gregab 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Vsi vemo, da je razočaranje nad zdravniki vedno večje. Na žalost pa nas tudi alternativa vedno bolj zavaja in zaradi dobičkonostnosti in s tem povezanim pohlepom vedno bolj izgublja svoj namen. Naenkrat nam ostane le ena rešitev-mi sami. Kar pa, kot kaže, niti ni tako hudo. Še bolje, tako bomo vsaj prisiljeni vzeti stvari v svoje roke. Ampak zakaj je to tako težko? Vse novejše metode kažejo to, da smo sami sebi najboljša rešitev (različne raziskave kaj lahko sami naredimo, zgodbe večjih uspehov pri borbi z boleznijo, vsem znan film The secret, ...). Kako? Jaz poznam nekaj takih metod (predvsem za strah) in jih bom kasneje opisal. A še kdo od vas pozna kakšne? Kaj mislte o tem? Kako bomo to sfural? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjetka.v. 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Men se zdi to mal brez smilsla, saj imamo doktorje, ki jih plačujemo, zato da poskrbijo za naše zdravje. Ja, včasih pa je treba tudi kej sam narest, ampak sej nimaš znanja za to. Tuki na forumu pa definitivno ne boš dobil kakšnih pametnih metod, zato se raje drzi starega ze preverjenega. Pa brez zamere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 najprej naj si vsak sebi pomaga...pol se pa skup vsedemo...in malo podebatiramo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjetka.v. 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Tako je. Vsak naj za sebe najde kar mu je primerno. Marjetka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Vsi vemo, da je razočaranje nad zdravniki vedno večje. Na žalost pa nas tudi alternativa vedno bolj zavaja in zaradi dobičkonostnosti in s tem povezanim pohlepom vedno bolj izgublja svoj namen. Naenkrat nam ostane le ena rešitev-mi sami. Kar pa, kot kaže, niti ni tako hudo. Še bolje, tako bomo vsaj prisiljeni vzeti stvari v svoje roke. Ampak zakaj je to tako težko? Vse novejše metode kažejo to, da smo sami sebi najboljša rešitev (različne raziskave kaj lahko sami naredimo, zgodbe večjih uspehov pri borbi z boleznijo, vsem znan film The secret, ...). Kako? Jaz poznam nekaj takih metod (predvsem za strah) in jih bom kasneje opisal. A še kdo od vas pozna kakšne? Kaj mislte o tem? Kako bomo to sfural? vsaka bolezen se pojavi z enim samim namenom..odkriti vzrok bolezni....tu ne pomaga nobena druga metoda, kot da to vsak sam odkrije, razne metode so pa samo odlog k rešitvi, blaženje in gašenje trenutnega stanja, dokler ni odkritega vzroka, tudi bolezen ni ozdravljena... to nisem napisal i nekega odklonilnega stališča do različnih metod, pa tudi spoštujem tvojo iskreno željo da pomagaš, vendar je resnica ponavadi in po mojih iskušnjah taka, kot sem opisal......če ti metoda da nov zagon voljo in pa predvsem vero v ozdravitev, boš sigurno lažje prišel do bistva, ker boš sam sebe preprogramiral in aktiviral program samozdravljenja......... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apostol 2 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Vse novejše metode kažejo to, da smo sami sebi najboljša rešitev (različne raziskave kaj lahko sami naredimo, zgodbe večjih uspehov pri borbi z boleznijo, vsem znan film The secret, ...). Kako? Jaz poznam nekaj takih metod (predvsem za strah) in jih bom kasneje opisal. A še kdo od vas pozna kakšne? Obstaja metoda, ki deluje vedno, povsod, v vsakem primeru, v skoraj vsakem človeku.Edini pogoj je to, da premoremo dovolj ponižnosti za prošnjo.In ne le to.To ni metoda kot obred ali meditacija.Je živa oseba.