Skoči na vsebino

Free Hugs - OBJEMI Slovenijo, svet...

free

Recommended Posts

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Obisk zaporov, materinskega doma, bolnih...

a sem res cinik v lajfu al kaj sem, ce mi tole ne potegne?

zadrtnica? hladnica?

me namrec zanima, kolk bi bli veseli pa srckasti pa objemckasti, ce bi delil po 100 sit folku?

ce bi sli v zivalsko zavetisce pomagat, pa tam onim na drugacen nacin *objemcke* talat?

starim ljudem noge umivat, bolnim?

po bolnicah hodit pa one k po smrti dishijo *objemckat*?

KOLK bi blo se tega navdusenja objemckastega???

Deli na socialnih omrežjih

Tale akcija je bila :palec: Klikni spodaj

Mogoče še koga vzpodbudi, da gre z mano s papirom v roki okoli xrolleyesx xsrcx

kaj čem... ponosna sem in vidim, da je učinek tudi pozitiven xDDx

fajn se mi zdi, da so to prenesli tudi v šole!

Free

sem bila vesela da smo se malo spoznali.

tnx za podporo.

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

aaaaaaaaaa coool, jst sm tut gor k sm eno izmed vas objeu :vio: :palec: x8Dx

matr.. jst kr dobre volje ratam k tole gledam :wOOt: :onfire: xwizardx koncn neki pametenga u tem svetu x8Dx x:o)x

Tale akcija je bila :palec: Klikni spodaj

Mogoče še koga vzpodbudi, da gre z mano s papirom v roki okoli xrolleyesx xsrcx

kaj čem... ponosna sem in vidim, da je učinek tudi pozitiven xDDx

fajn se mi zdi, da so to prenesli tudi v šole!

Free

sem bila vesela da smo se malo spoznali.

tnx za podporo.

Meni osebno je ta akcija precej mimo xnckrivx

Objem popolnega neznanca nacesti bi mi dan kvečjemu pokvaril namesto popravil :inocent: ni vsak objem tudi OBJEM

Tako kot ni vsaka hrana HRANA x:px kuhinja moje babice ni isto kot McDonalds (instant, hitro in na cesti tako kot zastonjkarski objemi)

Toplino in sočutje do soljudi lahko izražam na precej manj telesen način, nekateri se pa radi stiskajo, pa čeprav z neznanci :o|o: če se že (njim) znani nočejo objemati z njimi

Meni se to zdi vdor v moj osebni prostor :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Fajn pa bi bilo:

- da bi se večkrat rekli: rad/a te imam

- da ne bi bili zadržani, zaprti, hladni

- da smo ljudje bolj povezani in se večkrat na leto objamemo

- da bi imeli sočutje do soljudi

- da bi bilo manj samomorov in osamljenih

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

aaaaaaaaaa coool, jst sm tut gor k sm eno izmed vas objeu :vio: :palec: x8Dx

matr.. jst kr dobre volje ratam k tole gledam :wOOt: :onfire: xwizardx koncn neki pametenga u tem svetu x8Dx x:o)x

A vidva sta bla tud al kej?? FUL DOBR!!!! :palec: :palec: :palec:

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Če gledamo pa z druge strani, smo pa Slovenci dost zategneni glede tega, enostavno nismo navajeni. Nekatere druge kulture, to se stalno objemajo - tudi na uradnih obiskih, moški in ženske, vse povprek :). Al pa če pogledate ženske, une k so si mal bližje, se stalno objemajo, vsakič skor ko se vidjo :). Al pa če gledate mafijske filme...

Tko da to niti ni toliko "nenaravnega", smo pač sam preveč zategneni.

