Skoči na vsebino

Free Hugs - OBJEMI Slovenijo, svet...

free

Recommended Posts

http://cokolada.net/lunin_net/images/LOGO_Objemi%20Slovenijo.jpg

Objemi ljubljano

Free hugh EU >>>

x8Dx Free Hugs >>>>>>

x:)x :onfire:

NAMEN AKCIJE OBJEMI SLOVENIJO je ljudem dati nekaj lepega BREZ PRIČAKOVANJ. Verjamemo, da je objem magično zdravilo za veliko težav in občutkov, ki jih ljudje doživljajo. Vzpodbuditi ljudi, da podarijo objem in druga dejanja prijaznosti naprej. Več informacij na strani http://www.objemislovenijo.net xrosex

NASLEDNJE AKCIJE:

- Petek, 15. december ob 15:00 pred Prešernovim spomenikom.

Napisali bomo transparente ZASTONJ OBJEM, naredili velik objem in se razkropili po mestu.

CILJ AKCIJE: OBJETI LJUBLJANO. Koordinator bo prinesel 5 zemljevidov in s flomastri si bomo začrtali pot vsakega od nas in pa lokacije na katerih moramo ostati, tako da pokrijemo CELOTNO LJUBLJANO, skupaj s celotnim javnim prometom. Ostani na svoji lokaciji, dokler ne pride kdo drug in te zamenja.

- Sobota, 16. december ob 10:00 na glavnih trgih 5 slovenskih mest - Ljubljana, Kranj, Maribor, Novo mesto, Nova Gorica.

- BOŽIČ - Nedelja, 24.december ob 10:00 na glavnih trgih vseh evropskih prestolnic in v 50 slovenskih mestih.

Seznam mest lahko najdete na http://www.objemislovenijo.net .

:flower:

Objemček :-)

KOORDINATOR ZA LJUBLJANO: Damir Jodlič - djodlic@gmail.com

-------------------------

videi: xDDx

xsrcx (Free Hugs Campaign. Inspiring Story! (music by sick puppies)) -

Free Hugs in Slovenia >>>

x8Dx Free Hugs Slovenia >>>>>>

Dnevnikov clanek >>>

Free Hugs >>> xcivx :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Super :palec: Moja prjateljica je že delila objeme in je rekla, da je imela po akciji ogromno lepe energije. :hepko: Ta petek grem objeme delit tudi jaz x:Ix Še kdo od tu?

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

a sem res cinik v lajfu al kaj sem, ce mi tole ne potegne?

zadrtnica? hladnica?

me namrec zanima, kolk bi bli veseli pa srckasti pa objemckasti, ce bi delil po 100 sit folku?

ce bi sli v zivalsko zavetisce pomagat, pa tam onim na drugacen nacin *objemcke* talat?

starim ljudem noge umivat, bolnim?

po bolnicah hodit pa one k po smrti dishijo *objemckat*?

KOLK bi blo se tega navdusenja objemckastega???

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj si nor :O: sicer vse lepo in prav, ampak glede na to da sm blazno občutljiva kar se intimnega prostora tiče ( minimalno en meter varnostne razdalje :vragec: ) bi verjetno popizdla če me nekdo tam, kr eden objame :OO!: :icon15: ne prenesem objemanja in dotikanja in kakršnega koli vdora v moj intimni prostor....tko da tole definitivno ni zame in upam da nobenmu na kraj pameti ne padlo da bi me objemu :vragec:

vsi ostali pa....uživite :palec: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

OGLASHUJE pa se to akcijo:

"ZASTONJ OBJEM" :D

s tem so vse povedal...

k drugac se objemi placujejo, tokrat pa spesl prilka, da vsi k se njihovega telesa nihce vec ljubece ne dotika, pridejo na svoj racun.

ce tko pogledam, v bistvu nisem jaz cinik. :vragec: x:o)x

kaj si nor :O: sicer vse lepo in prav, ampak glede na to da sm blazno občutljiva kar se intimnega prostora tiče ( minimalno en meter varnostne razdalje :vragec: ) bi verjetno popizdla če me nekdo tam, kr eden objame :OO!: :icon15: ne prenesem objemanja in dotikanja in kakršnega koli vdora v moj intimni prostor....tko da tole definitivno ni zame in upam da nobenmu na kraj pameti ne padlo da bi me objemu :vragec:

vsi ostali pa....uživite :palec: x:Dx

... pa se ta dejavnik, ja, ze sam to.. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja jaz osebno bi vsako neznano osebo, ki bi pristopila k meni in me vprašala, če me lahko objame, imela za popolnega freaka. :eek:

Če ne bi bil hudo dober tip, bi menda odkurila stran, kolikor bi me noge nesle. xnckrivx

Se mi zdi, da povsem dovolj objemam ljudi, ki jih imam rada in bo pri tem tudi ostalo.

