Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Pikica, če boš , ko boš, upam...do Trbovelj našla...žal jez ne morem do tebe...te bom čisto pomečkala...če boš dovolila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 antoninus, dobr si povedal! mas prav, boljs kot nic, najbrz, za vecino.sam to je tko kot s fast foodom, hamburgerji.eni rajs to kot pac nic, eni mamo pa rajs nc kt to. Tisti, ki bi pa radi objem kar tako, se pa oglasite enkrat v Lj, pa ga dobite. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 v neki astro knjigi sem videla, da imajo potrebo po objemanju ako imajo konjukcijo z nekim plutonom na luno...pa luno v škorpijonu, al pa osmo hišo, ali nekaj takega.....ne me zdaj za besedo držat...sem se pa režala ko pečen maček, ker je istočasno tud potreba ,da si zavihaš ovratnik navzgor.... neke sorte take prisilne geste, ahja pa tud to da maš nagnjenje do masaž, pa dela z mrliči, tak da je to v kompletu z objemčkanjem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 v neki astro knjigi sem videla, da imajo potrebo po objemanju ako imajo konjukcijo z nekim plutonom na luno...pa luno v škorpijonu, al pa osmo hišo, ali nekaj takega.....ne me zdaj za besedo držat...sem se pa režala ko pečen maček, ker je istočasno tud potreba ,da si zavihaš ovratnik navzgor.... neke sorte take prisilne geste, ahja pa tud to da maš nagnjenje do masaž, pa dela z mrliči, tak da je to v kompletu z objemčkanjem Pol moram pa jst tud met konjukcijo s hišo v plutonu, pa še kakšen vodikov oblak spahnjen s supernove.Hočem biti pogrebnik, ker rad delam z ljudi. Pa masiral bi se tud. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 objem kar tako to se mi boljs slis (kot 'zastonj objemi') Jeternica, pa saj ne gre za to, da nekje to preberes in pol tko ravnas, gre tud za to, kaksen clovek si.ce mas luno v ovnu, bos skoz pikal vame, se me dotikal, se objemal.ce si pa riba/sco, pa tega tolk ne maras, po defoltu. eni marajo masazo, jaz je pa ne maram....ce ne vem kaj preberem, ce se tolk VEM da kok je koristna. tko kot z drugim izkazovanjem ljubezni: lohk ti en skoz govori, 10x dnevno, kok te ma rad (ker je nekje prebral, da kok je to zdravilno).vish, jaz mam pa rajs, da mi to das vedet drugac. npr. tud z objemi. sam to pa se ne pomen, da jih mors shtepat kar tkole. razlicni smo, a ves... eni mamo rajs vec spejsa okol sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 ja in?mislm, you miss the whole point here! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Če bi kdo rad zastojn objem kar k meni hitro.... ***free hug*** Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ja in?mislm, you miss the whole point here!a mislis?kaj pa ce je MENI point drugacen, saj imam lahko svoj odnos do tega, ne glede na to, kaj se gre nekdo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 vsekakor. a mislis?kaj pa ce je MENI point drugacen, saj imam lahko svoj odnos do tega, ne glede na to, kaj se gre nekdo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 eni marajo masazo, jaz je pa ne maram....ce ne vem kaj preberem, ce se tolk VEM da kok je koristna. :OO!: masaža kaj si nor....raj hodim vsa zlomljena in z vsemi onimi vozli raznimi al kaj že maš, kt dab se pustila u lajfu enkrt zmasirat dost bedasto u bistvu in me zmeri čudi k eni pa tko, ej dons mam pa masažo men pa lasje pokonc in pol se naj objemam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 vsekakor.sploh pa ne bluzi. ravno ti si to objavil, navijas za tole in jaz kao ne stekam. :€ se spomnis, k si prvic prisel? 15 metrov stran si stisnjen pa ves 'zasciten' v plascu sedel.ne mi z objemi pol! Jp, Todika, res je bedast. sam tko pac je.ce ne maram, da se me kar nekdo dotika, pac ne maram. kaj naj zdaj? se prisilim da mi bo pasal? Sicer imam pa ZELO RADA dotikanje (jasno, saj sem riba/sco z venero v biku).sam ne kar vsepovprek pa brez filinga, zarad ene akcije nekoga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Naslov je free hug.Pa avtor teme...A je to dvoumno napisano ali je moj prevod pravilen? