Skoči na vsebino

Free Hugs - OBJEMI Slovenijo, svet...

free

Recommended Posts

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To je tist peacehiker - Matej.

evo sem vedla.

Marsa, pa da nauš huda, k nisenm cel post komentiru, hehehehehe..

ves da noum, se super se mi zdi! x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Zadnjič sem imela **date** z zelo prijetno gospo, izredno topla, čuteča osebica. Ko sva se poslavljali me je objela, jaz pa kot **hlod**, ker se načeloma ne objemam in mi reče.....oh kar objemi me, boš videla, da ni hudega, se človek boljše počuti, seveda je to izrekla v smehu, je bilo po eni strani hecno x:)x

Saj meni se tud dogaja vedno bolj, da bi kar nekoga objela, ko se poslavljam, al pa srečam ... ampak to je posledica tega, da pač čutim toplino do tega človeka. In to mi je kul. Rada imam dotike. Se strinjam, da človeku z objemom daš tudi boljše počutje ... ker mu ponudiš toplino, intimo. Ampak tako na veliko? Jaz tudi obožujem darilca, drobne pozornosti ... me pa moti, ko stvar postane masovna. Ko ti v vsaki trgovini v roke potisnejo zastonj darilce, ki ni izbrano s filingom, ampak je pač neko masovno darilo. Pa bi se lepo počutila, če bi nekdo npr. podarjal kake male izdelke otrok, npr. živalce iz kostanjev al pa kaj takega... ne pa recimo plastičnih tovarniških izdelkov. Toplina je tisto, česar pri vsej stvari nisem začutila. In ker vedno močneje čutim, si glede tega tudi vedno bolj zaupam. Vzamem pa v zakup, da zadeva pač verjetno le ni zame, nekomu drugemu pa lahko veliko pomeni in pomaga. Konec koncev že to, če se ob objemu pošteno nasmeješ veliko pomeni. Moje čutenje glede zadeve pa zaenkrat ostaja enako, kot sem pisala.

Tudi sama vsak teden podarim nekaj zaston objemov, toplih pogledov, iskrenih besed ... pa mislim, da zadeva ne potrebuje besedice zastonj, ker te stvari so lahko edino le zastonj. Edino, ko je podarjeno brez pričakovanja, zares nekaj pomeni.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Tudi sama vsak teden podarim nekaj zaston objemov, toplih pogledov, iskrenih besed ... pa mislim, da zadeva ne potrebuje besedice zastonj, ker te stvari so lahko edino le zastonj. Edino, ko je podarjeno brez pričakovanja, zares nekaj pomeni.

prisajsli. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je tist peacehiker - Matej.

evo sem vedla.

ves da noum, se super se mi zdi! x;)x x8Dx

...ne spremljam Mateja in njegovega **hajkanja**, sem pa zasledila s kotičkom očesa, enkrat, nekje, da mu očitajo, da vse kar počne je za lase privlečeno in lažno, da se samo **mal ven meče**, da bi prišel do svojih 5 minut slave itd....

Najbrž **zastojn**, ni najbolj primerna beseda, se mi zdi da v angleščini kot -free hug-, ne zveni tako ceneno.

...v končni fazi, fant je prišel do svojih 5 minut, k sreči ne v rubriki črna kronika.

...štekam pa seveda tudi vaš point, marsa, pikica in kukica....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ko smo se dobil lunatki enkrat, je pujsa, ceprav je vedla, da ne maram objemckov, tko spontano k men priletela in me objela. pa nerodn ji je blo prec, sam je "kar morala", je rekla.

no, tega nom nikol pozabla in se mi zdi zlo lepo in toplo, prisrcno, pujsa je dbest, mi to nanjo tud kazhe... mi je blo skratka toplo pri srcu.

enkrat smo se zmenle skorpije kao pa smo isto nekaj cincale, z valkiro obe, pa s silki, ko smo vse bolj take, no pol smo se pa tud objele...

hocem rect, tud jaz znam bit spontana v temle, ne postavim nujno kakega 'zidu', se pa vseen objemam s tistimi sam, ki (za)cutim nekaj.

tole se mi zdi skor v nekem smislu ponizhevalno, da si nekdo doloci to vlogo vesoljnega podeljevalca objemov, tko, namest da bi mi zvenel super, da bi mi to kazal na to, da sta on in objemani na isti valovni, se mi zdi, kot da sebe s tem postavlja visje....

ces, ON je tak Car, da tala tele objemcke unim k jih je en sam safr.

Picasso

Matej ... nič nimam proti njemu, samo imam filing, da ga je mal odnesla tale slava in to. Spremljala sem njegova prvi pisanja, ko je šel po svetu. Čutila noter raziskovanje, radovednost, iskanje iskrenosti ... potem pa je postajala stvar vedno večja, vedno več se mu je dogajalo, več ljudi ga je spremljalo ... in se mi zdi, da ga je začela reka slave odnašati s sabo. Saj to ni nič narobe, njegova šola pač ... vsakomur se lahko zgodi. ne čutim pa ga kot nekega velikega voditelja ... preveč je to zanj, preveč bi rad naenkrat.