Živi Jezus.Živi Bog. Njega sveta kri nas je rešila za zmeraj.Rešeni smo trpljenja v temi, za nas ni več strahu.V Jezusu najdemo neupogljivo moč, nezlomjivo oporo.Za to ne potrebujemo nobene univerzalne/kozmične energije,zdravilnih krogov,kamnov,zvarkov,... Smo in ostanemo le ljudje, ob enem pa dobivamo neskončno moč.Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da je v eni sami hostiji, ki jo dobimo vsako mašo zastonj več moči kot pa jo lahko turoff in ostali zberejo v celem življenju. AMEN In Bog vas blagoslovi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 hay,jz bi ti rada povedala,da verjamem v to...ce te kdaj boli glava,moras odmisliti to ali pa si misliti ne boli me glava in podobno...morasse delati da ni nic.sam se pozdravis s pozitivnimi mislimi... meni so ze toliko stvari nasli (seveda moras tud zdravo ziveti in jesti,a najbolj si lahko pomagas sam...seveda pa tudi ne v vseh situacijah-zlom noge ali kaj podobnega---tu si sam tezko pomagas), pa sem sama sebi dopovedovala da sem vredu in se nisem sama sebi smilila...pa je blo vredu:)... tak da verjamem v to.... MISLI DELAJO CUDEZE IN SE URESNICUJEJO,ZATO MORAMO PAZITI KAJ MISLIMO IN KAJ SI ZELIMO... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ko si pisal,me ni blo gor...zdle sm na hitro prebrala...ne vem,mogoce vcasih mal kompliciras stvari .... sj sm napisala,da ce si npr. nogo zlomis,si ne mores sam pomagat...pri velikih stvareh pa...kako so se pa nekateri z rakom pozdravili? z mislimi...tudi DRNOVSEK govori o tem,...niti niso zdr. vsevedi,niti ne znajo vse narediti in pomagati in cedalje hujse bo pomoje...sm zdr. stroka,ampak sm se cist preusmerla,ker sem nad njimi velikokrat zelo razocarana.pustmo to...seveda verjamem v to.ne pisem kar ni res...cist konkreten primer.v sre. soli smo sli na sistematski pregled in mi rece,da potrebujem ocala,da slabo vidim in sem mogla iti moji os. zdr. ker mi ocala niso vsec in si jih ne zelim nositi,sem sama sebi govorila da jih ne potrebujem in da cisto vredu vidim...od takrat naprej jih ne potrebujem in celo ODLICNO vidim...tako mi je tudi rekla na pregledu za voz. izpit in letos na pregledu sistematskem-1 letnik visje sole je blo isto....pa naj povem,da nisem nic manj za tv al pa racunalniku in res sem malo slabse videla.. ni treba verjeti,vazno da jaz in da mi je pomagalo...brezveze da se trudis,ne bos podru moje teorije in vere,ker verjamem v to. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 zakaj ne pusti vsakemu svojega mnenja?ce jz kdaj kj komentiram ne zelim s tem,dissat (kritizirat) tujega mnenja,ampak ga zelim slisati,da se prosvetlim... in teme odpiram iz istega razloga...tole me ful moti!!!!!!!!! naj vsak pove,kar zeli..tud ce ma po tvoje narobe.... za svoje misli je vsak globoko v notranjosti sam kriv (IZ DNEVNIKA NOVODOBNEGA MILIJONARJA Nikola Grubisa in Boris Vene)....ce in ko bos to prebral,pregledal bos videl o cem govorim...in tud bolezen ne nastane kar tako... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 seveda,tebi je to smesno,ampak men je pa pomagalo,ker jih nisem zelela...sicer se pa ne bom kregala s tabo,pa se mlajsi si od mene..ti moram bit vzgled Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 dobro jutro,zame... ze ves. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 tole je pa mi je kr zanimivo no... se posebej v drugi polovici... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 vsaka bolezen se pojavi z enim samim namenom..odkriti vzrok bolezni.... amen. pa tko kt bolezen tud travme, pa tesnobe, nesreče, sreče, strahovi, ljubezni, veselje, odvisnosti... ja??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Susana.Če si zlomiš nogo in se pretvarjaš da ni nič, si lažeš.Nogo imaš zlomljeno.Bolečino ustvariš v glavi...to sploh ni bistveno... bistveno je vprasanje zakaj si si sploh zlomil nogo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ker si neroden? ...OK, recimo da mas tako misljenje o sebi... in s5 pridemo do prepricanj, misli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 maš začasne rešitve problemov, z metodami, ki vzroka za problem ne odstranijo ampak le olajšajo simptome in imaš trajne rešitve problemov z metodami, ki vzrok odstranijo. če spuliš listek rastline, korenina pa je še notr, bo slej ko prej zrastel nov listek. tako je tudi z površinskim, začasnim, simptomatskim reševanjem problemov. vzrok vseh problemov je nepoznavanje samega sebe. dokler se ne spoznamo v celoti, bomo imel probleme. dokončno spoznati samega sebe se ne da brez milosti Boga (Absolutno znanje), zato je edini način za samospoznajo predaja Bogu. Edini uspešni način v tej trenutni dobi za dosego Absolutnega znanja je nenehno izgovarjanje razodetih svetih imen Boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 (popravljeno) maš začasne rešitve problemov, z metodami, ki vzroka za problem ne odstranijo ampak le olajšajo simptome in imaš trajne rešitve problemov z metodami, ki vzrok odstranijo. če spuliš listek rastline, korenina pa je še notr, bo slej ko prej zrastel nov listek. tako je tudi z površinskim, začasnim, simptomatskim reševanjem problemov. vzrok vseh problemov je nepoznavanje samega sebe. dokler se ne spoznamo v celoti, bomo imel probleme. dokončno spoznati samega sebe se ne da brez milosti Boga (Absolutno znanje), zato je edini način za samospoznajo predaja Bogu. Edini uspešni način v tej trenutni dobi za dosego Absolutnega znanja je nenehno izgovarjanje razodetih svetih imen Boga.p.s. za časa zdravljenja s trajno učinkovitim zdravilom, dokler še nismo popolnoma zdravi, jemanje začasno učinkovitih zdravil ni prepovedano, a se jih jemlje na tak način, da ne omejujejo vzročnega zdravljenja. izkušen doktor je v veliko pomoč pri zdravljenju. Popravljeno 8. januar 2007 -> mgd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 p.s. za časa zdravljenja s trajno učinkovitim zdravilom, dokler še nismo popolnoma zdravi, jemanje začasno učinkovitih zdravil ni prepovedano, a se jih jemlje na tak način, da ne omejujejo vzročnega zdravljenja. izkušen doktor je v veliko pomoč pri zdravljenju. dokončno spoznati samega sebe se ne da brez milosti Boga (Absolutno znanje), zato je edini način za samospoznajo predaja Bogu. Edini uspešni način v tej trenutni dobi za dosego Absolutnega znanja je nenehno izgovarjanje razodetih svetih imen Boga. Ni PREPOVEDANO, ??? , -NENEHNO izgovarjanje razodetih svetih imen boga ????Kva pa je tole....kakšen nov nauk, kjer kaj NI prepovedano in je zadeva POGOJENA ....ne vem, zdi se mi , da tole ni ta moj okus...prepovedovali so mi , ko sem bil v zibki, pogojevali pa tudi kasneje, sam se mi zdi, da se s tem jaz ne bi ukvarjal.