panx 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 v zadnem času se mi ponavljajoče sanja o tem da me napade pes, skupno sanjam je da se najprej vidim z njim iz oči v oči, naredi izrazito ciničen pogled nato šele napade, v prejšnjih sanjah me je lovil in ko me je ujelmi je v hrbet zasadil čekane, nato se mi ga je uspelo nekako otresti in sem tekel naprej on p aše vedno za mano in ko me je ponovno dohitel se mi je spet obesil na hrbet spet sem se ga otresel on pa me je spet lovi..... gospodarica pa je za njim hodila kot da nič ni in da se hoče samo igrat danes pa je bila podobna zgodba le da pes ni bil majhen ampak že skoraj volk ki je bil kot del vlaka( vlakovna kompozicija ki jo je vodila njegova glava) tudi tokrat me je ta pasji vlak nekaj čas lovil nakar me je podrl po tleh in mi v stegmo zasadil čekane. ko se je ulila kri se j espravil še na roke, spet pa je bil na drugem koncu dvorišča nek kmet ki j edokaj neprizadeto rekel da to ni nič takega in da imnm vlak čez 20 minzraven pa je stal fant ki j erekel zakaj ga nisem udaril v ramo da naj bi pa potlej nehal, vendar nihče ni nič ukrepal kako bi vi razlagali pomen teh sanj, gledal sem v sanjski bukli in nič pametnega Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Tina, kje si? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 tine ni, bom js vskočla moje sanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Hmm... očitno vedno ko "si na tleh", pričakuješ neko pomoč, pa se nihče ne zgane... Mogoče bi poskusu prosit naj ti pomagajo če ne zmoreš sam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 V knjigi sanj piše, da lahko pes (sovražno nastrojen) predstavlja nek boj, ki se vleče in vleče, konflikt, zaradi katerega je ta boj nastal, pa je na videz povsem nerešljiv. Če te kakšna žival preganja, naj bi pomenilo, da te je v življenju trenutno nečesa strah oz. da si glede tistega zaskrbljen, čutiš tesnobo in bojazen. Če si v situaciji, kjer moraš biti pred nečim/nekom rešen, naj bi se v (resničnem) življenju počutil nesposobnega soočiti z določeno situacijo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Se strinjam z tabo girly. Torej, če vidiš da sam ne zmoreš ni nič narobe če se obrneš po pomoč k ljudem ki jih imaš okoli sebe. A ni v tem čar odnosov? Lahko smo pa tud zaprti pa vedno vse naredimo sami, ne rabimo niogar in trpimo v sebi... Jaz tu vidim zaprtost, se sprašujem kaj pol dela zmer nekdo v sanjah tam zraven? Ja pomoje čaka da se obrneš nanj. Nič manj popolni nismo če se obrnemo na koga, pa naj si bo to nekdo od ljudi ki nas obkrožajo al pa kdorkol drug nam je blizu v srcu Torej bo treba vzet macolo pa zid podret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Ja, se strinjam. S tem da v zgoraj omenjenih sanjah nič ne piše, da bi panxu te osebe, ki bi mu lahko pomagale, bile znane (lažje bi bilo, če bi bili prijatelji) ali da bi mu sploh nameravale pomagati, kar mogoče lahko pomeni, da one same problema ne jemljejo tako resno kot on oz. da ga sploh ne vidijo. In če se ti zdi, da si sam samcat s tem problemom in da te svet okoli tebe ne razume, je potem tudi malo težko do kogarkoli stopit ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Maš sicer prav, vendar ko ti teče voda v grlo je pač pomembno da pokažeš okolici da potrebuješ pomoč. V sanjah vsi samo opazujejo kaj se dogaja, ne občutijo pa njegove stiske. On jim pa tega tud ne pokaže pomoje dost jasno ampak čaka da se bo kdo sam spomnu. Kot praviš Girly, oni pa sploh ne vidjo problema. V teh sanjah se obakrat ponovi ta vzorec. Vedno je nekdo ki mu lahko tist trenutek zaupam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ..sanjal sem črno muco z zelenimi očmi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Tudi jaz sem včeraj sanjala mačko. Oziroma dve. Ena je bila naša, kar mislim, da ne pomeni nič, ker se ti pač itak velikokrat sanja o stvareh iz vsakodnevnega življenja. Pa še povsem normalno se je vedla, nič čudnega ni bilo. Eno pa sem našla pred vrati in sicer samo mačjo glavo z vravom in delom kožuha. Kot da bi jo nekdo obglavil. Pa je bila še živa. In potem sva se z mamo kregali, ali naj veterinarju rečemo, da jo uspava ali jo bomo imeli (predvsem nam ni bilo jasno, kako bo opravljala potrebo, če ji cel zadnji del manjka). Sem šla gledat v knjigo sanj in za mačko piše samo, da označujejo "magical powers". Dalje pa si menda lahko sam interpretiraš Po nekih novih "ugotovitvah" pa naj bi ti dajale "navodilo", da naj zaupaš svoji intuiciji. