sunlight 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 "To kar smo danes naredili, me bo grelo celo pot domov!" Bil sem srečen. Jaz pa mislim, da je v tem ves point. Uživajte dan. Vsak po svoje. Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 Obisk zaporov, materinskega doma, bolnih... a sem res cinik v lajfu al kaj sem, ce mi tole ne potegne?zadrtnica? hladnica? me namrec zanima, kolk bi bli veseli pa srckasti pa objemckasti, ce bi delil po 100 sit folku?ce bi sli v zivalsko zavetisce pomagat, pa tam onim na drugacen nacin *objemcke* talat?starim ljudem noge umivat, bolnim?po bolnicah hodit pa one k po smrti dishijo *objemckat*? KOLK bi blo se tega navdusenja objemckastega??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Tale akcija je bila Klikni spodaj Mogoče še koga vzpodbudi, da gre z mano s papirom v roki okoli kaj čem... ponosna sem in vidim, da je učinek tudi pozitiven fajn se mi zdi, da so to prenesli tudi v šole! Freesem bila vesela da smo se malo spoznali.tnx za podporo. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 aaaaaaaaaa coool, jst sm tut gor k sm eno izmed vas objeu matr.. jst kr dobre volje ratam k tole gledam koncn neki pametenga u tem svetu Tale akcija je bila Klikni spodaj Mogoče še koga vzpodbudi, da gre z mano s papirom v roki okoli kaj čem... ponosna sem in vidim, da je učinek tudi pozitiven fajn se mi zdi, da so to prenesli tudi v šole! Freesem bila vesela da smo se malo spoznali.tnx za podporo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 evo, malde pa se malo usmeriti... pa bodo kmalu pomagali bonim, zapuscenim ipd... free hugh-s - revolucija Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 wau folk se je kar spravil v akcijo no za božič bomo se še mi objeli Free ti že imaš tapravi nickname Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 mnogim je to zal problem in se vec je tistih ki objem potrebujejo. ...Itak ni noben problem objet neznanca, ki pride mimo. Saj pride in gre. Ni se treba ukvarjat z njim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Meni osebno je ta akcija precej mimo Objem popolnega neznanca nacesti bi mi dan kvečjemu pokvaril namesto popravil ni vsak objem tudi OBJEM Tako kot ni vsaka hrana HRANA kuhinja moje babice ni isto kot McDonalds (instant, hitro in na cesti tako kot zastonjkarski objemi) Toplino in sočutje do soljudi lahko izražam na precej manj telesen način, nekateri se pa radi stiskajo, pa čeprav z neznanci če se že (njim) znani nočejo objemati z njimi Meni se to zdi vdor v moj osebni prostor Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Fajn pa bi bilo:- da bi se večkrat rekli: rad/a te imam- da ne bi bili zadržani, zaprti, hladni- da smo ljudje bolj povezani in se večkrat na leto objamemo- da bi imeli sočutje do soljudi- da bi bilo manj samomorov in osamljenih Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 aaaaaaaaaa coool, jst sm tut gor k sm eno izmed vas objeu matr.. jst kr dobre volje ratam k tole gledam koncn neki pametenga u tem svetu A vidva sta bla tud al kej?? FUL DOBR!!!! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 objemanje je strašen virus x!x Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Če gledamo pa z druge strani, smo pa Slovenci dost zategneni glede tega, enostavno nismo navajeni. Nekatere druge kulture, to se stalno objemajo - tudi na uradnih obiskih, moški in ženske, vse povprek . Al pa če pogledate ženske, une k so si mal bližje, se stalno objemajo, vsakič skor ko se vidjo . Al pa če gledate mafijske filme... Tko da to niti ni toliko "nenaravnega", smo pač sam preveč zategneni. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Oh ja ...se sploh ne predstavljam kako bi tole zgledal... totalno antisimpatičen odrasel tip človeka pa objem pa gor in dol...meni ne bi zneslo.. Drugače pa objem paše.... pa pozdravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2006 Avtor Prijavi Deli 23. december 2006 a tko ti je mafijske filme si vzemmo za zgled, ja tam te objamejo in zraven načrtujejo tvojo eliminacijo pa saj si sam napisal - ženske, ki so si mal bližje pa na obiskih, ko človeka spoznaš in boš po vsej verjetnosti še imel stike z njim.ne pa kr tko, navališ na enga na cesti. ok, sej morda te celo kak neznanec še tako pritegne, da ga pa enostavno moraš objet sam ne pa to, en reče AKCIJA!!! pa smo vsi prec objemčkasti pa srčkastidrugače se pa strinjam, da se morda tud ne objemamo tolk zato, ker nismo navajeni, pa nam je morda nerodno. še vedno mi je pa mimo, talat objeme, enga tu, enga tam, pa še tebi malo, pa blabla zame je to ena "intimna" reč, ga dam, če in kadar čutim, da sem si s kom blizu.... pa ne kričim zraven - zdaj pa še vi, dajmo dajmo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 "vdor v zasebni prostor" To je čist odvisno od pogleda/navade in situacije. Nekdo, za katerega veš da se vedno objema in pride na obisk, se objameš in ni nič nenavadnega. Pa čeprav se ne "čutiš tako blizu". Po isti strani, če bi te pa objel nekdo, ki se ponavadi ne objema, in ti isto ni blizu, bi se ti pa verjetno zlo zlo čudno zdelo. Zanimiv je pa to, da se objemi dogajajo tudi na visokem državnem nivoju, ob kakšnih obiskih.. Pa si folk ni "blizu"... Sam se nobenmu ne zdi nič čudnega, prej nasprotno... Je pa res, da si tud jest ne predstavljam tega Navada pač.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 vdor v zasebni prostor" To je čist odvisno od pogleda/navade in situacije.Nekdo, za katerega veš da se vedno objema in pride na obisk, se objameš in ni nič nenavadnega. Pa čeprav se ne "čutiš tako blizu". Po isti strani, če bi te pa objel nekdo, ki se ponavadi ne objema, in ti isto ni blizu, bi se ti pa verjetno zlo zlo čudno zdelo. Ja je.stvar navad in običajev. čeprav se sedaj kar naprej objemajo...ti tamladi mislim srednješolci. No ne samo objemajo.. tud spol jim ni pomemben ....hm meni se zdi to včasih že prava farsa...pa sem glede teh stvari niti ne tako zaplankana No, ja zdej pa en velik objem za vse tiste, ki objem rabijo pa za tiste ki ga še bojo....bom pa tud sebe objela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Meni osebno je ta akcija precej mimo Objem popolnega neznanca nacesti bi mi dan kvečjemu pokvaril namesto popravil ni vsak objem tudi OBJEM Tako kot ni vsaka hrana HRANA kuhinja moje babice ni isto kot McDonalds (instant, hitro in na cesti tako kot zastonjkarski objemi) Toplino in sočutje do soljudi lahko izražam na precej manj telesen način, nekateri se pa radi stiskajo, pa čeprav z neznanci če se že (njim) znani nočejo objemati z njimi Meni se to zdi vdor v moj osebni prostor se podpisem. Obisk zaporov, materinskega doma, bolnih... ... kolkor sem lohk razbrala (in se mi je dal ) iz enga maila, je bll povod pravzaprav 'nesreca' z eno nosecnico.Dober trgovc pa jasn vedno in vsako situacijo zna obrnit vprid sebi in temu, kar ponuja. tko da, to je bolj hvalevredno, dotakne pa se mojga srca se vedno ne. Ni mi vsec preracunljivo 'srce': BOM BIL DOBER. BODI pac dobr. samo. pa bo. Objem pa svojo mat, namest da jo cuzas za cash da lohk frajarishish po svet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 kolk grozn ane Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...pishajker s.p. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 te moti ane čist komot - men je mimo ma kaj si misli, da drži boga za jajca. kr je šou malo okol, in to (skor) brez keša pa ko tko, kr ZASTONJ razdaja svojo brezmejno ljubezen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 huh, kakšna negativa :OO!: meni se pa zdi dečko čist simpatičen...čeprav je to lahko samo naivno mnenje. In iz pogovora z udeleženko te akcije, se je takrat pretakala čudovita energija. kaj vem ne bom nič obsojal... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 mmm, jz bi tud nekoga objela...ma kr z nogami hmmm, kako bi pa to izgledal? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2007 zdej pa se 0 vec ne objemajo/mo po ulicah me pa zanima zakaj ne in kako razmisljajo tisti, ki so bili v tem najbolj sedaj?meni pa se se vedno zdi cist fajna zadeva. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.