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Men se tud zdi, da lahko ljudem polepšamo dan na kakšen bolj koristen način, kot pa je talanje objemčkov Jaz sicer včasih prav rabim, da me moj dragi objame, ali pa kar moram objet svojo sestro in takrat mi prav odleže, prav začutim, da ta objem nekaj pomeni. Objemanje ljudi vse povprek, pa mi sploh ne potegne, jaz se že rokovat ne maram, pa groza me je že zdele novoletnih čestitk, ko te vsi hočejo neki kušvat :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Naslov je free hug.Pa avtor teme...pa res! pa sploh nisem porajtala. a ne Nordika? pa blazn me mot, ko kdo kao izkorist vsa ta nova leta pa tole, da se ti prav nemarn naslin na vrat. :xx!:pol pa izpades hladnez in tko, ki se ti to upira. jaz nikol nisem marala pretiranega stiskanja, ze kot otrok, sem kar pobegnila, me zivcno naredi prec.saj... ribo stiskat. po drugi strani pa sem tud jaz dotikajoca... sam z zelo zelo redkimi. pac. saj eni tud pravjo, da je zdravo jest 5x dnevno (men se pa pod razno ne zdi tko al pa pac jaz ne rabim vseh teh blaznih doz kot vecina. nenazadnje tud spanja rabim manj. pa ce mi jih 1000 000 rece, da je zdravo spat 8 ur, bom jaz se vedno spala 5,6 ur in bo to najboljs ZAME ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Joj joj.... Kolk to ene moti. Taka malenkost.. Pa če se vam ne zdi to dobra ideja, si pa vi zmislite boljšo. Res je, dan lahko nekomu polepšamo na tisoče načinov, pač nekdo se je odloču za tega - ki sicer ni nič novega. In namesto da bi podpiral take projekte, se tukej zmrdujete. Tak občutek dobivam, da prov zavidate tem ljudem. Da ste včas mogoče bli tud sami taki, potli vas je pa ste padli pod to kolesje množice, in zdej z domačega naslonjača pluvate po vseh, ki se lotijo česa pozitivnega. Po drug strani vas je pa same tolk strah, da si ne upate nič naredit. Skriti in ukleščeni v množici... Če se vrnem k podarjanju objemov, je to mišljeno nekako takole Vsaj jaz si tk predstavljam. Kdor hoče objem ga dobi, kdor pa ne, pač ne. Je pa definitivno za vse zanimiva popestritev.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 ja mors se :OO!: masaža kaj si nor....raj hodim vsa zlomljena in z vsemi onimi vozli raznimi al kaj že maš, kt dab se pustila u lajfu enkrt zmasirat dost bedasto u bistvu in me zmeri čudi k eni pa tko, ej dons mam pa masažo men pa lasje pokonc in pol se naj objemam ja, ti tut MORAS! sploh pa ne bluzi. ravno ti si to objavil, navijas za tole in jaz kao ne stekam. :€ se spomnis, k si prvic prisel? 15 metrov stran si stisnjen pa ves 'zasciten' v plascu sedel.ne mi z objemi pol! Jp, Todika, res je bedast. sam tko pac je.ce ne maram, da se me kar nekdo dotika, pac ne maram. kaj naj zdaj? se prisilim da mi bo pasal? Sicer imam pa ZELO RADA dotikanje (jasno, saj sem riba/sco z venero v biku).sam ne kar vsepovprek pa brez filinga, zarad ene akcije nekoga. sem ravno od tam in je cuuuuuuuuul!! sam nism meu pa jajc da bi se vec objemal nahitr preletu vaše komentarje, pa bi samo dodal, da se mi zdi ta akcija zelo sj ti "objemalci", ki delijo zastonj objeme nobenga v to ne silijo, kdor hoče dobi objem tako preprosta stvar kot je objem, lahko človeku zelo polepša dan.. najraje bi se še jst prdružu in objemal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 si pa vi zmislite boljšo.jaz sem najbolj gobcna skor. tko da sodim da (vsaj tud) name leti.jaz sem si jo pa ze. boljso, kot sodim. kajti merim zadeve tud po vlozeni energiji in delu, pripravljenosti. fous pa nisem nikomur za nic, kajti nisem zavisten clovek.vsakmu privoscim. jaz si pac dobrodelnost drugace predstavljam in tud