Free hug ... če resnično nekomu polepša dan, super! ... a ni moj način, ni mi blizu.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

se mi zdi da v angleščini kot -free hug-, ne zveni tako ceneno.

jp, to je res, sam - zakaj pa SPLOH v anglescini? xrolleyesx

zakaj je tok ambiciozen, ce ga je pa ena sama dobrodelnost.

aja, saj to morda ni izkljucujoce (clovk ne sme po seb sklepat x:o)x x:px)

Jst sicer svojega mnenja nisem podala, ampak lepo, da se strinjaš z mano. x^x x;)x x:px

x:px x:o)x

Picasso

hehe, zato sem pa v enem komentarju, ki sem ga napisala, pa pol zbrisala oz. ga ne objavla, mela napisan: si je to "spomnil"... :vragec: x:px

ker sem vedla, da mora bit kaj tacga.

hecno je postalo tole najrazlicnejse *misijonarstvo*.

medtem ko so vcas po kamnitih poteh, trnovih, bosonogi romal, dejansko brez vsega, se zdaj tamoderni rolajo po svetu s cashem od starcev pa pisma pisejo pa mal objemcke talajo. xDDx

Picasso

Jst sicer svojega mnenja nisem podala, ampak lepo, da se strinjaš z mano. x^x x;)x x:px

x:Dx evo Pikica, se itaq strinjam s tabo x:Dx **berem misli**, ma ne, saj se hecam. Malce površnosti z moje strani, ker se vmes ukvarjam še z zapisovanjem enega cd-ja, k sem narobe program hotla uporabit in seveda, ne gre, glupi računalnik. Po drugi strani se mi zdi, da si pa blizu mojemu razmišljanju in se dostikrat strinjam s tvojim mnenjem, pa tega ne napišem.

jp, to je res, sam - zakaj pa SPLOH v anglescini? xrolleyesx

zakaj je tok ambiciozen, ce ga je pa ena sama dobrodelnost.

aja, saj to morda ni izkljucujoce (clovk ne sme po seb sklepat x:o)x x:px)

x:px x:o)x

ej ne vem, res ne...zakaj je ambiciozen, zakaj to dela...who cares...ne spremljam....toliko imam sama s seboj poravit, da se nisem poglabljala v to zakaj on mora okoli hoditi, zakaj deli zastojn objeme, zakaj...kr neki... sem se spomnila na Forresta Gumpa zdele.... I just felt like running...

..k smo glih pri angleščini x:Dx evo kaj me **piga**

The word ''ludicrous'' in line 3 is closest meaning to

a) insipid

b)demeaning

c)ridiculous

d)incomprehensible in pa.... the word ''purged'' in line 17 is closest meaning to a) extracted ,B) restored, c) remeided, d) amended

:wOOt: :cry: :OoO: :madpro: vaja dela mojstra....

...sem hotla povedat, da se vmes še kao moram učit xrolleyesx in to uspešno združujem z lnfnanjem x:px ...što se vidi iz priloženog x:o)x

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx evo Pikica, se itaq strinjam s tabo x:Dx **berem misli**, ma ne, saj se hecam. Malce površnosti z moje strani, ker se vmes ukvarjam še z zapisovanjem enega cd-ja, k sem narobe program hotla uporabit in seveda, ne gre, glupi računalnik. Po drugi strani se mi zdi, da si pa blizu mojemu razmišljanju in se dostikrat strinjam s tvojim mnenjem, pa tega ne napišem.

x:Ix xredx Mi je v čast. xDDx :flowers:

Saj meni se tud dogaja vedno bolj, da bi kar nekoga objela, ko se poslavljam, al pa srečam ... ampak to je posledica tega, da pač čutim toplino do tega človeka. In to mi je kul. Rada imam dotike. Se strinjam, da človeku z objemom daš tudi boljše počutje ... ker mu ponudiš toplino, intimo. Ampak tako na veliko? Jaz tudi obožujem darilca, drobne pozornosti ... me pa moti, ko stvar postane masovna. Ko ti v vsaki trgovini v roke potisnejo zastonj darilce, ki ni izbrano s filingom, ampak je pač neko masovno darilo. Pa bi se lepo počutila, če bi nekdo npr. podarjal kake male izdelke otrok, npr. živalce iz kostanjev al pa kaj takega... ne pa recimo plastičnih tovarniških izdelkov. Toplina je tisto, česar pri vsej stvari nisem začutila. In ker vedno močneje čutim, si glede tega tudi vedno bolj zaupam. Vzamem pa v zakup, da zadeva pač verjetno le ni zame, nekomu drugemu pa lahko veliko pomeni in pomaga. Konec koncev že to, če se ob objemu pošteno nasmeješ veliko pomeni. Moje čutenje glede zadeve pa zaenkrat ostaja enako, kot sem pisala.