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 dokončno spoznati samega sebe se ne da brez milosti Boga (Absolutno znanje), zato je edini način za samospoznajo predaja Bogu. Edini uspešni način v tej trenutni dobi za dosego Absolutnega znanja je nenehno izgovarjanje razodetih svetih imen Boga.Ni PREPOVEDANO, ??? , -NENEHNO izgovarjanje razodetih svetih imen boga ????Kva pa je tole....kakšen nov nauk, kjer kaj NI prepovedano in je zadeva POGOJENA ....ne vem, zdi se mi , da tole ni ta moj okus...prepovedovali so mi , ko sem bil v zibki, pogojevali pa tudi kasneje, sam se mi zdi, da se s tem jaz ne bi ukvarjal.... vsak ma svoj okus in okol tega se ne splača kej preveč kregat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Men se zdi to mal brez smilsla, saj imamo doktorje, ki jih plačujemo, zato da poskrbijo za naše zdravje. Ja, včasih pa je treba tudi kej sam narest, ampak sej nimaš znanja za to.Jaz mislim, da imaš vse znanje, ki ga potrebuješ, v sebi. Sicer človeštvo ne bi preživelo do danes.Kdor pa je prelen, da bi se naučil samu sebi prisluhniti, bo moral tudi samemu sebi pripisati škodo, ki bo sledila slabi izbiri načina zdravljenja, napačnega načina življenja,...Prelagati odgovornost za svoje zdravje na nekoga drugega (v tem primeru doktorja) je milo rečeno neodgovorno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 sej nč... sam tema mi je tko dobra, da bi jo dal mal nazaj na tržišče. .. mal na vrh spet...pa uredn je celo prebrat pa ne tolčt po suzani Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Tema je cist fajn, samo jaz kot novinc jo najdem pod napačnim naslovom tle naj bi bla duhovnost in osebna rast. Izhodiščni post je pa o zdravju... Glede duhovnosti pa mam občutek da zna prit do tega, da bi vsak samo svojo pot tiščal v opredje in lahko pol precej sektaško izpade vseskup, četud tega nihče noče. Sicer kdor je dost odprt da drugim pove svoje mnenje upam da je tud dost odprt da zna poslušat tisto kar pride nazaj. edin če moderatorjem uspeva to nekako razbit na različne teme, da ni preveč kaosa...? Nevem, jaz sem uspel šele prebratbolj tiste kar je navrhu. Tega je toooooolk Zlo se trudte eni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 sej nč... sam tema mi je tko dobra, da bi jo dal mal nazaj na tržišče. .. mal na vrh spet...pa uredn je celo prebrat pa ne tolčt po suzani HVALA... sj nekateri ste pa prsl do spoznanja, da smo si sami velik krivi in da si sami tud lahko pomagamo:)hvala tistim, k razumete, drugi pa se boste, ce boste tud kj prebrali Jaz mislim, da imaš vse znanje, ki ga potrebuješ, v sebi. Sicer človeštvo ne bi preživelo do danes.Kdor pa je prelen, da bi se naučil samu sebi prisluhniti, bo moral tudi samemu sebi pripisati škodo, ki bo sledila slabi izbiri načina zdravljenja, napačnega načina življenja,...Prelagati odgovornost za svoje zdravje na nekoga drugega (v tem primeru doktorja) je milo rečeno neodgovorno. se tud zelo strinjam Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 meni so ze toliko stvari nasli (seveda moras tud zdravo ziveti in jesti,a najbolj si lahko pomagas sam...seveda pa tudi ne v vseh situacijah-zlom noge ali kaj podobnega---tu si sam tezko pomagas), pa sem sama sebi dopovedovala da sem vredu in se nisem sama sebi smilila...pa je blo vredu:)... tak da verjamem v to.... MISLI DELAJO CUDEZE IN SE URESNICUJEJO,ZATO MORAMO PAZITI KAJ MISLIMO IN KAJ SI ZELIMO... klik tole si je dobr pogledat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 klik tole si je dobr pogledat HVALA TI... ja, placebo efekt:) to je res, vcasih ga preizkusa zdr. al pa farmacevt...folk misli, da mu je dal npr. aspirin in ga neha glava boleti, v bistvu pa ni bil aspirin. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.