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

a tko ti je :8):

mafijske filme si vzemmo za zgled, ja x8Dx tam te objamejo in zraven načrtujejo tvojo eliminacijo x:Dx

pa saj si sam napisal - ženske, ki so si mal bližje ;) pa na obiskih, ko človeka spoznaš in boš po vsej verjetnosti še imel stike z njim.

ne pa kr tko, navališ na enga na cesti. ok, sej morda te celo kak neznanec še tako pritegne, da ga pa enostavno moraš objet x:Dx sam ne pa to, en reče :att: AKCIJA!!! pa smo vsi prec objemčkasti pa srčkasti

drugače se pa strinjam, da se morda tud ne objemamo tolk zato, ker nismo navajeni, pa nam je morda nerodno. še vedno mi je pa mimo, talat objeme, enga tu, enga tam, pa še tebi malo, pa blabla

zame je to ena "intimna" reč, ga dam, če in kadar čutim, da sem si s kom blizu.... pa ne kričim zraven - zdaj pa še vi, dajmo dajmo :vragec:

"vdor v zasebni prostor" To je čist odvisno od pogleda/navade in situacije.

Nekdo, za katerega veš da se vedno objema in pride na obisk, se objameš in ni nič nenavadnega. Pa čeprav se ne "čutiš tako blizu". Po isti strani, če bi te pa objel nekdo, ki se ponavadi ne objema, in ti isto ni blizu, bi se ti pa verjetno zlo zlo čudno zdelo.

Zanimiv je pa to, da se objemi dogajajo tudi na visokem državnem nivoju, ob kakšnih obiskih.. Pa si folk ni "blizu"... Sam se nobenmu ne zdi nič čudnega, prej nasprotno... Je pa res, da si tud jest ne predstavljam tega :) Navada pač..

vdor v zasebni prostor" To je čist odvisno od pogleda/navade in situacije.

Nekdo, za katerega veš da se vedno objema in pride na obisk, se objameš in ni nič nenavadnega. Pa čeprav se ne "čutiš tako blizu". Po isti strani, če bi te pa objel nekdo, ki se ponavadi ne objema, in ti isto ni blizu, bi se ti pa verjetno zlo zlo čudno zdelo.

Ja je.

stvar navad in običajev. čeprav se sedaj kar naprej objemajo...ti tamladi mislim srednješolci. No ne samo objemajo.. xDDx tud spol jim ni pomemben x:)x ....hm meni se zdi to včasih že prava farsa...pa sem glede teh stvari niti ne tako zaplankana x:Dx

No, ja zdej pa en velik objem za vse tiste, ki objem rabijo pa za tiste ki ga še bojo....bom pa tud sebe objela xDDx

xsrcx

Meni osebno je ta akcija precej mimo xnckrivx

Objem popolnega neznanca nacesti bi mi dan kvečjemu pokvaril namesto popravil :inocent: ni vsak objem tudi OBJEM

Tako kot ni vsaka hrana HRANA x:px kuhinja moje babice ni isto kot McDonalds (instant, hitro in na cesti tako kot zastonjkarski objemi)

Toplino in sočutje do soljudi lahko izražam na precej manj telesen način, nekateri se pa radi stiskajo, pa čeprav z neznanci :o|o: če se že (njim) znani nočejo objemati z njimi

Meni se to zdi vdor v moj osebni prostor :inocent:

se podpisem. :palec:

:palec:

... kolkor sem lohk razbrala (in se mi je dal x;)x) iz enga maila, je bll povod pravzaprav 'nesreca' z eno nosecnico.

Dober trgovc pa jasn vedno in vsako situacijo zna obrnit vprid sebi in temu, kar ponuja.

tko da, to je bolj hvalevredno, dotakne pa se mojga srca se vedno ne.

Ni mi vsec preracunljivo 'srce': BOM BIL DOBER.

BODI pac dobr. samo. pa bo.

Objem pa svojo mat, namest da jo cuzas za cash da lohk frajarishish po svet. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

huh, kakšna negativa :wOOt: :OO!:

meni se pa zdi dečko čist simpatičen...čeprav je to lahko samo naivno mnenje.

In iz pogovora z udeleženko te akcije, se je takrat pretakala čudovita energija.

kaj vem xnckrivx

ne bom nič obsojal...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 5 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...