Aja .. pa še to ... Nikoli, ko nekoga objamem, ga ne objamem z nekim pričakovanjem. Tako da se mi že sam poziv zdi malo blesav ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

no js pa bolj mal objemam tud tiste k jih mam rada....se mi zdi da se da tud na drgačn način pokazat to, ne glih da se sliniš tam po nekomu in se mu okol vrata mečeš....nikol mi ni potegnlo in ko vidim tkole kake bejbe k se srečajo in vse histerične tam cviljo in se kušujejo mi grejo lasje pokonc č pomislim dab se men to dogajalo :o|o:

men je dost če srečam nekoga in vidim oni žar v učkah k mi pove da je vesel da me vidi x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaz tud nisem objemckast tip, rabm tud velik placa pa ne maram poseganja v svoj osebni prostor...

ampak tiste (redke), k jih pa objemam, pa rada. sicer pa se tud jaz ne obesam po njih oz. ti objemi niso prepogosti.

preprosto, ker jaz rabim spejs pa zrak, tud sama nocem drugih morit pa dushit. x:)x

Picasso

no js pa bolj mal objemam tud tiste k jih mam rada....se mi zdi da se da tud na drgačn način pokazat to, ne glih da se sliniš tam po nekomu in se mu okol vrata mečeš....nikol mi ni potegnlo in ko vidim tkole kake bejbe k se srečajo in vse histerične tam cviljo in se kušujejo mi grejo lasje pokonc č pomislim dab se men to dogajalo :o|o:

men je dost če srečam nekoga in vidim oni žar v učkah k mi pove da je vesel da me vidi x^x

Te bejbe nimajo rade tistih oseb, po katerih se slinijo, temveč imajo rade cirkus in pozornost.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

a sem res cinik v lajfu al kaj sem, ce mi tole ne potegne?

zadrtnica? hladnica?

Jaz sem totalno 'dotikajoča' bejba, pa mi tole tud mal ne potegne. Saj objem ni čokolada, da jo boš kar na cesti talal. Je nekaj iskrenega, intimnega. Ne rečem, da ga ljudje ne rabimo. Pa saj rabimo tud seks ... a se čem na cesto postavt z napisom: 'Danes me lahko zastonj dol daš'. Dobro delo ni kej. x:Dx x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pa saj rabimo tud seks ... a se čem na cesto postavt z napisom: 'Danes me lahko zastonj dol daš'. Dobro delo ni kej. x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Picasso

Jaz sem totalno 'dotikajoča' bejba, pa mi tole tud mal ne potegne. Saj objem ni čokolada, da jo boš kar na cesti talal. Je nekaj iskrenega, intimnega. Ne rečem, da ga ljudje ne rabimo. Pa saj rabimo tud seks ... a se čem na cesto postavt z napisom: 'Danes me lahko zastonj dol daš'. Dobro delo ni kej. x:Dx x:Dx

Ja jaz se tudi rad objemam, sam tole je pa mal mem... mislem objem je odraz nekih čustev ne pa kr tko mal mimgrede neki, kajne... pa, ko bi vsaj spomladi to akcijo štartali, ko je tudi bol tak "primeren čas", ptički pa to... ne pa zdaj, ko bo vsak čas začela razsajat gripa...

Ekhmm Kukuca... ob keri cesti boš sez tem napisom stala x?x x;)x

Ekhmm Kukuca... ob keri cesti boš sez tem napisom stala x?x x;)x

Ne vem še, ampak sej se bi hitr razvedl. x:Dx x:Dx Pa občutek mam, da bom več ali manj ležala. x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

hmmmm a tkole da vam je mimo????? Jaz tega nisem razumela na ta način. Meni se je zdelo zanimivo in ko sem gledala po tv, so objemalci rekli, da Slovenci niso za te štose, tujcem se zdi, pa zanimiva akcija.

Meni se zdi čist ok, kdor se hoče objemat naj se, saj v bistvu so te objemi bolj simbolični, nakazujejo na adventni božični čas, ki naj bi bil čas bližine, odpuščanja in miru. Mogoče se pa komu paše objet, pa se nima s kom xnckrivx in se mu zdi to fino.

Objemi, ki nekaj **pomenijo** so itaq rezervirani, samo za res intimne trenutke in nimajo kaj dosti zveze s temi objemi, ki se delijo na Tromostovju.

Zadnjič sem imela **date** z zelo prijetno gospo, izredno topla, čuteča osebica. Ko sva se poslavljali me je objela, jaz pa kot **hlod**, ker se načeloma ne objemam in mi reče.....oh kar objemi me, boš videla, da ni hudega, se človek boljše počuti, seveda je to izrekla v smehu, je bilo po eni strani hecno x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

saj imas prav, cosma, pa lepo ko tko mislis. x8Dx :palec:

sam jaz pa zal ne. :sori:

se mi ne zdi sam osladno in vsiljivo, pac pa na nek nacin tud neiskreno.

ce hoces dobro ljudem, obstaja velik nacinov...

res pa da je enim lazje dat objem kot pa kaj narest za nekoga al pa dat kaj druzga.

bi se mi zdelo pa cudno, ce bi bil odziv dober, ne predstavljam si, da bi kaksni gospe, ki bi se vracala nic hudega sluteca s trga, bilo super, da jo en mladec poln sebe in svoje nadvelikodusnosti, objema.

ne vibrira mi tud tole dobr, v glavnem...

ni mi...

na silo je.

morda tipcek ni dost knjig prodal, ce mam prav in gre za istega modela (iz sevajoce energije iz tegale bi slo namrec lohk za istga tipa).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...