorza Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Tole z Gorzo sem pa šele pol dojela, pa se mi ni dal posta popravljat. A še nisem povedala, da sem lani postala njegova žena? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 [quote name='kukica' post='760040' date='13. Dec 2006, 16:47']Marsa, ful mi pomeni to, da si mi napisala, da imam smisel za povezovanje ... ker vem, da ti ne rečeš samo zato, da bi bla komu všeč. jaz pa včasih rabim potrditev od zunaj. Hvala.[/quote] seveda, to je sam ugotovitev (z moje strani). mas prav: ne dajem kar tko komplimentov (se manj, da bi se komu prikupla), vendar pa rada pohvalim al pa pac povem dobre stvari. k temu smislu sodi v paket tud se kaj druzga... pripravljenost zagledat resnico pr seb, tud ce ti ni vsec... in tako dalje. kajti morda kdo dobr povezuje, sam ne vid jasnega vzorca (ker ga recimo noce, si ne prizna in pol to kar zapre pr seb... no ti pa ne). mal si tud zdaj tega *poguma* pridobila, v smislu, taka sem in kaj pol oz. celo, dbest! tko da, itak, razumem da ti kao pomen, sam cudn mi je, da sama tega ne vidis (sploh k tok dobr povezujes ) pa k te ze hvalim, ves kaj mi je se vsec pr teb: smisel za humor, vse zapopades, pa se brihtna si, prec pokapiras, jaz mam pa vcas take... da... (vcas pa mal tud skor *nalasc*.. kao nekak). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Tole mi je pa prav tko ... 'Bejba vidiš, da ti uspeva. Da se v resnici razvijaš, ni le iluzija. Postajaš pogumna in res poskušaš videti sebe kakršna si. In tudi drugi to opažajo ... ni le film v moji glavi.' Ful sem vesela in ponosna nase, ker mi ni najprej v glavo padlo neko opravičevanje in izmikanje, da ne me hvalit, ker jaz pa res nisem ... bla, bla ... ampak je bila moja reakcija ... Evo bejbi, bravo. Prihajaš na svojo pot ... Hvala Marsa. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 bravo, tocno to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 spremljam tvojo pot in pismo, kolk ti hitiš, bravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.