Skoči na vsebino

Bodymind

Samson23

Recommended Posts

ne razumem prvega odstavka? torej kaj pocens konkretno?

da.

seveda se strinjam, da je eno in isto, razlika pa v nas samih v koncni fazi. ceprou se lahk zdej menva sploh kaj pomeni umik... xrolleyesx bla bla...

se strinjam, da je sprejemanje izhod, kljub temu pa ni vedno primerno prakticno; oz. kljbu temu, da nekaj sprejmemo, se ne pomeni, da ni primerno umakniti se. in cetudi ne sprejmemo, je morda vcasih dobro da zajamemo malo zraka, da se kasneje ponovno srecamo...

A res sprašuješ, kaj počnem konkretno, Free? Ker to sem pa napisal tle gor ziher ne samo enkrat ampak večkrat in se mi res ne da še enkrat pisat, ker se že tko kdaj počutim kt papiga. Ampak, če se ti ne da poiskat in če bi res rad vedel, pa rec, se bom potrudil in poiskal, pa čeprav se da razbrat skor iz vsacga mojga posta, kaj počnem.

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

Sprostilne tehnike so vsekakor blagodejne. Ampak z njimi je kt z drogo. Če se zanašaš samo nanje, brez njih ne boš več zdržal in vedno pogosteje jih boš potreboval. Zakaj? Ker se ti prag bolečine ful zmanjša, k spoznaš njihove blagodeti enkrat in blj k jih uporabljaš, pogosteje jih potrebuješ, da sploh funkcioniraš. Ampak, mislm, dan ima samo 24 ur in je treba tud živet mislm, ne se samo sproščat a ne x:Dx Tko da, enkrat se bo treba lotit tud pipe...rajtam.

Rajtaš prou :palec: Sam še nisem spoznal nikogar, vsaj po moje, ki bi bil zasvojen s sprostilnimi tehnikami. Poznam pa ljudi, ki morajo vstati že zelo zgodaj, da si lahko začnejo spirati nosnice, strgljajo jezik, globoko dihajo in opravljajo jogo. tai-chi, tibetanske vaje in še kaj bi se našlo. Ko mi je nek strokovnajk za tovrstne zadeve razlagal, kaj vse je blagodejno storitit v enem dnevu, sem ugotovil, da bi mi ostalo bore malo od dneva. Zato sem vsekakor za pipo.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

sorry, ocitno sm sam en butl, namrec sem tvoje poste se enkrat bral, pa nisem opazil navedenih konkretnih primerov, tega kar pocens ti? :sori:

A res sprašuješ, kaj počnem konkretno, Free? Ker to sem pa napisal tle gor ziher ne samo enkrat ampak večkrat in se mi res ne da še enkrat pisat, ker se že tko kdaj počutim kt papiga. Ampak, če se ti ne da poiskat in če bi res rad vedel, pa rec, se bom potrudil in poiskal, pa čeprav se da razbrat skor iz vsacga mojga posta, kaj počnem.

Sprostilne tehnike so vsekakor blagodejne. Ampak z njimi je kt z drogo. Če se zanašaš samo nanje, brez njih ne boš več zdržal in vedno pogosteje jih boš potreboval. Zakaj? Ker se ti prag bolečine ful zmanjša, k spoznaš njihove blagodeti enkrat in blj k jih uporabljaš, pogosteje jih potrebuješ, da sploh funkcioniraš. Ampak, mislm, dan ima samo 24 ur in je treba tud živet mislm, ne se samo sproščat a ne x:Dx Tko da, enkrat se bo treba lotit tud pipe...rajtam.

Se strinjam, da je lahko tako. samo verjamem, da lahko te tehnike pomagajo pipco zapret. ker če si napet, živčen, prestrašen ... gre vsa energija v to počutje. Ko pa se lahko sprostiš lahko širše pogledaš na stvar, odkrivaš in odpravljaš vzroke ...

Se pa strinjam, da ima ta svet tudi kar nekaj 'duhovnih džankijev'.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

no vidiš Ksenia...........kako On to dela, ignorira x:Dx x:Dx

x:Dx

x:Ix

Mah, sem moral preverit svojo gibčnost in sem se poskusil dotaknit prstov na nogah. Me je tko štrecnl v križu in še išias /mislm, živc a ne/ sem si nategnu tolk, da sem se komej prvleku tle do tipkovnice. Zato tak zamik. In evo, še predklon je naporen, kaj šele pipa. Nč na izy.

Se strinjam, da je lahko tako. samo verjamem, da lahko te tehnike pomagajo pipco zapret. ker če si napet, živčen, prestrašen ... gre vsa energija v to počutje. Ko pa se lahko sprostiš lahko širše pogledaš na stvar, odkrivaš in odpravljaš vzroke ...

:palec:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x:Ix

Mah, sem moral preverit svojo gibčnost in sem se poskusil dotaknit prstov na nogah. Me je tko štrecnl v križu in še išias /mislm, živc a ne/ sem si nategnu tolk, da sem se komej prvleku tle do tipkovnice. Zato tak zamik. In evo, še predklon je naporen, kaj šele pipa. Nč na izy.

se mi je zdelo da nisi prav preveč natreniran, kar se telesa tiče. ampak dejstvo je da, sebe pa obvladaš. :palec: :palec: xsrcx

mogoč dons na trgu ena fajn muzka trga pa da vidim kerga najbolj križ boli x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

v bistvu... je čisto vsaka misel...ki smo si jo dosedaj zamislili v življenju...vplivala na naše telo...ker smo..to kar mislimo...da smo bili...to kar smo...in to kar mislimo da bomo...stres je samo skupek naših misli...ki negativno vplivajo na nas....obstaja pa tudi del naših misli...ki pozitivno vplivajo na nas....in bi jih mogoče imenoval....pozitivne misli x:Dx vse pozitivne in negativne misli...enkrat lahko postanejo ena misel...kreativna ustvarjalna energija ene misli....sinergija miselnih vzorcev o naši preteklosti sedanjosti in prihodnosti x:)x

aha, hm... tele objave so v drugih temah ane. a milsls da jst sledim vsem tvojim objavam al kaj :sori:

nom si pa podal tvoej komentarje in bom sel malo prebrat, kako konkretno ti odpravljas vzroke stresa in kako ti odpres pipico in se lotis bistvenih vzrokov. saj to si pisal kajne?

Evo jih ene par ena, pa še ena, pa še kakšna.

spet si povedala tisto kar sm jst hotu :vio: :palec:

nekaj o stresu...:

Obvladajmo stres na delovnem mestu

nekaj o stresu...:

Obvladajmo stres na delovnem mestu

:o|o: ja, tole sama teorija....

lihkar sem se srečala s tremi različnimi uslužbenci:

*šolnik

*delavec v javni upravi

*zdravnik

v stresnih situacijah, kr rukal so se ...pa vsi zategnjeni...od vseh sistemskih zadev... roke so se jim tresle, pa čist rdeči so bli, je mal manjkalo da jih nisem vprašala , če si znajo pipco zapret x:Dx :vragec: x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...