free 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Akademija zivljenja Decode a birth date http://www.tortuga.com/dreamspell/sealstones/kin/small/87.gif13-Moon Date: Moon 5 Day 27Gregorian Date: December 11, 2006Galactic Overlay: Blue Solar Hand http://www.tortuga.com/secondcreation/issue1_sml.jpg dodaten izracun >>> Trailer - Odiseja 2012 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 zanimivo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Self-Existing Moon day 19Year of the White Planetary Wizard kin 216: Yellow Galactic WarriorI Harmonize in order to QuestionModeling FearlessnessI seal the Output of IntelligenceWith the Galactic tone of IntegrityI am guided by the power of Universal Fire ...kaj ne bom čudna...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pumpkin 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 (popravljeno) Lunar Moon day 7Year of the Yellow Spectral Seed kin 58: White Rhythmic MirrorI Organize in order to ReflectBalancing OrderI seal the Matrix of EndlessnessWith the Rhythmic tone of EqualityI am guided by my own power doubledI am a galactic activation portal enter me. In kaj naj razumem iz tega? Popravljeno 11. december 2006 -> pumpkin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 na strani akademija zivljenja pise... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Self-Existing Moon day 22Year of the Red Galactic Moon http://www.tortuga.com/dreamspell/sealstones/kin/74.gif kin 74: White Solar WizardI Pulse in order to EnchantRealizing ReceptivityI seal the Output of TimelessnessWith the Solar tone of IntentionI am guided by the power of Heart Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 rojen na/dne: Galactic Moon day 13Year of the Blue Lunar Storm http://www.tortuga.com/dreamspell/sealstones/kin/67.gifkin 67: Blue Lunar HandI Polarize in order to KnowStabilizing HealingI seal the Store of AccomplishmentWith the Lunar tone of ChallengeI am guided by the power of Self-generation Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 tole sem pa žezadnjič enkrat gledala... Crystal Moon day 11Year of the Red Crystal Moon kin 187: Blue Overtone Hand I Empower in order to Know Commanding Healing I seal the Store of Accomplishment With the Overtone tone of Radiance I am guided by the power of Vision Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 še en dokaz, da sem čarovnica ostali ste sami neki bojevniki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 No evo čarovnica. Lahko sem tvoja roka če želiš. ker sem ravno roka ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Overtone Moon day 7Year of the Blue Overtone Storm kin 97: Red Rhythmic Earth I Organize in order to Evolve Balancing Synchronicity I seal the Matrix of Navigation With the Rhythmic tone of Equality I am guided by my own power doubled Hm... zanimivo! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 No evo čarovnica. Lahko sem tvoja roka če želiš. ker sem ravno roka ... z veseljem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Self-Existing Moon day 28Year of the Red Crystal Moon kin 240: Yellow Rhythmic Sun I Organize in order to Enlighten Balancing Life I seal the Matrix of Universal Fire With the Rhythmic tone of Equality I am guided by my own power doubled nč jasn??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kje ste to dobili?Jaz sem se prebijala korak za korakom in ugotovila le, da sem BLUE RHYTMIC EAGLE. (decode a birth data) Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Rhythmic Moon day 9Year of the Blue Rhythmic Storm kin 167: Blue Spectral Hand I Dissolve in order to Know Releasing Healing I seal the Store of Accomplishment With the Spectral tone of Liberation I am guided by my own power doubled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Overtone Moon day 18Year of the Red Self-Existing Moon http://img214.imageshack.us/img214/4438/198yo9.gif kin 198: White Electric MirrorI Activate in order to ReflectBonding OrderI seal the Matrix of EndlessnessWith the Electric tone of ServiceI am guided by the power of Spirit Kje ste to dobili?Jaz sem se prebijala korak za korakom in ugotovila le, da sem BLUE RHYTMIC EAGLE. (decode a birth data) tukaj:http://www.tortuga.com/eng/decode/index.