Skoči na vsebino

zares učinkovite metode

gregab

Recommended Posts

Jaz mislim, da imaš vse znanje, ki ga potrebuješ, v sebi. Sicer človeštvo ne bi preživelo do danes.

Kdor pa je prelen, da bi se naučil samu sebi prisluhniti, bo moral tudi samemu sebi pripisati škodo, ki bo sledila slabi izbiri načina zdravljenja, napačnega načina življenja,...

Prelagati odgovornost za svoje zdravje na nekoga drugega (v tem primeru doktorja) je milo rečeno neodgovorno.

to, da se odločiš sprejet pomoč doktorja je tvoja odgovornost. doktorjeva odgovornost je, da ti predpiše pravilno zdravilo. tvoja odgovornost je, da jemleš ta zdravila v skladu z navodili doktorja. odgovornost zdravil je, da te pozdravjo.

to, da nekdo misli, da si lahko izključno sam, brez pomoči nekoga drugega pomaga, je neodgovorno in rezultat neuspešen.

to, da nekdo misli, da mu bojo izključno drugi pomagali, brez da on sodeluje pri zdravljenju je neodgovorno in rezultat neuspešen.

in kot sem že prej v tem topiku omenil, obstaja vzročno in simptomatsko zdravljenje problemov.

večni vzrok vseh problemov je nenaklonjenost Bogu. le z naklonjenostjo Bogu se lahko rešmo vseh problemov in še več, lahko razvijemo ljubezen do Boga. vsa ostala reševanja problemov so površinska in začasna. je pa res, da je treba naklonjenost Bogu pravilno prakticirati, da bo rezultat uspešen. za to pa spet potrebujemo pomoč Boga samega, ki pride v obliki Njegovega najboljšega sluge, tj. verodostojnega duhovnega učitelja. princip odgovornega zdravljenja (sprejemanja in dajanja pomoči) pa sem opisal že zgoraj.

Deli na socialnih omrežjih

to, da se odločiš sprejet pomoč doktorja je tvoja odgovornost. doktorjeva odgovornost je, da ti predpiše pravilno zdravilo. tvoja odgovornost je, da jemleš ta zdravila v skladu z navodili doktorja. odgovornost zdravil je, da te pozdravjo.

to, da nekdo misli, da si lahko izključno sam, brez pomoči nekoga drugega pomaga, je neodgovorno in rezultat neuspešen.

to, da nekdo misli, da mu bojo izključno drugi pomagali, brez da on sodeluje pri zdravljenju je neodgovorno in rezultat neuspešen.

in kot sem že prej v tem topiku omenil, obstaja vzročno in simptomatsko zdravljenje problemov.

večni vzrok vseh problemov je nenaklonjenost Bogu. le z naklonjenostjo Bogu se lahko rešmo vseh problemov in še več, lahko razvijemo ljubezen do Boga. vsa ostala reševanja problemov so površinska in začasna. je pa res, da je treba naklonjenost Bogu pravilno prakticirati, da bo rezultat uspešen. za to pa spet potrebujemo pomoč Boga samega, ki pride v obliki Njegovega najboljšega sluge, tj. verodostojnega duhovnega učitelja. princip odgovornega zdravljenja (sprejemanja in dajanja pomoči) pa sem opisal že zgoraj.

Mislim, da je večina razumela kaj sem hotela povedati.

Lahko pa tudi opišeš kako si ti Boga predstavljaš, če hočeš, oziroma nekoliko bolj pojasniš kako ti rešuješ svoje probleme v praksi. Kako se naklonjenost Bogu pravilno prakticira? x?x x:Dx

(popravljeno)
Lahko pa tudi opišeš kako si ti Boga predstavljaš, če hočeš, oziroma nekoliko bolj pojasniš kako ti rešuješ svoje probleme v praksi. Kako se naklonjenost Bogu pravilno prakticira? x?x x:Dx

sem že prej, do neke mere.

zdi se mi pa, da te več kot tolk niti ne zanima. lahko pa da se tud motim.

Popravljeno -> mgd

motiš se, prav firbčna sem

od zmotljivih se ti itak ne splača poslušat. sploh imaš pa vse znanje že v sebi, tko da si lahko z njim potešiš svojo firbčnost. :)

(popravljeno)
od zmotljivih se ti itak ne splača poslušat. sploh imaš pa vse znanje že v sebi, tko da si lahko z njim potešiš svojo firbčnost. :)

p.s. preveč sm ponosen oz. sramežljiv, da bi ti lohk kej več o Bogu in naklonjenosti do Njega povedu.