Ma zastonj... mislim, da bi bil pravi izraz neprecenljivo.... če ga seveda daš iz srca, kajne...

Kukica tebi pa en topel objem od mene, ker tko lepo pišeš.... :2src:

... sem se spomnila na Forresta Gumpa zdele.... I just felt like running...

o, sam to je pa cist neky druzga.

FEEL LIKE. in je SAMO SEL LAUFAT.

brez marketinskega schtraufenpachta.

ni nic najavljal pa nikogar objemal, nikomur nic dajal oz. obljubljal.

x8Dx :palec:

(in to djabe kukica! x^x :vragec: x;)x)

Picasso

Ma zastonj... mislim, da bi bil pravi izraz neprecenljivo.... če ga seveda daš iz srca, kajne...

x:Ix Hvala. Zdej mi bo pa že nerodn. x:Ix Kaj se delam sej mi ni. xDDx

Mi je enkrat nekdo rekel, da moram pisat, ... in da bom morda nekega dne še slavna. kdo bi si mislu, da bo to na lnf. :eek: x:Dx

o, sam to je pa cist neky druzga.

FEEL LIKE. in je SAMO SEL LAUFAT.

brez marketinskega schtraufenpachta.

ni nic najavljal pa nikogar objemal, nikomur nic dajal oz. obljubljal.

x8Dx :palec:

Točno to je tisto kar manjka. Gola potreba, želja. (ups, tale stavek je pa za tist napis, ki sem ga jest predlagala. x:Dx )

Ne morem pozabit odstavka iz pregovora neke knjige: 'So me večkrat vprašali zakaj pišem, kako si zastavim ... pa je odgovor le, da ne morem drugače. Izogibam se pisalni mizi, si skrivam pisalni stroj, dokler me zgodba ne zagrabi za vrat tako močno, da ne morem dihati in me privleče za pisalni stroj.

(in to djabe kukica! x^x :vragec: x;)x)

ja valjda, zihr samo hoče, da še kej napišem. xDDx x:px

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ja valjda, zihr samo hoče, da še kej napišem. xDDx x:px

Ehhh... jaz sem dal objem za minulo delo (pisanje), če boš zdaj nekaj na silo pisala itak ne bo dobro (to si kot primer zakaj pisat, dala že v 2 odstavku tvojega posta - gola potreba) in ne dvomi, da bom imel pripombe, če ne bo dobro, hehehehehe.... x;)x

Ne morem pozabit odstavka iz pregovora neke knjige: 'So me večkrat vprašali zakaj pišem, kako si zastavim ... pa je odgovor le, da ne morem drugače. Izogibam se pisalni mizi, si skrivam pisalni stroj, dokler me zgodba ne zagrabi za vrat tako močno, da ne morem dihati in me privleče za pisalni stroj.

Sicer ne spada v to temo, ampak me je spomnilo, kaj je ena tuja avtorica (ne spomnim se imena) enkrat odgovorila na enako vprašanje: "Pišem zato, ker pravzaprav resnično obstajam samo v svojih delih."

Drugače pa ta peacehiker meni tudi ni ne vem kako simpatičen primerek človeške rase. Zdi se mi, da je na njem nekaj neiskrenega. (nisem še ga nikoli v živo srečala.)

Sicer pa bi bilo zanimivo snemati te objeme. Po moje bo večina takih, da bosta imela objeti in objemajoči noge drug od drugega vsaj en meter in se bosta "objela" v bistvu samo z zgodnjim delom telesa, po možnosti celo z eno roko.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

antoninus, dobr si povedal! :palec:

mas prav, boljs kot nic, najbrz, za vecino.

sam to je tko kot s fast foodom, hamburgerji.

eni rajs to kot pac nic, eni mamo pa rajs nc kt to. x:o)x x;)x

10, jeternica?

mal velik, ce z razlicnimi, ce z enim, pa je itak vazna kvaliteta, bolj kot kvantiteta.

tko da - daj ti men rajs en objem taprav kot pa 10 takih, k prav Girly da bo izpadlo (s cimer se kar strinjam, da utegne res bit bolj tko).

Picasso

aha... razumem... x:)x

no jaz nimam vsega tega...

nikol mela stikov tko pristnih s sorodniki, babic in dedkov nisem poznala al sem jih sam 2x vidla.... otrok je pubertetnik, fant, k mu ni vec z mamo za se objemat glih blazno, sosede menjam povprecno na 2 leti, tko da ne vzpostavim stikov objemckastih (pac pa vseen pogosto tople)....

tako da mi ostanejo drugacni objemi... xDDx pa zato nic manj topli, ljubeci in pristni....

sej mogoc jih je tud 10, kaj pa vem, nisem stela/ne stejem. :vragec: xDDx x;)x xcivx

(*sem popravla, vmes pa si ocitno itak ze tud ti x:)x)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...