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Hvala, Strelka02, ja saj sem bila na tej strani, pa sem to spregledala Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 povezave kjer si izracunate so jasno na uvodnem postu teme (zgoraj) ane!! itak! sicer pa ce zelite vec o opisih. si prav tako lahko pogledate ostale povezave, prav tako navedene na uvodnem postu (zgoraj), le ce si boste vzeli malo casa in prebrskali spletno stran recimo - POVEZAVA PLANETOV IN SOLARNIH PLEMEN za kukico, ksenio, zame in tiste, katerih znak je modra roka, imamo izgleda planet ZEMLJA: ZEMLJA - dodana je moč človeka in roke:RUMENI ČLOVEK - moč svobodne voljeMODRA ROKA - moč uresničitve ali realizacijeRealizacija se nanaša na izpopolnjevanje reda Univerzuma. Posreči se, ko spoznamo lastno svobodno voljo in jo pravilno uporabimo. Takrat se povežemo z božanskim redom. vir in Copyright Akademija zivljenja >>> Sicer pa: http://www.akademija-zivljenja.si/images/modra-roka2.jpg Roka VEDENJE - ZNANJE - ZDRAVLJENJE *Danes izrazi svojo srčno željo. Vse Vesolje te podpira pri njeni izpolnitvi.* prinaša zadovoljstvo skozi ustvarjanje. Vec o tem in drugih znaki, si lahko prebere (copy - paste tekst prikaze se vec teksta ) tukaj >>>-------------------------- Letos je leto: http://www.akademija-zivljenja.si/images/rdeca-luna.jpg LETO RDEČE MAGNETIČNE LUNE * od 26.07.2006 do 25.07.2007 * vec o razlagi si lahko pogledate tukaj >>> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Čarovnik ZAČARATI - PRAVOČASNOST - DOVZETNOST *Tvoja pot naj bo razsvetljena z lučjo, s pogumom in poštenostjo, z resnico in sočutjem.* se zaveda moči vseh prejšnjih trinjastih pečatov. Zato zapre oči in pogleda navznoter, kjer lahko najde vse odgovore pa še res je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Crystal Moon day 7Year of the White Magnetic Wizard kin 68: Yellow Electric StarI Activate in order to BeautifyBonding ArtI seal the Store of EleganceWith the Electric tone of ServiceI am guided by the power of Free Will Star Seal No. 8Beautifiese Elegance Analog Kin. Like-minded power: Destiny Kin. Basis of life destiny: Antipode Kin. Challenge power: Occult Kin. Hidden power of 7, the unexpected: Guide Kin. Fifth force outcome power: Ko tole gledam se zdim samemu sebu hudo naporen kolk mora šele okolica trpet Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 z veseljem trpi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ohoho (me je onix napotil prejle sem). *sam nc ne stekam. Solar Moon day 7Year of the White Planetary Wizard kin 84: Yellow Rhythmic SeedI Organize in order to TargetBalancing AwarenessI seal the Input of FloweringWith the Rhythmic tone of EqualityI am guided by my own power doubled kaj to pomen, kar sem dobila? in kaj in kje lohk se gledas, k je ful tega tam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Klarus Marsa, greš pod extended in še enkrat vpišeš datum pa ti ven vrže to kar sem jaz dodal ravno da začnete še malo brskat, zveni zanimivo I am guided by my own power doubled Šefica tle so te pa zadeli v polno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 aha, thanx! jp, kar kul tole, ne? evo, 4, targets, flowering Destiny Kin. Basis of life destiny:SeedTargets Flowering Analog Kin. Like-minded power:EagleCreates Vision Antipode Kin. Challenge power:WizardEnchants Timelessness Occult Kin. Hidden power of 7, the unexpected:EarthEvolves Navigation Guide Kin. Fifth force outcome power:SeedTargets Flowering Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 aha. roka, st. 7. Destiny Kin. Basis of life destiny: HANDAnalog Kin. Like-minded power: HUMANAntipode Kin. Challenge power: EARTHOccult Kin. Hidden power of 7, the unexpected: WIZARDGuide Kin. Fifth force outcome power: STORM Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.