Popravljeno -> mgd

p.s. preveč sm ponosen oz. sramežljiv, da bi ti lohk kej več o Bogu in naklonjenosti do Njega povedu.

mislim, da drži prva - ponosen, ker tvoj prejšnji post ni bil niti najmanj sramežljiv. to si samo želiš, da bi bil. x;)x

sploh pa nisem edina, ki bi ji mogoče tvoje znanje lahko pomagalo. si pomislil tudi na to? če ne bom jaz sprejela tvojega nasveta, ga bo mogoče kdo drugi. naj ne bi tukaj opisali metod, glede na naslov teme?

drži pa za ta forum, da se bo kdo takoj vtaknil vate, če boš povedal svoje mnenje. :xx!: tudi na nič kaj simpatičen način. zato se včasih res splača dvakrat premisliti, preden se izpostaviš.

pravo vprašanje bi bilo torej zate: kdo je v človeka položil znanje, ki ga ima (če ga ima)?

pa OK, sej je vseeno

Bog, Šri Krišna.

Bog, ja. Jaz imam recimo težave s tem, da bi si predstavljala Boga v neki konkretni obliki. Recimo kot strica z brado, kot lepega mladeniča,...

Manj težav imam pa s tem, da ga čutim. xDDx

(popravljeno)
O mgd.

Tud tle? Kako si? A si astmo že zrihtal?

Držim pesti zate.

en bk xsrcx

še kr sm :)

problem astme še rihtam in sem skor že zrihtu :)

hvala za vzpodbudo :)

pa ti?

Bog, ja. Jaz imam recimo težave s tem, da bi si predstavljala Boga v neki konkretni obliki. Recimo kot strica z brado, kot lepega mladeniča,...

nč tolk hudga.

Boga si ni treba umetno predstavljat, ker se bo razodel sam, ko boš čas za to.

občutenje Boga bo postopoma razodelo tudi Njegovo ime, obliko, lastnosti, spremljevalce, prebivališče, aktivnosti... ko bo čas za to :)

Popravljeno -> mgd

še kr sm :)

problem astme še rihtam in sem skor že zrihtu :)

hvala za vzpodbudo :)

pa ti?

Bravo mgd.

Jst pa kt skoz. Iščem neminljivo v minljivem. x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Jaz imam recimo težave s tem, da bi si predstavljala Boga v neki konkretni obliki.

...enkrat probi pr przgani luci gresit... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx :palec: x:Dx

Sem že probala, pa morm žal priznat, da se mi (še) ni posrečilo, da bi ga zagledala.

...ma zgleda, da ti bom mogu res jaz 1X pokazat Boga :inocent: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Vse tako izgleda, da bi rad :inocent: x:Ix :inocent: xDDx

...jah vcasih se je treba zrtvovat v dobrobit clovestva... x:Ix x;)x

Frank Zappa

Ne vem zakaj mi žrtvovanje pa kazanje Boga ne gresta skp. x;)x

...to mas cudne mentalne konstrukte... princip zrtvovanja Bogu zato da bi ga potem videli oz. bi nam potem to na nek nacin poplacal(dasiravno se to seveda dela pod pretvezo, da ne pricakujemo nicesar) je prisoten v skor vseh svetovnih religijah.... od poganskih religij naprej.... x^x

Frank Zappa

aneda? x;)x

..to pa tko za gvisno kokr tle sedim!!!! x;)x

Frank Zappa

Vsi vemo, da je razočaranje nad zdravniki vedno večje.

Uradna in alternativna medicina bi morali sodelovati. Žal pa je veliko "zdravilcev", ki jim je osnovna fiziologija telesa španska vas. Ne moreš nečesa popravljati, ako ti ni znano, kako deluje. Ljudje pa radi nasedejo modnim smernicam in lastni neumnosti.

Najboljši zdravnik pa je preventiva. Preventiva je druga beseda za ravnotežje. Kaj je ravnotežje? To je uravnotežena prehrana v zmernih količinah (vsega po malem, ker samo tako telo dobi vse, kar potrebuje), dovolj različnega gibanja in izogibanje stresu. Temu lahko rečemo sveta trojica zdravja.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...