popolnoma dovolj 'dokazujem' to. In mam tud ze zato pravico met mnenje, kakrsno imam. jaz tud morda lazje besede delim.sam k ni sam v tem.da tle cvekam (in vi z mano), so tud kaki stroski. ko bo tale tipcek dal jurja kdaj v lajfu za dobro stvar, mu bom pa verjela. ker jaz dajem. vsak k tle oglasuje, mu jaz dajem denar, v bistvu. in tle se jih ohoho oglasuje, med drugim tud vse tele dobrodelne akcije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Probajte se enkrat, ko v supermarketu naročate sir ali salame, zraven zahvale prodajalki, ki vam jih je narezala, še nasmehniti. Dela čudeže. Brez dotikov. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Natancno tako. sem prijazna PO DEFOLTU.ne ko se grem akcijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 ja, ocitno ne, ce se ocita da je tolk za povedat... ocitno mas pa ti tut neki se blazno ufravas v to kolk pa to tep ni fajn. da izpades hladnez, je occitno pac tvoj vzorec al kaj.. morda mas zato tolk povedat...sicer te pa (ce kdo) jst razumem verjetno se najbolj kle (kakor si napisala)... vseeno pa, je zadeva naravnost genialna... itak so vse genialne zadeve najbolj preproste! in ce ti ni, ti pac ni, saj te noben ne sili... kakor izgleda glede na to, kolk mas za povedat ne... ali pa sama sebi... enim pac je, in tisti so veseli da se sploh lahko! in to je eden izmed mnogih od pointov vsega tega morda ane. in mislm da tut ni kej dost za govort kle... lahk pa itak vask od nas pise KOLK se pa nemu objema al pa kolk se mu pa ne... ha ha men se pa je naravna marelicna marmelada.. in??? no ja, ce to se komu povem in greva skupja marmeldao jest in se bova mela ob tem dobro, in navsetadje se koga povabiva zareven.. fajn ne!!! nas bo se vec k se bomo mel fajn. pa res! pa sploh nisem porajtala. a ne Nordika? pa blazn me mot, ko kdo kao izkorist vsa ta nova leta pa tole, da se ti prav nemarn naslin na vrat. :xx!:pol pa izpades hladnez in tko, ki se ti to upira. jaz nikol nisem marala pretiranega stiskanja, ze kot otrok, sem kar pobegnila, me zivcno naredi prec.saj... ribo stiskat. po drugi strani pa sem tud jaz dotikajoca... sam z zelo zelo redkimi. pac. saj eni tud pravjo, da je zdravo jest 5x dnevno (men se pa pod razno ne zdi tko al pa pac jaz ne rabim vseh teh blaznih doz kot vecina. nenazadnje tud spanja rabim manj. pa ce mi jih 1000 000 rece, da je zdravo spat 8 ur, bom jaz se vedno spala 5,6 ur in bo to najboljs ZAME ). pa sam tak folk se objema k im to ni usec (povezavo dodam pa se k naslovu ) Joj joj.... Kolk to ene moti. Taka malenkost.. Pa če se vam ne zdi to dobra ideja, si pa vi zmislite boljšo. Res je, dan lahko nekomu polepšamo na tisoče načinov, pač nekdo se je odloču za tega - ki sicer ni nič novega. In namesto da bi podpiral take projekte, se tukej zmrdujete. Tak občutek dobivam, da prov zavidate tem ljudem. Da ste včas mogoče bli tud sami taki, potli vas je pa ste padli pod to kolesje množice, in zdej z domačega naslonjača pluvate po vseh, ki se lotijo česa pozitivnega. Po drug strani vas je pa same tolk strah, da si ne upate nič naredit. Skriti in ukleščeni v množici... Če se vrnem k podarjanju objemov, je to mišljeno nekako takole Vsaj jaz si tk predstavljam. Kdor hoče objem ga dobi, kdor pa ne, pač ne. Je pa definitivno za vse zanimiva popestritev.. zakaj pa mislis da drugi niso? le da ob tem odpirajo se druge, ki se tezje odpirajo, etc... a misls da je zdej vse fejk, ti si pa kao true... drugi se pa sam delajo... he he pejt probat no ja, skoda besed... hoces al pa noces.. konc koncev je useen Natancno tako. sem prijazna PO DEFOLTU.ne ko se grem akcijo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 a misls da je zdej vse fejk, ti si pa kao true... drugi se pa sam delajo... ... prejle sem shaltala programe pa direkt na tega modela nabasala.Moram rect, da ko sem ga vidla (pac kaj ma za povedat in kako), se bolj mislim tko kot sem prej, k sploh nisem vedla (oz. bla ziher), za koga in kaj gre. in tud slucajno ne mislim, da je VSE fejk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 whatever. sej cool, kokrkol pac smo bli dans skupi na eni zabavi, dobrodelni tut... blo fajno. lahko noc vsem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 itak da je kul. ma mega je! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 - kadarkoli do Božiča se zberite in uživajte v objemih, nato pa poročajte kako je bilo - 24.12. ob 11.00 na trgih VSEH SLOVENSKIH MEST! Hitro se javite od kod ste, če v tistem mestu še ni nikogar. Objemi bodo trajali vse do večera. Vsaj po eden naj pride objet tudi ljudi, ki pridejo iz polnočnice. Vem, da naj bi bil to večer, ko ste z družino in se grejete ob jaslicah. Ampak... VELIKO LJUDI NIMA DRUŽINE! VELIKO JIH JE V BOLNIŠNICAH! VELIKO JIH BO TUDI LETOS V AGONIJI DRŽALO NAD ZAPESTJEM BRITEV IN KER NE BODO NAŠLI NIKOGAR, KI BI JIH OBJEL, BODO NAREDILI REZ... Prosim, podarimo letošnji Božič vsem, ki nas potrebujejo! Od 11.00 pa do 24.00 bomo objeli CELO SLOVENIJO! In še super fino se boste imeli v družbi Objemčkov! --- spodnja zgodba zveni na robu verjetnega, ampak vse kar piše, se je dejansko res zgodilo --- V soboto smo objeli kar 8 mest. Ob 10h smo se zbrali na Prešernovem trgu v Ljubljani, na glavnem trgu v Mariboru, v Kranju, v Kopru, v Novi Gorici, v Celju, v Slovenj Gradcu in ob 12h v Škofji Loki. Dekletom, ki so šle objemati ljudi v center Ljubljane se je zgodilo nekaj tragi-veselega. Medtem ko je nasmejani kolesar gledal dekleta, kako držijo v rokah transparent PODARIM OBJEM je podrl nosečo žensko, ki je padla po tleh, na trebuh. Dekleta in kolesar so bili v trenutku pri ležeči ženski in ob tem ugotovili, da je gluhonema. Kot po čudežu je bila zraven ženska, ki je znala brati iz ustnic in z njo komunicirati. Ena od deklet se je ponudila, da jo pospremi v porodnišnico na pregled. Z njo sta šla pa tudi dva policista. Ko smo se čez dobro uro in pol srečali, je padla odločitev, da gremo dekle skupaj pogledati in razdelimo nekaj objemov še v porodnišnici. Ko smo prišli tja, smo izvedeli, da je z bodočo mamico vse v redu. Prosili smo pa vratarja, če nas spusti v višja nadstropja, objemati nove mamice. Rekel je, da zdaj ni čas obiskov in pa tudi, da je to proti njihovim pravilom. Vztrajali smo in nazadnje naju je dva spustil v gornja nadstropja. Bilo je čarobno lepo. Objemčki so se dotaknili prav vsakogar. Še najbolj so bile presunjene sestre in čistilke, h katerim ponavadi nihče ne pride niti na obisk. Čez dobro uro smo se z ostalimi Objemčki srečali v Kliničnem centru. Bilo nas je 9 in razpršili smo se po vhodni avli in objemali ljudi. Bili smo igrivi, nasmejani in okrog so se zbirale skupine ljudi in se od srca smejale. Padlo mi je na misel, da bi lahko šli objemati tudi bolnike po sobah, ampak se je v mene naselil dvom."Objemčki," sem jih vprašal. "Se kdo od vas boji virusov?" Na moje presenečenje so VSI odkimali z glavo. Eden je rekel: "Virusi se bojijo nas!" Vsi smo se zasmejali in se z dvigalom družno podali do vrha kliničnega centra. Od osmega pa do prvega nadstropja smo šli po skoraj vseh sobah in objeli bolnike. Objeli smo tudi vse zdravnike in sestre, kot tudi obiskovalce z bolj in manj žalostnimi obrazi ki so nam prekrižali pot. Kmalu smo se razdelili po parih in vstopali v vsako sobo posebej. "POZOR, KONTAKTI OMEJENII KARANTENA!" je pisalo na enih vratih s črnimi črkami na beli podlagi in dekle, ki je objemalo z mano me je vprašljivo pogledala. "Daj no daj," sem rekel. "Tudi oni čakajo na objem." Vstopila sva. Srečali smo različne ljudi. Nikogar pa nismo obravnavali niti kot OSEBJE niti kot BOLNIKE. Za nas so bili vsi preprosto ljudje. ZARES smo vsakega posebej STISNILI in držali v objemu toliko