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Nočna mora, spet in prosim črnjo luknjo da te poje, tako kot lanski sneg ki se še zmeraj ni vrnil... in naj traja in naj spim v miru Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Nočna mora, spet in prosim črnjo luknjo da te poje, tako kot lanski sneg ki se še zmeraj ni vrnil... in naj traja in naj spim v miru za mirne in prijetne sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panx 3. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2007 po krajši odsotnosti sem se spet pojavil na forumu hvala vsem za odgovore prve sanje mi je ratalo razčlenit, saj so nadalni dogodki z sanjano lastnico prvega psa pokazali kaj so sanje želele povedat; če napišem najbolj na grobo bi zvenelo nekako tako da taktar nisem dojemal nejnega odnosa; da dokler človeka rabi je sladka, ko pa ne bi ga pa vrgla krokodilom, pes je pa samo neke vrste pokazatelj njenega pravega jaza Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Danes ponoči sem nekaj sanjala. Jaz, papež in njegova mama smo se znašli v dvigalu. In prav prijetno nekaj kelepetamo, nakar se v dvigalu pojavi postelja in vsi trije ležimo v njej (papež na sredini) in spet klepetamo.... nakar pomislim... a gremo dol? In se začne dvigalo obračat. In se obrača in obrača, nakar pomislim, zakaj se mi nič v glavi ne vrti? In se vrata od dvigala odprejo in za njimi vidim tako ogromno računalniško vezje (žičke in to) in se vrata takoj spet zaprejo. In potem še enkrat, pomislim, ali bomo kdaj ven prišli? In se spet odprejo vrata in spet žičke in se takoj spet zaprejo. Potem pa še parkrat na to vižo, nakar dvigalo pristane. In stopim ven (nobenega sledu o papežu in njegovi mami) in grem..... in ugotovim, da sem ujeta v nadzor. Povsod majhni uniformirani (plavo-peščene uniforme, sila strogi koordinatorji) in četa izmučenih ljudi. In ne morem ven, ker vsakič ko na to pomislim, zagledam ta motherboard, al nekaj v tem stilu. In potem mi nekdo reče, da lahko za določen denar postavim eno vprašanje. In se ozrem za sabo in vidim kup veselih ljudi, ki so dobili tapravi odgovor na svoje vprašanje. In ga zastavim. Kaj je smisel mojega življenja? Odgovor mi dajo ta (in vidim tabele in vse) pkstvst .... kratice v glavnem. In se jaz razburim. In začnem udarjat po mizi, da jaz to že vse vem! Da to je bil Lisenko! In da to meni nič ne pove! In oni meni, da plačat bo pa vseeno treba. In pogledam v torbo, notri pa samo voda. In jo obrnem na glavo in se ven ulije par litrov vode..... in pomislim, ojoj, in začnem bežat in medtem ko bežim, naletim na princa in princesko, ona ima tako plavo plahutajočo obleko in tečeta in jaz za njima in njun pogovor v teku doni po dvoranah in hitimo, jaz vpijem za njima, heeeej počakajta, izginjata z vidnega polja, in potem pritečemo do sipin(ju slišim) in začnemo drseti po njih in v meni še bolj heeeeeeeeej počakajta.,,,, in se komaj ustavim, zabremzam pred reko. In potem zaslišim iz takih malih rovov iz zemlje njune glasove, klepetata in se smejita in meni ni nič jasno. Mislim si, kako lahko to tako doni? In se nagnem k rovom in rečem: Ej, kje sta? In vidim, da je to v bistvu mravljišče. In da ne bosta prišla izpod zemlje. In se usedem na pesek in gledam reko. Malo žalostna. Potem pa pogledam gor in zagledam eno znanko iz ranih let. Z majhno punčko v rokah in ji pada in pada iz rok. In mene skrbi. Ona pa reče. Otrok se mora navadit na to. Jaz je že ne bom vsakič s tal pobrala. Potem sem se pa počasi zbudila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 sanjala sem, da sem sredi čela imela luknjo (tam, kjer se lasišče stika s čelom) in ven so lezle osice. Najprej čisto male ose, potem pa čedalje večje in bolj razkurjene. In pogledam od blizu v ogledalu in vidim, da se ta luknja veča in robovi luknje, kot da hočejo plesneti z belo plesnijo. In zdaj ven leze sršen, hkrati pa mi med lasmi šetkajo muhe In ko s prsti na robu lasišča lovim to muho, ki me s svojimi nogami žgečka, padajo mrtve muhe z moje glave. Noro, še zdaj čutim to luknjo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.