časa kolikor je potreboval. Sodeč po solzah in blaženih nasmehih, so razumeli, kaj smo jim želeli povedati. Čisto na koncu smo šli še na otroški oddelek. Že takoj na začetku sem srečal mamico, ki je žalostna sedela ob otroku, ki je bil priklopljen na kisikove cevke. Tiho sem pristopil in ji rekel z resnim, sočutnim obrazom in tihim glasom: "Oprostite gospa!" Dvignila je pogled in moje oči so se srečale z njenimi. "Vas lahko objamem?" Privzdignila je obrvi in pokimala. Verjetno sva celo minuto ostala v objemu. Zaprl sem oči in čutil počasen utrip njenega srca. Razprla je roke in ločila sva se. Pogled mi je spet zastal na majhni deklici in nekaj časa sem v tišini delil pogled nanjo z mamico. "Kaj ji je?" sem vprašal. "Ne vem. Ne vejo," je odgovorila."Koliko časa je že tukaj?""Tri leta." Previdno sem se ji približal, nepokretno deklico objel in jo začel božati. Sploh me ni zaznala. Slišal sem zvok kisika, ki je prihajal vanjo in odhajal ven. Komaj sem zadrževal solze. "Tako lepa je," sem pripomnil. Dobil sem preblisk in dodal: "Mislim, da bo ozdravela."Obraz se ji je malo razvedril. "Upam," je rekla. Spet se je privila v moj objem, me močno objela in nato spustila. "Hvala," je dahnila in obraz ji je spreletel nasmeh."Rad te imam," sem ji rekel. "Jaz tudi tebe," mi je tiho odgovorila. Kljub temu, da smo cel dan dajali energijo ljudem, nihče od nas ni čutil hude utrujenosti. V vsakem nadstropju smo se objeli in čutili energijo, kako se pretaka med nami in kako se hitro napolnimo. Odločili smo se, da gremo na kitajsko kosilo v Štorkljo. Posedli smo se, eden pa se je želel opravičiti, češ, da mora iti. "Počakaj," sem mu rekel. "Kam greš?" "Nimam ravno veliko denarja s sabo," mi je rekel mencajoče."Objemčki," sem zaklical. Ugotovil sem namreč, da je bil to en najlepših dni mojega življenja in želel bi to hvaležnost izkazati. "Rad bi proslavil uspešen teden s prodajo knjige. Prosim, da mi dovolite, da vam danes jaz častim! Naročite kar želite," sem se izprsil. Zahvalili so se in posedli smo se za veliko mizo. Naročili smo si hrano (po 3 mesecih sem tudi jaz jedel nekaj toplega), nato pa začeli s sproščujočim klepetom in malo masaže. Naenkrat se ob mizi pojavi ženska, ki nas je videla, kako smo objemali bolnike v Kliničnem centru in rekla z razmeroma tihim glasom: "Rada bi povedala, da spoštujem to kar počnete. Prišel vas je pa obiskati Božiček. Vaše kosilo je plačano."Zazijali smo od presenečenja. Česa takega (priznam), da bi neznanec v restavraciji častil kosilo 9 ljudem, se pa tudi meni še ni zgodilo! Okrog šestih smo se vračali proti centru in spomnil sem se, da že od jutra sredi Prešernovega trga stoji moj avto. Za trenutek sem stisnil zobe, ko sem se spomnil, da sem pred dvema letoma za to plačal okrog 20 tisočakov kazni. Morda zdaj nadevajo tudi lisice in bom po temu mrazu moral še pešačiti domov. "Nič zato," sem pomislil. "To kar smo danes naredili, me bo grelo celo pot domov!" Bil sem srečen. Prišli smo do centra, naredili še zadnji skupni objem in odpravil sem se k avtu. Za brisalci nisem našel zataknjenega ničesar. Kot vedno, sem ga lahko odprl brez ključa in vžgal motor. Peacehikerpeacehiker@gmail.com041 848 014 P.S. Poglejte si na stran http://www.gimnazija-ruse.org/ in kliknite na FREEHUGS. Otroci so se sami med glavnim odmorom organizirali in šli delitobjeme. NOVI KOORDINATORJI:Krško - Monika Lekše - monika.lekse@gmail.com - 041/887-538Trbovlje - Nejc - ntrstenjak@gmail.com - 031 690 444NM - Blaž Vovk - blazvovk21@yahoo.com (pravi email) Srečno! Lahko objamete jutri koga na šoli in na faksu, če želite!Jaz jih bom na FDVju. lp Peacehiker http://www.gimnazija-ruse.org/galerije/1187_v.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ne morm pomagat, ampak men so šli kr lasje pokonc k sm tole brala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.